Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ?

De la: irina_24ro, la data 2009-07-13 17:48:49Daca femeia a devenit asa usuratica si rea este din cauza ca a fost exploatata.Pt ca Dumnezeu a spus ca femeia sa asculte de barbat sa nu iasa din cuvantul lui.Dar si barbatul sa fie un bun exemplu pt femeie.Adica ca barbatul sa fie corect si sa pretinda corectitudine de la femei�.Dar automat ca daca tu nu esti corect si exploatezi femeia ca ea sa fie corecta cuminte,femeia se inraieste.Pt ca fara credinta in Dumnezeu omul in sine este ca un fel de animal social.Daca ii faci rau se inraieste.
Cum femeia este prea slaba sa se impuna se inraieste.Pt ca daca nu te exteriorizezi te inraiesti.
irina_24ro
Postat pe 13 Iulie 2009 17:50
Multi considera ca se pot descurca si foarte bine fara Dumnezeu.Dar este foarte gresit.Pt ca fara Dumnezeu omul este ca un animal.Dumnezeu te ajuta sa iti vezi greselile,Dumnezeu te ajuta sa te feresti de rautati:Spre exemplu sunt multi sectanti care stiu multe pt ca au citit prin carti dar sunt prea slabi ca sa aplice si tot negativi sunt.
irina_24ro
Postat pe 13 Iulie 2009 17:55
irinuco, nu-l trimiti sa-mi faca o ciorba acra? haaaaaaai, pe tine te asculta...
pik_nik
Postat pe 13 Iulie 2009 17:57
Dumnezeu te ajuta sa te feresti de ispite,de atacul Diavolului care intuneca mintea omului si il atrage in intuneric.Spre exemplu nu trebuie sa asculti de mintea ta mai ales daca este necredincios,trebuie sa cauti un preot credincios sa te ajute sa te indrume pana mintea ta va iesi la lumina.
irina_24ro
Postat pe 13 Iulie 2009 17:58
offf, m-ai scos din ananghie! daca mintea mea zice ca-s flamand, n-o ascult!
pik_nik
Postat pe 13 Iulie 2009 18:00
Ce inseamna Pocainta adevarata? Pocainta este atunci cand omul regreta pacatele facute si dorinta de a renunta la ele si sa devina mai bun.Dar atunci cand incep rugaciunile.O sa inceapa sa iti apara tot felul de necazuri,suparari,la munca,la scoala,in familie;lumea iti va sari de o data in cap.Pt ca lui Sarsaila nu ii place sa isi piarda oamenii si prin necazuri incearca sa te atraga inapoi in lumea pacatosilor.Dar daca omul va avea incredere in Dumnezeu sufletul lui i se va vindeca de pacate si mintea i se va lumina si necazurile vor incepe sa dispara.Si toata truda ta va fii respectata.Toate dorintele tale vor fii ascultate daca te vei ruga cu credinta.
irina_24ro
Postat pe 13 Iulie 2009 18:04
Dar este nevoie ca un om sa aiba mare incredere in dumnezeu,si daca el va avea necazuri sa nu inceapa sa Huleasca pe Dumnezeu ca necazurile sunt pt spalarea pacatelor anterioare.Prin necazuri omul se spala de pacatele anterioare de asta iti zic sa nu urasti pe Dumnezeu ci sa astepti cu rugaciune iertarea pt pacatele tale.Prin necazuri omul se spala de pacatele anterioare se vei primi un suflet curat si o minte clara.Schimbarea ta se poate face cu ajutorul unui preot credincios,care se te poata sfatui in necazuri si indruma.
irina_24ro
Postat pe 13 Iulie 2009 18:08
De la: irina_24ro, la data 2009-07-13 18:08:13Dar este nevoie ca un om sa aiba mare incredere in dumnezeu,si daca el va avea necazuri sa nu inceapa sa Huleasca pe Dumnezeu ca necazurile sunt pt spalarea pacatelor anterioare.Prin necazuri omul se spala de pacatele anterioare de asta iti zic sa nu urasti pe Dumnezeu ci sa astepti cu rugaciune iertarea pt pacatele tale.Prin necazuri omul se spala de pacatele anterioare se vei primi un suflet curat si o minte clara.Schimbarea ta se poate face cu ajutorul unui preot credincios,care se te poata sfatui in necazuri si indruma.
Este un pic de lucru dar nu se va regreta.Decat sa fii pedepsit toata viata de Dumnezeu pt pacatele tale.Mai bine sa iti faca Sarsaila un timp viata grea,dar apoi vei fii rasplatit de Dumnezeu.Spre exemplu eu singura m-am schimbat si nu ma indrumat nimeni in necazuri singura le-am indurat pana sa ajung asa cum sunt acum.
irina_24ro
Postat pe 13 Iulie 2009 18:12
De la: garbo020614, la data 2009-07-12 14:04:07in acest sens ai dreptate dar nu toti fac acest lucru cred eu in fond fiecare face cum i-l taie capul, sa sti ca de bunul Dumnezeu nu trebuie sa uitam niciodata caci el este cel care ne calauzeste in viata si ne indruma. Totusi nu sint de acord cu sloganul popilor ca aici trebuie sa suferi si sa rabzi fel de fel de umilinte ca sa fim ferici-ti pe lumea cealalta, de ce nu putem trai si aici demni si cu frica lui Dumnezeu.cinstit si onest? Oare daca aici traim asa cum am aratat mai inainte nu vom intra in rai?
pai nu trebuie sa suporti umilinte ca sa ajungi pe lumea cealalta.Eu sincer nu stiu ce este pe lumea cealalta de dar am ajuns sa cred ca iadul este pe pamant fara Dumnezeu.Poate o sa induri umilinte pana bunul Dumnezeu va ierta pacatele tale anterioare si apoi pt tine va fii railul pe pamant pt ca vei avea idei clare.
irina_24ro
Postat pe 13 Iulie 2009 18:25
mami, iote pastila-acilea..
kyra
Postat pe 13 Iulie 2009 18:28
n-o conturba, kyra, ma pregateste de preotie!
pik_nik
Postat pe 13 Iulie 2009 18:29
irinuca nu oboseste niciodata? a trecut sa scrie si pe alt topic.
albinutza45
Postat pe 13 Iulie 2009 18:31
De la: garbo020614, la data 2009-07-12 14:04:07in acest sens ai dreptate dar nu toti fac acest lucru cred eu in fond fiecare face cum i-l taie capul, sa sti ca de bunul Dumnezeu nu trebuie sa uitam niciodata caci el este cel care ne calauzeste in viata si ne indruma. Totusi nu sint de acord cu sloganul popilor ca aici trebuie sa suferi si sa rabzi fel de fel de umilinte ca sa fim ferici-ti pe lumea cealalta, de ce nu putem trai si aici demni si cu frica lui Dumnezeu.cinstit si onest? Oare daca aici traim asa cum am aratat mai inainte nu vom intra in rai?
Pai fiecare preot vede lucrurile in felui lui,depinde cat de credincios este si cat de clar gandeste.gandestete ca si preotul este doar un om si este supus de ispite ca noi toti.Important ca omul sa poata sa faca discernamant de unde vin lucrurile.Spre exemplu lucrurile negative nu vin de la Dumnezeu,pt ca chiar daca te rogi Sarsaila iti face tot felul de ispite sa crezi ca vin de la Dumnezeu,pt ca o sa ti se para revelatie.Dar lucrurile negative,gandurile negative nu sunt revelatii.Nu trebuie sa fii un fanatic si doar sa incerci sa te rogi la Dumnezeu direct sa te ajute la schimbarea ta.Un preot te poate ajuta la inceput doar sa faci discernamant dintre bine si rau,
irina_24ro
Postat pe 13 Iulie 2009 18:40
De la: albinutza45, la data 2009-07-13 18:31:47irinuca nu oboseste niciodata? a trecut sa scrie si pe alt topic.
Pai nu obosesc.Si mie imi plac discutiile despre Dumnezeu.Mereu sunt pregatita pt o noua discutie despre Doamne Doamne
irina_24ro
Postat pe 13 Iulie 2009 18:43
De la: irina_24ro, la data 2009-07-13 18:40:23
Pai fiecare preot vede lucrurile in felui lui,depinde cat de credincios este si cat de clar gandeste.gandestete ca si preotul este doar un om si este supus de ispite ca noi toti.Important ca omul sa poata sa faca discernamant de unde vin lucrurile.Spre exemplu lucrurile negative nu vin de la Dumnezeu,pt ca chiar daca te rogi Sarsaila iti face tot felul de ispite sa crezi ca vin de la Dumnezeu,pt ca o sa ti se para revelatie.Dar lucrurile negative,gandurile negative nu sunt revelatii.Nu trebuie sa fii un fanatic si doar sa incerci sa te rogi la Dumnezeu direct sa te ajute la schimbarea ta.Un preot te poate ajuta la inceput doar sa faci discernamant dintre bine si rau,atunci cand vei plati pt spalarea pacatelor tale prin necazuri.Pt ca un om cand greseste trebuie sa ii para rau pt ce a facut si sa se roage la Dumnezeu pt iertare si sa astepte iertarea lui Doamne doamne
irina_24ro
Postat pe 13 Iulie 2009 18:45
De la: irina_24ro, la data 2009-07-13 18:25:18
pai nu trebuie sa suporti umilinte ca sa ajungi pe lumea cealalta.Eu sincer nu stiu ce este pe lumea cealalta de dar am ajuns sa cred ca iadul este pe pamant fara Dumnezeu.Poate o sa induri umilinte pana bunul Dumnezeu va ierta pacatele tale anterioare si apoi pt tine va fii railul pe pamant pt ca vei avea idei clare.
irina_24ro
Postat pe 13 Iulie 2009 18:48
irinuco, daca tot iti plac asa mult discutiile despre "doamne-doamne", iti recomand, soro, un interlocutor pe masura ta. vezi ca-si zice Napoleon, da' de fapt il cheama Neapulea Ion si il gasesti prima pe dreapta dupa colt, la nr. 9. Spitalul...
Thor
Postat pe 13 Iulie 2009 18:55
pai te cred ca-ti place sa vorbesti de doamne doamne, dar nu singura mami. te mai si citezi....
albinutza45
Postat pe 13 Iulie 2009 18:56
Iri, dar tu nu discuti despre nimic, draga. N-ai obosit sa vorbesti singura?
sora_ilsi
Postat pe 13 Iulie 2009 23:04
ilsi,

iasomia
Postat pe 13 Iulie 2009 23:05
o fi pe baterii..
kyra
Postat pe 13 Iulie 2009 23:08
Iaso,
sora_ilsi
Postat pe 13 Iulie 2009 23:08
Nu cred, Kyra, ca si alea se terminau de muuuuuuuuuuult...
sora_ilsi
Postat pe 13 Iulie 2009 23:09
sunt d-alea duracel. care tin....si tin.....mult timp
albinutza45
Postat pe 14 Iulie 2009 00:22
Eu unul cred ca vroia sa discute despre sexul oral si nu gasea topicul. Intrucat nu l-a gasit, s-a refugiat in religie precum akarienii in cearceafuri.
anakin
Postat pe 14 Iulie 2009 11:26
fratilor...am pus-o .....s-a dus sa-si mai cumopere baterii...sau mai stii.....isi ia generator din ala de comp....imi scapa acuma cum ii zice....ala de socheaza energie in el si daca se ia curentul, calculatorul se foloseste din energia stocata...ufff...ce lapsus am...
tutankhamon
Postat pe 14 Iulie 2009 11:29
doamne, doamne matu-i gol,multumim pentru potol.
sandy_bell
Postat pe 14 Iulie 2009 16:11
sandy, postarea asta nu era pentru subiectul despre sexul oral?
pik_nik
Postat pe 14 Iulie 2009 16:13
De la: Vidar, la data 2009-07-13 18:55:00irinuco, daca tot iti plac asa mult discutiile despre "doamne-doamne", iti recomand, soro, un interlocutor pe masura ta. vezi ca-si zice Napoleon, da' de fapt il cheama Neapulea Ion si il gasesti prima pe dreapta dupa colt, la nr. 9. Spitalul...
paai daca nu va place sa vorbiti despre Doamne Doamne de ce nu schimbati alt subiect de discutie? Dupa cate stiu subiectul de pe forum se refera la Dumnezeu nu la alte prostii.
irina_24ro
Postat pe 14 Iulie 2009 17:44
De la: sora_ilsi, la data 2009-07-13 23:04:06Iri, dar tu nu discuti despre nimic, draga. N-ai obosit sa vorbesti singura?
Sincer nu stiu ce fel de credincioasa esti si tu ca faci misto din oamenii credinciosi.Pai daca vreti sa vorbiti despre mancare de peste de ce nu intrati pe alte subiecte interesante.
irina_24ro
Postat pe 14 Iulie 2009 17:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
EU 1138 De la: Eugenia69 3 August 2012 16:06
acnee help 18 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:35
CUM SE PREGATESTE CARNEA TOCATA PENTRU VINZARE IN CANTITATI MARI 12 De la: garbo_11724 27 Aprilie 2013 14:00
psihologie sau jurnalism??? 92 De la: cinezee 23 Iulie 2009 01:41
Ce e de facut cand iti vine copilul batut acasa? 19 De la: garbo276286 17 Octombrie 2013 08:59
Setari Cookie-uri