nazi...eu sunt mai optimista.... dar mi-a luat fleur vorbele.... | ||
l_flory Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:01 |
||
---|---|---|
deci de acuma, viitorul suna astfel: trebuie sa ne hotaram rapid....cu cine vrem sa murim | ||
fleurdelis Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:06 |
||
septembre ... 9 luni deci ... asteptam, ca astia dau greu viza (togolezii adicatalea) | ||
|
||
Kallia Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:07 |
||
deci, la mine-i shtantzat an frunte ....cred. | ||
l_flory Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:09 |
||
fleur .... 2012 la ei, adica la americani, ca la noi vine doar in 2112 ... nu asa se zice?! (Romania e cu 100 de ani in urma) | ||
Kallia Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:12 |
||
l_flory Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:13 |
||
io una nu cred in sfirsitul lumii in 2012....este o chestie...cum sa ti spun????unu se zice ca s ar alinia soarele in centru galaxiei????!!!!doi:ca ar aparea o planeta nubiru,cica???da care nu se vede inca.....trei:ca s ar inversa poli magnetici....bre dupe mine ii vrajeala sa mai uite lumea de criza financiara....aia ii mai grava.... | ||
nazirra Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:14 |
||
aia cu polii e ceva ca in basmele romanesti "unde-ti sta capul iti vor sta picioarele"?!?!? | ||
Kallia Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:16 |
||
dar oare,criza financiara,nu ii si ea generata de"revolutia" planetelor? | ||
LILO Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:18 |
||
radem noi radem, dar lucrurile stau cam de multicel cu susul in jos | ||
LILO Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:19 |
||
O zi buna tuturor! Trebuie sa mai si muncim, ca altfel ... ramanem tot cu susul in jos ... sau cu josul in sus?! |
||
Kallia Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:22 |
||
uitati-va la filmul "2012"...e super filmul |
||
l_flory Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:33 |
||
lilo....io zic ca criza ii de la chineji....sory.....da daca aia copiaza tat!!!!pe orice produs scrie made in china sau taiwan.....asia ca alea produse de firma cum sa se mai vinda daca gasesti la chineji la juma d pret?????d aia io cumpar un geamantan.....galbin.... | ||
nazirra Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:35 |
||
aha..ca "butelia galbena" care va sa zica | ||
LILO Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:46 |
||
nazirra Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:48 |
||
am strans tot felul de clipuri si materiale pe forumul asta: http://landsinromania.com/phorum nu e reclama, ca forumu' e mort, da' chiar is niste chestiuni interesante. cat priveste schimbatul parerii, ca sa bag ceva si ontopic, omul si-o schimba de pe-o zi pe alta. e nevoie de multa educatie pentru stabilitatea/ stabilizarea unor "constructe interne" (sorry, dar altfel nu stiam cum sa zic) care sa (con)duca la ceea ce numim maturitate. cheers! |
||
anticenzura Postat pe 11 Ianuarie 2010 17:18 |
||
tam-tam! si eu zic c-asa e~ | ||
fleurdelis Postat pe 11 Ianuarie 2010 17:20 |
||
Stii ceva,totulse leaga pt. ca femeia ti-o mai poate lua si altul dar suta la suta ca paharul nu ti-l mai poate lua nimeni decat daca il dai tu.Si ca sa fiu maiexplicit un pahar e mai usor de tinut decat o femeie. | ||
bindilaliliana Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:54 |
||
parerea mea este ca este vina ambilor cand se pierde interesul. barbatul care crede ca odata casatorit nu mai trebuie sa faca nimic decat sa si continue tabieturileiar femeia ca nu comunica si nu i spune ce si doreste de fapt. cert este ca trebuie sa schimbam tot timpul ceva in comportamentul nostru sa nu lasam monotonia sa ne distruga casnicia. femeii ii plac surprizele. incearca sa afli ce i place si surprinde o cu acel ceva. arata i ca ti pasa de tot ce o supara. sant multe si greseala pe care barbatii o fac in general este ca inceteaza sa si cucereasca sotia dupa casatorie. nu uita sa i spui din cand in cand ca e frumoasa etc. femeile gresesc si ele normal. trebuie sa i dai libertatea de care are nevoie celui de langa tine. sa i acorzi incredere sa nu se simta sufocat de intrebari si reprosuri. in general comunicarea si increderea sant cele mai importante. daca vezi ca ceva il deranjeaza pe cel de langa tine nu ezita sa intrebi chiar sa insisti si sa incercercati sa rezolvati problema. lipsa de comunicare si lipsa cuvantelor dulci ne fac sa ne orientam spre altceva. asa se face ca todeauna exista o a treia persoana la momentul potrivit care asculta problemele si poate deveni amanta sau amant dupa caz. | ||
garbo092713 Postat pe 14 Ianuarie 2010 18:14 |
||
SUNT SOTIE DE 11 ANI SI MAMA A 2 COPII SI EU MI-AM SCHIMBAT PARERA D ESPRE BARBATUL MEU CA IN 11 ANI DE CASNICIE A RAMAS TOT "BAIATUL" DE CARE M-AM INDRAGOSTIT | ||
garbo119283 Postat pe 16 Mai 2010 09:23 |
||
Se duce o femeie la parintele sa se spovedeasca.La un moment dat femeia intreaba: -Parinte, fii te rog bun si spune-mi si mie ce as putea alege dintre doua lucruri : Sa imi schimb parerile despre barbat sau sa imi schimb barbatul? -Iti spun,-i-a raspuns parintele,-daca ma treci primul pe lista ta de asteptare. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Mai 2010 16:55 |
||
pt ca barbatul prietenei pare mai dragut,mai atent,mai cu calitati dar...nu uitati fetelor ...pare!...pt ca in realitate toti barbatii sunt la fel... | ||
yzabela_03 Postat pe 16 Mai 2010 17:48 |
||
Si femeile, si femeile.Singura diferenta este data de parfum si de rujul de buze folosit. | ||
Ioana007 Postat pe 16 Mai 2010 20:26 |
||
As fi fost mai bucurosa sa raspund la intrebarea: Esti fericita ca ai observat cu ce lighioana stai de fapt langa tine?Caci el nu s-a schimbat deloc eu am observat mai tarziu sutele de vicii ascunse. Iar eu nu am vicii. | ||
marilena71 Postat pe 29 Mai 2010 12:14 |
||
Buna, am citit un articol interesant si dragut despre cum sa ne revenim dintr-un divort sau o despartire, vi-l recomand si voua. Pe mine m-a inveselit un pic. Pupici http://www.afladespre.ro/cum-ne-revenim-dupa-divort-1024.htm |
||
garbo171197 Postat pe 9 Octombrie 2010 00:03 |
||
Pentru ca el se straduieste foarte tare s-o convinga, inca de la inceputul relatiei. Pana la urma reuseste! | ||
Handybel Postat pe 21 Februarie 2011 12:11 |
||
De ce? Stii ca dupa casatorie, femeia se straduieste vreo 20 de ani sa isi schime sotul si, dupa ce a reusit, afirma cu nostalgie: "Nu mai este cel cu care m-am casatorit!" Handybel asa a salvat-o Ion pe Maria de la viol: a convins-o |
||
dor72 Postat pe 21 Februarie 2011 18:40 |
||
foarte convingatori barbatii astia | ||
eladaela Postat pe 21 Februarie 2011 18:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
As vrea sa divortez dar... | 5 | De la: 13 Noiembrie 2018 12:25 |
divort cu partaj copii majori unul cu grad 2 de handicap mintal | 1 | De la: garbo_9169 6 Noiembrie 2012 20:28 |
ralatia dupa divort | 49 | De la: mihay2001usa 4 Decembrie 2010 15:23 |
|
||
cum pot sami yau copilu de la mama | 18 | De la: Vasilescu_Gebaru_1 19 Mai 2012 09:37 |
Imi este greu... | 124 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:10 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri