ca doar stii cum te-am gasit mititel si pricajit si oleaca necajit.. |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2009 20:21 |
||
---|---|---|
hehehehe GOOD!!! cu nasul murdar de tus si cu ochii lui Labus te-am crezut ca esti somer si-am venit in zbor din cer |
||
Aemulus Postat pe 12 Martie 2009 20:25 |
||
am venit in zbor din cer pe frunza de palmier sa-ti dau gura mea fierbinte ma iubesti ca mai-nainte? |
||
|
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2009 20:29 |
||
nici nu-mi pasa, zi ce vrei. nu cobor din palmier ca maimuta mea vecina ma invita in gradina |
||
Aemulus Postat pe 12 Martie 2009 20:32 |
||
mai esti si orgolios tu nu vezi ca esti pe jos? n-ai suit nicicand calare hai noroc si la mai mare! capu' rau m-a sagetat cu maimuta s-a culcat oac,oac.. |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2009 20:35 |
||
oac, oac, oac, si hic, hic, hic ma cobor jos pe uluc da nu vin la dumneata ca te vad acum cu alta ci ma duc acum s-atac patutul meu din iatac |
||
Aemulus Postat pe 12 Martie 2009 20:40 |
||
in patutu' din iatac mari grozavii stiu sa fac ma asteapta al meu bibic sa il giugiulesc un pic si-am un pat cu baldachin sa ne fie viata "chin" cu suspin de fericire si naframa de iubire... |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2009 20:45 |
||
Jasmine, eu stiu ca e weekend si e vineri seara dar chiar asa??? numar banii in patut cu al meu cel nou dragut banii ce nu ti i-am dat dar nici nu-i am de furat bani munciti cu drag si spor de al nostru drag popor |
||
Aemulus Postat pe 12 Martie 2009 20:56 |
||
nope, te zapacisi...astazi este joi... fetita, un pic de amor nu strica,mai zambiti si voi.. ca tare grea perioada avem...cu recesiunea asta... si apoi El e doar unu'... o bagasi cu banii aia..mi-a disparut fioru' care este...las pe alta data.. noapte lina si somn adanc... |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2009 21:00 |
||
hehehehe, hihihihi, hahaha Puteam sa jur ca azi e vineri.Merci Jasmine! Doamne, m-am haladit de tot. |
||
Aemulus Postat pe 12 Martie 2009 21:01 |
||
bag seama ca te-ai culcat iasomie suflet drag las' ca te-oi trezi in zori vara pe la sarbatori sa-ti vorbesc de mindrul Soare cind afara e ninsoare |
||
Aemulus Postat pe 12 Martie 2009 21:06 |
||
S-a culcat?Cu cine?Spune-ne si noua.Nu ne intereseaza cand se scoala, ca stim noi de ce se scoala asa de tarziu. | ||
Ioana007 Postat pe 15 Martie 2009 17:00 |
||
ehhhh.... si voi acum...ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 16 Martie 2009 08:57 |
||
S-a culcat pe partea stinga sa n-o vada stind la pinda |
||
Aemulus Postat pe 16 Martie 2009 17:41 |
||
mico, tot cu razbunare?tot cu razbunare? azi sunt buna...asteapta sa ma fac a dracului... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2009 08:26 |
||
Fa-te si tu mai repede, ca mi-au crescut barba si mustatile si ma gadila. | ||
Ioana007 Postat pe 17 Martie 2009 14:14 |
||
frate Vanghele, de ce nu faci rime cu noi?... ia sa vedem ce a zis mica? S-a culcat pe partea stinga sa n-o vada stind la pinda sta pitita linistita sa n-o vada in oglinda cum... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2009 14:48 |
||
Despre ce vorbiti aici, Nu-mi dau seama sa ma pici, Ca sta femeia la panda, Sa il vada in oglinda, Cum imi sta si imi jeleste, Dupa alta patimeste? Sparge-i-ai draguta capul, Cu cratita si cu protapul, Dar daca umbla hai-hui, Vai si-amar de viata lui, Fi-ar ma-sa de tehui.. |
||
Ioana007 Postat pe 17 Martie 2009 14:54 |
||
mica e cu razbunarea... ea vrea sangele sa-i verse si sa-l prinda sa nu ii pese.. sa il prinda nencetat cand se aseaza omu'-n pat! oac,oac... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2009 14:59 |
||
Nu-i frumos sa-l prinzi in pat Daca el umbla cu ea in sat? Zice ca-si cumpara tigari Si ii arde de plimbari, El tinand-o de tortita, Sa-i dea la poarta gurita. |
||
Ioana007 Postat pe 17 Martie 2009 15:07 |
||
aoleuuu! iar bagi gurita? nu ti-e bine mai badita! tu esti fratioru' meu vrei sa-ti fie-n viata greu? sa te zvarcolesti in noapte? asta nu se poate...frate! |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2009 15:13 |
||
Iasomie, fata buna, Pe-unde umbli tu sub luna, Prin gradina lui Ion? Sau nici tu, nu mai ai somn? Ca Ion este de paza, Sforaie si-acum viseaza, Ca de altele nu-i pasa, Vrea doar sa ajung-acasa. |
||
Ioana007 Postat pe 18 Martie 2009 16:35 |
||
ioane! te-oi fi odihnit acu' rima ti-am zarit mda..cam umblu pe sub luna sunt balaie si nebuna... mico, "bag seama ca te-ai culcat iasomie suflet drag las' ca te-oi trezi in zori vara pe la sarbatori sa-ti vorbesc de mindrul Soare cind afara e ninsoare " fata! tu ma zapacesti ia sa treci sa-mi povestesti cum mangaie soarele cum trimite razele? da! dormeam pe bob de roua si eram rupta in doua tare greu e sa muncesti si la soare sa gandesti... cum trimite razele cand ne-albesc ninsorile? |
||
iasomia Postat pe 2 Aprilie 2009 14:44 |
||
M-am albit m-am albastrit de dor m-am ingalbenit c-ai plecat si nu mi-ai zis te-ai intors cum am prezis dar te uiti acum sahiu de parca ai fii diliu Hei Jasmine, ce faci? Pe unde umblii? |
||
Aemulus Postat pe 25 Aprilie 2009 03:40 |
||
mai micuto.. deslusesc ca-ti lipsesc cand nu vorbesc... da' tu sa stai linistita mai sunt si eu obosita.. iar ai chef de razbunare? iar vrei sa ii dai la geoale? si esti galbena-albastra ca o floare rupta-n clastra si se uita cam sasiu ba mai este si diliu? fata!! tu ai viata grea!! pai?! se poate asa ceva? |
||
iasomia Postat pe 27 Aprilie 2009 08:32 |
||
hehehe jasmina mea e drept ca viata e grea da' eu cu razbunarea nu-s prietena cum ai spus numa dorul ma-ncerca si n-am vrut sa intreb alta. |
||
Aemulus Postat pe 27 Aprilie 2009 18:13 |
||
micuto, zici ca-ti era dor de mine asta cred ca e de bine?... si nu esti razbunatoare? nici nu stii ce bine-mi pare... |
||
iasomia Postat pe 28 Aprilie 2009 09:03 |
||
Iasomica ochii tai Unde umblii fata hai? Ai uitat de poezele si-a trecut pe zodiele Ia vino matale aici Sa ne batem in rimici Ca mi-e dor de rima ta Si de-a cui o mai vrea Neah, nu merge fara stimulent de la un profesionist.Geaba incerc, nu ma pricep! |
||
Aemulus Postat pe 31 Mai 2009 06:18 |
||
Nu mai spune rima, ca se supara barbatii. | ||
Ioana007 Postat pe 31 Mai 2009 16:12 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-05-31 16:12:39Nu mai spune rima, ca se supara barbatii. Nu inteleg, sincer. |
||
Aemulus Postat pe 31 Mai 2009 20:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dragoste online: exista sau nu? | 318 | De la: Juna 1 Mai 2011 16:46 |
vise | 53 | De la: ad_da09 27 August 2013 16:14 |
VINDECAREA PRIN GANDIRE.Cauzele bolilor | 5 | De la: ingerasulluptator 8 Mai 2012 14:55 |
|
||
bancurile cu ' blondele sunt proaste'-o frustrare? | 4 | De la: vuvuzela 8 Octombrie 2010 21:21 |
Cainele si Pisica. | 40 | De la: ulygarbo 20 Martie 2017 07:48 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn