La un curs ni s-a spus o chestie logica: "te-ai ingrasat 15 kg intr-un an de zile (n.b 365 de zile) si vrei sa le slabesti intr-o luna??? ti se pare logic?" Vreti o dieta??? faceti miscare....mersul pe jos e sanatos...se misca toti muschii din corp cu exceptia muschilor masticatori....nici macar jogging nu tre sa faci...doar sa misti pe jos lasati masinile in parcare si puneti-va picioarele in miscare, urcati si coboriti pe scari garantat100%... ![]() |
||
blue69fantasy Postat pe 19 Ianuarie 2009 23:19 |
||
---|---|---|
blue, corect...moooama ,nu mai zic de fesieri ,se fac beton... ![]() pt mine mersul pe jos este un drog,intru in sevraj daca nu dau din picioare... ![]() |
||
iasomia Postat pe 20 Ianuarie 2009 08:34 |
||
nici nu-i sanatos sa slabesti mai mult de 5 kg pe luna !!!!miscare ,dieta de sanatate ,masaj,oxigenare si iti schimbi viata !!!! www.demavital-med.ro | ||
|
||
mcornelia19 Postat pe 14 Februarie 2009 11:02 |
||
Subscriu!!! Eu am slabit 7 kg in 3 luni doar cu mers pe jos.Cite 20 de min. in fiecare dimineata de mers alert.Si acum ma mentin tot numai cu mers. | ||
Aemulus Postat pe 25 Februarie 2009 06:42 |
||
Eu merg pe vos cam 40 de min pe zi: 20 dimineata si 20 seara...de cativa ani am descoperit ca imi place sa merg pe jos, daca am de mers mai putin de 3 statii nici nu ma gandesc sa ma urc in masina...insa nu am slabit...poate m-a ajutat sa ma mentin in forma...sau sa nu depun si mai mult...dar de slabit nu am slabit si va spun ca de cativa ani nu e zi in care sa nu merg pe jos minim 40 de min...maxim..muuult...acum 2 veri mergeam cate 6 km in fiecare zi..si nici macar nu eram obosita...dar de slabit...nttt! | ||
ramo_ptk_2008 Postat pe 26 Februarie 2009 12:51 |
||
De la: blue69fantasy, la data 2009-01-19 23:19:23La un curs ni s-a spus o chestie logica: "te-ai ingrasat 15 kg intr-un an de zile (n.b 365 de zile) si vrei sa le slabesti intr-o luna??? ti se pare logic?" Si daca m-am ingrasat in cateva luni? Adica ar fi cam asa: te ingrasi intr-un an, dai jos intr-un an...te ingrasi intr-o luna, slabesti intr-o luna? ![]() |
||
ramo_ptk_2008 Postat pe 26 Februarie 2009 12:53 |
||
si eu merg pe jos cel putin 1H - 2H PE ZI, da nu se vede nimic. bine e mers de plimbare nu grabit. Grabit merg doar 15min cand ma duc sa ma intalnesc cu prietenul meu. Ptr mine tot o cura e buna, ca mersu pe jos nu ma ajuta prea mult. ![]() |
||
laslau_julie Postat pe 27 Mai 2009 09:56 |
||
Se mai poate practica fuga...dar nu de raspundere,ci dupa ea... | ||
valentino Postat pe 27 Mai 2009 10:14 |
||
De la: valentino, la data 2009-05-27 10:14:22Se mai poate practica fuga...dar nu de raspundere,ci dupa ea... ![]() |
||
patricya Postat pe 14 Iulie 2009 14:18 |
||
Da mult mers pe jos ,ideale ar fi parcurile s-au padurile daca ai posibilitatea. | ||
ioana_50 Postat pe 11 Decembrie 2009 16:07 |
||
Asa e. In padure e cel mai bine. Si noaptea sa fie. Slabesti garantat cateva kg. Bine, daca gasesti si iesirea din padure, daca nu, s-ar putea sa nu mai ai nevoie sa slabesti. ![]() |
||
Doara Postat pe 11 Decembrie 2009 16:09 |
||
Da daca ai companie e bine si noaptea. | ||
ioana_50 Postat pe 12 Decembrie 2009 17:19 |
||
Se poate slabi facand miscare cate 30 min. pe zi dar numai daca urmezi o nutritie adecvata. Trebuie sa-i dai corpului hrana sanatoasa pentru a avea putere sa functioneze la parametri maximi si sa poata arde grasimile inestetice. Sora mea a slabit sanatos 7 kg facand gimnastica si urmand un program de slabire recomandat de catre un Consultant de Nutritie Herbalife. Consumul produselor Herbalife a ajutat-o sa scape de kg in plus, de anemia sacaitoare, avea si ulcer la stomac, probleme cu fierea, constipatie, oboseala, somnolenta. Fiind o hrana sanatoasa si nu medicamente, aceste produse in prima faza au dezintoxicat organismul, au curatat mizeriile acumulate de-a lungul anilor prin intestine si au facut posibila asimilarea elementelor nutritive in fiecare celula a corpului. In acest fel a fost mai usor sa arda straturile de grasimi. In prezent sora mea a devenit si ea Consultant de Nutritie Herbalife (de doi ani) si se bucura in fiecare zi de sanatatea ei. Are 33 de ani, a avut o sarcina si arata si se simte excelent. Acum recomanda si altor persoane care vor sa slabeasca sanatos. |
||
xenia_s Postat pe 13 Decembrie 2009 14:00 |
||
Bine draga. | ||
Doara Postat pe 13 Decembrie 2009 14:04 |
||
deci inca o gama de produse pe care NU le voi cumpara NICIODATA: herbalife ![]() |
||
ready_vivus Postat pe 13 Decembrie 2009 14:06 |
||
pe o prietena de-ale mele a luat-o salvarea dupa folosirea produselor Herbalife si mai era si distribuitor... ![]() |
||
sora_ilsi Postat pe 13 Decembrie 2009 14:07 |
||
sunt convins, soro... pai numai cand ii auzi denumirea ti se si face rau! ![]() |
||
ready_vivus Postat pe 13 Decembrie 2009 14:09 |
||
Ready, nu asa trebuia sa raspunzi. Doamne, de cate ori sa va invat? Acum tu trebuia sa devii interesat de produse si sa incepi sa o intrebi ce si cum. Apoi ea te punea in legatura cu sora-sa, iar restul... vine de la sine. ![]() |
||
Doara Postat pe 13 Decembrie 2009 14:09 |
||
iooiiii, ca m-am ramolit de tot! ![]() deci, xenio: CE si mai ales... CUM??? cu sora, bre! ![]() |
||
ready_vivus Postat pe 13 Decembrie 2009 14:11 |
||
Lasa Ready ca-mi multumesti pe urma. ![]() |
||
Doara Postat pe 13 Decembrie 2009 14:14 |
||
Doruletz... sa nu se lase cu blesteme, mami! ![]() |
||
ready_vivus Postat pe 13 Decembrie 2009 14:15 |
||
Dar de ce? N-auzi ca a slabit si ca arata foarte bine? ![]() |
||
Doara Postat pe 13 Decembrie 2009 14:18 |
||
depinde de organismul fiecaruia .eu de opt luni fac miscare , de 2 ori pe saptamana sala cu instructoare si nimik .nu am slabit deloc.parca nici nu as fi pus piciorul la sala.nimik nimik.asa ca m-am decis sa tin dieta lui catalin crisan , sa vad daca da vreun rezultat. | ||
ellyse83 Postat pe 6 Ianuarie 2010 10:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cura cu oua de prepelita | 12 | De la: garbo263104 29 Februarie 2012 21:20 |
dieta | 8 | De la: garbo166660 9 Noiembrie 2011 11:06 |
cel mai bun program pt slabit sanatos care nu costa nimic | 1 | De la: garbo115499 30 Aprilie 2010 01:43 |
|
||
Nu mai pot face dragoste cu sotia mea.. | 185 | De la: garbo000907 12 Noiembrie 2012 20:41 |
UN OUTLET LA INDEMANA ORICUI | 1 | De la: bellamy 5 Ianuarie 2011 09:20 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9