nu vi se pare ciudat ca fata a rosit si a fugit imediat dupa ce anakinu' zise ca daca urechile sunt lungi.....e si...... altele ....dupa dimensiune????....he he he...o stii anakinu ceva....iar irinuca e fata desteapta...nu a vrut sa se vada ca roseste cand aude de alte dimensiuni.... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Iulie 2009 00:24 |
||
---|---|---|
mai ce lume invidioasa! | ||
pik_nik Postat pe 18 Iulie 2009 00:46 |
||
Da, se pare ca azi, multi au uitat de Dumnezeu, au uitat ca El este Dragoste, ca El aste cel care ne da biruinta in toate, ca El vegheaza asupra noastra si ne ocroteste, dar ce este mai grav este faptul am uitat ca El este singurul caruia trebuie sa ne inchinam. Ne inchinam la moda, la bani,la oameni, la tot ceea ce ne inconjoara dar numai la Dumnezeu nu. Ar fi minunat, ca tot mai multi dintre noi, sa credem cu adevarat, ca Domnul Isus este fiul lui Dumnezweu, si ca a murit pe cruce pentru pacatele noastre, Sa-l prim ca Domn si Mintuitor in viata si inima noastra, si sa nu mai traim noi, ci sa traiasca Domnul Isus prin noi. |
||
|
||
flo_faby Postat pe 18 Iulie 2009 07:03 |
||
tu de unde stii Flo ?? Dumnezeu e dragoste - vezi cati oameni si-o doresc?? Dumnezeu e acela care ne da biruinta in toate zici tu - incredere zic eu si putere de lupta si speranta. ...e singurul caruia trebuie sa ne inchinam - adica sunt valori pe care trebuie sa le urmam . Dumenzeu nu umbla pe o carare la modul propriu si nici nu cred ca e un om care isi doreste sa vada o turma prosternata la picioarele lui. E frumos ce spui dar ma intreb cand vor trece multi dintre oamenii care se vor credinciosi de la imaginea asta metaforica la intelesurile ei. |
||
blanca Postat pe 18 Iulie 2009 08:09 |
||
Cred in Dumnezeu si in puterea Lui.Sa ma prefac?Nu cred.Nu stiu citate din Biblie,am citit-o,nu intru in amanunte. | ||
garbo020185 Postat pe 18 Iulie 2009 11:54 |
||
bravo 20185.....credinta ta e in sufletul tau si in inima ta....tine-o acolo si nu bate toba....si nu lasa pe nimeni sa te influenteze.... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Iulie 2009 03:03 |
||
De la: , la data 2009-03-12 11:17:33Inca de la titlu mi se pare aiurea. Ori crezi, ori nu, asadar a te preface insemna ca NU. Probabil persoana care a avut ideea asta esta foarte tanara, se crede rebela si atoatestiutoare... oamenii maturi si trecuti prin viata se abtin de la asa ceva si stiu exact raspunsul. Nu, va trebui sa te contrazic. Mie mi se pare f bine pusa intrebarea... Unii doar credem ca credem... Cu alte cuvinte "ne prefacem". Zicem ca avem credinta, dar... credinta noastra e seaca si fara roade... Daca zicea "Credem in existenta lui Dumnezeu sau ne prefacem" era altceva... Ea a zis daca credem cu adevarat sau e totul de forma si n-am stat sa ne gandim ceva mai profund la El... |
||
garbo003197 Postat pe 20 Iulie 2009 09:03 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-17 18:21:25las ca si io am patit. i-am descris cum o tin pe genunchi, cum ii desfac nastureii in timp ce-mi povesteste despre dumnezeu, cum imi simte respiratia pe dupa ureche, pe gat, bla bla bla...si s-a taiat netulAuzi mai ce magar cum vorbeste el cu o fata credincioasa.De asta sa dus omenirea de rapa cu barbati ca voi,care se gandesc numai la nasturei. |
||
irina24 Postat pe 20 Iulie 2009 17:25 |
||
De la: valentino, la data 2009-07-18 00:15:54Mai pikule,daca reusesti sa o domesticesti pe Irinuca,tu,DA ca esti misionar...sa te cuplezi...Hmmm,pare scrisa de DAN BRAWN...Pai ar face bine daca s-ar face misionar,ar face si el ceva util pt societate. |
||
irina24 Postat pe 20 Iulie 2009 17:27 |
||
De la: anakin, la data 2009-07-17 17:51:38Pai nu ma intereseaza barbatii care nu cred in dumnezeu.Pt ca au doar prostii in cap,si cu acesti oameni nu poti avea viata linistita pt ca iti face viata amara.Pt ca normal un barbat sau o femeie mai intai trebuie sa scape de patimile pacatului si sa aiba o credinta lucratoare atunci sa se casatoreasca.Oamenii pacatosi si cu patimi lumesti sunt opriti de la casatorie.Pt ca asa se imprastie raul.De la: irina24, la data 2009-07-17 17:46:52 EEEEE CE CREZI CA SUNT NIMFOMANA ? Sau vreo usuratica?Creierul meu este seful corpului meu. |
||
irina24 Postat pe 20 Iulie 2009 17:31 |
||
hmmm... irinuco, o fi pik nesimtit, cum ai zis tu, cu toate ca tu nu faci decat sa bati apa-n piua, deci nu se pune parerea ta... da' eu nu am inteles un lucru: care-i credincioasa aia, ca eu, zau nu am depistat-o pe aici. ptiu, drace! bata-te norocu', irinuco, doar n-ai fi tu credincioasa aia? |
||
Thor Postat pe 20 Iulie 2009 17:32 |
||
Irinuco, dar tu stii cumva cum sta misionarul?.. cu alte cuvinte, care e pozitia lui? |
||
anakin Postat pe 20 Iulie 2009 17:35 |
||
ma mama da daca esti tu asa de pura si nevinovata si iti strigi cu atata patos dragostea pentru dumnezeu..de ce nu te faci tu mireasa lui... adica... de ce nu te calugaresti? |
||
sandy_bell Postat pe 20 Iulie 2009 17:40 |
||
anakine, te rog eu frumos, nu o zapaci mai tare decat e, tocmai era la pozitia a 69-a las-o s-o aprofundeze bine, pe urma ii predam si altele |
||
Thor Postat pe 20 Iulie 2009 17:41 |
||
De la: anakin, la data 2009-07-20 17:35:51Irinuco, dar tu stii cumva cum sta misionarul?.. cu alte cuvinte, care e pozitia lui?Eu habar nu am ce intelegi tu prin misionar.Eu stiu ca doar la pocaiti sunt asa ceva.Eu sunt ortodoxa practicanta si fac ceea ce simt.Asa simt eu ca sa sfatuiesc oamenii sa ii ajut sa merga pe calea cea dreapta,nu sa-l caute pe Dumnezeu doar atunci cand sunt bolnavi apoi sa ii intoarca spatele,pt ca nu este corect si de asta Dumnezeu le da tot felul de probleme,pt ca sunt niste nerecunoscatori. |
||
irina24 Postat pe 20 Iulie 2009 17:41 |
||
De la: irina24, la data 2009-07-20 17:41:53De la: anakin, la data 2009-07-20 17:35:51Irinuco, dar tu stii cumva cum sta misionarul?.. cu alte cuvinte, care e pozitia lui?Eu habar nu am ce intelegi tu prin misionar.Eu stiu ca doar la pocaiti sunt asa ceva.Eu sunt ortodoxa practicanta si fac ceea ce simt.Asa simt eu ca sa sfatuiesc oamenii sa ii ajut sa merga pe calea cea dreapta,nu sa-l caute pe Dumnezeu doar atunci cand sunt bolnavi apoi sa ii intoarca spatele,pt ca nu este corect si de asta Dumnezeu le da tot felul de probleme,pt ca sunt niste nerecunoscatori. |
||
irina24 Postat pe 20 Iulie 2009 17:44 |
||
iri, da' tu nu pleci pasarica, in concediu?! misionaru' ala de-l cautzi, vezi ca este sub candelabru, colt cu 69. au dreptate baietzii, mai citeste si tu niste almanahe! |
||
tulipe Postat pe 20 Iulie 2009 17:45 |
||
irinucoooo... lasa-ne, fatutza! NU avem nevoie de sfaturile tale. hai, uite de la mine si Anakin o bere, ia si taci, sa te dregi, ca greu ti-o fi fost in week-end, asa-i? ia zi, si tu faci spritul ca mine? azi bei vinul si maine dimineata apa minerala? |
||
Thor Postat pe 20 Iulie 2009 17:45 |
||
De la: sandy_bell, la data 2009-07-20 17:40:53ma mama da daca esti tu asa de pura si nevinovata si iti strigi cu atata patos dragostea pentru dumnezeu..de ce nu te faci tu mireasa lui... adica... de ce nu te calugaresti?Pai nu inseamna neaparat ca daca iubesti pe Dumnezeu trebuie sa te casatoresti.Eu nu trebuie sa fiu acolo inchisa ca sa fiu cuminte,eu pot fii cuminte chiar daca sunt intre oameni care gandesc diferit de mine.Pt ca eu nu ma iau dupa prostiile altora si sa imi mearga lucrurile prost la fel cum le merg lor. |
||
irina24 Postat pe 20 Iulie 2009 17:46 |
||
De la: Vidar, la data 2009-07-20 17:45:56irinucoooo... lasa-ne, fatutza! NU avem nevoie de sfaturile tale.Stiu ca nu ai nevoie de sfaturi sa te schimbi.Tu ai nevoie de o fata cuminte care sa te iubeasca si tu sa iti bati joc de ea.Pt ca asa crede-ti voi barbatii,toti cautati fete cuminti dar voi sa fiti niste curvari. |
||
irina24 Postat pe 20 Iulie 2009 17:48 |
||
De la: irina24, la data 2009-07-20 17:46:36De la: sandy_bell, la data 2009-07-20 17:40:53ma mama da daca esti tu asa de pura si nevinovata si iti strigi cu atata patos dragostea pentru dumnezeu..de ce nu te faci tu mireasa lui... adica... de ce nu te calugaresti?Pai nu inseamna neaparat ca daca iubesti pe Dumnezeu trebuie sa te casatoresti.Eu nu trebuie sa fiu acolo inchisa ca sa fiu cuminte,eu pot fii cuminte chiar daca sunt intre oameni care gandesc diferit de mine.Pt ca eu nu ma iau dupa prostiile altora si sa imi mearga lucrurile prost la fel cum le merg lor. o doamne, serios, cred ca ar trebui sa o lasi mai moale.si intre timp.. sa traiesti. |
||
sandy_bell Postat pe 20 Iulie 2009 17:50 |
||
De la: irina24, la data 2009-07-20 17:48:16Crezi ca o sa reusesti sa prinzi vreo fata cuminte care sa te iubeasca? Stai linistit ca nu o sa iti ajute Dumnezeu.O sa gasesti la fel ca tine.Ceea ce oferi vei primi inapoi.Si este si o melodie,ca trebuie sa tii minte ce oferi ca sa stii ce vei primi in schimb,pt ca Dumnezeu este corect toate ti le intoarce inapoi.De la: Vidar, la data 2009-07-20 17:45:56irinucoooo... lasa-ne, fatutza! NU avem nevoie de sfaturile tale.Stiu ca nu ai nevoie de sfaturi sa te schimbi.Tu ai nevoie de o fata cuminte care sa te iubeasca si tu sa iti bati joc de ea.Pt ca asa crede-ti voi barbatii,toti cautati fete cuminti dar voi sa fiti niste curvari. |
||
irina24 Postat pe 20 Iulie 2009 17:50 |
||
De la: irina24, la data 2009-07-20 17:41:53De la: anakin, la data 2009-07-20 17:35:51Irinuco, dar tu stii cumva cum sta misionarul?.. cu alte cuvinte, care e pozitia lui?Eu habar nu am ce intelegi tu prin misionar.Eu stiu ca doar la pocaiti sunt asa ceva.Eu sunt ortodoxa practicanta si fac ceea ce simt.Asa simt eu ca sa sfatuiesc oamenii sa ii ajut sa merga pe calea cea dreapta,nu sa-l caute pe Dumnezeu doar atunci cand sunt bolnavi apoi sa ii intoarca spatele,pt ca nu este corect si de asta Dumnezeu le da tot felul de probleme,pt ca sunt niste nerecunoscatori. "Calea cea dreapta" eu nu o prea nimeresc asta dupa party. Venind vorba de cale..mai era una "ingusta" ,dar nu vreau sa spun unde ma duce cu gandul..ca deh ne spune ca face "ce simte" si cine stie ce simte acum... |
||
AMELYY Postat pe 20 Iulie 2009 17:51 |
||
De la: sandy_bell, la data 2009-07-20 17:50:03Pai eu traiesc,dar nu imi place sa imi bat joc de corpul meu.Eu ma respect,vreau un barbat care sa ma merite si sa ma respecte nu un curvar care sa ma ionsele pt ca el crede ca el nu trebuie sa se schimbe,ci doar femeia.De la: irina24, la data 2009-07-20 17:46:36De la: sandy_bell, la data 2009-07-20 17:40:53ma mama da daca esti tu asa de pura si nevinovata si iti strigi cu atata patos dragostea pentru dumnezeu..de ce nu te faci tu mireasa lui... adica... de ce nu te calugaresti?Pai nu inseamna neaparat ca daca iubesti pe Dumnezeu trebuie sa te casatoresti.Eu nu trebuie sa fiu acolo inchisa ca sa fiu cuminte,eu pot fii cuminte chiar daca sunt intre oameni care gandesc diferit de mine.Pt ca eu nu ma iau dupa prostiile altora si sa imi mearga lucrurile prost la fel cum le merg lor. |
||
irina24 Postat pe 20 Iulie 2009 17:51 |
||
irina, tu esti maritata? esti sigura ca nu ti se trage de la sindromu Nefu? | ||
tulipe Postat pe 20 Iulie 2009 17:53 |
||
De la: irina24, la data 2009-07-20 17:51:59Pt ca asa multi barbati cred ca femeia trebuie sa se schimbe si eu nu.Adica ei sa fie curvari si femeia sfanta.Din cauza gandirii proaste a barbatilor s-a inrait femeia si a devenit ca barbatul,pt ca femeia este prea slaba sa se impuna si a devenit la fel de usuratica ca barbatul.Eu nu am de gand sa devin o usuratica pt ca ma respect prea mult.ca sa imi bat joc de mine.De la: sandy_bell, la data 2009-07-20 17:50:03Pai eu traiesc,dar nu imi place sa imi bat joc de corpul meu.Eu ma respect,vreau un barbat care sa ma merite si sa ma respecte nu un curvar care sa ma insele pt ca el crede ca el nu trebuie sa se schimbe,ci doar femeia.De la: irina24, la data 2009-07-20 17:46:36De la: sandy_bell, la data 2009-07-20 17:40:53ma mama da daca esti tu asa de pura si nevinovata si iti strigi cu atata patos dragostea pentru dumnezeu..de ce nu te faci tu mireasa lui... adica... de ce nu te calugaresti?Pai nu inseamna neaparat ca daca iubesti pe Dumnezeu trebuie sa te casatoresti.Eu nu trebuie sa fiu acolo inchisa ca sa fiu cuminte,eu pot fii cuminte chiar daca sunt intre oameni care gandesc diferit de mine.Pt ca eu nu ma iau dupa prostiile altora si sa imi mearga lucrurile prost la fel cum le merg lor. |
||
irina24 Postat pe 20 Iulie 2009 17:54 |
||
De la: irina24, la data 2009-07-20 17:51:59De la: sandy_bell, la data 2009-07-20 17:50:03Pai eu traiesc,dar nu imi place sa imi bat joc de corpul meu.Eu ma respect,vreau un barbat care sa ma merite si sa ma respecte nu un curvar care sa ma ionsele pt ca el crede ca el nu trebuie sa se schimbe,ci doar femeia.De la: irina24, la data 2009-07-20 17:46:36De la: sandy_bell, la data 2009-07-20 17:40:53ma mama da daca esti tu asa de pura si nevinovata si iti strigi cu atata patos dragostea pentru dumnezeu..de ce nu te faci tu mireasa lui... adica... de ce nu te calugaresti?Pai nu inseamna neaparat ca daca iubesti pe Dumnezeu trebuie sa te casatoresti.Eu nu trebuie sa fiu acolo inchisa ca sa fiu cuminte,eu pot fii cuminte chiar daca sunt intre oameni care gandesc diferit de mine.Pt ca eu nu ma iau dupa prostiile altora si sa imi mearga lucrurile prost la fel cum le merg lor. cu timpul cum stai? ca o sa ai de asteptat. alegi...pana culegi. |
||
sandy_bell Postat pe 20 Iulie 2009 17:55 |
||
De la: tulipe, la data 2009-07-20 17:53:14irina, tu esti maritata? esti sigura ca nu ti se trage de la sindromu Nefu?Pai poate am tinut la cineva si inca nu mi-a trecut.Si poate nu am intalnit un barbat care sa fie in stare sa cucereasca o femeie.Pt ca barbatii cred ca ei au voie sa faca orice sa isi permira orice si daca femeia comenteaza inseamna ca femeia este o isterica.Mie nu imi place sa fiu folosita si nu suport necorectitudinea ma irita. |
||
irina24 Postat pe 20 Iulie 2009 17:56 |
||
De la: sandy_bell, la data 2009-07-20 17:55:28pai nu am ce sa culeg.Decat sa culeg prost mai bine nu culeg deloc.Decat sa ma marit cu un tampit sa imi manance zilele si sa trebuiasca sa mai si curat dupa el si sa imi mai faca si nervi.Eu nu sunt femeie de serviciu dupa toti magarii.Eu vreau un barbat care sa ma respecte nu unul care sa imi manace zilele.De la: irina24, la data 2009-07-20 17:51:59De la: sandy_bell, la data 2009-07-20 17:50:03Pai eu traiesc,dar nu imi place sa imi bat joc de corpul meu.Eu ma respect,vreau un barbat care sa ma merite si sa ma respecte nu un curvar care sa ma ionsele pt ca el crede ca el nu trebuie sa se schimbe,ci doar femeia.De la: irina24, la data 2009-07-20 17:46:36De la: sandy_bell, la data 2009-07-20 17:40:53ma mama da daca esti tu asa de pura si nevinovata si iti strigi cu atata patos dragostea pentru dumnezeu..de ce nu te faci tu mireasa lui... adica... de ce nu te calugaresti?Pai nu inseamna neaparat ca daca iubesti pe Dumnezeu trebuie sa te casatoresti.Eu nu trebuie sa fiu acolo inchisa ca sa fiu cuminte,eu pot fii cuminte chiar daca sunt intre oameni care gandesc diferit de mine.Pt ca eu nu ma iau dupa prostiile altora si sa imi mearga lucrurile prost la fel cum le merg lor. |
||
irina24 Postat pe 20 Iulie 2009 17:59 |
||
asa a zis el, ca esti isterica? pai, atunci da-l incolo. si vezi ce faci cu iritatia aia ca e cam nashpa |
||
tulipe Postat pe 20 Iulie 2009 18:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ajutor! | 15 | De la: estela 13 Iulie 2010 05:41 |
curs de echitatie | 1 | De la: garbo_1502 3 Mai 2012 18:22 |
Batman1/Irina/Om sincer sau cum naiba s`o mai fi chemand! | 272 | De la: quasaria 3 Martie 2010 00:47 |
|
||
operatie....ajutor | 11 | De la: sora_ilsi 30 Noiembrie 2009 13:36 |
comportament inconsecvent | 40 | De la: ingerasullinistit 29 Martie 2011 16:43 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară