piku, ce-i, frate, nu mai poti? IRINAAAA: "Si am sa caut pana o sa gasesc si am incredere in Domnul ca o sa mi-i scoata in cale.Pt ca cine cauta mereu gaseste." iooiii, Doamne, imi inchipui deja ce mustati ti-au crescut, fato... ca vorba aia, urletul naturii isi spune cuvantul! |
||
Thor Postat pe 23 Iulie 2009 17:17 |
||
---|---|---|
De la: pik_nik, la data 2009-07-23 17:14:55Pai tu suflet bun? Ai auzit tu ca Diavolul sa aiba sufletul bun?De la: tulipe, la data 2009-07-23 17:11:25Pi-ku!! Pi-ku!! hai ca poti!! |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 17:18 |
||
irinuca, asa-i ca te mariti cu mine? simt io ca iubirea mea e impartasita, ca am trezit la tine, acolo la inimioara, fiorul ala binecuvantat de domnul dumnezeul nostru. si sa facem 8 copii, sa-i ducem la biserica...impresionant ce poate face credinta! | ||
|
||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 17:18 |
||
De la: Vidar, la data 2009-07-23 17:17:40piku, ce-i, frate, nu mai poti?Pai cam am asteptat cam mult.Dar nimic nu este imposibil.Dumnezeu ii rasplateste mereu pe slujitorii lui.Pe cand pe oamenii necredinciosi ii pedepseste. |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 17:19 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-07-23 17:13:58De la: tulipe, la data 2009-07-23 17:05:45Eu nu ma multumesc cu putin.si cu lacomia cum ramane irinuco? |
||
susidallyama Postat pe 23 Iulie 2009 17:20 |
||
irina, cre' ca esti unica pen'ca de cand datez eu, n-am mai vazut pe cineva ca tine. esti altruista, sufletista, temperamentala, foarte temperamentala, cum spui tu. ai un sistem de valori solid. ce mai, esti d-acolo. sufleteasca sa fie iubirea, da' de ce sa nu fie si nitel trupeasca? macar o tura |
||
tulipe Postat pe 23 Iulie 2009 17:20 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-07-23 17:15:54De la: pik_nik, la data 2009-07-23 17:11:14irina, credinta ta m-a adus pe drumul cel drept. fi-mi alaturi la bine si la greu, sa infaptuim lucrarea lui dumnezeu in randul oamenilor, si impreuna sa salvam si sufletele necredinciosilor care mai scriu mascari si blasfemii in situl asta.Eu caut iubire sufleteasca.Nu la aceea care te referi tu. irina, la iubirea sufleteasca m-am referit eu. repede ti-a fugit tie gandul la cea fizica! uite, irinuco, putem spune rugaciuni in timp ce facem amor, si e rezolvata dilema. |
||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 17:20 |
||
micaaaa, sar'naaaa! ce-i, mami, ai ramas si tu impresionata de dragostea pura a lui pik fata de irinuca? nu ne ajuti sa le oferim o calatorie de vis, in luna de miere, pe la Salt Lake City, la mormoni? ca pe partea noastra, incercam sa ii ajutam si noi cum putem. |
||
Thor Postat pe 23 Iulie 2009 17:21 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-23 17:18:15irinuca, asa-i ca te mariti cu mine? simt io ca iubirea mea e impartasita, ca am trezit la tine, acolo la inimioara, fiorul ala binecuvantat de domnul dumnezeul nostru. si sa facem 8 copii, sa-i ducem la biserica...impresionant ce poate face credinta!Doamne fereste ca eu nu vreau sa fac 8 copiii pt ca nu vreau sa ii trimit la cersit.Eu vreau 3 copiii si asa pot sa si ajut pe copiii mei sa nu trebuiasca sa se chnuiasca saracii. |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 17:21 |
||
De la: Vidar, la data 2009-07-23 17:21:03micaaaa, sar'naaaa!Ai vazut tu oameni care cred in Diavol sa aiba suflet bun? Suflet bun au doar oamenii credinciosi,calugaritele.Dar oamenii necredinciosi sunt ca niste mere vermanoase,ca daca nu este atent de si musca vermele. |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 17:23 |
||
si in asta sunt de acord cu tine, irino. tie iti fac 3, si ceilalti 5 vad io pe unde-i plantez. cand incepem, irinuca, iubirea mea credincioasa? |
||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 17:23 |
||
irina, fa-i cu piku ca are bani sa ti-i tina pe toti 8 nu te lasa. zvanta-l de parale . omul e emir in siberia. are palate si sonde de titei in tara de foc . | ||
si_totusi Postat pe 23 Iulie 2009 17:24 |
||
Uite, eu fata cu inima mare ii chem sa stea la mine, mai la briza oceanului. Ca stiti voi vorba aia: in Oceanul Pacific/ Am gasit un peste mic/ Si pe burta lui scria/ Te iubesc si esti a mea. | ||
Aemulus Postat pe 23 Iulie 2009 17:24 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-07-23 17:21:19Vad multi pocaiti care fac cate 10 copiii,si asteapta ajutoare de pe la altii.Eu nu am de gand sa cersesc de la nimeni,ci o sa fac copii doar dupa situatia materiala pe care Dumnezeu ma va ajuta sa o am.Nu vreau sa fac 8 copiii si sa ii las pe betii copii sa se chnuie si sa isi blesteme zilele.Eu cred ca pe copii trebuie sa ii inveti sa se descurce singuri dar si sa ii ajuti sa ii sprijini.De la: pik_nik, la data 2009-07-23 17:18:15irinuca, asa-i ca te mariti cu mine? simt io ca iubirea mea e impartasita, ca am trezit la tine, acolo la inimioara, fiorul ala binecuvantat de domnul dumnezeul nostru. si sa facem 8 copii, sa-i ducem la biserica...impresionant ce poate face credinta!Doamne fereste ca eu nu vreau sa fac 8 copiii pt ca nu vreau sa ii trimit la cersit.Eu vreau 3 copiii si asa pot sa si ajut pe copiii mei sa nu trebuiasca sa se chnuiasca saracii. |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 17:26 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-07-23 17:24:08irina, fa-i cu piku ca are bani sa ti-i tina pe toti 8 nu te lasa. zvanta-l de parale . omul e emir in siberia. are palate si sonde de titei in tara de foc . A trebuit sa te citez ca sa-mi fac imaginea averii lui nenea Pic. Deci: 1- emir 2- siberia 3- tara de foc Hmmm, suna ca o partida buna....pentru mine |
||
Aemulus Postat pe 23 Iulie 2009 17:26 |
||
vezi irinuco ce perspective ni se deschid??? asta-i lucrarea domnului, sa stii! acum e cazul sa ingenunchem, sa multumim domnului dumnezeul nostru ca a presarat fericire in calea noastra, tu spui o rugaciune in plus ca m-a scos pe mine in calea ta, apoi trecem in dormitor sa-ti deschid si eu tie, in particular, perspectivele! sarut mainile, micabis |
||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 17:27 |
||
mica, da' avem si noi o doleanta, se poate? sa fie cat mai adanc locul ala din Pacific, sa nu se mai intoarca irinuca de acolo, ii gasim noi o turma de rechini sa-i aduca pre calea cea dreapta... |
||
Thor Postat pe 23 Iulie 2009 17:28 |
||
pacatosilor, va da femeia cu tamaie, si voi? nema credinta ! | ||
kyra Postat pe 23 Iulie 2009 17:30 |
||
bravO baietii | ||
ane_mary39 Postat pe 23 Iulie 2009 17:30 |
||
kyra, cand iti da cu tamaie de-aia fierbinte, aprinsa, intre ochi, intai te gandesti la bunul ei dumnezeu, apoi la sfintii care il inconjoara, la pompieri si dupa aia la credinta. | ||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 17:32 |
||
De la: micabis, la data 2009-07-23 17:24:16Uite, eu fata cu inima mare ii chem sa stea la mine, mai la briza oceanului. Ca stiti voi vorba aia: in Oceanul Pacific/ Am gasit un peste mic/ Si pe burta lui scria/ Te iubesc si esti a mea.Pai nu stiu despre ce fel de iubire vorbesti tu? Eu caut alt fel de iubire,aceea care este amestecata cu respect cu admiratie.Eu nu caut iubire de aia care vine din chiloti,ca aia dispare repede.Eu caut iubire care sa vina din inima,.Dar cum poti sa iubesti un om daca nu are un caracter frumos.Un om care nu este credincios,prin natura lui nu poate avea un caracter frumos.Doar Dumnezeu te ajuta sa te maturizezi te inzestreaza cu instincte pozitive cu iubire pentru semenii tai. |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 17:32 |
||
am observat ceva la irinuca.... are anumite ore cand sta pe net, pleaca brusc de parca se grabeste sau se teme de ceva.... o fi prin vreun ,,centru de oameni credinciosi", vreo manastire sau la..... puscarie? apropo....aia la puscarie au net? | ||
albinuta45 Postat pe 23 Iulie 2009 17:33 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-23 17:27:40vezi irinuco ce perspective ni se deschid??? asta-i lucrarea domnului, sa stii! acum e cazul sa ingenunchem, sa multumim domnului dumnezeul nostru ca a presarat fericire in calea noastra, tu spui o rugaciune in plus ca m-a scos pe mine in calea ta, apoi trecem in dormitor sa-ti deschid si eu tie, in particular, perspectivele!Pai nu stiu despre ce fel de iubire vorbesti tu? Eu caut alt fel de iubire,aceea care este amestecata cu respect cu admiratie.Eu nu caut iubire de aia care vine din chiloti,ca aia dispare repede.Eu caut iubire care sa vina din inima,.Dar cum poti sa iubesti un om daca nu are un caracter frumos.Un om care nu este credincios,prin natura lui nu poate avea un caracter frumos.Doar Dumnezeu te ajuta sa te maturizezi te inzestreaza cu instincte pozitive cu iubire pentru semenii tai |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 17:34 |
||
ioi! mai da voi gasit-ati iubirea aia care vine din chiloti ??? |
||
blanca Postat pe 23 Iulie 2009 17:34 |
||
irinuco, ma topesti. uite, credinta mea nu vine din chiloti, ca i-am pus la spalat. hai, ia-ma de brat, spune-mi "tu" si sa ne iubim pe tunuri! |
||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 17:34 |
||
si irinuco....daca la gandirea ta evlavioasa vei gasi fericirea sufleteasca..... sa ma anunti si pe mine cum ai facut. | ||
albinuta45 Postat pe 23 Iulie 2009 17:35 |
||
De la: gretaegreta, la data 2009-07-23 17:33:51am observat ceva la irinuca.... are anumite ore cand sta pe net, pleaca brusc de parca se grabeste sau se teme de ceva.... o fi prin vreun ,,centru de oameni credinciosi", vreo manastire sau la..... puscarie? apropo....aia la puscarie au net?Eu lucrez draga,eu nu cersesc.Nu pot sta toata ziua pe net. |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 17:36 |
||
scuza-ma....credeam ca cersesti. | ||
albinuta45 Postat pe 23 Iulie 2009 17:37 |
||
De la: gretaegreta, la data 2009-07-23 17:35:12si irinuco....daca la gandirea ta evlavioasa vei gasi fericirea sufleteasca..... sa ma anunti si pe mine cum ai facut.Pai normal ca o sa o gasesc.Eu mereu unde merg sunt respectata.Mai putin in Romania,pt ca romanii sunt indiviosi si te respecta doar daca le dai ceva spaga.Atunci sa vezi ce se trezeste bunavointa in ei. |
||
irina_24ro Postat pe 23 Iulie 2009 17:38 |
||
GRETO, fii te rog un pic mai antena si nu ne mai deturna de la misiunea noastra irinuca este o maimuta inclusa intr-un program de cercetare a inteligentei la primate, la fel ca allexanndrra si cezar. acum invata sa dea copy/paste dintr-un folder prestabilit. cand dispare, o face pentru ca o gasesc cercetatorii responsabili fugita din cusca. ori i se da o banana? |
||
Thor Postat pe 23 Iulie 2009 17:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ceva despre zodia rac ce se poate spune...ma refer la relatiile in dragoste | 9 | De la: alushy 27 Decembrie 2009 13:15 |
CAMERA DE GARD� | 790 | De la: Axl_22 16 Ianuarie 2016 21:31 |
Ce inseamna fapta buna? | 81 | De la: Jojolin 23 August 2010 01:04 |
|
||
Relatie de 4 ani... | 58 | De la: joanna22 27 Mai 2011 19:33 |
Cum este sa fii femeie in Romania ! | 86 | De la: garbo_462542 29 Martie 2017 12:06 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară