poate ca de cand exista relatiile astea virtuale (care de cele mai multe ori is aiurea, precizez SUNT SI EXCEPTII) se imputineaza relatiile reale | ||
l_erika Postat pe 14 August 2009 20:29 |
||
---|---|---|
Netul ca si ziarele, ca si anunturile de matrimoniale, etc este doar o alta forma de a cunoaste oameni, de a socializa, de a crea lagaturi, asa ca , nu va mai dati cu capul de pereti ca am o relatie pe net, e ca si cum ai spune am o relatie pe sms, sau pe ziar, | ||
Avocatii Postat pe 15 August 2009 08:41 |
||
nu se da nimeni cu capul de pereti stai linistit. |
||
|
||
blanca Postat pe 15 August 2009 08:49 |
||
De la: psihoprea, la data 2009-03-29 14:42:43AM O CUNOSTINTA CARE A AVUT O RELATIE DE 6 LUNI PE NET.A fost un fiasco pentru ca ,,EL,, s-a dovedit a fi o ,,EA,,.INAINTE DE A AFLA A CERUT-O SI IN CASATORIE, I-A ARATAT INELUL SI I-A PROMIS O CROAZIERA PE MARE CU OCAZIA LOGDNEI.EA IL IUBEA PE EL(EA) NESFARSIT, PENTRU CA O CUCERISE CU VORBE DE DUH SI PROMISIUNUI DESARTE SI NEADEVARATE.II DADEA INTALNIRI SI EL(CARE ERA EA )NU VENEA NICIODATA.EA ERA LA UN PAS DE SUICID PENTRU CA-L IUBEA SINCER.....ADEVARATA EA , A APELAT LA MINE SI AM DEZLEGAT ENIGMA, SI S-A VINDECAT DEFINITIV DE DRAGOSTEA CEA MINCINOASA. ASA CA AVETI GRIJA CU RELATIILE VIRTUALE! VA CONJUR SA APELATI LA REALITATE!SA FITI IUBITE LA INFINIT!...DAR SINCER, CURAT SI ADEVARAT! ----- DE CE CREZI CA S-A INVENTAT WEBCAM-UL SI CASTILE ????? CA SA POTI SA TE CUNOSTI MAI BINE, BINEINTELES UNII INCA NU AU AUZIT DE ELE SAU NICI MACAR NU STIU CUM FUNCTIONEAZA, DAR ASTA E ALTA POVESTE !!! TRAIASCA EPOCA DE PIATRA :)) |
||
Avocatii Postat pe 15 August 2009 08:55 |
||
De la: mielutza, la data 2009-08-15 08:49:04nu se da nimeni cu capul de pereti stai linistit. NU, insa inteligenta urca in jos cu cea mai mare viteza la multi !!! |
||
Avocatii Postat pe 15 August 2009 08:57 |
||
Hai sa vedem fiecare cat ne duce capul : http://www.iq-test.ro/#208025 |
||
Avocatii Postat pe 15 August 2009 09:22 |
||
buna demonstratie! | ||
pik_nik Postat pe 15 August 2009 09:25 |
||
Iete...avocatii e nervosi! Ne testeaza intelijentza...sa vada daca putem mai mult decit relatii in cyberspace... Putem???? Tre' sa le raspundem ca ei e multi! |
||
Aemulus Postat pe 15 August 2009 09:59 |
||
bre, "avocatilor"! cand "veti" rezista la o baterie de teste de 'telijenta in doua reprize de cel putin 7 ore fiecare, cu pauza de o ora intre sesiuni, atunci sa "veniti" cu idei d-astea si cu pacaliciuri de "teste" de pe net. pana atunci, pas! PS: are rost sa va mai spun de sesiuni care dureaza cateva zile? |
||
Thor Postat pe 15 August 2009 10:03 |
||
psihoprea, ea iubea o ea crezand ca e un el....si ea a cerut-o pe ea de nevasta si i-a aratat inelul.... si ea a acceptat pt.ca nu stia ca ea e el....si ea a vrut sa se sinucida (sau, ma rog, a fost la un pas...) din ce epoca e mami telenoveaua asta si la ce post se difuzeaza ? si cam cum faceau ea si cu ea care creda ca este un el sex pe net de i se aprinsera calcaiele ei atat de tare? |
||
daria_ Postat pe 19 August 2009 20:51 |
||
dario... a fost la americani, mami.. caz real... mama unei fete s-a dat drept baiat, pe net, si-a aburit-o pe prietena fetei... a facut-o pe aia sa se sinucida... te pui cu dementii?... |
||
zambil Postat pe 19 August 2009 20:55 |
||
Problema mare cand se confunda realul cu virtualul. | ||
Micass Postat pe 19 August 2009 21:00 |
||
lasa bre micasso, ca sunt si destui d-aia de si-o cauta singuri... macar pe net ii mai amageste cineva... | ||
zambil Postat pe 19 August 2009 21:02 |
||
Dragele mele, sigur ca e posibil .Astazi implinesc 2 ani de la casatorie si pe sotul meu l-am cunoscut pe net ....dar dupa multe cautari. | ||
lumida Postat pe 19 August 2009 21:05 |
||
da, stim... a trebuit sa pupi in bot multi broscoi, pana sa se transforme unu' in printz... | ||
zambil Postat pe 19 August 2009 21:07 |
||
Gresit.......am cunoscut mai multi barbati pe net dar atentie fara camera WEB si....am iesit doar cu 2 persoane la o cafea.Primul era ok dar prea laudaros si fals si i-am spus din prima ca nu ne potrivim iar al doilea (actualul sot) s-a rugat de mine mult timp pana am acceptat sa ne intalnim si....continuarea ...au trait fericiti pana la batranete. | ||
lumida Postat pe 19 August 2009 21:11 |
||
Voi chiar ii cautati pe net. Apoi va plangeti. | ||
Micass Postat pe 19 August 2009 21:13 |
||
ai avut noroc, Lumi | ||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 21:14 |
||
sa-nteleg atuncea ca suntem de-o varsta... | ||
zambil Postat pe 19 August 2009 21:14 |
||
da draga mea!si eu l am cunoscut pe prietenul meu pe net!si e super k |
||
leoaica_26 Postat pe 3 Septembrie 2009 15:00 |
||
"super k"... pana la primul topic pe care cu siguranta il vei deschide aici, pentru a cere sfaturi cum sa scapi de el. | ||
Poison Postat pe 3 Septembrie 2009 15:06 |
||
da, e posibi, depinde ce cauti | ||
nefertiti_dana Postat pe 3 Septembrie 2009 15:18 |
||
poison | ||
LILO Postat pe 3 Septembrie 2009 15:20 |
||
Confucius a spus-o, Lilo, eu doar l-am citat... uite si la Nefertiti, de la "crescut si nu-mai-cred-in-povesti" a ajuns sa pacaleasca copilashele pe aici... |
||
Poison Postat pe 3 Septembrie 2009 15:24 |
||
Nefertiti, scuzele mele! Acum am inteles nuanta... batranetile nu sunt chiar un avantaj la iutzimea conexiunilor neuronale... Ai mare dreptate, depinde ce cauti! Spre exemplu fatuca aia si-o cauta cu lumanarea si s-ar putea s-o gaseasca! |
||
Poison Postat pe 3 Septembrie 2009 15:30 |
||
ce sa gaseasca? luminarea? | ||
LILO Postat pe 3 Septembrie 2009 15:33 |
||
Poison, exact! | ||
nefertiti_dana Postat pe 3 Septembrie 2009 15:34 |
||
Lilo, sa gaseasca relatia reala imputinata de relatiile virtuale care este ele cu exceptii mama lor de relatii si internete care le-a adus ele pe lume... Hai ca am spus-o dintr-o rasuflare, sa nu uit ce am vrut sa spun. Cand imi amintesc topica ideii ce am vrut sa reiasa, revin cu amanunte si corecturi Sau poate nu ... |
||
Poison Postat pe 3 Septembrie 2009 15:37 |
||
eladaela Postat pe 3 Septembrie 2009 15:39 |
||
ok! cauta poison,prin"tolba" cu intelepciuni,ale domniei tale | ||
LILO Postat pe 3 Septembrie 2009 15:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Terasa de vara | 4534 | De la: silfida 4 Iunie 2013 19:46 |
Mai in gluma, mai in serios� ;) Glume haz funny ras umor::)Ce fac femeile si barbatii cu simtul umorului? | 54 | De la: tusi_Oli 28 Iulie 2010 14:03 |
Iodul e aici ! | 75 | De la: garbo_13807 17 Mai 2016 21:01 |
|
||
cum lupt impotriva vecinilor galagiosi | 57 | De la: esperanzza 3 Iulie 2019 01:24 |
:) | 7 | De la: Ciresica 28 Noiembrie 2009 08:30 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn