neeeeeehhh.. e el in bad mood azi.... | ||
tutankhamon Postat pe 13 Septembrie 2009 17:32 |
||
---|---|---|
Daca mi-ar fi posibil, as veni sa-ti spun fata catre fata, sa ma si vezi. Nu am avut si nici nu am nimic impotriva ta. Nu-nteleg de ce te simti tu deranjata...Si pt finetea ta, pe care o respect, voi cerca sa nu mai raspund postarilor tale, C. | ||
valentino Postat pe 13 Septembrie 2009 17:36 |
||
azi, pe , de cateva zile ma tot citeaza si incearca sa ma puna la colt... da' na, nu vreau sa ma recunosc mai...blonda ca altii, pentru ca nu sunt si mai e ceva de specificat - nu sunt subiectiva - sunt impartiala... |
||
|
||
panty_C Postat pe 13 Septembrie 2009 17:36 |
||
pacat, valentino, mare pacat... imi pacea atat de mult atmosfera de la inceput si ce m-au mai dezamagit unii... si e cu atat mai trist cu cat, cei care iti facusera cea mai buna impresie, ti-au facut cea mai urata surpriza - nu esti singurul! - eu asa sunt...iert dar nu pot uita si cu asta am incheait acest subiect - eu nu sunt razbunatoare, n-o lungesc in panzele albe, da nah, nu mai pot fi la fel fata de cei care m-au dezamagit - cu sau fara voie |
||
panty_C Postat pe 13 Septembrie 2009 17:41 |
||
Sfintul drept la parere personala e de neatins. Chiar daca multe aspecte sint discutabile. Te respect, C. | ||
valentino Postat pe 13 Septembrie 2009 17:47 |
||
THX! | ||
panty_C Postat pe 13 Septembrie 2009 17:49 |
||
E draga roby, trebuia tu sa fi ori misogin ori ironic, doar esti barbat! Te-ai gandit daca nu cumva ai si tu o parte din vina? Poate dai mai multa atentie unei sticle de bere decat ei, poate povestesti prea mult despre colegele de serv., poate sari in ajutorul tuturor si cand este vb de ea nu ai chef din diverse motive si poare traiesti cu impresia ca pe ea nu o afecteaza. In general asta este impresia voastra, a barbatilor casatoriti, sotia este a voastra si nu se supara. Eronat, chiar daca nu-ti spune sa fi sigur ca cv o supara si asta este motivul pt care te trateaza cu indiferenta................sau poate ca nu. Sorry daca am fost rea. |
||
garbo010098 Postat pe 13 Septembrie 2009 18:31 |
||
EU_RAMY Postat pe 13 Septembrie 2009 19:25 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-09-13 17:12:02bah...ce ma enervati cu copy=pastele ala.....bueeeeyyyyy...faceti referire la cine ce a scris si ala sa se duca si sa-si citeasca ceea ce a scris....nu suntem obligati sa derulam pagini intregi de copy/ paste.... |
||
anca_53 Postat pe 14 Septembrie 2009 12:13 |
||
De la: sexy_lady, la data 2009-08-10 20:55:24NU ESTE O TEORIE VALABILA IN TOATE CAZURILE.SE INTAMPLA SI CA DUPA 13 ANI DE CASNICIE,SA-TI IUBESTI SI SA-TI RESPECTI BARBATUL MULT MAI MULT CA IN PRIMII ANI.ASA A EVOLUAT CASNICIA MEA,DIN AN IN AN TOT MAI FRUMOS.FEMEILE CARE ISI SCHIMBA PAREREA DESPRE BARBATUL LOR,NU SUNT DISPUSE SA FACA CEVA,COMPROMISURI,ASTEAPTA NUMAI DIN PARTEA BARBATULUI. si ce zici atunci de cel care ,cu toate ca stie ca anumite gesturi(sex oral,anal,dorinta de a programa si conduce viata tuturor mai putin a lui,etc) iti provoaca repulsie pina la starea de voma , te aduce in starea de a face diverse boli pe sistem nervos(zona zoster, atacuri de panica), continua sa spuna ca te iubeste si ca totul face din firea lui de martir care se jertfeste pe el, facind totul doar ca sa imi fie mie pe plac...atunci tot asa iti mai vezi barbatul? mai ai putere sati vezi barbatul cu aceeasi ochi, cu acelasi respect...? eu cred ca santajul sentimental este cea mai teribila si profitabila arma cu care unii soti isi obliga sotiile la compromisuri peste limita demnitatii lor... astept sfaturi pentru cum as putea sa contracarez acest santaj sentimental...eu m-am gindit ca mi-ar fi mai bine singura... |
||
garbo000079 Postat pe 14 Septembrie 2009 14:56 |
||
sa intelegem ca asta e figura ta? o potaie cu frica de bataie? | ||
garbo000079 Postat pe 14 Septembrie 2009 15:08 |
||
Comunicarea trebuie sa fie cheia care ar trebui sa va rezolve problema..Te-ai gandit ca poate fi nemultumit de trupul tau daca te-ai ingrasat?.....Multe casnicii se transforma in timp in....obisnuinte, iar sotii locuiesc impreuna de ochii si gura lumii sau a copiilor.....Ceea ce nu e altceva decat un chin..prelungit..si atat de..apasator..pentru amandoi... |
||
sophia1971 Postat pe 15 Septembrie 2009 08:47 |
||
De la: sophia, la data 2009-09-15 08:47:37 Comunicarea trebuie sa fie cheia care ar trebui sa va rezolve problema..Te-ai gandit ca poate fi nemultumit de trupul tau daca te-ai ingrasat?.....Multe casnicii se transforma in timp in....obisnuinte, iar sotii locuiesc impreuna de ochii si gura lumii sau a copiilor.....Ceea ce nu e altceva decat un chin..prelungit..si atat de..apasator..pentru amandoi... .......doi tipi se ciocnesc intr-un supermarket.primul zice: Imi cer mii de scuze, ma uitam dupa nevasta-mea! - Sincer, si eu ma uit dupa a mea, Cred ca ne-am ratacit. - Dar cum arata sotia dvs.? Poate mergem sa le cautam impreuna! - Inalta, picioare lungi, 90 60 90, dar a dvs.? - Nu mai conteaza, hai s-o cautam pe a ta!..... |
||
sophia1971 Postat pe 15 Septembrie 2009 09:27 |
||
De la: sophia, la data 2009-09-15 08:47:37 Comunicarea trebuie sa fie cheia care ar trebui sa va rezolve problema..Te-ai gandit ca poate fi nemultumit de trupul tau daca te-ai ingrasat?.....Multe casnicii se transforma in timp in....obisnuinte, iar sotii locuiesc impreuna de ochii si gura lumii sau a copiilor.....Ceea ce nu e altceva decat un chin..prelungit..si atat de..apasator..pentru amandoi... ......So� si so�ie la poarta Raiului. Sf. Petru le repartizeaz� un bungalow pe o plaj� insorita, langa o mare albastra, intr-o clima perfect�: - Ave�i teren de golf �i tenis, piscina, �i daca v� e foame si n-aveti chef sa gatiti, pute�i merge la oricare din barurile din apropiere. Totul e gratis. So�ul catre so�ie: - Ai v�zut?� Dac� nu erai tu cu t�r��ele tale, cu antioxidantii �i fulgii de ovaz �i fibrele vegetale� puteam ajunge aici inca de acum 10 ani!........... |
||
sophia1971 Postat pe 15 Septembrie 2009 11:54 |
||
Corpul se modifica,...varsta isi spune cuvantul... Mentalitatea se schimba , influientele inconjuratoare lucreaza asupra oricui, dar depinde in ce fel se schimba... Daca modul tau de a gandi este diferit de al persoanei alaturi de care ai plecat la drum...totul este pierdut,..prapastia se adanceste si nimic nu o mai poate umple... Dar daca modul tau de a gandi a fost din start diferit de persoana alaturi de care ai sperat sa te schimbi in timp, in ani,..iar influientele au fost negative,..e mai bine sa pui punct... |
||
anca_53 Postat pe 27 Septembrie 2009 15:28 |
||
"De ce femeile isi schimba parerea despre barbatul lor, dupa un timp ?" prima data , barbatii se schimba fata de femei, isi schimba atitudinea, si astfel, femeile isi schimba parerea....ei considera ca daca au cucerit femeia, aceasta este a lor, si nu mai trebuie sa faca nimic...nici o atentie, nici un cuvant dulce, nici o imbratisare....sau poate foarte rare... |
||
Lady_infinity Postat pe 15 Octombrie 2009 21:18 |
||
Femeia isi schimba parearea despre sotul..iubitul ei atunci cand acesta persista in greseli..in general ea este foarte rabdatoare dar in timp reuseste sa inteleaga ca viata mai poate fii traita si altfel..din aceasta cauza se inregistreaza si multe divortui.Lucrul acesta se intampla si invers..toti gresim dar trebuie sa fim foarte atenti sa nu repetam de prea multe ori aceiasi gresala...sa avem puterea sa ne cerem iertare.. sa recunoastem atunci cand gresim...si sa nu ne pierdem increderea unul in celalalt lucru foarte important intr-o relatie. | ||
garbo017339 Postat pe 16 Octombrie 2009 10:03 |
||
Cei doi evolueaza diferit si nu mai gasesc puncte convergente dupa o vreme | ||
reyya Postat pe 6 Noiembrie 2009 03:33 |
||
De la: taur_atipic, la data 2009-01-20 16:22:16 Ati observat ca nu mai aveti aceeasi parere despre sotul sau iubitul dumneavoastra ? Dupa un timp mai scurt sau mai indelungat vedeti cu alti ochi persoana care va este "la bine si la rau" alaturi? Multe divorturi s'ar evita daca nu ar avea loc acest fenomen. ....cred ca rare sunt cazurile in care nu se intampla acest fenomen...si daca sunt intr/adevar rare -nu multa lume se lauda cu asta .. ...poate ca unii dintre noi nu am vrut sa vedem bine de la inceput..ne/am facut ca nu vedem ,sperand poate ca in timp lucrurile s/ar putea schimba in directia dorita si tintita de noi.... ..sau poate ca unii dintre noi chiar nu am vazut bine..cine era persoana de la inceput...acum mai depinde si de nivelul asteptarilor proprii.....ideea e ca orice ar fi...sau mai bine zis oricare ar deveni situatzia pe parcurs..avem si noi ,cei care ne plangem de acest fenomen...o parte din vina...si fiecare si/o stie pe a lui ...ce fel de vina si cat la suta din ea .... |
||
garbo055472 Postat pe 31 Decembrie 2009 16:25 |
||
De la: taur_atipic, la data 2009-01-20 16:22:16 Ati observat ca nu mai aveti aceeasi parere despre sotul sau iubitul dumneavoastra ? Dupa un timp mai scurt sau mai indelungat vedeti cu alti ochi persoana care va este "la bine si la rau" alaturi? Multe divorturi s'ar evita daca nu ar avea loc acest fenomen.Pai femeia isi schimba parerea despre barbat....Pt ca si barbatul isi schimba atitudinea fata de o femeie dupa ce o are....Dragostea trebuie alimentata,,pt ca noi femeile nu suntem o proprietate.... |
||
garbo027119 Postat pe 1 Ianuarie 2010 15:47 |
||
cam greu subiect!eu cred ca ambii parteneri isi schimba parerea unul despre altul in timp pt ca la inceput totul pare roz :esti f indragostita poate pt prima data vezi lucrurile mult mai frumoase decat sunt nelocuind cu persoana iubita categorik nu ii cunosti toate calitatile si defectele si sa zicem ca la un moment dat vezi lucruri cre te deranjeaza de obicei trecem cu vederea mintindune ca poate e doar ceva pasager..WRONG WRONG!imi pare rau sa zic asta pt ca si eu sunt femeie si pt ca si eu am patito dar de cele mai multe ori noi suntem cele vinovate pt ca ne facem ca nu vedem anumite lucruri la partenerul nostru,apoi ca mai tarziu sa ne dam seama ca el a avut aceste defecte dintotdeauna dar noi am fost prea oarbe sa le vedem. in definitiv sunt cazuri cand nu stii langa cine traiesti si poti sa traiesti cu cineva o viata intreaga si sa nu il cunosti sau sa o cunosti pt k trebuieb sa admitem ca e un topik valabil atat pt barbati cat si pt femei. | ||
DANNYELLE Postat pe 1 Ianuarie 2010 18:48 |
||
De la: DANNYELLE, la data 2010-01-01 18:48:18 cam greu subiect!eu cred ca ambii parteneri isi schimba parerea unul despre altul in timp pt ca la inceput totul pare roz :esti f indragostita poate pt prima data vezi lucrurile mult mai frumoase decat sunt nelocuind cu persoana iubita categorik nu ii cunosti toate calitatile si defectele si sa zicem ca la un moment dat vezi lucruri cre te deranjeaza de obicei trecem cu vederea mintindune ca poate e doar ceva pasager..WRONG WRONG!imi pare rau sa zic asta pt ca si eu sunt femeie si pt ca si eu am patito dar de cele mai multe ori noi suntem cele vinovate pt ca ne facem ca nu vedem anumite lucruri la partenerul nostru,apoi ca mai tarziu sa ne dam seama ca el a avut aceste defecte dintotdeauna dar noi am fost prea oarbe sa le vedem. in definitiv sunt cazuri cand nu stii langa cine traiesti si poti sa traiesti cu cineva o viata intreaga si sa nu il cunosti sau sa o cunosti pt k trebuieb sa admitem ca e un topik valabil atat pt barbati cat si pt femei.Pai unii zic ca stau langa un om si nu il cunosc....Pai pt ca oamenii se schimba,in bine sau in rau...DEpinde de ce alege omul,,anturajul,caracterul lui...De mai multe lucruri |
||
garbo027119 Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:31 |
||
Intrebarea e simpla, iar raspunsul ....complicat. Concis, motivul frecvent este ca multe dintre noi nu dam atentie amanuntelor si ne casatorim/indragostim cu/de un ideal, nu de persoana respectiva. Asta in cazul in care semnalele de avertisment exista...pt. ca sunt tot atat de multe cazuri in care"omul visurilor noastre" e doar mimetizat in asta.....iar fatza adevarata urmeaza sa i-o descoperi pe parcurs. Stiu niste istorioare care imi fac parul maciuca si acum!!! Eu sunt norocoasa si m-a ferit. Stiam perfect de bine ce rasa de imbecil e, si nu ma inselam. |
||
rhyann Postat pe 2 Ianuarie 2010 02:52 |
||
De la: taur_atipic, la data 2009-01-20 16:22:16 Ati observat ca nu mai aveti aceeasi parere despre sotul sau iubitul dumneavoastra ? Dupa un timp mai scurt sau mai indelungat vedeti cu alti ochi persoana care va este "la bine si la rau" alaturi? Multe divorturi s'ar evita daca nu ar avea loc acest fenomen. |
||
garbo087104 Postat pe 2 Ianuarie 2010 06:54 |
||
Concluzia la care am ajuns dupa multi ani este ca femeia este atat de diferita de barbat...daca ea cauta armonie si fericire,daca ea trage cu casa si familia ,daca ea are nevoie de iubirea sotului de atentia acestuia si nu in ultimul rand de respect el doreste la un moment dat sa se intoarca la viata de dinainte de casatorie,la libertatea de care se bucura inainte.Barbatul desi isi doreste o familie isi doreste si viata de dinaintea casatoriei si ajunge sa faca greseli f mari ranind f tare pe cea care ii sta alaturi si desi isi doreste copiii si si-i iubeste nu ii pune inaintea dorintelor sale .Cand femeia de langa el vede dorinta lui de a fi cu o alta uitand de legamantul facut ii aminteste ca are un copil si o sotie dar desi stie f bine asta alege placerea de moment...au nevoie de schimbare,se plictisesc repede sau vor si ei o alta pentru o perioada...conceptia gresita ca sunt barbati si se pot duce si intoarce face ca femeia sa-si piarda dragostea si cum poti sa fii indragostita sau sa respecti un barbat care te tradeaza,care iti dovedeste ca nu esti decat o bucata din felia de tort ...daca un barbat se straduieste sa fie el asa cum l-am cunoscut si acceptat in viata noastra pe tot parcursul relatiei noi nu avem cum sa ne schimbam parerea si nici sa incetam sa-i iubim...posibil ca dragostea sa creasca dar daca lovesti si falsezi astea nu-ti pot aduce succes ci esec...ruperea mai devreme sau mai tarziu este inevitabila... | ||
yzabela_03 Postat pe 2 Ianuarie 2010 10:38 |
||
De la: taur_atipic, la data 2009-01-20 16:22:16 Ati observat ca nu mai aveti aceeasi parere despre sotul sau iubitul dumneavoastra ? Dupa un timp mai scurt sau mai indelungat vedeti cu alti ochi persoana care va este "la bine si la rau" alaturi? Multe divorturi s'ar evita daca nu ar avea loc acest fenomen. |
||
garbo049844 Postat pe 2 Ianuarie 2010 11:05 |
||
pentru ca si ei se schimba | ||
garbo074992 Postat pe 2 Ianuarie 2010 14:15 |
||
..nu numai femeia trebuie sa traga cu casa cum s/ar zice...si barbatul tre sa faca la fel...si nu numai barbatul s/ar putea sa isi doreasca viatza de dinainte de casatorie...si femeia poate sa isi doreasca acelasi lucru....probabil ca dorinta asta ascunsa are drept masca...foarte buna...relatia femeii de dupa casatorie cu mama ei..deci soacra barbatului...in care multe scene barbatul e foarte scarbit...e un exemplu... | ||
garbo055472 Postat pe 2 Ianuarie 2010 19:50 |
||
OAMENI BUNI............BINENTELES CA ODATA CU RELATIA CRESC SI PARTENERII.SI AMANDOI INTRA IN RELATIE CU CALITATI,DEFECTE SI ORGOLII. DA I-MI VAD ALTFEL SOTUL ....IMMM UNEORI SIMT CA IL IUBESC MUUUULT PT INCREDEREA ACORDATA PT CA MA AJUTAT DIN BOBOC SA MA TRANSFORM INTR-O FLOARE FRUMOASA (ASA SPUNE EL)ALTEORI S-AL COTONOGESC CA NU AVEM ACELEASI PARERI DAR ESTE IMPORTANT CA AMANDOI AM INVATAT SA NE RECUNOASTEM GRESELILE (GREU) DAR LE RECUNOASTEM CAT DESPRE COPII NEDORITI?????????????????S A AUZIT DESPRE CONTRACEPTIE PT ISTETI SI INTELIGENTI SI COPILUL VINE CAND AMANDOI SANT APROAPE PREGATITI(CA PREGATIT NU VETI FI NICIODATA).LA NOI FETITA CARE INTRE TIMP A FACUT 9 ANI A FOST SI ESTE TRATETA CA AL TRELEA MEMBRU CU DREPTURI DEPLINE.NU ESTE USOR DAR FIECARE MOMENT I-SI ARE FRUMUSETEA LUI NU VREAU SA FIU SIROPOASA DAR CU UN BARBAT DESTEPT SI RECEPTIV SI CARE SE IMPLICA IN RELATIE E SUPER. | ||
garbo074997 Postat pe 3 Ianuarie 2010 13:47 |
||
unii se implica atat de mult, incat dupa ce se vad cu acte, el este barbatul si face ce vrea cu sotia lui, cica ii apartine. femeia nu mai are mama, tata, frati in eventualtatea daca are, mama lor de barbati |
||
ladyDY Postat pe 8 Ianuarie 2010 18:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
tema de casa | 14 | De la: nathalie 3 Decembrie 2011 23:41 |
arta impacarii | 27 | De la: garbo171197 8 Octombrie 2010 23:55 |
Ce trista ma simt | 41 | De la: hermosa20 15 Iunie 2013 23:47 |
|
||
ajutor | 20 | De la: eu_geminy 4 Iunie 2011 11:33 |
zona zoster | 17 | De la: danutzakiri 29 Martie 2011 20:00 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri