hm...dumnezeu isi are rolul si locul lui mare...bine pus deoparte...nu amesteca lucrurile, woman...ca incep sa ma enervez si eu...imediat vezi-ti de barbat acolo...ca dumnezeu si asta zice god |
||
mia79x Postat pe 7 Iulie 2009 17:55 |
||
---|---|---|
Eu nu sunt obligata sa ajut la schimbarea unui om,decat daca el se comporta frumos si are un caracter frumos.Eu ii sfatuiesc oamenii,dar nu o sa imi bat eu capul sa le rezolv problemele,sau pot sa ii ajut doar daca vad ca merita si au intentii curate.nu sa fie niste prefacuti interesati care vor totul de-a gata | ||
irina_24ro Postat pe 7 Iulie 2009 17:55 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-07 17:54:25si dumnezeu vrea sa-ti fie deschizator de perspective?eu nu fac din asta o afacere.Nu sunt o interesata,nu ajut pt bani ci doar oameni cu intentii curate nu niste prefacuti lenesi. |
||
|
||
irina_24ro Postat pe 7 Iulie 2009 17:57 |
||
tu-i mama lui de cap...mai batut, mai comod...ca asa o tinem pana la craciun...bag seama... | ||
mia79x Postat pe 7 Iulie 2009 17:57 |
||
sfaturile se dau atunci cand sunt cerute, crestina lui peste, altfel te bagi in seama ca sa faci pe desteapta, sau sa captezi atentia.. da de pomana ceva, mai bine.. |
||
kyra Postat pe 7 Iulie 2009 17:58 |
||
De la: mia79x, la data 2009-07-07 17:55:14hm...dumnezeu isi are rolul si locul lui mare...bine pus deoparte...nu amesteca lucrurile, woman...ca incep sa ma enervez si eu...imediatPai de barbat trebuie sa ai frica doar daca are capul lui IIsus Hristos, nu daca este un pacatos.Daca el este un pacatos ce poti sa inveti de la el�Daca el nici macar pt el nu stie? |
||
irina_24ro Postat pe 7 Iulie 2009 17:58 |
||
cu siguranta balaceanca... | ||
kyra Postat pe 7 Iulie 2009 18:00 |
||
De la: mia79x, la data 2009-07-07 17:57:36tu-i mama lui de cap...mai batut, mai comod...ca asa o tinem pana la craciun...bag seama...Pai barbatii isi bat joc de femeile pacatoase pt ca ele sunt slabe si nu au putere sa se impuna.De asta fac barbatii ce vor cu ele,pt ca inseamna ca asa merita pt ca si ele la randul lor gresesc cu altii. |
||
irina_24ro Postat pe 7 Iulie 2009 18:00 |
||
m-am oprit la frica...si mi-ai inchis gura...de fapt, nu chiar...ca inca mai rad...ok, iaca nu mai zic nik...ca oricum nu se observa la matale...ceva gen monolog e acolo... ia fii tu sanatoasa si happy...ca d-zeu asta vrea la toata lumea |
||
mia79x Postat pe 7 Iulie 2009 18:01 |
||
kyra Postat pe 7 Iulie 2009 18:02 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-07-07 18:00:52De la: mia79x, la data 2009-07-07 17:57:36tu-i mama lui de cap...mai batut, mai comod...ca asa o tinem pana la craciun...bag seama...Pai barbatii isi bat joc de femeile pacatoase pt ca ele sunt slabe si nu au putere sa se impuna.De asta fac barbatii ce vor cu ele,pt ca inseamna ca asa merita pt ca si ele la randul lor gresesc cu altii. cine?de unde te-ai luat aici? iaca ti-as mai raspunde...dar ce sa-ti raspund?la ce? |
||
mia79x Postat pe 7 Iulie 2009 18:03 |
||
De la: kyra, la data 2009-07-07 17:58:31sfaturile se dau atunci cand sunt cerute, crestina lui peste, altfel te bagi in seama ca sa faci pe desteapta, sau sa captezi atentia..Da asa este,sfaturile se dau cand sunt cerute dar la un om care vezi care se straduie sa devina mai bun.Nu la unul care asteapta totul de-a gata.El nu face nimic sa devina mai bun si asteapta ca altcineva sa ii rezolv� problemele.Adica sa ajut oamenii lenesi?Pe ei nici macar nu ii ajuta.Daca vor sa faca ce vor ei,si nu se straduie sa devina mai buni,sa se descurce fiecare cum poate.Pt ca atunci cand vrei sa fii independent trbuie sa te descurci singur. |
||
irina_24ro Postat pe 7 Iulie 2009 18:03 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-07-07 18:03:48De la: kyra, la data 2009-07-07 17:58:31sfaturile se dau atunci cand sunt cerute, crestina lui peste, altfel te bagi in seama ca sa faci pe desteapta, sau sa captezi atentia..Da asa este,sfaturile se dau cand sunt cerute dar la un om care vezi care se straduie sa devina mai bun.Nu la unul care asteapta totul de-a gata.El nu face nimic sa devina mai bun si asteapta ca altcineva sa ii rezolv� problemele.Adica sa ajut oamenii lenesi?Pe ei nici macar Dumnezeu nu ii ajuta.Daca vor sa faca ce vor ei,si nu se straduie sa devina mai buni,sa se descurce fiecare cum poate.Pt ca atunci cand vrei sa fii independent trbuie sa te descurci singur. |
||
irina_24ro Postat pe 7 Iulie 2009 18:05 |
||
De la: kyra, la data 2009-07-07 18:00:47cu siguranta balaceanca... |
||
albinutza45 Postat pe 7 Iulie 2009 18:06 |
||
irinuco.....esti o scumpa manca-ti-as.... | ||
albinutza45 Postat pe 7 Iulie 2009 18:08 |
||
aici irina are dreptate. ce mai tura vura? daca un barbat nu accepta regulile lui dumnezeu, valea. asadar, -postul trebuie tinut cu sfintenie: apa, paie si bataie - zilele de duminica, marti, miercuri, vineri nema sex - fara hahaieli si alte alea in zilele cu cruce rosie sau neagra - noaptea sa fie pentru somn nu pentru mai stiu eu ce harjoneli pacatoase - in rest, munca , seriozitate, abnegatie, daruire, rugaciuni. |
||
si_totusi Postat pe 7 Iulie 2009 18:09 |
||
si a suat ceasul, altfel mai aflai cate ceva | ||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 18:12 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-07-07 18:03:48De la: kyra, la data 2009-07-07 17:58:31sfaturile se dau atunci cand sunt cerute, crestina lui peste, altfel te bagi in seama ca sa faci pe desteapta, sau sa captezi atentia..Da asa este,sfaturile se dau cand sunt cerute dar la un om care vezi care se straduie sa devina mai bun.Nu la unul care asteapta totul de-a gata.El nu face nimic sa devina mai bun si asteapta ca altcineva sa ii rezolv� problemele.Adica sa ajut oamenii lenesi?Pe ei nici macar nu ii ajuta.Daca vor sa faca ce vor ei,si nu se straduie sa devina mai buni,sa se descurce fiecare cum poate.Pt ca atunci cand vrei sa fii independent trbuie sa te descurci singur. PAI NOI NU TI LE CEREM....COMPRENDE ? asa o sa fac si io bre..cand ti-o fi sete, O CANA DE APA N-O SA-TI DAU, SA TE DESCURCI SINGURA..MILOASO !! |
||
kyra Postat pe 7 Iulie 2009 19:03 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-07-07 17:51:01 Nu vreau un barbat care s-a schimbat singur.Pt ca si eu m-am schimbat singura.mi-am batut capul singura,doar Dumnezeu m-a ajutat sa ma schimb.asa ca doar lui Dumnezeu o sa ii fiu recunoscatoare.Asa ca primul din viata mea va fii Dumnezeu si daca barbatul nu va accepta regulile lui Dumnezeu atunci nici eu nu o sa il accept pe el. Pai atunci sper sa fie ca tine.. si in urma acestei dorinte, urmeaza ca in tot restul vietii tale sa nu se mai atinga vreun barbat de tine (ca si pana acum, de altfel), si sa mori virgina, sfrijita si cu negi grosi in barba crescuti de excesul de estrogen si progesteron, si cu o claie imensa de pubian netuns, albit de matreatza si de trecerea inutila a anilor, batut de soare si uscat de vant. |
||
anakin Postat pe 7 Iulie 2009 20:59 |
||
anakinu, valei mama !!!! dupa asa descriere sigur irina va fi mai indulgenta cu cele reguli | ||
si_totusi Postat pe 7 Iulie 2009 21:27 |
||
a uitat sa pomeneasca mirosul | ||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 22:20 |
||
pik, vroiai sa dam la ratze? | ||
anakin Postat pe 7 Iulie 2009 22:24 |
||
Da ce te-nervasi Kyrule !!! n-ai cu cine fetita... sa fiu artista daca fata asta intelege ceva! E din astia de-ar da buzna peste tine sa-ti organizeze viata ...BINE cred ei A-NA-KIIIIIN . M-ai binedispus definitiv . Abia acum am citit |
||
blanca Postat pe 7 Iulie 2009 22:25 |
||
Anakinu`, sigur nu vorbesti de Ana Pauker ? e horror ! |
||
kyra Postat pe 7 Iulie 2009 22:59 |
||
anakin, nu te credeam asa de dur... mi s-a ridicat parul pe cap. un par, frumos, ingrijit (nu e bine sa crezi altceva despre parul meu caci se vede ce acidutz poti fi ... ) | ||
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 23:04 |
||
bai... ce faceti pe topicul asta? va lasati prelucrati?! si merge?!!! | ||
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 23:06 |
||
bai gasca....chiar va lasati trasi pe panta nebuniei de aceasta fatuca ce abereaza cu spor????bre copii...ia fiti destepti si nu-i mai dati apa la moara....ia sa vedem...daca nu-i raspunde nimeni, mai delireaza????...o s-o mai faca un timp si dupa aia ramanand numai cu ecoul, se plictiseste.....ia mai lasati-o-n secta ei.... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Iulie 2009 23:12 |
||
ei na ! pai si noi cu cine ne mai distram ? | ||
kyra Postat pe 7 Iulie 2009 23:13 |
||
da, ecoul vrea? | ||
si_totusi Postat pe 7 Iulie 2009 23:13 |
||
totushel, vrea - nu vrea, ecoul e acolo in functie de vocea "lu' omu'". kyralina. e mai misto cand te distrezi cu unu' care pricepe ca te distrezi cu el... |
||
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 23:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mai credeti in superstitii?? | 71 | De la: garbo_19362 23 Ianuarie 2014 21:08 |
Buna ziua! | 2 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:16 |
deew | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:29 |
|
||
produse cosmetice Mineralium de la Marea Moarta | 1 | De la: garbo_5291 4 Iulie 2012 16:48 |
Locurile de munca in Romania | 103 | De la: lucicazainea 7 August 2010 03:33 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară