De la: pik_nik, la data 2009-07-16 18:59:53vezi irinuco? eu ti-am vorbit cu vocea sufletului, tu cu argumente invatate de la altii. de la sarlatani care ti-au pus pata pe ochi, pe suflet.pai nu ma iau dupa spusele nimanui eu ma rog direc la Dummezeu,comunic cu Dumnezeu si ii fac voile.Pt ca instinctele cele rele care nu sunt de la DUMNEZEU NU LE LAS SA IMI MACINE MINTEA PT CA MA DUC DOAR IN PERDERE: |
||
irina24 Postat pe 16 Iulie 2009 19:03 |
||
---|---|---|
da' cine te necajeste pe tine, irinuco? hai sa vedem: dumnezeu ti-a dat viata si a creat conditii sa te bucuri de ea in liniste, pace, tihna. ca la biaritz, sau saint tropez. bun! cine te nelinisteste si-ti intuneca existenta? pai diavolul, nu? cine ii pomeneste numele peste tot, si ameninta cu puterea lui? irinuca. in slujba cui lucreaza irinuca? pai a diavolului! |
||
pik_nik Postat pe 16 Iulie 2009 19:05 |
||
bre fata, dar de unde stii ca nu-ti vorbeste...celalalt ? ha ? | ||
|
||
kyra Postat pe 16 Iulie 2009 19:05 |
||
De la: irina24, la data 2009-07-16 19:03:21Atunci cand un om incepe sa se roage pe Dumnezeu sa vina in viata lui sa il apere de atacurile diavolului incepe sa aiba revelatii si Dumnezeu ii ghideaza pasii.Dar trebuie atentie ca ispitele par ca lucruri cu intentii bune ca se te atraga in erori ca sa te faca sa suferi ca sa te inraiesti.Dar trebuie multa credinta si rugaciuneDe la: pik_nik, la data 2009-07-16 18:59:53vezi irinuco? eu ti-am vorbit cu vocea sufletului, tu cu argumente invatate de la altii. de la sarlatani care ti-au pus pata pe ochi, pe suflet.pai nu ma iau dupa spusele nimanui eu ma rog direc la Dummezeu,comunic cu Dumnezeu si ii fac voile.Pt ca instinctele cele rele care nu sunt de la DUMNEZEU NU LE LAS SA IMI MACINE MINTEA PT CA MA DUC DOAR IN PERDERE: |
||
irina24 Postat pe 16 Iulie 2009 19:05 |
||
De la: kyra, la data 2009-07-16 19:05:32bre fata, dar de unde stii ca nu-ti vorbeste...celalalt ? ha ?Pai analizez intentile eu am experienta am invatat ce este bine si ce este rau.De asta un om care il acepta pe Dumnezeu in viata lui si este la inceput are nevoie de un preot expert sa il ajute sa faca diferenta dintre bine si rau. |
||
irina24 Postat pe 16 Iulie 2009 19:07 |
||
iar te contrazic, irinuco. erorile nu sunt lucrarea diavolului, ci lanternele noastre in gasirea drumului bun. o eroare comisa inseamna o experienta in plus. si mai inseamna un plus de valoare pentru lucrul obtinut cu dramul ala de experienta in plus. erorile sunt necesare ca aerul si apa, irinuco, altfel n-am gasi niciodata solutiile corecte. | ||
pik_nik Postat pe 16 Iulie 2009 19:08 |
||
De la: kyra, la data 2009-07-16 19:05:32bre fata, dar de unde stii ca nu-ti vorbeste...celalalt ? ha ?Analizez lucrurile care m-ar duce in dezavantaj si ma rog la dumnezeu sa ma ajute sa fac alegerea corecta. |
||
irina24 Postat pe 16 Iulie 2009 19:08 |
||
aha, am inteles, ii ceri buletinu`.. | ||
kyra Postat pe 16 Iulie 2009 19:09 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-16 19:08:41iar te contrazic, irinuco. erorile nu sunt lucrarea diavolului, ci lanternele noastre in gasirea drumului bun. o eroare comisa inseamna o experienta in plus. si mai inseamna un plus de valoare pentru lucrul obtinut cu dramul ala de experienta in plus. erorile sunt necesare ca aerul si apa, irinuco, altfel n-am gasi niciodata solutiile corecte.Pai da diavolul incearca sa te duca in erori sa nu poti intra in contact cu Dumnezeu ca sa poata el conduce omul.Sa il poata doar ghida spre rau si sa ii distruga viata incet incet,si la necaz sa nu aiba pe nimeni sa il ajute,si sa isi puna streangul in gat ca sa il castige el total. |
||
irina24 Postat pe 16 Iulie 2009 19:10 |
||
De la: irina24, la data 2009-07-16 19:10:43Pt ca la necaz trebuie sa te rogi la Dumnezeu nu sa lasi diavolul sa te duca la sinucidere si la alte lucruri rele. tre sa ies pa o zi bunaDe la: pik_nik, la data 2009-07-16 19:08:41iar te contrazic, irinuco. erorile nu sunt lucrarea diavolului, ci lanternele noastre in gasirea drumului bun. o eroare comisa inseamna o experienta in plus. si mai inseamna un plus de valoare pentru lucrul obtinut cu dramul ala de experienta in plus. erorile sunt necesare ca aerul si apa, irinuco, altfel n-am gasi niciodata solutiile corecte.Pai da diavolul incearca sa te duca in erori sa nu poti intra in contact cu Dumnezeu ca sa poata el conduce omul.Sa il poata doar ghida spre rau si sa ii distruga viata incet incet,si la necaz sa nu aiba pe nimeni sa il ajute,si sa isi puna streangul in gat ca sa il castige el total. |
||
irina24 Postat pe 16 Iulie 2009 19:11 |
||
n-ai inteles nimik din ce-a zis nea pik sorcova, vesela ... |
||
kyra Postat pe 16 Iulie 2009 19:12 |
||
Pt ca atunci cand omul cand intra in Contact cu Dumnezeu diavolul pierde controlul omului si nu il mai poate duce la distrugere.dUMNEZEU TE AJUTA SA GASESTI PACE SA NU MAI AJUNGI LA RAZBOI; SA TE FEREASCA DE RAU SI DE ATACURILE DIAVOLULUI CARE TE DUC DOAR LA DISTRUGEREA TA SI PANA LA URMA O SA TE FACA SA ITI IEI VIATA DIN CAUZA NECAZRILOR DE CARE TE VEI IZBI:sI ATUNCI DIAVOLUL TE-A CATIGAT TOTAL: | ||
irina24 Postat pe 16 Iulie 2009 19:14 |
||
pai bine mai irinuco, omul e dotat cu harul gandirii. are o judecata. numai gainile bete merg din greseala in greseala spre victoria finala. ce, tu nu-ti dai seama pe pielea ta cand gresesti? tre' sa te traga dumnezeu de manecutza? si diavolul ala, in ce fel nu te lasa sa discuti cu dumnezeu? ti-a furat telefonul? diavolul ala e si el un suflet chinuit, un inger cazut din cer, cu aripile frante, care viseaza sa zboare din nou intr-o zi. pentru asta te urmareste, irinuco, sa vada cum procedezi tu, sa-l ajuti. |
||
pik_nik Postat pe 16 Iulie 2009 19:14 |
||
De la: kyra, la data 2009-07-16 19:12:12n-ai inteles nimik din ce-a zis nea pikpai este neinteresant pt mine ce spune pik pik,eu sunt singura de credinta mea in dumnezeu.Nu sunt ca altii care umbla dupa cai verzi pe pereti. |
||
irina24 Postat pe 16 Iulie 2009 19:15 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-16 19:14:58pai bine mai irinuco, omul e dotat cu harul gandirii. are o judecata. numai gainile bete merg din greseala in greseala spre victoria finala. ce, tu nu-ti dai seama pe pielea ta cand gresesti? tre' sa te traga dumnezeu de manecutza? si diavolul ala, in ce fel nu te lasa sa discuti cu dumnezeu? ti-a furat telefonul?Pai nu ma intereseaza ce vrea diavolul sa stea in adancului lui si sa il chinuie ceilalti diavoli asa cum chinuie el oamenii. |
||
irina24 Postat pe 16 Iulie 2009 19:17 |
||
zi zau .. nea pik, vorbesti la pereti |
||
kyra Postat pe 16 Iulie 2009 19:17 |
||
irinuco, pana una alta tu propovaduiesti teroarea, intunericul, spectrul fioros al judecatii lui dumnezeu, ura intre oameni de diferite credinte, adica fix lucrarea diavolului. mai irinuco, daca ma uit mai bine la tine, parca vad si doua umflaturi pe frunte. sigur nu esti maritata? |
||
pik_nik Postat pe 16 Iulie 2009 19:18 |
||
De la: irina24, la data 2009-07-16 19:17:16Lucifer a primit ce a meritat pt ca a vrut sa se puna cu Dumnezeu:oRICUM DACA DUMNEZEU AR VREA L-AR PUTEA OMORA PE DIAVOL DAR IL LASA LIBER:pT CA OMUL AR PUTEA REFUZA ISPITA DAR DACA IL ALEGE PE DIAVOL VA MERGE IMPREUNA CU LUCIFER UNDE IL VA CHINUI CEILALTI DIAVOLI:De la: pik_nik, la data 2009-07-16 19:14:58pai bine mai irinuco, omul e dotat cu harul gandirii. are o judecata. numai gainile bete merg din greseala in greseala spre victoria finala. ce, tu nu-ti dai seama pe pielea ta cand gresesti? tre' sa te traga dumnezeu de manecutza? si diavolul ala, in ce fel nu te lasa sa discuti cu dumnezeu? ti-a furat telefonul?Pai nu ma intereseaza ce vrea diavolul sa stea in adancului lui si sa il chinuie ceilalti diavoli asa cum chinuie el oamenii. |
||
irina24 Postat pe 16 Iulie 2009 19:19 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-16 19:18:18irinuco, pana una alta tu propovaduiesti teroarea, intunericul, spectrul fioros al judecatii lui dumnezeu, ura intre oameni de diferite credinte, adica fix lucrarea diavolului.Omul poate refuza ispitele dar daca nu vor sa asculte de Dumnezeu,atunci isi semneaza propria sendinta. |
||
irina24 Postat pe 16 Iulie 2009 19:21 |
||
auzi, contul vechi nu te mai incapea ? | ||
kyra Postat pe 16 Iulie 2009 19:21 |
||
deci dumnezeu e puslama, 'ai? il lasa intentionat pe aghiutza sa tulbure apele credinciosilor! pezevenghiul, si mai face pe seriosul! |
||
pik_nik Postat pe 16 Iulie 2009 19:21 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-16 19:18:18irinuco, pana una alta tu propovaduiesti teroarea, intunericul, spectrul fioros al judecatii lui dumnezeu, ura intre oameni de diferite credinte, adica fix lucrarea diavolului.Pai nu am de gand sa ma casatoresc decat cu un barbat puternic in credinta ca si mine nu am de gand sa ma marit cu un barbat necredincios ca sa vrea sa ma traga si pe mine in necredinta.Eu vreau un barbat credincios si tare in credinta pt ca credinta in Dumnezeu te face mai bun.Barbatii necredinciosi vor doar sa iti manance zilele ca sa te inraiesti la fel ca el.Lasa-i sa mearga ei unde isi doresc,pt ca eu il aleg pe Dumnezeu. |
||
irina24 Postat pe 16 Iulie 2009 19:23 |
||
De la: irina24, la data 2009-07-16 19:23:32Crezi ca eu sunt proasta sa ma casatoresc cu barbat necredincios pt ca il are pe diavol in el si o sa umble doar ma necajeasca ca sa devina la fel de ateista ca si el.De la: pik_nik, la data 2009-07-16 19:18:18irinuco, pana una alta tu propovaduiesti teroarea, intunericul, spectrul fioros al judecatii lui dumnezeu, ura intre oameni de diferite credinte, adica fix lucrarea diavolului.Pai nu am de gand sa ma casatoresc decat cu un barbat puternic in credinta ca si mine nu am de gand sa ma marit cu un barbat necredincios ca sa vrea sa ma traga si pe mine in necredinta.Eu vreau un barbat credincios si tare in credinta pt ca credinta in Dumnezeu te face mai bun.Barbatii necredinciosi vor doar sa iti manance zilele ca sa te inraiesti la fel ca el.Lasa-i sa mearga ei unde isi doresc,pt ca eu il aleg pe Dumnezeu. |
||
irina24 Postat pe 16 Iulie 2009 19:25 |
||
toate femeile isi doresc un barbat tare in credinta, irinuco. acuma nu ma intreba care-i credinta barbatului...! gandurile tale insa sunt pacatoase, irinuco. il iubesti pe dumnezeu si-ti cauti altu care sa te traga in credinta! |
||
pik_nik Postat pe 16 Iulie 2009 19:26 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-16 19:21:36deci dumnezeu e puslama, 'ai? il lasa intentionat pe aghiutza sa tulbure apele credinciosilor!Pai da il lasa intentionat sa incerce credinta oamenilor in Dumnezeu,pt ca oamenii pot respinge ispita dar nu vor pt ca vor sa traiasca in pacat si asta ii duce in sendinta. |
||
irina24 Postat pe 16 Iulie 2009 19:26 |
||
sendinta ? ce-o fi aia ? | ||
kyra Postat pe 16 Iulie 2009 19:28 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-16 19:26:43toate femeile isi doresc un barbat tare in credinta, irinuco. acuma nu ma intreba care-i credinta barbatului...!Pai da il iubesc pe dumnezeu dar omul nu este facut sa traiasca singur.De asta caut pe cineva la fel de credincios in Dumnezeu ca sa ne sprijinim reciproc si sa facem copiii care sa fie credinciosi si puternici in credinta ca sa duca numeele lui dumnezeu mai departe. |
||
irina24 Postat pe 16 Iulie 2009 19:29 |
||
De la: kyra, la data 2009-07-16 19:28:08sendinta ? ce-o fi aia ?o VIATA PLINA DE NECAZURI SI FARA FERICIRE: |
||
irina24 Postat pe 16 Iulie 2009 19:29 |
||
sedinta, kyra. stai ca urmeaza sa aflam, dumnezeu e activist, si are mania sedintelor. | ||
pik_nik Postat pe 16 Iulie 2009 19:29 |
||
De la: irina24, la data 2009-07-16 19:29:41O SA SE MANANACE SI O SA SE DUSMANEASCA CU CEILALTI OAMENI:De la: kyra, la data 2009-07-16 19:28:08sendinta ? ce-o fi aia ?o VIATA PLINA DE NECAZURI SI FARA FERICIRE: |
||
irina24 Postat pe 16 Iulie 2009 19:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Aspecte care descriu cum anume ne sim�im! | 92 | De la: tutankhamon 6 Iunie 2009 20:08 |
DOLCE cu programul TV PRIVATE SPICE PREZINTA FEMEIA TRIGAMA | 7 | De la: Axl_R 12 Iunie 2012 15:16 |
lume lume!!! | 16 | De la: daniian 18 Aprilie 2011 03:59 |
|
||
Aflarea ursitului de Boboteaza (sau visarea ursitului de Boboteaza) | 74 | De la: carmen396 6 Ianuarie 2012 22:54 |
vraji,farmece... | 152 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:38 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară