ca doar stii cum te-am gasit mititel si pricajit si oleaca necajit.. |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2009 20:21 |
||
---|---|---|
hehehehe GOOD!!! cu nasul murdar de tus si cu ochii lui Labus te-am crezut ca esti somer si-am venit in zbor din cer |
||
Aemulus Postat pe 12 Martie 2009 20:25 |
||
am venit in zbor din cer pe frunza de palmier sa-ti dau gura mea fierbinte ma iubesti ca mai-nainte? |
||
|
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2009 20:29 |
||
nici nu-mi pasa, zi ce vrei. nu cobor din palmier ca maimuta mea vecina ma invita in gradina |
||
Aemulus Postat pe 12 Martie 2009 20:32 |
||
mai esti si orgolios tu nu vezi ca esti pe jos? n-ai suit nicicand calare hai noroc si la mai mare! capu' rau m-a sagetat cu maimuta s-a culcat oac,oac.. |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2009 20:35 |
||
oac, oac, oac, si hic, hic, hic ma cobor jos pe uluc da nu vin la dumneata ca te vad acum cu alta ci ma duc acum s-atac patutul meu din iatac |
||
Aemulus Postat pe 12 Martie 2009 20:40 |
||
in patutu' din iatac mari grozavii stiu sa fac ma asteapta al meu bibic sa il giugiulesc un pic si-am un pat cu baldachin sa ne fie viata "chin" cu suspin de fericire si naframa de iubire... |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2009 20:45 |
||
Jasmine, eu stiu ca e weekend si e vineri seara dar chiar asa??? numar banii in patut cu al meu cel nou dragut banii ce nu ti i-am dat dar nici nu-i am de furat bani munciti cu drag si spor de al nostru drag popor |
||
Aemulus Postat pe 12 Martie 2009 20:56 |
||
nope, te zapacisi...astazi este joi... fetita, un pic de amor nu strica,mai zambiti si voi.. ca tare grea perioada avem...cu recesiunea asta... si apoi El e doar unu'... o bagasi cu banii aia..mi-a disparut fioru' care este...las pe alta data.. noapte lina si somn adanc... |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2009 21:00 |
||
hehehehe, hihihihi, hahaha Puteam sa jur ca azi e vineri.Merci Jasmine! Doamne, m-am haladit de tot. |
||
Aemulus Postat pe 12 Martie 2009 21:01 |
||
bag seama ca te-ai culcat iasomie suflet drag las' ca te-oi trezi in zori vara pe la sarbatori sa-ti vorbesc de mindrul Soare cind afara e ninsoare |
||
Aemulus Postat pe 12 Martie 2009 21:06 |
||
S-a culcat?Cu cine?Spune-ne si noua.Nu ne intereseaza cand se scoala, ca stim noi de ce se scoala asa de tarziu. | ||
Ioana007 Postat pe 15 Martie 2009 17:00 |
||
ehhhh.... si voi acum...ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 16 Martie 2009 08:57 |
||
S-a culcat pe partea stinga sa n-o vada stind la pinda |
||
Aemulus Postat pe 16 Martie 2009 17:41 |
||
mico, tot cu razbunare?tot cu razbunare? azi sunt buna...asteapta sa ma fac a dracului... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2009 08:26 |
||
Fa-te si tu mai repede, ca mi-au crescut barba si mustatile si ma gadila. | ||
Ioana007 Postat pe 17 Martie 2009 14:14 |
||
frate Vanghele, de ce nu faci rime cu noi?... ia sa vedem ce a zis mica? S-a culcat pe partea stinga sa n-o vada stind la pinda sta pitita linistita sa n-o vada in oglinda cum... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2009 14:48 |
||
Despre ce vorbiti aici, Nu-mi dau seama sa ma pici, Ca sta femeia la panda, Sa il vada in oglinda, Cum imi sta si imi jeleste, Dupa alta patimeste? Sparge-i-ai draguta capul, Cu cratita si cu protapul, Dar daca umbla hai-hui, Vai si-amar de viata lui, Fi-ar ma-sa de tehui.. |
||
Ioana007 Postat pe 17 Martie 2009 14:54 |
||
mica e cu razbunarea... ea vrea sangele sa-i verse si sa-l prinda sa nu ii pese.. sa il prinda nencetat cand se aseaza omu'-n pat! oac,oac... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2009 14:59 |
||
Nu-i frumos sa-l prinzi in pat Daca el umbla cu ea in sat? Zice ca-si cumpara tigari Si ii arde de plimbari, El tinand-o de tortita, Sa-i dea la poarta gurita. |
||
Ioana007 Postat pe 17 Martie 2009 15:07 |
||
aoleuuu! iar bagi gurita? nu ti-e bine mai badita! tu esti fratioru' meu vrei sa-ti fie-n viata greu? sa te zvarcolesti in noapte? asta nu se poate...frate! |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2009 15:13 |
||
Iasomie, fata buna, Pe-unde umbli tu sub luna, Prin gradina lui Ion? Sau nici tu, nu mai ai somn? Ca Ion este de paza, Sforaie si-acum viseaza, Ca de altele nu-i pasa, Vrea doar sa ajung-acasa. |
||
Ioana007 Postat pe 18 Martie 2009 16:35 |
||
ioane! te-oi fi odihnit acu' rima ti-am zarit mda..cam umblu pe sub luna sunt balaie si nebuna... mico, "bag seama ca te-ai culcat iasomie suflet drag las' ca te-oi trezi in zori vara pe la sarbatori sa-ti vorbesc de mindrul Soare cind afara e ninsoare " fata! tu ma zapacesti ia sa treci sa-mi povestesti cum mangaie soarele cum trimite razele? da! dormeam pe bob de roua si eram rupta in doua tare greu e sa muncesti si la soare sa gandesti... cum trimite razele cand ne-albesc ninsorile? |
||
iasomia Postat pe 2 Aprilie 2009 14:44 |
||
M-am albit m-am albastrit de dor m-am ingalbenit c-ai plecat si nu mi-ai zis te-ai intors cum am prezis dar te uiti acum sahiu de parca ai fii diliu Hei Jasmine, ce faci? Pe unde umblii? |
||
Aemulus Postat pe 25 Aprilie 2009 03:40 |
||
mai micuto.. deslusesc ca-ti lipsesc cand nu vorbesc... da' tu sa stai linistita mai sunt si eu obosita.. iar ai chef de razbunare? iar vrei sa ii dai la geoale? si esti galbena-albastra ca o floare rupta-n clastra si se uita cam sasiu ba mai este si diliu? fata!! tu ai viata grea!! pai?! se poate asa ceva? |
||
iasomia Postat pe 27 Aprilie 2009 08:32 |
||
hehehe jasmina mea e drept ca viata e grea da' eu cu razbunarea nu-s prietena cum ai spus numa dorul ma-ncerca si n-am vrut sa intreb alta. |
||
Aemulus Postat pe 27 Aprilie 2009 18:13 |
||
micuto, zici ca-ti era dor de mine asta cred ca e de bine?... si nu esti razbunatoare? nici nu stii ce bine-mi pare... |
||
iasomia Postat pe 28 Aprilie 2009 09:03 |
||
Iasomica ochii tai Unde umblii fata hai? Ai uitat de poezele si-a trecut pe zodiele Ia vino matale aici Sa ne batem in rimici Ca mi-e dor de rima ta Si de-a cui o mai vrea Neah, nu merge fara stimulent de la un profesionist.Geaba incerc, nu ma pricep! |
||
Aemulus Postat pe 31 Mai 2009 06:18 |
||
Nu mai spune rima, ca se supara barbatii. | ||
Ioana007 Postat pe 31 Mai 2009 16:12 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-05-31 16:12:39Nu mai spune rima, ca se supara barbatii. Nu inteleg, sincer. |
||
Aemulus Postat pe 31 Mai 2009 20:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DEPRESIA | 97 | De la: nuti_vio 30 Aprilie 2010 21:43 |
de unde pot cumpara un catel sanatos rasa Shih Tzu? | 13 | De la: garbo_2632 3 Mai 2012 12:22 |
VREAU SA MANINC SANATOS SA FIU FRUMOASA | 42 | De la: garbo261156MADALINA 15 Martie 2012 18:49 |
|
||
vreau sa castig lenjeria de pat | 1 | De la: garbo167932 16 Septembrie 2010 23:35 |
Oamenii inteligenti si cu psihic bine dezvoltat trebuie sa gandeasca cu voce tare...De ce? | 10 | De la: quasaria 30 Iunie 2010 20:50 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară