am zis de la inceput. o iubesc pe irina | ||
si_totusi Postat pe 23 Iulie 2009 16:51 |
||
---|---|---|
cica nu-si arata credinta ei... nici nu stiam cat de mult crede ea in Dumnezeu... | ||
albinuta45 Postat pe 23 Iulie 2009 16:52 |
||
irinuco, cum nu raspunzi cu un nu sau cu un da, inseamna ca am trezit ceva fiori in sufletul tau. trecem pe privat sa dezvoltam idila noastra? | ||
|
||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 16:53 |
||
piiik!!! zoofilule! |
||
Thor Postat pe 23 Iulie 2009 16:53 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-23 16:46:27irina, daca tu esti o credincioasa, o buna crestina, nu esti obligata de credinta ta sa-mi arati si mie ce inseamna fericirea sufleteasca?Pai sincer cu oameni ca tine necredinciosi in Dumnezeu nu voi cunoaste niciodata ce este aceea fericirea si multumirea sufleteasca.Pt ca oamenii necredinciosi in Dumnezeu au doar prostii in cap.si viata mea va fii un chin alaturi de ei.Poate intr-o zi bunul Dumnezeu se va milostivi sa imi trimita prieteni care gandesc la fel ca mine ca si sufletul meu sa fie multumit si fericit. |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 16:54 |
||
zoofil esti tu! ai citit ce scria yanya despre parul ei io vreau sa ma intorc la turma lui dumnezeu, si sa-mi fie irinuca steaua calauzitoare. |
||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 16:55 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-23 16:53:10irinuco, cum nu raspunzi cu un nu sau cu un da, inseamna ca am trezit ceva fiori in sufletul tau. trecem pe privat sa dezvoltam idila noastra?Pai sincer cu oameni ca tine necredinciosi in Dumnezeu nu voi cunoaste niciodata ce este aceea fericirea si multumirea sufleteasca.Pt ca oamenii necredinciosi in Dumnezeu au doar prostii in cap.si viata mea va fii un chin alaturi de ei.Poate intr-o zi bunul Dumnezeu se va milostivi sa imi trimita prieteni care gandesc la fel ca mine ca si sufletul meu sa fie multumit si fericit. |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 16:56 |
||
irina, nu observi ca am inceput sa gandesc ca tine? dragostea a plantat in mine samanta iubirii de dumnezeu, de mantuire, pentru o viata in domnul ferita de pacate, de ispitele diavolului. si ca sa infloreasca, sa se dezvolte credinta, are nevoe de caldura inimii tale curate, si de rugaciunile pe care sa le rostim, sfiosi impreuna, tinandu-ne de mana acum si in vecii vecilor, amin!ª |
||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 16:57 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-23 16:55:16zoofil esti tu! ai citit ce scria yanya despre parul eiPAI MAI BINE SA RAMANA OAMENII IN TURMA DIAVOLULUI CA DIAVOLUL O SA II AJUTA MULT:O SA II AJUTA PE OAMENII CAT MAI REPEDE SA ISI PUNA STREANGUL IN GAT: |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 16:58 |
||
si_totusi Postat pe 23 Iulie 2009 16:59 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-23 16:57:53irina, nu observi ca am inceput sa gandesc ca tine? dragostea a plantat in mine samanta iubirii de dumnezeu, de mantuire, pentru o viata in domnul ferita de pacate, de ispitele diavolului.Pai sincer cu oameni ca tine necredinciosi in Dumnezeu nu voi cunoaste niciodata ce este aceea fericirea si multumirea sufleteasca.Pt ca oamenii necredinciosi in Dumnezeu au doar prostii in cap.si viata mea va fii un chin alaturi de ei.Poate intr-o zi bunul Dumnezeu se va milostivi sa imi trimita prieteni care gandesc la fel ca mine ca si sufletul meu sa fie multumit si fericit. |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 16:59 |
||
irina, oricat de chinuit o fi sufletul tau si Dumnezeu oricat s-ar milostivi, parerea mea, astepti degeaba, ca tine nu Se exista. mai bine sari pe piku, ti se ofera pe tava si ai sansa sa-l mantuiesti |
||
tulipe Postat pe 23 Iulie 2009 16:59 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-07-23 16:58:24De la: pik_nik, la data 2009-07-23 16:55:16zoofil esti tu! ai citit ce scria yanya despre parul eiPAI MAI BINE PREFERA SA RAMANA OAMENII IN TURMA DIAVOLULUI CA DIAVOLUL O SA II AJUTA MULT:O SA II AJUTA PE OAMENII CAT MAI REPEDE SA ISI PUNA STREANGUL IN GAT: |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 17:00 |
||
mai irinuco, nu pot sa cred!!! acum ca pe mine m-ai convertit, ca dragostea ce ti.o port m-a luminat, tu treci in ceata diavolului? cum poti sa doresti cuiva sa-si puna streangul de gat? tu stii ce inseamna asta? marita-te cu mine, sa vezi cum nu o sa fie nevoie sa te impinga nimeni la asa ceva. (liniste mai, spectatorii, nu zic ca merge de buna voie, singura, noa!) ce spui, floarea mea, soarele meu, lumina mea calauzitoare, dragostea mea, ne luam? |
||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 17:02 |
||
De la: tulipe, la data 2009-07-23 16:59:26irina, oricat de chinuit o fi sufletul tau si Dumnezeu oricat s-ar milostivi, parerea mea, astepti degeaba, ca tine nu Se exista.Dumnezeu nu a chinuit sufletul meu.Eu de Dumnezeu sunt foarte multumita pt ca m-a ajutat enorm.Dar eu de oameni sunt foarte dezamagita si nu primesc ceea ce merit.Bunul Dumnezeu ma ajuta,El este mereu corect.Oamenii nu sunt corecti,dar poate da domnul si o sa imi scoata in cale oameni care gandesc ca mine ca m-am saturat de puslamale si de oameni nerecunoscatori. |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 17:03 |
||
Sunt foarte multe argumente �i dovezi c� exist� Dumnezeu �i via�� dincolo de moarte. O parte dintre aceste argumente le pute�i g�si pe urm�torul blog : http://www.cezar-iasi.blogspot.com/ �n afar� de argumente �i dovezi, pe blog g�si�i: �nregistr�ri video cu miracole; videoclipuri ; leg�turi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele con�in �i posturi TV on-line �i posturi de radio) ; c�r�i foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (f�r� a necesita desc�rcare �n calculator) ; articole, adrese, numere de telefon �i site-uri ale unor asocia�ii care ofer� servicii caritative, etc. V� rog intra�i pe blog si trimite�i-l mai departe ca s� foloseasc� �i altora. Chiar merit�. �i c�teva citate semnificative : � Dac� tabla �nmul�irii sau teorema lui Pitagora ar avea precepte morale, s-ar g�si mul�i s� le nege adev�rul. � (Nicolas Malebranche) �Pu�ina gustare a �tiin�ei poate duce la ateism, dar ad�ncirea �tiin�ei �l aduce pe om la Dumnezeu! � (Francis Bacon) � Sunt tot a�a de sigur de existen�a sufletului ca de orice adev�r bine stabilit de �tiin�a experimental�. �i aceast� siguran�� nu este o simpl� credin��, ci o convingere profund�, dob�ndit� �n mod �tiin�ific. � (Nicolae C. Paulescu, savant) |
||
vieru_cezar_iasi Postat pe 23 Iulie 2009 17:03 |
||
irinuco, aici sunt | ||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 17:04 |
||
si pe cezar il iubesc. e si el o oaie a domului | ||
si_totusi Postat pe 23 Iulie 2009 17:05 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-23 17:02:34mai irinuco, nu pot sa cred!!! acum ca pe mine m-ai convertit, ca dragostea ce ti.o port m-a luminat, tu treci in ceata diavolului? cum poti sa doresti cuiva sa-si puna streangul de gat? tu stii ce inseamna asta? marita-te cu mine, sa vezi cum nu o sa fie nevoie sa te impinga nimeni la asa ceva.Pai nu m-am referit sa ramana oamenii sa isi puna streangul in gat,doamne fereste ca nu doresc raul nimanui.Eu m-am referit ca oamenii prefera sa ramana fideli diavolului ca el o sa ii ajute sa isi puna cat mai repede streangul in gat.Ca vezi cati de fericiti sunt oamenii.si se iubesc unii pe altii. |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 17:05 |
||
de unde sa-ti scoata-n cale, ce-ai? n-auzi ca esti unica? singura-n raion? cezarica, ia o pauza, honey. n-auzi ca se unesc niste destine aici? |
||
tulipe Postat pe 23 Iulie 2009 17:05 |
||
uite, vieru asta e deja gelos pe fericirea noastra, irinuco. sa nu-l crezi, e un fals habotnic, e sujitorul diavolului. cand ma prezinti parintilor tai, irinuco? sa soptesc cuiva sfios, "mama, tata, v-am gasit..." |
||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 17:06 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-07-23 17:05:08si pe cezar il iubesc. e si el o oaie a domului asa-i, totusico, e si el o oaie, da... |
||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 17:07 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-23 17:02:34mai irinuco, nu pot sa cred!!! acum ca pe mine m-ai convertit, ca dragostea ce ti.o port m-a luminat, tu treci in ceata diavolului? cum poti sa doresti cuiva sa-si puna streangul de gat? tu stii ce inseamna asta? marita-te cu mine, sa vezi cum nu o sa fie nevoie sa te impinga nimeni la asa ceva.Pai cu unul ca tine care l-a cucerit Diavolul,sa ma marit cu un om care este ca diavolul in persoana.Pai imi mananca zilele,ma aduce la disperare.Cum oamenii care nu au credinta in Dumnezeu ai o viata plina de suferinta. |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 17:08 |
||
irina, credinta ta m-a adus pe drumul cel drept. fi-mi alaturi la bine si la greu, sa infaptuim lucrarea lui dumnezeu in randul oamenilor, si impreuna sa salvam si sufletele necredinciosilor care mai scriu mascari si blasfemii in situl asta. hai sora mea intru domnul, irina, sa ne iubim! |
||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 17:11 |
||
Pi-ku!! Pi-ku!! hai ca poti!! sa nu ti-o sufle vieru. irinuco, nu vrea sa te ia de nevasta. ce te legi tu la cap, asa, cu una cu doua? |
||
tulipe Postat pe 23 Iulie 2009 17:11 |
||
irino, ai gresit adresa, fata. cu diavolul sunt eu, nu piku. si vezi ca te bate bunul Dumnezeul tau, ca l-ai vrajit si imbrobodit pe pik_nik iar acum il alungi! | ||
Thor Postat pe 23 Iulie 2009 17:12 |
||
De la: tulipe, la data 2009-07-23 17:05:45de unde sa-ti scoata-n cale, ce-ai? n-auzi ca esti unica? singura-n raion?Eu nu sunt unica.Mai sunt si alti credinciosi care il iubesc de Dumnezeu si la bine si la rau.Pai de ce zici ca eu sunt unica?Ca eu sa ma multumesc cu niste oameni de nimic?Eu nu ma multumesc cu putin.Si am sa caut pana o sa gasesc si am incredere in Domnul ca o sa mi-i scoata in cale.Pt ca cine cauta mereu gaseste. |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 17:13 |
||
De la: tulipe, la data 2009-07-23 17:11:25Pi-ku!! Pi-ku!! hai ca poti!! tulipe, daca vrea vieru sa o sufle, il las. ca io am sufletul bun si foenul stricat... |
||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 17:14 |
||
Ori eu nu m-am trezit inca ori voi ati luat-o razna. Ptiu drace, fie la voi acolo!!! |
||
Aemulus Postat pe 23 Iulie 2009 17:15 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-23 17:11:14irina, credinta ta m-a adus pe drumul cel drept. fi-mi alaturi la bine si la greu, sa infaptuim lucrarea lui dumnezeu in randul oamenilor, si impreuna sa salvam si sufletele necredinciosilor care mai scriu mascari si blasfemii in situl asta.Eu caut iubire sufleteasca.Nu la aceea care te referi tu. |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 17:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vreau urgent o parere | 1 | De la: sebylovegyrls 22 Ianuarie 2011 22:03 |
ALERGIILE | 56 | De la: elisabeta_boia 15 Septembrie 2011 23:48 |
Dragoste online: exista sau nu? | 318 | De la: Juna 1 Mai 2011 16:46 |
|
||
cele mai talentate la.............. | 14 | De la: me_reloaded 16 Martie 2011 21:55 |
DECE TOTI NEGHIOBII DIN VEST SPUN CA ROM�NII SUNT UN POPOR FARA IDENTITATE ? | 114 | De la: VOIAJOR 28 Iunie 2012 12:10 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară