De la: gretaegreta, la data 2009-07-23 18:31:04tu crezi ca un om care-si ,,canta" atat de vehement credinta peste tot este neaparat un om bun si respectat? de unde stiu eu ca in spatele acestei ,,credinte" nu zace altceva? am vazut multe cazuri din astea. oameni care ,,se dau super credinciosi" sunt mult mai rautaciosi si mult mai invidiosi decat orice om normal care crede in Dumnezeu in anumite limite.Pai nu este neaparat ca un om credincios sa fie neparat si bun.Asta depinde de la om la om pt ca mai sunt si credinciosi egoisti care cred ca daca iau o gura de agiazma si mananca o bucata de nafura sunt foarte credinciosi.Multi mai mult respecta regulile bisericiii decat regulile lui Dumnezeu.Biserica este importanta,dar cel mai importat este sa respecti regulile lui Dumnezeu,si ca omul sa isi ghideze viata dupa cele 10 porunci.Stiu ca sunt multe ispite,dar atunci cand ai ganduri rele te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa nu te inraiesti si sa te ajute sa vezi clar lucruriler.Si ai sa vezi ca in timp o sa ti se limpezeasca treptat gandirea. |
||
irina_24ro Postat pe 27 Iulie 2009 17:36 |
||
---|---|---|
De la: irina_24ro, la data 2009-07-27 17:36:01De la: gretaegreta, la data 2009-07-23 18:31:04tu crezi ca un om care-si ,,canta" atat de vehement credinta peste tot este neaparat un om bun si respectat? de unde stiu eu ca in spatele acestei ,,credinte" nu zace altceva? am vazut multe cazuri din astea. oameni care ,,se dau super credinciosi" sunt mult mai rautaciosi si mult mai invidiosi decat orice om normal care crede in Dumnezeu in anumite limite.Pai nu este neaparat ca un om credincios sa fie neparat si bun.Asta depinde de la om la om pt ca mai sunt si credinciosi egoisti care cred ca daca iau o gura de agiazma si mananca o bucata de nafura se cred foarte credinciosi.Multi mai mult respecta regulile bisericiii decat regulile lui Dumnezeu.Biserica este importanta,dar cel mai importat este sa respecti regulile lui Dumnezeu,si ca omul sa isi ghideze viata dupa cele 10 porunci.Stiu ca sunt multe ispite,dar atunci cand ai ganduri rele te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa nu te inraiesti si sa te ajute sa vezi clar lucruriler.Si ai sa vezi ca in timp o sa ti se limpezeasca treptat gandirea.Credinta se bazeaza pe regulile lui Dumnezeu. |
||
irina_24ro Postat pe 27 Iulie 2009 17:37 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-23 19:09:34Pai si problema la ei,ei vor si cu puta in ..........si cu sufletul in rai.Pai nu puteti le avea pe toate.Spre exemplu sexul inainte de casatorie duce la animalizare si la degradarea mediului si la multe rele,cum ar fii avorturi,familii destramate,copiii needucati.Stiti ca Dumnezeu a facut poruncile cu mare cap,si daca El le interzice inseamna ca are dreptate. |
||
|
||
irina_24ro Postat pe 27 Iulie 2009 17:40 |
||
iooiiii, credincioasa lu' peshteeee!!! cu ce se vor in... ??? |
||
Thor Postat pe 27 Iulie 2009 17:43 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-24 01:13:53Pai daca omul nu iti raspunde la fel te simti nemultumit si nefericit.De asta mie nu imi plac oamenii nerecunoscatori.Eu ii ajut pe oameni ca imi este mila de ei.Dar prietenii mi-i aleg ca sa ma pot intelege cu ei.Sa ajut si sa primesc inapoi.Daca vad ca un om nu este recunoscator si nu ma impac cu el il dau de o parte.Pt ca ajuta un om nu inseamna sa il lasi sa profite de tine.[/quote] irinuco...te cam contrazici.....domnul dumnezeu si iisus ne-a invatat sa ajutam fara sa asteptam recompense.....prietenii ii ai asa cum ti-i da dumnezeu, nu faci trieri si alegeri....pe un om daca il ajuti fara sa ii arati ca astepti ceva de la el...fii tu sigura ca nu va profita de tine....ci te va ajuta atunci cand si tu ai nevoie.....[/quote] Pai asa este daca domnul IIsus te-a invatat asa multe lucruri de ce nu le practici? A fii credincios nu inseamna sa te lasi calcat in picioare.A fii credincios nu inseamna ca trebuie sa lasi sa se profite de tine.Trebuie sa ajuti dar sa nu dai apa la moara la paraziti pt ca le faci lor rau si tie iti faci rau pt ca nu mai scapi de ei pt ca vor sa traiasca pe spatele tau. |
||
irina_24ro Postat pe 27 Iulie 2009 17:44 |
||
irinuco, esti nevorbita (sau NF ) de cateva zile si vrei sa recuperezi? azi n-am chef de ,,vorbe". o seara placuta sa ai. | ||
albinuta45 Postat pe 27 Iulie 2009 17:44 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-07-27 17:44:37De la: tutankhamon, la data 2009-07-24 01:13:53Pai daca omul nu iti raspunde la fel te simti nemultumit si nefericit.De asta mie nu imi plac oamenii nerecunoscatori.Eu ii ajut pe oameni ca imi este mila de ei.Dar prietenii mi-i aleg ca sa ma pot intelege cu ei.Sa ajut si sa primesc inapoi.Daca vad ca un om nu este recunoscator si nu ma impac cu el il dau de o parte.Pt ca ajuta un om nu inseamna sa il lasi sa profite de tine. irinuco...te cam contrazici.....domnul dumnezeu si iisus ne-a invatat sa ajutam fara sa asteptam recompense.....prietenii ii ai asa cum ti-i da dumnezeu, nu faci trieri si alegeri....pe un om daca il ajuti fara sa ii arati ca astepti ceva de la el...fii tu sigura ca nu va profita de tine....ci te va ajuta atunci cand si tu ai nevoie.....[/quote] Pai asa este daca domnul IIsus te-a invatat asa multe lucruri de ce nu le practici? A fii credincios nu inseamna sa te lasi calcat in picioare.A fii credincios nu inseamna ca trebuie sa lasi sa se profite de tine.Trebuie sa ajuti dar sa nu dai apa la moara la paraziti pt ca le faci lor rau si tie iti faci rau pt ca nu mai scapi de ei pt ca vor sa traiasca pe spatele tau.[/quote] |
||
irina_24ro Postat pe 27 Iulie 2009 17:45 |
||
De la: mielutza, la data 2009-07-26 17:33:36...ia luati de-acilea nishte sulite-ntre coaste. ca prea a-ti deraiat!ce-i asta?? |
||
sandy_bell Postat pe 27 Iulie 2009 17:46 |
||
Pai asa este daca domnul IIsus te-a invatat asa multe lucruri de ce nu le practici? A fii credincios nu inseamna sa te lasi calcat in picioare.A fii credincios nu inseamna ca trebuie sa lasi sa se profite de tine.Trebuie sa ajuti dar sa nu dai apa la moara la paraziti pt ca le faci lor rau si tie iti faci rau pt ca nu mai scapi de ei pt ca vor sa traiasca pe spatele tau | ||
irina_24ro Postat pe 27 Iulie 2009 17:46 |
||
pai aia se strofoaca o lume sa te lamureasca, esti cam necalcata. daca-mi este ingaduit | ||
tulipe Postat pe 27 Iulie 2009 17:49 |
||
SUNT MULTI CREDINCIOSI CARE MERG LA BISERICA CA SA MANANCE SI SA BEA AGHIAZMA CA ASA CRED EI CA II FAC CREDINCIOSI:IN REST FAC DE TOATE;FURA ;MINT:INSEALA;FAC SEX CA :::::::::Dar asta nu inseamna ca sunt credinciosi.ei sunt doar oameni care merg la biserica pt ca nu au ce face acasa,se plictisesc si vor si ei sa vada cu ce s.a imbracat unul si altul,ca sa aiba subiecte de barfa. | ||
irina_24ro Postat pe 27 Iulie 2009 17:49 |
||
Asa m-am saturat de oamenii nepasatori unii fata de altii.Spre exemplu m-a enervat o prietena,sa zic o prietena o prefacuta.Ca ei ii plac oamenii credinciosi ca sa ii rezolve problemele dar ea sa si-o traga cu unul si altul.Ea vrea si cu s------a in ........ si cu sufletul in rai,adica sa ii rezolv eu problemele.Ea crede despre credinciosi ca nu suntem intregi la cap,nu s-a referit la mine ci la alti credinciosi,ca ar fii debili mintali,normal ca s-a referit si la mine.I-am zis ca data viitoare atunci cand mai are nevoie de ajutor si sfaturi sa mearga la destepti ca si ea,ca daca pe noi credinciosii ne considera ca nu suntem intregi la cap.Daca nu este in stare sa isi rezolve problemele singura,este problema ei.Eu nu sunt obligata sa rezolv problemele la oameni care nu vor sa mearga pe calea cea drepta.Daca nu vrea sa asculte atunci sa simta. | ||
irina_24ro Postat pe 27 Iulie 2009 17:57 |
||
Daca te deranjeaza ceva la un om poti sa ii spui,dar daca se schimba nu ppti sa iti dai seama ce interes are.Pt ca eu consider ca ceea ce vine de la om fara sa ii spui este sincer.Pt ca daca ii spui,poate isi schimba atitudinea pt ca are vreun interes.si trebuie sa ai mare grija.M-am saturat de atata ipocrizie si minciuni. | ||
irina_24ro Postat pe 27 Iulie 2009 18:00 |
||
mania persecutiei..... | ||
albinuta45 Postat pe 27 Iulie 2009 18:01 |
||
Nu am intrat de mult pe forum,dar stupoare,iar IRINUCA,care de ce sa zic vorbeste din "biblie"saraca,cu P....,cu sufletul in rai,asa vorbesc dreptcredinciosii ,bleahhh | ||
scrichy Postat pe 27 Iulie 2009 18:02 |
||
fata desteapta prietena ta | ||
tulipe Postat pe 27 Iulie 2009 18:02 |
||
De la: scrichy, la data 2009-07-27 18:02:20Nu am intrat de mult pe forum,dar stupoare,iar IRINUCA,care de ce sa zic vorbeste din "biblie"saraca,cu P....,cu sufletul in rai,asa vorbesc dreptcredinciosii ,bleahhhn Am zis puta nu alt fel pt ca nu sunt vulgara si nu imi place sa vorbesc urat. |
||
irina_24ro Postat pe 27 Iulie 2009 18:04 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-07-27 18:04:58De la: scrichy, la data 2009-07-27 18:02:20Nu am intrat de mult pe forum,dar stupoare,iar IRINUCA,care de ce sa zic vorbeste din "biblie"saraca,cu P....,cu sufletul in rai,asa vorbesc dreptcredinciosii ,bleahhhn Am zis puta nu alt fel pt ca nu sunt vulgara si nu imi place sa vorbesc urat. SUNT MULTI CREDINCIOSI CARE MERG LA BISERICA CA SA MANANCE SI SA BEA AGHIAZMA CA ASA CRED EI CA II FAC CREDINCIOSI:IN REST FAC DE TOATE;FURA ;MINT:INSEALA;FAC SEX CA :::::::::Dar asta nu inseamna ca sunt credinciosi.ei sunt doar oameni care merg la biserica pt ca nu au ce face acasa,se plictisesc si vor si ei sa vada cu ce s.a imbracat unul si altul,ca sa aiba subiecte de barfa. |
||
irina_24ro Postat pe 27 Iulie 2009 18:05 |
||
albinuta45 Postat pe 27 Iulie 2009 18:05 |
||
IRINOO,dar de fapt ,la ce te-ai gandit? | ||
scrichy Postat pe 27 Iulie 2009 18:06 |
||
De la: tulipe, la data 2009-07-27 18:02:31fata desteapta prietena taSUNT MULTI CREDINCIOSI CARE MERG LA BISERICA CA SA MANANCE SI SA BEA AGHIAZMA CA ASA CRED EI CA II FAC CREDINCIOSI:IN REST FAC DE TOATE;FURA ;MINT:INSEALA;FAC SEX CA :::::::::Dar asta nu inseamna ca sunt credinciosi.ei sunt doar oameni care merg la biserica pt ca nu au ce face acasa,se plictisesc si vor si ei sa vada cu ce s.a imbracat unul si altul,ca sa aiba subiecte de barfa. |
||
irina_24ro Postat pe 27 Iulie 2009 18:06 |
||
e al treilea copy/paste. mai departe.... | ||
albinuta45 Postat pe 27 Iulie 2009 18:07 |
||
EGRETO,pe cine aplauzi,soro,aici piosenia numai e admisa | ||
scrichy Postat pe 27 Iulie 2009 18:08 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-07-27 18:06:22De la: tulipe, la data 2009-07-27 18:02:31fata desteapta prietena taSUNT MULTI CREDINCIOSI CARE MERG LA BISERICA CA SA MANANCE SI SA BEA AGHIAZMA CA ASA CRED EI CA II FAC CREDINCIOSI:IN REST FAC DE TOATE;FURA ;MINT:INSEALA;FAC SEX CA :::::::::Dar asta nu inseamna ca sunt credinciosi.ei sunt doar oameni care merg la biserica pt ca nu au ce face acasa,se plictisesc si vor si ei sa vada cu ce s.a imbracat unul si altul,ca sa aiba subiecte de barfa. daca nu mai zici inca o data fraza asta .....tot degeaba. |
||
sandy_bell Postat pe 27 Iulie 2009 18:09 |
||
aplaud felul evlavios in care vorbeste irinuca si perseverenta ei. n-o opreste nimic? | ||
albinuta45 Postat pe 27 Iulie 2009 18:10 |
||
Ce nu ai auzit de fanatici religiosi?,uite o mostra,dar din fanatizm se ajunge de multe ori in alta tagma | ||
scrichy Postat pe 27 Iulie 2009 18:13 |
||
din prea mult fanatism se ajunge la nr. 9....cred. | ||
albinuta45 Postat pe 27 Iulie 2009 18:14 |
||
Mda,acolo sigur,dar saracii nebuni ce vor pati,eu m-am referit insa si la comportamente aberante de-a luyngul istoriei omenirii,copii care rezultati din parinti fanatici au fost lasati sa moara,fara sa ii vada un doctor,crime in numele religiei,crzind asa ca fanaticii pot starpi pe cei ce ii combat,etc... | ||
scrichy Postat pe 27 Iulie 2009 18:19 |
||
De la: scrichy, la data 2009-07-27 18:19:36Mda,acolo sigur,dar saracii nebuni ce vor pati,eu m-am referit insa si la comportamente aberante de-a luyngul istoriei omenirii,copii care rezultati din parinti fanatici au fost lasati sa moara,fara sa ii vada un doctor,crime in numele religiei,crzind asa ca fanaticii pot starpi pe cei ce ii combat,etc...Da pai sa stiti ca oamenii nu prea au respectat regulile lui Dumnezeu,ci ale bisericiii de asta religia este plina de aberatii.Pt ca fiecare religie are traditiile. |
||
irina_24ro Postat pe 27 Iulie 2009 18:28 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-07-27 18:28:06De la: scrichy, la data 2009-07-27 18:19:36Mda,acolo sigur,dar saracii nebuni ce vor pati,eu m-am referit insa si la comportamente aberante de-a luyngul istoriei omenirii,copii care rezultati din parinti fanatici au fost lasati sa moara,fara sa ii vada un doctor,crime in numele religiei,crzind asa ca fanaticii pot starpi pe cei ce ii combat,etc...Da pai sa stiti ca oamenii nu prea au respectat regulile lui Dumnezeu,ci ale bisericiii de asta religia este plina de aberatii.Pt ca fiecare religie are traditiile ei.Pt ca religie inseama traditie. |
||
irina_24ro Postat pe 27 Iulie 2009 18:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bancurile cu ' blondele sunt proaste'-o frustrare? | 4 | De la: vuvuzela 8 Octombrie 2010 21:21 |
De ce oamenii lupta doar pt lucrurile materiale,dar nu lupta si pt lucrurile spirituale? | 40 | De la: ingerasulluptator 16 Iulie 2012 00:51 |
IMOBILIARE | 5 | De la: anakin 6 Decembrie 2010 14:40 |
|
||
De ce insistam sa mai ramanem intr-o relatie care nu mai merge? | 81 | De la: dobrotchin 29 Decembrie 2012 17:58 |
Psiholog | 47 | De la: sora_ilsi 20 Martie 2011 22:55 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară