De la: irina_24ro, la data 2009-07-09 18:27:50Nu o fac pt bani,imi place ceea ce fac. eu v-am spus, de cand cu criza asta, unele au lasat jos de tot tariful, iar altele o fac de-a dreptul din pasiune. |
||
anakin Postat pe 9 Iulie 2009 18:31 |
||
---|---|---|
De la: anakin, la data 2009-07-09 18:30:04In general oamenii se pocaiesc daca le dai bani.Spre exemplu cum sunt martorii lui iahova,multi se pocaiesc din interes.De la: valentino, la data 2009-07-09 18:25:51 Tu,da,ca ai stil.De ce nu scrii vreo carte Irinuca??? |
||
irina_24ro Postat pe 9 Iulie 2009 18:32 |
||
De la: anakin, la data 2009-07-09 18:31:54Da asa voi barbatii profitati de nevoile si slabiciunile ceolrlalti, unii sunt chiar foarte rai.De la: irina_24ro, la data 2009-07-09 18:27:50Nu o fac pt bani,imi place ceea ce fac. |
||
|
||
irina_24ro Postat pe 9 Iulie 2009 18:34 |
||
Mai oameni buni,n-am mai ris demult cu lacrimi...Anakine,fata asta nu ajunge mai departe...precum caii care le este luata viziunea laterala ca sa nu se sperie...vede doar in fata.E grele frate... | ||
valentino Postat pe 9 Iulie 2009 18:35 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-07-09 18:32:35Se boteaza in tot felul de religii pt ca vor stii ca vor primi bani fara sa munceasca.Si asta este foarte pacat,sa te pocaiesti din interes.Banii se castiga prin munca cu cersind,si de asta sunt sectantii asa rai pt ca nu ii ajuta dumnezeu.Pt ca ei nu l-au acceptat pe dumnezeu cu inima curata ci pt bani si a-si imbunatati situatia materiala.De la: anakin, la data 2009-07-09 18:30:04In general oamenii se pocaiesc daca le dai bani.Spre exemplu cum sunt martorii lui iahova,multi se pocaiesc din interes.De la: valentino, la data 2009-07-09 18:25:51 Tu,da,ca ai stil.De ce nu scrii vreo carte Irinuca??? |
||
irina_24ro Postat pe 9 Iulie 2009 18:36 |
||
De la: valentino, la data 2009-07-09 18:35:30Mai oameni buni,n-am mai ris demult cu lacrimi...Anakine,fata asta nu ajunge mai departe...precum caii care le este luata viziunea laterala ca sa nu se sperie...vede doar in fata.E grele frate...Pai eu stiu ce vreau de la viata,de ce oare sa ma iau dupa altii?Eu am creier sa gandesc nu sa ma iau dupa altii. |
||
irina_24ro Postat pe 9 Iulie 2009 18:37 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-07-09 18:32:35In general oamenii se pocaiesc daca le dai bani.Spre exemplu cum sunt martorii lui iahova,multi se pocaiesc din interes.De la: anakin, la data 2009-07-09 18:30:04In general oamenii se pocaiesc daca le dai bani.Spre exemplu cum sunt martorii lui iahova,multi se pocaiesc din interes.De la: valentino, la data 2009-07-09 18:25:51 Tu,da,ca ai stil.De ce nu scrii vreo carte Irinuca??? Se boteaza in tot felul de religii pt ca vor stii ca vor primi bani fara sa munceasca.Si asta este foarte pacat,sa te pocaiesti din interes.Banii se castiga prin munca nu cersind,si de asta sunt sectantii asa rai pt ca nu ii ajuta dumnezeu.Pt ca ei nu l-au acceptat pe dumnezeu cu inima curata ci pt bani si a-si imbunatati situatia materiala. |
||
irina_24ro Postat pe 9 Iulie 2009 18:38 |
||
De la: valentino, la data 2009-07-09 18:35:30Mai oameni buni,n-am mai ris demult cu lacrimi...Anakine,fata asta nu ajunge mai departe...precum caii care le este luata viziunea laterala ca sa nu se sperie...vede doar in fata.E grele frate...In general oamenii se pocaiesc daca le dai bani.Spre exemplu cum sunt martorii lui iahova,multi se pocaiesc din interes. Se boteaza in tot felul de religii pt ca vor stii ca vor primi bani fara sa munceasca.Si asta este foarte pacat,sa te pocaiesti din interes.Banii se castiga prin munca cu cersind,si de asta sunt sectantii asa rai pt ca nu ii ajuta dumnezeu.Pt ca ei nu l-au acceptat pe dumnezeu cu inima curata ci pt bani si a-si imbunatati situatia materiala. |
||
irina_24ro Postat pe 9 Iulie 2009 18:39 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-07-09 18:39:24 Banii se castiga prin munca cu cersind,. Corect, o fi si cersetoria e o munca... auzi, se platesc si sporuri de infirmitate, de lucru cu publicul, ceva, cumva? hai mai mami, ca poti mai mult de atat... parca spuneai ca nu banul conteaza, ci placerea de a ajuta oamenii. |
||
anakin Postat pe 9 Iulie 2009 18:55 |
||
Mi se pare ca ironizam o intrebare pe care eu nu o gasesc deloc impertinenta sau scandaloasa........daca credem sau nu in D-zeu....unii cred, alti mai putin, nu pot sa afirm ca sunt o adevarata crestina, incerc insa sa merg pe calea lui zi de zi, desi uneori nu este chiar atat de usor.....incerc sa perseverez in credinta, sa mentin o continuitate cat de cat in credinta mea....D-zeu iubeste pe toata lumea, fie ei credinciosi sau pacatosi "oi ratacite" insa trebuie cu toti sa ne ridicam privirea mai des catre el, sa ii cerem indurare si iertare mai des, doar asa ne vom simti aproape de El mereu, cel putin sa incercam, restul vine de la sine.... | ||
camelia73 Postat pe 9 Iulie 2009 22:36 |
||
Unii cred, altii nu cred si cei mai multi mint.Minciuna este ca o casa cu doua usi.Indiferent pe care usa iesi, tot in batatura dai. | ||
Ioana007 Postat pe 9 Iulie 2009 22:42 |
||
camelutzo, nimeni nu a ironizat intrebarea pe aici, doar ca modalitatea de a-ti justifica apartenenta la o anumita convingere religioasa este diferita si de multe ori exacerbata, frizand in majoritatea cazurilor meschinul si incultura/prostia. | ||
anakin Postat pe 10 Iulie 2009 16:00 |
||
Nu are importanta.Dumnezeu ii primeste la el pe toti. | ||
Ioana007 Postat pe 11 Iulie 2009 15:44 |
||
dar la unii Dumnezeu le uita mintea pe aici cam multisor.... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Iulie 2009 18:28 |
||
Nu trebuie sa-L blamam pe Dumnezeu pentru ca unii o iau razna tocmai din cauza ca nu-L cunosc pe El si puterea Lui, ca nu citesc sau ca i-au urat pe profesorii care au incercat sa-i educe in scoala si n-au reusit. Ca-n orice meserie exista si rebuturi, din pacate. Ne izbim de acestea peste tot: in politica, in viata de zi cu zi, chiar si in religie. Ce-i de facut? Mi se pare mie sau fanatismul religios ca si negarea divinitatii duc la aceleasi atitudini vehemente si rautacioase si nu rezolva cu nimic problema unei discutii politicoase si echilibrate, din care toata lumea sa aiba ceva de invatat? |
||
sora_ilsi Postat pe 11 Iulie 2009 22:57 |
||
cuvintul de bolta e "echilibrate"..dap, e mai greu acilea.. | ||
kyra Postat pe 11 Iulie 2009 23:11 |
||
in acest sens ai dreptate dar nu toti fac acest lucru cred eu in fond fiecare face cum i-l taie capul, sa sti ca de bunul Dumnezeu nu trebuie sa uitam niciodata caci el este cel care ne calauzeste in viata si ne indruma. Totusi nu sint de acord cu sloganul popilor ca aici trebuie sa suferi si sa rabzi fel de fel de umilinte ca sa fim ferici-ti pe lumea cealalta, de ce nu putem trai si aici demni si cu frica lui Dumnezeu.cinstit si onest? Oare daca aici traim asa cum am aratat mai inainte nu vom intra in rai? | ||
garbo020614 Postat pe 12 Iulie 2009 14:04 |
||
eu una personal cred ca foarte multi dintre noi cred cu adevarat dar sunt si foarte multi care nu cred si cel mai grav sunt convinsi ca nici nu exista,acum fiecare cu propria sa opinie,unii pot si influentati dar unii nu oricat de mult ne-am dori sa le schimbat modul de a gandi | ||
garbo018393 Postat pe 12 Iulie 2009 19:57 |
||
la fel de bine pot sa spuna si aia necredinciosii ca e grav ce se intampla cu cei care sunt convinsi ca exista |
||
pik_nik Postat pe 12 Iulie 2009 20:00 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-12 20:00:01la fel de bine pot sa spuna si aia necredinciosii ca e grav ce se intampla cu cei care sunt convinsi ca existapikule,da tu chiar n-ai niciun chef sa intri in Imparatia Cerurilor?! macar sa vezi ce candelabre si mobile mai e p'acolo si cum si-a pus sf Petru termopane si ozn-uri in piscina bre! |
||
preciouss Postat pe 12 Iulie 2009 20:07 |
||
pan' s-ajung io, le fura rumanasii toate, asa ca ce atata grija... | ||
pik_nik Postat pe 12 Iulie 2009 20:09 |
||
ce bolta bre...ca mie mi se pare ca fesul lui oblio.... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 20:12 |
||
Asta fiindca esti tu prea exigenta, Tut! | ||
sora_ilsi Postat pe 13 Iulie 2009 15:12 |
||
ilsi, ii spuneai unei fatuci p-acilea ,sa se bucure ca are capacitatea de a se indragosti relativ usor... m-ai lasat fara cuvinte in ziua respectiva,acu' ca te-am gasit...ia de la iasomia... |
||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2009 15:16 |
||
E... pe bune? Merci frums! | ||
sora_ilsi Postat pe 13 Iulie 2009 15:19 |
||
asa ma stii tu pe mine?... normal ca e pe bune... cu placere. |
||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2009 15:22 |
||
De la: camelia73, la data 2009-07-09 22:36:42Mi se pare ca ironizam o intrebare pe care eu nu o gasesc deloc impertinenta sau scandaloasa........daca credem sau nu in D-zeu....unii cred, alti mai putin, nu pot sa afirm ca sunt o adevarata crestina, incerc insa sa merg pe calea lui zi de zi, desi uneori nu este chiar atat de usor.....incerc sa perseverez in credinta, sa mentin o continuitate cat de cat in credinta mea....D-zeu iubeste pe toata lumea, fie ei credinciosi sau pacatosi "oi ratacite" insa trebuie cu toti sa ne ridicam privirea mai des catre el, sa ii cerem indurare si iertare mai des, doar asa ne vom simti aproape de El mereu, cel putin sa incercam, restul vine de la sine....Pai daca ai fii citit mai multe carti crestine,o sa intelegi ca nu este chiar asa.Da este adevarat ca Dumnezeu iubeste pe toata lumea dar El este corect.Spre exemplu credinta in Dumnezeu fara fapte este moarta.Ca sa poti pretinde de la Dumnezeu ajutor si tu ca om trebuie sa iti schimbi purtarile.Stii cum spune dumnezeu la om.Schimba-ti purtarile si mai stam de vorba.Sa nu crezi ca daca Dumnezeu este bun este si prost,El da omului exact dupa efortul depus. |
||
irina_24ro Postat pe 13 Iulie 2009 17:03 |
||
cred ca plec inainte de a-mi lua portia de ras...credeam ca doar despre oameni putem spune c-ar fi buni si prosti...dar doar atat |
||
mia79x Postat pe 13 Iulie 2009 17:17 |
||
Mie spre exemplu nu imi place ca barbatul judeca femeia.Pt ca faptul Domnul iisus a fost barbat si barbatii se cred un fel de Dumnezeu si judeca femeile in loc sa isi vada de pacatele lor.Pt ca daca tu ca barbat vrei sa te faci respectat si ascultat de femeie trebuie sa fii un exemplu bun.Adica barbatul sa fie exigent si cu persoana lui nu doar cu femeia.Pt ca femeia nu a fost asa usuratica,ea a devenit asa pt ca a fost exploatata.Pt ca femeia este de la natura o fiinta slaba si sensibila pe care o prostesti usor.Dar nu este corect din partea barbatilor sa se foloseasca de slabiciunea femeilor. | ||
irina_24ro Postat pe 13 Iulie 2009 17:41 |
||
Daca femeia a devenit asa usuratica si rea este din cauza ca a fost exploatata.Pt ca Dumnezeu a spus ca femeia sa asculte de barbat sa nu iasa din cuvantul lui.Dar si barbatul sa fie un bun exemplu pt femeie.Adica ca barbatul sa fie corect si sa pretinda corectitudine de la femei�.Dar automat ca daca tu nu esti corect si exploatezi femeia ca ea sa fie corecta cuminte,femeia se inraieste.Pt ca fara credinta in Dumnezeu omul in sine este ca un fel de animal social.Daca ii faci rau se inraieste. | ||
irina_24ro Postat pe 13 Iulie 2009 17:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Educatia in declin | 138 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:36 |
Dragoste online: exista sau nu? | 318 | De la: Juna 1 Mai 2011 16:46 |
Casatoria in romania este un risc?La cat de rai sunt vecinii si rudele?Mai ales parintii baiatului...Ca vor ca nora sa il slugareasca si pe barbat dar si pe ei | 19 | De la: luptatoareacurajoasa 15 Iulie 2010 19:47 |
|
||
Arta de a te trage din maimuta......... | 72 | De la: allexanndrra 10 August 2009 05:23 |
Cine minte in CV? | 33 | De la: garbo_1568 7 Mai 2012 20:56 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară