De ce femeile isi schimba parerea despre barbatul lor, dupa un timp ?

De la: garbo048253, la data 2010-01-08 18:32:14unii se implica atat de mult, incat dupa ce se vad cu acte, el este barbatul si face ce vrea cu sotia lui, cica ii apartine.
femeia nu mai are mama, tata, frati in eventualtatea daca are,
mama lor de barbati
Pai este si vina femeii pt ca nu se impune...Si apoi daca ii permiti la un om sa iti dea o palma,,iti da din ce in ce mai multe,,pana ajunge la pumni...De asta este bine sa te impui si sa fii pe pozitie...pt ca oameni cu bun simt sunt putini
omulsincer
Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:22
De la: buna01, la data 2010-01-08 22:22:12
De la: garbo048253, la data 2010-01-08 18:32:14unii se implica atat de mult, incat dupa ce se vad cu acte, el este barbatul si face ce vrea cu sotia lui, cica ii apartine.
femeia nu mai are mama, tata, frati in eventualtatea daca are,
mama lor de barbati
Pai este si vina femeii pt ca nu se impune...Si apoi daca ii permiti la un om sa iti dea o palma,,iti da din ce in ce mai multe,,pana ajunge la pumni...De asta este bine sa te impui si sa fii pe pozitie...pt ca oameni cu bun simt sunt putini
Dar cel mai bine este sa te impui de la inceput...Dar si dupa aia,,ca doar oamenii se mai si schimba...pt ca daca barbatul vede ca femeia este hotarata si pe pozitie,,si stie sa se impuna ca sa fie si ea multumita dar si barbatul...Aoi barbatul o lasa in pace...Pt ca daca barbatul vede ca femeia este slaba,,normal ca o manipuleaza in favoarea lui..
omulsincer
Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:24
Dar cel mai bine este sa te impui de la inceput...Dar si dupa aia,,ca doar oamenii se mai si schimba...pt ca daca barbatul vede ca femeia este hotarata si pe pozitie,,si stie sa se impuna ca sa fie si ea multumita dar si barbatul...Apoi barbatul o lasa in pace...Pt ca daca barbatul vede ca femeia este slaba,,normal ca o manipuleaza in favoarea lui.. De asta este bine sa fii mai severa...Pt ca daca nu stii sa te impui,,esti condus de barbati in favoarea lor....Pt ca legea junglei,,cel mai puternic domina pe cel mai slab....Dar atunci nu trebuie sa arati ca esti slaba...Trebuie femeia sa arate ca este hotarata...si pe pozitie...Nu sa zica nu,,apoi da...Pt ca asa ii va face mereu,,pt ca oamenii manipuleaza daca le merge...
omulsincer
Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:28
au arta spalarii creierului
ladyDY
Postat pe 9 Ianuarie 2010 10:52
ce s� zic....
voi nu v� schimba�i deloc.
r�m�ne�i acelea�i pisicu�e bl�nde �i ginga�e
adi68pop
Postat pe 9 Ianuarie 2010 17:34
�i tu faci acela� lucru.
dak b�rbatul t�u te-a l�sat s� te impui, a�a cum zici tu, acum e vai de capul lui...
m�n�nc� la or� fix�, doarme la or� fix�.....
nu tre s� se impun� niciunul mai mult k altul
totul se rezolv� prin dialog.
doar a�a ajungi la un consens �i totul va fi bine.
am o �ntrebare pt tine.
dak ar veni al t�u la tine �i �i-ar spune k ar vrea s� o face�i �ntr-un anume fel, ce ai g�ndii??
SIGUR ARE PE ALTA CARE O FACE A�A
adi68pop
Postat pe 9 Ianuarie 2010 17:37
�i-ai luat numele de BUNA.
buna de la bunica sau a�a te crezi tu, CEA MAI BUN�???
adi68pop
Postat pe 9 Ianuarie 2010 17:47
pt. garbo074997

e�ti cea mai tare
toate fetele ar trebui s� te ia k exemplu.
pe BUNA01 o excludem - ea oricum e cea mai bun�.....
BRAVO �IE, BRAVO VOU�
adi68pop
Postat pe 9 Ianuarie 2010 17:49
De la: adi68pop, la data 2010-01-09 17:47:04�i-ai luat numele de BUNA.
buna de la bunica sau a�a te crezi tu, CEA MAI BUN�???
sunt doar Number one
omulsincer
Postat pe 9 Ianuarie 2010 20:22
De la: garbo048253, la data 2010-01-09 10:52:24au arta spalarii creierului
Pai da pt ca feneia se lasa fraierita.....Toti oamenii care nu au credinta zic in general...Se lasa fraieriti pt ca nu au putere sa se opuna,,,apoi si ei fraieresc la randul lor....Ca sa fii mai puternic trebuie sa te rogi...Ca sa ii poti tine piept si sa te poti impune...Pt ca asa este viata...O lupta
omulsincer
Postat pe 9 Ianuarie 2010 20:23
asa irinuco, cu pieptul inainte!
da' ai?
pik_nik
Postat pe 9 Ianuarie 2010 20:26
De la: adi68pop, la data 2010-01-09 17:34:08ce s� zic....
voi nu v� schimba�i deloc.
r�m�ne�i acelea�i pisicu�e bl�nde �i ginga�e

daca stie sa miaune frumos, poate fi pieptanat, imbaiat, scarpinat, dat laptic, tat da esti suparat 68
ladyDY
Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:52
Topicul este "De ce femeile isi schimba parerea despre barbatul lor, dupa un timp ?". Nu doar femeile isi schimba parerea, si barbatii isi schimba parerea despre sotie ... Si fiecare si-o schimba pentru ca se schimba ea/el insusi. Intram intr-o casnicie, cel mai adesea, din dragoste (trebuie sa recunoastem ca sunt si casnicii din interes). Casnicia e un fel de 24/24, te face sa vezi tot, si doar suntem oameni, cu bune si rele. Totul e sa nu ne pierdem respectul de sine si respectul fata de cel de langa noi. Dragostea se schimba, se modifica ... poate scade in intesitate, poate creste ... dar daca ramane respectul ... ramane familia, casnicia ... viata. Si poate ajugem sa ne dea primarul si diploma de 50 de ani de ... schimbari. Pupici!!
Kallia
Postat pe 10 Ianuarie 2010 16:32
I-mi place cum gandesti.In general femeile aleg un barbat cu calitatile si defectele lui.Spera ca in timp vor reusi sa inlature toate defectele.Se inseala amarnic.Isi propun obiective irealizabile.Prin constructia lor ,fiind foarte orgoliosi nu accepta nici o schimbare.Daca-i intelegeti relatia poate continua .
garbo078049
Postat pe 10 Ianuarie 2010 17:27
Imi pare rau pt. tine dar esti derutata rau.
garbo078049
Postat pe 10 Ianuarie 2010 17:28
NU cred ca ,femeile isi schimba parerea,recunosc insa defectele sotilor in timp,uneori le folosesc ca reprosuri la adresa lor,cu calitati si defecte l-ai luat,nu le-a dobandit pe parcurs,nimeni nu e perfect,nici noi.
scrichy
Postat pe 10 Ianuarie 2010 17:35
cam urat ,cam, urat ce sa-ti spun halal atitudine sanatoasa
garbo074997
Postat pe 10 Ianuarie 2010 23:50
ALBA IULIA -DACA TE IUBESTI NU LASI PE NIMENI SA TE TRANSFORME INTR-O MARIONETA SI NICI TU NU FACI ASTA. AMANDOI AU PRIETENI PE CARE AI VOR CERNE SI VOR RAMANE DOAR FRUNCEA SI RUDE PE CARE NU LE VOR LASA SA INTERVINA NEGATIV. FITI FETELOR PUTERNICE SI NU LASATI PE NIMINI SA PROFITE DE VOI. ,,SE SPUNE CA ,CUM I-TI ASTERNI ASA DORMI,, SAU FIECARE I-SI MERITA SOARTA DACA NU ARE PUTEREA SA SI-O SCHIMBE IN BINE.
garbo074997
Postat pe 10 Ianuarie 2010 23:56
De la: adi68pop, la data 2010-01-09 17:37:55�i tu faci acela� lucru.
dak b�rbatul t�u te-a l�sat s� te impui, a�a cum zici tu, acum e vai de capul lui...
m�n�nc� la or� fix�, doarme la or� fix�.....
nu tre s� se impun� niciunul mai mult k altul
totul se rezolv� prin dialog.
doar a�a ajungi la un consens �i totul va fi bine.
am o �ntrebare pt tine.
dak ar veni al t�u la tine �i �i-ar spune k ar vrea s� o face�i �ntr-un anume fel, ce ai g�ndii??
SIGUR ARE PE ALTA CARE O FACE A�A
BRAVOOOOO ADY N-AM CE SPUN
garbo074997
Postat pe 10 Ianuarie 2010 23:58
ADY SANT REVISTE ,CASETE SI MULTA INFORMATIE SI POT PRIVI IMPREUNA SI INVATA SA SE DESCOPERE NU TREBUIE NEAP. SA SE GANDEASCA LA ALTA.
garbo074997
Postat pe 11 Ianuarie 2010 00:06
si eu am stat si m-am gandit la asa ceva si cred ca am ajuns la o conluzie ele la inceput vad totul in roz iti faci planuri de viitor dar in timp mai apar si probleme mai mari sau mai mici si atunci lucrurile nu merg cum ti-ai planuit la incepu si devin neincrezatoare si reci fata de barbati lor si considera ca nu mai esti bun sa le oferi totul pe tava si se lasa bagubase de la caruta casatoriei la care te-ai inhamat la inceput cu ele
garbo074314
Postat pe 11 Ianuarie 2010 04:05
daaaaaaaaa, lasa sa traga numa' boul
pik_nik
Postat pe 11 Ianuarie 2010 06:29
stimata 997, e cam nepoliticos sa discuti cu noi asa, din pozitia culcata pe spate
"provoci" idei, domnisoara!
pik_nik
Postat pe 11 Ianuarie 2010 06:33
Din aceleasi motive ca si voi.
Va indragostiti, ne cereti de nevasta, va faliti o vreme, apoi va plangeti tuturor de "viata de caine" pe care o duceti.
In viziunea voastra, femeile sunt niste scorpii in frunte cu nevasta proprie.
Si la noi este la fel. Suntem euforice la inceput DAR cand dam piept cu sosetele murdare, izmenele voastre, foamea vesnica, pretentiile de "sef de familie", mama-soacra cu aerele de regina etc., ne schimbam parerea despre voi.
Nu mai sunteti galanti.
Nu mai sunteti infierbantati.
O cetate cucerita, nu mai prezinta interes.....

Si atunci probabil ca ne schimbam comportamentul. Si devenim scorpii.

FelixTomescu
Postat pe 11 Ianuarie 2010 08:40
pisica, nu-i bai, scorpiile "e" la moda
pup motanul ala mare si frumos
zambila
Postat pe 11 Ianuarie 2010 08:47
PIK NIK NU FI RAU SI NU TE INHAMA LA CEVA CE NU POTI DUCE LA VARSTA TA VENERABILA
garbo074997
Postat pe 11 Ianuarie 2010 09:07
ei, lasati stimata 997, ca nici dumneavoastra nu sunteti vreo adolescenta...

Skywalker, subscriu!

.
garbo_C
Postat pe 11 Ianuarie 2010 09:18
997, cui nu-i place varsta mea, sa n-o ajunga
pik_nik
Postat pe 11 Ianuarie 2010 10:11
Eu nu cred ca barbatii nu se schimba dupa casatorie! Ei au fost asa si inainte de casatorie, dar n-am vrut noi sa observam defectele sau ceea ce nu ne place. Toate femeile (probabil si barbatii) cred ca isi vor putea schimba partenerul, ceea ce este total GRESIT, imposibil de realizat.
Pana cand o pereche nu sta impreuna va teoretiza cu defectele celuilalt (ca trebuie acceptate, nu exista oameni perfecti, daca te iubeste se schimba etc.)
De fapt, eu cred ca adevarata problema este ca nu amandoi partenerii se implica in relatie la fel. De obicei barbatii sunt foarte delasatori ... si atunci apar problemele. Cea care face sacrificiul, care se schimba de dragul sotului, care face multe concesii este mai mult sotia (uneori doar sotia) ...
Cel mai rau este ca pentru soti se spune "asa sunt barbatii", insa pentru femei atunci cand sunt hotarate si iau atitudine (chiar daca nu intotdeauna este cea potrivita) se spune ca "are toane", "este imposibila" ...
lady33
Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:28
PIK NIK ERA O GLUMA SI NU TREBUIA SA TE ATACI ASA PREFER SA CRED CA ESTI UN TIP INTELIGENT NU UMBLA CU VUDUU SI BLESTEME NUI FRUMOS PT TINE (PREFER SA CRED CA NU AI INTELES SUBSTRATU )asa sant eu mai optimista
garbo074997
Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
It`s complicated! 25 De la: AleSim 9 Decembrie 2010 12:56
Imi iubesc sotul si copilul...dar el nu ma iubeste pe mine,ce sa fac? 25 De la: garbo_493582 15 Octombrie 2018 02:46
Oare cat mai rezist? 10 De la: garbo_3537 11 Iulie 2012 13:43
Indaratul unui divort 0 De la: 22 Iunie 2009 12:09
sotia a bagat acte pt divort eu nu am vr divortul 30 De la: garbo_406554 10 Ianuarie 2016 18:25
Setari Cookie-uri