Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ?

De la: irina24, la data 2009-07-20 17:59:19
De la: sandy_bell, la data 2009-07-20 17:55:28
De la: irina24, la data 2009-07-20 17:51:59
De la: sandy_bell, la data 2009-07-20 17:50:03
De la: irina24, la data 2009-07-20 17:46:36
De la: sandy_bell, la data 2009-07-20 17:40:53ma mama da daca esti tu asa de pura si nevinovata si iti strigi cu atata patos dragostea pentru dumnezeu..de ce nu te faci tu mireasa lui... adica... de ce nu te calugaresti?
Pai nu inseamna neaparat ca daca iubesti pe Dumnezeu trebuie sa te casatoresti.Eu nu trebuie sa fiu acolo inchisa ca sa fiu cuminte,eu pot fii cuminte chiar daca sunt intre oameni care gandesc diferit de mine.Pt ca eu nu ma iau dupa prostiile altora si sa imi mearga lucrurile prost la fel cum le merg lor.

o doamne, serios, cred ca ar trebui sa o lasi mai moale.si intre timp..
sa traiesti.
Pai eu traiesc,dar nu imi place sa imi bat joc de corpul meu.Eu ma respect,vreau un barbat care sa ma merite si sa ma respecte nu un curvar care sa ma ionsele pt ca el crede ca el nu trebuie sa se schimbe,ci doar femeia.

cu timpul cum stai? ca o sa ai de asteptat. alegi...pana culegi.
pai nu am ce sa culeg.Decat sa culeg prost mai bine nu culeg deloc.Decat sa ma marit cu un tampit sa imi manance zilele si sa trebuiasca sa mai si curat dupa el si sa imi mai faca si nervi.Eu nu sunt femeie de serviciu dupa toti magarii.Eu vreau un barbat care sa ma respecte nu unul care sa imi manace zilele.

la atitudinea pe care o adopti vis a vis de barbati..... cred ca ai de asteptat.
sandy_bell
Postat pe 20 Iulie 2009 18:01
De la: sandy_bell, la data 2009-07-20 17:40:53ma mama da daca esti tu asa de pura si nevinovata si iti strigi cu atata patos dragostea pentru dumnezeu..de ce nu te faci tu mireasa lui... adica... de ce nu te calugaresti?
Pai nu inseamna neaparat ca daca iubesti pe Dumnezeu trebuie sa te casatoresti.Eu nu trebuie sa fiu acolo inchisa ca sa fiu cuminte,eu pot fii cuminte chiar daca sunt intre oameni care gandesc diferit de mine.Pt ca eu nu ma iau dupa prostiile altora si sa imi mearga lucrurile prost la fel cum le merg lor.

sa traiesti.
Pai eu traiesc,dar nu imi place sa imi bat joc de corpul meu.Eu ma respect,vreau un barbat care sa ma merite si sa ma respecte nu un curvar care sa ma ionsele pt ca el crede ca el nu trebuie sa se schimbe,ci doar femeia.

pai nu am ce sa culeg.Decat sa culeg prost mai bine nu culeg deloc.Decat sa ma marit cu un tampit sa imi manance zilele si sa trebuiasca sa mai si curat dupa el si sa imi mai faca si nervi.Eu nu sunt femeie de serviciu dupa toti magarii.Eu vreau un barbat care sa ma respecte nu unul care sa imi manace zilele.
Ca nu am de gand sa ne certat non stop.Ce crezi ca eu sunt proasta sa las de la mine ca sa imi fie lui bine si mie rau.Daca nu lasa de la el ii fac zilele negre,mai sunt si magari care dau in tine daca nu lasi de tine.Te tin doar in cearta ca sa lasi la tine.Si ca sa iti tii tu gura.Eu nu am de gand sa im i tin gura sa ii fie lui bine si eu sa nu fiu multumita.
irina24
Postat pe 20 Iulie 2009 18:01
De la: sandy_bell, la data 2009-07-20 18:01:19

sa traiesti.

la atitudinea pe care o adopti vis a vis de barbati..... cred ca ai de asteptat.
Atunci mai bine lipsa barbati,decat sa am cearta non stoo sa ma enerveze si sa ne luam la bataie pt ca eu nu sunt proasta sa las dupa el si eu sa sufar.Stiu ca sunt femei proaste si slabe care le joaca barbatii cum vor ei,dar eu sunt nici slaba si nici proasta.Eu nu sunt jucaria nimanui si nimeni nu isi bate joc de mine.
irina24
Postat pe 20 Iulie 2009 18:04
Irinuco, tu vrei sa spui ca nu ai simit niciodata fluturi in stomac? niciodata nu ai simtit un gol in esofag atunci cand iti place un tip, atunci cand acesta se uita la tine, cand ti se adreseaza... nu te-a invitat nimeni niciodata la un film, la o terasa, la un restaurant?
Nu ai fost cu niciodata cu cineva cu care iti face placere sa fii, caruia sa ii cedezi din paharul tau de limonada, cineva care sa isi infunde nasul in parul tau ca sa absoarba din parfumul corpului pentru ca apoi sa isi lipeasca buzele pe gat si tu sa te infiori toata?

daca la toate cele de sus raspunsul va fi nu, da-mi voie sa iti spun ca in cazul tau dumnezeu a comis o mare pierdere de timp.
anakin
Postat pe 20 Iulie 2009 18:06
FETELOR ,FACE-TI DIFERENTA,IUBIREA DE DUMNEZEU E UNA,O PORTI PURTA IN SUFLET INDIFERENT UNDE TE AFLI,IUBIREA APROAPELUI E ALTA,MA SCUZA-ZI FIINDCA MI-AM PERMIS SA INTERVIN
garbo006929
Postat pe 20 Iulie 2009 18:07
De la: tulipe, la data 2009-07-20 18:00:02asa a zis el, ca esti isterica? pai, atunci da-l incolo.
si vezi ce faci cu iritatia aia ca e cam nashpa
Pai asa cred barbatii din romania,mai sunt idioti care se tin dupa mine,dar ei vor sa ma cucereasca necajandu-ma.Eu ii consider ca sunt debili mintali.Eu nu am de gand sa ma incurc cu prosti care habar nu au cum se comporte cu o femeie.
irina24
Postat pe 20 Iulie 2009 18:07
bravo.te felicit. fi barbata mama!!!!nu ierta nimic.tu si cu tine sa fiti fericite.
sandy_bell
Postat pe 20 Iulie 2009 18:08
De la: anakin, la data 2009-07-20 18:06:56Irinuco, tu vrei sa spui ca nu ai simit niciodata fluturi in stomac? niciodata nu ai simtit un gol in esofag atunci cand iti place un tip, atunci cand acesta se uita la tine, cand ti se adreseaza... nu te-a invitat nimeni niciodata la un film, la o terasa, la un restaurant?
Nu ai fost cu niciodata cu cineva cu care iti face placere sa fii, caruia sa ii cedezi din paharul tau de limonada, cineva care sa isi infunde nasul in parul tau ca sa absoarba din parfumul corpului pentru ca apoi sa isi lipeasca buzele pe gat si tu sa te infiori toata?

daca la toate cele de sus raspunsul va fi nu, da-mi voie sa iti spun ca in cazul tau dumnezeu a comis o mare pierdere de timp.
Pai normal ca si eu am simtit asta pt ca nu sunt frigida.Dar ma controlez,pt ca stiu ce este pacat totul se termina prost.Pacatul este ca un balon frumos la suprafta si gol in interior.Iubirea care se face pe baza pe pacat se temina doar cu ura si razbunare.Eu sunt rationala si ma controlez pt ca nu vreau sa o patesc ca altii.
irina24
Postat pe 20 Iulie 2009 18:23
De la: anakin, la data 2009-07-20 18:06:56Irinuco, tu vrei sa spui ca nu ai simit niciodata fluturi in stomac? niciodata nu ai simtit un gol in esofag atunci cand iti place un tip, atunci cand acesta se uita la tine, cand ti se adreseaza... nu te-a invitat nimeni niciodata la un film, la o terasa, la un restaurant?

Decat sa o patesc ce patesc altii,mai bine ma controlez.Pt ca voi barbatii suferiti dar poate nu asa mult ca femeile.NoI suferim mai mult pt ca suntem mai sensibile.Acum depinde de femeie,daca se culca azi cu unul maine cu altul nici macar nu mai pune suflet pt ca pt ea este un sport.Dar mie nu imi place asa sa fiu o usuratica si nici nu vreau sa sufar din cauza unei prostii.Sa iubesti un barbat nu este pacat dar ca casatoria sa mearga bine sa nu sa mai termine in ura si razbunare,nu trebuie sa incepi cu stangul adica sa faci sex inainte sa te casatoresti.Pt ca apoi o sa platesti destul pt asta.
irina24
Postat pe 20 Iulie 2009 18:27
De la: irina24, la data 2009-07-20 18:27:42

Decat sa o patesc ce patesc altii,mai bine ma controlez.Pt ca voi barbatii suferiti dar poate nu asa mult ca femeile.NoI suferim mai mult pt ca suntem mai sensibile.Acum depinde de femeie,daca se culca azi cu unul maine cu altul nici macar nu mai pune suflet pt ca pt ea este un sport.Dar mie nu imi place asa sa fiu o usuratica si nici nu vreau sa sufar din cauza unei prostii.Sa iubesti un barbat nu este pacat dar ca casatoria sa mearga bine sa nu sa mai termine in ura si razbunare,nu trebuie sa incepi cu stangul adica sa faci sex inainte sa te casatoresti.Pt ca apoi o sa platesti destul pt asta.
sI NU AM DE GAND SA MA IAU DUPA ALTII SI SA PATESC CE PATESC EI:eU INVAT SI DIN GRESELILE ALTORA;EU VAD CE PATESC ALTII:iNVAT DIN GRESELILE ALTORA PT CA DACA INVAT DIN GRESELILE MELE DOARE:
irina24
Postat pe 20 Iulie 2009 18:29
Exact ceea ce am mai spus: in cazul tau, irinuco, Creatorul a pierdut timpul de pomana.
anakin
Postat pe 20 Iulie 2009 18:36
dap. doare. doare raaauuu.
sandy_bell
Postat pe 20 Iulie 2009 18:40
De la: anakin, la data 2009-07-20 18:36:46Exact ceea ce am mai spus: in cazul tau, irinuco, Creatorul a pierdut timpul de pomana.
Oricum voi barbatii nu aveti asa de mult de pierdut cum avem noi de pierdut.Sunt multe femei care au copiii si sunt singure si viata lor este grea.Eu as zice sa nu mai distruge-ti viata femeilor ca ele saracele au mai mult de pierdut ca voi. tre sa ies o seara faina papappa
irina24
Postat pe 20 Iulie 2009 18:43
De la: sandy_bell, la data 2009-07-20 18:40:51dap. doare. doare raaauuu.
Da dupa aia femeia are de suferit,avorturi alea alea,certuri,barbatii merg pe la altele.Oricum voi nu puneti suflet, pt voi sexul este cel mai important in rest nimic barbatii sunt ca si ainmalele. mai rau
irina24
Postat pe 20 Iulie 2009 18:46
De la: irina24, la data 2009-07-20 18:46:19
De la: sandy_bell, la data 2009-07-20 18:40:51dap. doare. doare raaauuu.
Da dupa aia femeia are de suferit,avorturi alea alea,certuri,barbatii merg pe la altele.Oricum voi nu puneti suflet, pt voi sexul este cel mai important in rest nimic barbatii sunt ca si ainmalele. mai rau

irinuca mama ia o pauza. ca o sa te doara si mai rau.
sandy_bell
Postat pe 20 Iulie 2009 18:50
HEI!S-AU CAM INCINS SPIRITELE PE AICI.EU ZIC CA FIECARE ARE UN FEL AL LUI PERSONAL DE A CREDE IN DUMNEZEU SI DE A SE RUGA LUI.CA ALTII FAC TAM-TAM SA AFLE TOATA LUMEA CAT SUNT EI DE DUTI LA CELE SFINTE...
garbo020185
Postat pe 20 Iulie 2009 19:23
IRINUCA DRAGA,NU-I PONEGRI PE CEI CARE-TI FAC CURTE SI TU NU-I PLACI.FIECARE CU MODUL LUI DE COMPORTAMENT.LE DAI "IGNORE"SI GATA!PAI CREZI CA TOTI SUNT LA FEL?
garbo020185
Postat pe 20 Iulie 2009 19:28
Noi, oamenii, din pacate, suntem fiinte duplicitare. De aceea, de cele mai multe ori, ne prefacem.
Dar, si asa fiind, Dumnezeu ne-a iubit si ne-a daruit viata Fiului Sau, pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.
Ni s-au acordat atatea sanse...putem sa le acordam si noi celor din jur, macar una...
sora_ilsi
Postat pe 21 Iulie 2009 10:45
da ilsi...draga mea....dar nu asa de indoctrinata de parca te-a pus biserica ortodoxa romana sa crestinezi tot poporul roman in forta si silit....
tutankhamon
Postat pe 21 Iulie 2009 11:00
De la: garbo020185, la data 2009-07-20 19:28:19IRINUCA DRAGA,NU-I PONEGRI PE CEI CARE-TI FAC CURTE SI TU NU-I PLACI.FIECARE CU MODUL LUI DE COMPORTAMENT.LE DAI "IGNORE"SI GATA!PAI CREZI CA TOTI SUNT LA FEL?
Pai sunt multi care cred ca as fii o buna partida pt ei.Si tot insista dar majoritatea barbatilor cred ca femeia trebuie sa fie cea cuminte si barbatul sa fie cea cu ordine.Eu m-am nascut sa conduc nu sa fiu condusa.Eu nu am nevoie sa fiu condusa de nimeni.Pt ca mai bine inveti sa te conduci singura,decat sa te conduca barbatul pt ca atunci cand te conduce altcineva,te conduce in favoarea lui si profita.Eu nu sunt asa,nu sunt o profitoare.
irina24r
Postat pe 21 Iulie 2009 17:58

in doua vorbe te-ai contrazis singura irinuco!
blanca
Postat pe 21 Iulie 2009 17:59
De la: tutankhamon, la data 2009-07-21 11:00:52da ilsi...draga mea....dar nu asa de indoctrinata de parca te-a pus biserica ortodoxa romana sa crestinezi tot poporul roman in forta si silit....
Pai nu dar lor nu le place ca vorbesc despre Dumnezeu,parca eu ar trebui sa vorbesc despre ce vorbesc altii.Eu vorbesc despre ce imi place mie si imi spun parerea mea.La unii nu le place ca mie imi place sa ii ajut pe altii.Eu ii ajut si ii sfatuiesc,normal ca nu ma las calcata in picioare.Eu nu judec omul si nu ma razbun pe ei,ci iau greselile lor drept prostie si incerc sa le arat calea cea dreapta.sa le fie si lor bine.Ce treaba au unii? Daca nu vor sa asculte treaba lor,atuncia sa simta.Ei se iau de mine si doar eu nu o sa ma las calcata in picioare.Eu lupt pt dreptatea mea.Si sa fiu acceptaata asa cum sunt eu,pt ca nu am de gand sa ma schimb si eu ca toti ceilalti am voie sa imi exprim opinia si sa fac ceea ce cred eu ca este corect.Ce ma intereseaza ce mine ce fac altii?Pe mine ma intereseaza ce fac eu.Daca oamenii ar fii inteligenti si-ar da seama si ar asculta un sfat de la un om care ii vrea doar binele.
irina24r
Postat pe 21 Iulie 2009 18:02
De la: irina24r, la data 2009-07-21 18:02:59
De la: tutankhamon, la data 2009-07-21 11:00:52da ilsi...draga mea....dar nu asa de indoctrinata de parca te-a pus biserica ortodoxa romana sa crestinezi tot poporul roman in forta si silit....
Pai nu dar lor nu le place ca vorbesc despre Dumnezeu,parca eu ar trebui sa vorbesc despre ce vorbesc altii.Eu vorbesc despre ce imi place mie si imi spun parerea mea.La unii nu le place ca mie imi place sa ii ajut pe altii.Eu ii ajut si ii sfatuiesc,normal ca nu ma las calcata in picioare.Eu nu judec omul si nu ma razbun pe ei,ci iau greselile lor drept prostie si incerc sa le arat calea cea dreapta.sa le fie si lor bine.Ce treaba au unii? Daca nu vor sa asculte treaba lor,atuncia sa simta.Ei se iau de mine si doar eu nu o sa ma las calcata in picioare.Eu lupt pt dreptatea mea.Si sa fiu acceptaata asa cum sunt eu,pt ca nu am de gand sa ma schimb si eu ca toti ceilalti am voie sa imi exprim opinia si sa fac ceea ce cred eu ca este corect.Ce ma intereseaza ce mine ce fac altii?Pe mine ma intereseaza ce fac eu.Daca oamenii ar fii inteligenti si-ar da seama si ar asculta un sfat de la un om care ii vrea doar binele.
Sa ma lase in pace.Daca nu le convine gandirea mea sa isi caute prieteni pe masura cu care sa se intelega.Eu imi spun parerea si cine vrea sa fie prieten cu mine atunci va trebui sa mearga pe drumul meu,cine nu sa isi vada de drumul lui si sa ma lase in pace.Ca daca nu vrea sa se schimbe atunci de ce ma tot deranjeaza?
irina24r
Postat pe 21 Iulie 2009 18:05
Eu nu incerc sa schimb pe nimeni fortat.Eu imi scriu parerea pe un side legat despre Dumnezeu,cui nu ii convine poate sa schimbe subiectul de discutie sunt sute de subiecte pe forum.Nu este nimeni obligat sa se schimbe fortat.Eu nu fortez omul.Doar ii zic ori mergi pe drumul meu ori mergi pe drumul tau si Dumnezeu cu mila lui.Crezi ca eu stresez oamenii sa se schimbe?Multi oameni vorbesc in numele celorlalti parca ar fii avocati.Daca nu le place sa vorbeasca despre Dumnezeu sa schimbe subiectul de discutie.
irina24r
Postat pe 21 Iulie 2009 18:09
De la: irina24r, la data 2009-07-21 18:09:54
Eu nu incerc sa schimb pe nimeni fortat.Eu imi scriu parerea pe un side legat despre Dumnezeu,cui nu ii convine poate sa schimbe subiectul de discutie sunt sute de subiecte pe forum.Nu este nimeni obligat sa se schimbe fortat.Eu nu fortez omul.Doar ii zic ori mergi pe drumul meu ori mergi pe drumul tau si Dumnezeu cu mila lui.Crezi ca eu stresez oamenii sa se schimbe?Multi oameni vorbesc in numele celorlalti parca ar fii avocati.Daca nu le place sa vorbeasca despre Dumnezeu sa schimbe subiectul de discutie.
Eu am gandirea mea si stiu ce vreau de la viata si nu am de gand sa ma iau dupa nimeni.Mie imi este bine,Dumnezeu ma ajuta.Mai sunt multi oameni ce ma necajesc pt ca simt inferiori dar problema lor eu am nevoie de Dumnezeu nu de oameni.Sau am nevoie si de oameni dar care sa fie oameni credinciosi si recunoscatori,nu vreau niste prieteni oameni care il cauta pe Dumnezeu doar atunci cand au nevoie.
irina24r
Postat pe 21 Iulie 2009 18:12
De la: irina24r, la data 2009-07-21 18:12:57
De la: irina24r, la data 2009-07-21 18:09:54
Eu am gandirea mea si stiu ce vreau de la viata si nu am de gand sa ma iau dupa nimeni.Mie imi este bine,Dumnezeu ma ajuta.Mai sunt multi oameni ce ma necajesc pt ca se simt inferiori dar problema lor eu am nevoie de Dumnezeu nu de oameni.Sau am nevoie si de oameni dar care sa fie oameni credinciosi si recunoscatori,nu vreau niste prieteni oameni care il cauta pe Dumnezeu doar atunci cand au nevoie.
irina24r
Postat pe 21 Iulie 2009 18:14
Si eu nu am nimic cu nimeni,problema ca unii nu incap de mine,ca eu gandesc altfel.Parca eu ar trebui sa gandesc cum vor altii.Eu gandesc asa cum consider eu.Si daca unii se iau de gandirea mea doar nu o sa ma las calcata in picioare.Eu nu ma razbun pt ca este pacat dar ma impun si nu ma las calcata in picioare.Si fiecare este liber sa imi exprime ideiile.
irina24r
Postat pe 21 Iulie 2009 18:17
De la: garbo020185, la data 2009-07-20 19:28:19IRINUCA DRAGA,NU-I PONEGRI PE CEI CARE-TI FAC CURTE SI TU NU-I PLACI.FIECARE CU MODUL LUI DE COMPORTAMENT.LE DAI "IGNORE"SI GATA!PAI CREZI CA TOTI SUNT LA FEL?
Pai problema ca insista si ma necajesc pt ca se oftiga ca nu sunt bagati in seama.Daca ar fii un pic inteligenti,si-ar vedea de drum si nu m-ar mai necaji,pt ca inimi nu ii poti porunci.Nu imi place sa jignesc pe nimeni,dar cateodata ma scot din rabdari si eu sunt o fire cam temperamentala,adica foarte temperamentala si imi ies repede din rabdari.Eu vreau prieteni recunoscatori cu bun simt,credinciosi in Dumnezeu care il iubesc pe Dumnezeu si la bine si la rau.Nu care il cauta pe Dumnezeu doar cand au probleme pt ca nu imi place pt ca nu este corect. tre sa ies o seara faina
irina24r
Postat pe 21 Iulie 2009 18:22
Cum sa fii temperamentala irinuco draga,pai vezi ca te contrazici..asa ai inteles tu invatatura "Sa intorci si celalalt obraz".Deci daca cineva iti da o palma, intoarce-i obrazul celalalt doar pentru a-i demonstra ca el iti atinge doar obrajii, pe cand tu i poti atinge sufletul,zic eu de colo !!
oniac22
Postat pe 21 Iulie 2009 18:36
FEREASCA SFANTUL SA-I ATINGA IRINUCA SUFLETUL CUIVA .DACA OMUL NU-I RASPUNDE LA FEL(VREA PRIETENI RECUNOSCATORI)LA CAT ZICE EA CA-I TEMPERAMENTALA...
garbo020185
Postat pe 21 Iulie 2009 19:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rugăciunea Sf. Marta 33 De la: Dab__ca_Alexandra_1 30 August 2016 21:43
nunti,botezuri,cumetrii..... 33 De la: dor72_ 12 Septembrie 2011 18:44
De ce oare la unii oameni nu le place sa vorbeasca despre Dumnezeu? 51 De la: vuvuzela 13 Iulie 2010 22:24
urgent 5 De la: hermosa20 10 Iulie 2012 08:34
Aflarea ursitului de Boboteaza (sau visarea ursitului de Boboteaza) 74 De la: carmen396 6 Ianuarie 2012 22:54
Setari Cookie-uri