Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ?

De la: irina_24ro, la data 2009-07-23 18:23:24
De la: irina_24ro, la data 2009-07-23 18:21:40
De la: gretaegreta, la data 2009-07-23 18:13:24n-ai pacatuit cu nimic niciodata? adica esti curata ca lacrima?
d-aia te iubeste pe tine Dumnezeu asa mult si pe noi nu.
FALS:DUMNEZEU NE IUBESTE PE TOTI DAR II AJUTA DOAR PE CEI CE ASCULTA DE PORUNCILE LUI:PE NEASCULTATORI DUMNEZEU II PEDEPSESTE:ASA CA ATUNCI CAND UN OM SE VA SATURA DE NECAZURI ATUNCI VA TREBUI SA ISI SCHIMBE PURTARILE:
NECAZURILE SUNT UN FEL DE BATAIE DE LA DUMNEZEU PT PURTARILE NOASTRE:NECAZURILE SUNT UN FEL DE PEDEPSE CA SA NE FACA SA INTELEGEM CA TREBUIE SA RENUNTAM LA PURTARILE NOASTRE RELE:
NUMAI CA PACATELE SUNT ASA DULCI DE OAMENILOR NU LE PLACE SA RENUNTE LA ELE:
irina_24ro
Postat pe 23 Iulie 2009 18:24
De la: walkiria, la data 2009-07-23 18:24:10
De la: irina_24ro, la data 2009-07-23 18:13:51
De la: gretaegreta, la data 2009-07-23 18:12:38eu am auzit ca eclipsa asta de soare care trecu face ravagii.....la neuroni.
sunt deplin multumita pt schimbarea mea si ca l-am acceptat pe Dumnezeu sa imi ghideze viata.Nu regret nimic.Cu toate ca am mai avut cateva suparari la inceput si nu aveam puterea sa ma impun dar astea au fost pt pacatele mele.Dar sunt foarte multumita pt alegerea facuta si nu sunt deloc dezamagita ca l-am ales pe Dumnezeu sa ma ghideze in viata.Am depina incredeee in El pt ca este corect si drept si niciodata stiu ca nu o sa ma dezamageasca

faptul ca nu ai avut puterea sa te impui...e un pacat???Atunci cum se numeste minciuna,hotia...si toate celelalte.
Draga irinuca...daca zici tare...asta nu inseamna ca zici si bine.
Respect religia ta...dar calea dreapta nu o gasesti doar convertindu-te la o anume religie.O poti gasi in religia in care te-ai nascut.Poti fi un om bun...un om corect...un om cu frica de Dumnezeu.Astea nu se fac din gura...sau prin religie...se fac din suflet.Nimic din ceea ce este dus in extrema...nu e bun.Cel fara de pacat sa arunce cu piatra!!!Si nu incerca sa ma convingi ca esti un om bun...datorita religiei tale.Asta e doar bla,bla,bla....
Pai eu nu mi-am schimbat religia.Eu m-am nascut ortodoxa si asa voi ramane.Daca omul nu are putere sa se impuna inseamna ca este slab.Si el nu poate primi altceva decat ceea ce ofera.Daca tu nu esti corect cum te poti impune ca altcineva sa fie corect cu tine? Normal ca nu te asculta.Pt ca ca un om sa te asculte trebuie sa te respecte.Si ca un om sa te poata respecta trebuie sa fii demn de fii respectat.
irina_24ro
Postat pe 23 Iulie 2009 18:27
tu crezi ca un om care-si ,,canta" atat de vehement credinta peste tot este neaparat un om bun si respectat? de unde stiu eu ca in spatele acestei ,,credinte" nu zace altceva? am vazut multe cazuri din astea. oameni care ,,se dau super credinciosi" sunt mult mai rautaciosi si mult mai invidiosi decat orice om normal care crede in Dumnezeu in anumite limite.
albinuta45
Postat pe 23 Iulie 2009 18:31
Si crede-ma...mare parte din tot ceea ce expui tu aici ,ca fiind rezultatul obtinut in urma convertirii,de fapt sunt lectii de viata.
Vrei sa-ti spun ce cred eu???Doar oamenii slabi nu reusesc sa gaseasca calea cea dreapta in conditii normale.Doar oamenii care au pacate grele in spate...cand sunt cuprinsi de teama si apasare..recurg la extreme.
Eu pot fi un OM pe acest pamant,cu frica de Dumnezeu...si zic eu...cat de cat bun...si fara sa incerc sa-mi ascund pacatele in spatele unei credinte exagerate...
Totul in viata asta trebuie sa aiba un echilibrul...si nu uita un lucruDumnezeu iti da...dar nu iti baga in traista.El iti da lucrurile esentiale...dar trebuie sa stii ce sa faci cu ele....
walkiria
Postat pe 23 Iulie 2009 18:33
De la: irina_24ro, la data 2009-07-23 18:27:45
De la: walkiria, la data 2009-07-23 18:24:10
De la: irina_24ro, la data 2009-07-23 18:13:51
De la: gretaegreta, la data 2009-07-23 18:12:38eu am auzit ca eclipsa asta de soare care trecu face ravagii.....la neuroni.
sunt deplin multumita pt schimbarea mea si ca l-am acceptat pe Dumnezeu sa imi ghideze viata.Nu regret nimic.Cu toate ca am mai avut cateva suparari la inceput si nu aveam puterea sa ma impun dar astea au fost pt pacatele mele.Dar sunt foarte multumita pt alegerea facuta si nu sunt deloc dezamagita ca l-am ales pe Dumnezeu sa ma ghideze in viata.Am depina incredeee in El pt ca este corect si drept si niciodata stiu ca nu o sa ma dezamageasca

faptul ca nu ai avut puterea sa te impui...e un pacat???Atunci cum se numeste minciuna,hotia...si toate celelalte.
Draga irinuca...daca zici tare...asta nu inseamna ca zici si bine.
Respect religia ta...dar calea dreapta nu o gasesti doar convertindu-te la o anume religie.O poti gasi in religia in care te-ai nascut.Poti fi un om bun...un om corect...un om cu frica de Dumnezeu.Astea nu se fac din gura...sau prin religie...se fac din suflet.Nimic din ceea ce este dus in extrema...nu e bun.Cel fara de pacat sa arunce cu piatra!!!Si nu incerca sa ma convingi ca esti un om bun...datorita religiei tale.Asta e doar bla,bla,bla....
Pai eu nu mi-am schimbat religia.Eu m-am nascut ortodoxa si asa voi ramane.Daca omul nu are putere sa se impuna inseamna ca este slab.Si el nu poate primi altceva decat ceea ce ofera.Daca tu nu esti corect cum te poti impune ca altcineva sa fie corect cu tine? Normal ca nu te asculta.Pt ca ca un om sa te asculte trebuie sa te respecte.Si ca un om sa te poata respecta trebuie sa fii demn de fii respectat.
Eu sunt asa cum ma consider Dumnezeu.Si nu mi-am schimbat religia.A-ti schimba religia este o prostie,asta este o ispita a Diavolului de a face oamenii sa se certe intre ei.Religia nu este importanta ci credinta care o ai sa incerci sa traiesti demn dupa poruncile lui Dumnezeu.. va doresc o seara faina ca m-a cam luat durerea de cap de atatea intrebari..
irina_24ro
Postat pe 23 Iulie 2009 18:34
De la: walkiria, la data 2009-07-23 18:33:47Si crede-ma...mare parte din tot ceea ce expui tu aici ,ca fiind rezultatul obtinut in urma convertirii,de fapt sunt lectii de viata.
Vrei sa-ti spun ce cred eu???Doar oamenii slabi nu reusesc sa gaseasca calea cea dreapta in conditii normale.Doar oamenii care au pacate grele in spate...cand sunt cuprinsi de teama si apasare..recurg la extreme.
Eu pot fi un OM pe acest pamant,cu frica de Dumnezeu...si zic eu...cat de cat bun...si fara sa incerc sa-mi ascund pacatele in spatele unei credinte exagerate...
Totul in viata asta trebuie sa aiba un echilibrul...si nu uita un lucruDumnezeu iti da...dar nu iti baga in traista.El iti da lucrurile esentiale...dar trebuie sa stii ce sa faci cu ele....
Eu sunt asa cum ma consider Dumnezeu.Si nu mi-am schimbat religia.A-ti schimba religia este o prostie,asta este o ispita a Diavolului de a face oamenii sa se certe intre ei.Religia nu este importanta ci credinta care o ai sa incerci sa traiesti demn dupa poruncile lui Dumnezeu.. va doresc o seara faina ca m-a cam luat durerea de cap de atatea intrebari
irina_24ro
Postat pe 23 Iulie 2009 18:35
De la: walkiria, la data 2009-07-23 18:33:47Si crede-ma...mare parte din tot ceea ce expui tu aici ,ca fiind rezultatul obtinut in urma convertirii,de fapt sunt lectii de viata.
Asa este Dumnezeu iti va trimite diferite solutii dar tu trebuie sa o alegi pe cea buna.Daca esti singur este cam greu,de asta este nevoie de un preot credincios care sa te ajute sa faci diferenta dintre bine si rau.Si eu am fost slaba,dar Dumnezeu ma intarit pt ca am avut credinta si incredere.
irina_24ro
Postat pe 23 Iulie 2009 18:37
De la: irina_24ro, la data 2009-07-23 18:35:22
Eu sunt asa cum ma consider Dumnezeu.Si nu mi-am schimbat religia.A-ti schimba religia este o prostie,asta este o ispita a Diavolului de a face oamenii sa se certe intre ei.Religia nu este importanta ci credinta care o ai sa incerci sa traiesti demn dupa poruncile lui Dumnezeu.. va doresc o seara faina ca m-a cam luat durerea de cap de atatea intrebari

o seara buna irina si ...roaga-te pentru mine...poate ca am nevoie!!!
walkiria
Postat pe 23 Iulie 2009 18:37
De la: walkiria, la data 2009-07-23 18:37:52
De la: irina_24ro, la data 2009-07-23 18:35:22

o seara buna irina si ...roaga-te pentru mine...poate ca am nevoie!!!
DOAMNE AJUTA SA ITI AJUTE DUMNEZEU TIE SI TOTI CEILALTI O SEARA FAINA PAPAPA
irina_24ro
Postat pe 23 Iulie 2009 18:40

irina, au castigat necredinciosii si mi te-au alungat?

si pe mine cui ma laaaaaaaaaaasi...???
pik_nik
Postat pe 23 Iulie 2009 19:09
De la: gretaegreta, la data 2009-07-23 18:13:24n-ai pacatuit cu nimic niciodata? adica esti curata ca lacrima?
d-aia te iubeste pe tine Dumnezeu asa mult si pe noi nu.
irinuca e curata ca LACRIMA DE CROCODIL SAU CA LACRIMA LUI OVIDIU? HMMM BUN CONIAC
yanyacharberet
Postat pe 23 Iulie 2009 20:19
Mai Irinuca,treci la exorcizare,mami,cu astia n-o scoti altfel la capat...e pacatosi toate...
valentino
Postat pe 23 Iulie 2009 20:25
'ai de viatza mea si de zilele mele!!!!!

pacat ca nu exista un emoticon maaaareee...pe masura hahaielilor mele!!!

preciouss
Postat pe 23 Iulie 2009 21:46
ce-ai patit, pretioaso???
pik_nik
Postat pe 23 Iulie 2009 21:47
PPPPPIIIIIIIIKKKKKKK!!!!!!!!

preciouss
Postat pe 23 Iulie 2009 21:49
opa!
aparu sadicutza aia mica?
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 21:50
DDDDDDAAAAAAA....!!!!!!!!!!!!!
pik_nik
Postat pe 23 Iulie 2009 21:50
mno! si ce vrea, sa intre si ea la exorcizarea giboancai24?
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 21:52
ACUM SUNT ABSOLUT CONVINSA CA DUMNEZEU EXISTA!!!!

altfel nu-mi explic de unde si cum ai luat fiintza pikule!!!

si stii de ce mai sunt convinsa? ca d-zeu asta ma iubeste de nu mai poate de mi te-a scos in forum!

poi mai se ezista cineva care m-ar fi putut face sa rad in nestire de una singura,fara sa-i fi cunoscut in prealabil subiectul si predicatul?
preciouss
Postat pe 23 Iulie 2009 21:53
vai,baieti...

ma faceti sa rosesc!

si mi-am amintit subit,brusc si dintr-o data scena tangoului di ICE AGE 3...SI URMARILE EI...
preciouss
Postat pe 23 Iulie 2009 21:56
offff..... ...nimeni nu ma ia in serios...
pik_nik
pretioasooo...
Thor
bre,pikulane!...tu nu vezi ca nimeni nu te mai IA....de nici un fel!!!

adio cotatie la bursa paturilor de crestine adevarate!
preciouss
Postat pe 23 Iulie 2009 22:00
parca numa-n pat merge....
sau parca numa' crestine-mi trebe mie...
pik_nik
Postat pe 23 Iulie 2009 22:01
he he heeee... ce zici de ceva cadane, pikule?
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 22:02
in cazul asta ...esti sufletul meu pereche!!
preciouss
Postat pe 23 Iulie 2009 22:03
bre dom vidar, as putea zice multe
din experiente personale
pik_nik
Postat pe 23 Iulie 2009 22:03
hmmm...
pretioaso, tu nu ai ceva sange de tataroaica ori turcoaica prin blanita?
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 22:06
pretioasooooooooooo...
asta-i intrebare cu capcana, ai grija!
pik_nik
Postat pe 23 Iulie 2009 22:08
meii, de ce nu o lasi sa raspunda?
nu vezi ca s-a ascuns, ... aluna ei aia ce-o tine in labute de sadica mica ce e ea!
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 22:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Locurile de munca in Romania 103 De la: lucicazainea 7 August 2010 03:33
29 iulie 2012 ultima batalie BASESCU CONTRA POPORUL ROMAN LA REFERENDUM 216 De la: elisabeta_boia 3 August 2012 20:43
De ce nu este bine sa fii invidios? 35 De la: ingerasulluptator 19 Aprilie 2012 15:38
dIscriminare ! 5 De la: quasaria 26 August 2011 19:43
Cainele si Pisica. 40 De la: ulygarbo 20 Martie 2017 07:48
Setari Cookie-uri