Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ?

ce se intampla aici? e ecou?
lady_corina
Postat pe 27 Iulie 2009 18:30
De la: irina_24ro, la data 2009-07-27 18:28:54
De la: irina_24ro, la data 2009-07-27 18:28:06
De la: scrichy, la data 2009-07-27 18:19:36Mda,acolo sigur,dar saracii nebuni ce vor pati,eu m-am referit insa si la comportamente aberante de-a luyngul istoriei omenirii,copii care rezultati din parinti fanatici au fost lasati sa moara,fara sa ii vada un doctor,crime in numele religiei,crzind asa ca fanaticii pot starpi pe cei ce ii combat,etc...
Da pai sa stiti ca oamenii nu prea au respectat regulile lui Dumnezeu,ci ale bisericiii de asta religia este plina de aberatii.Pt ca fiecare religie are traditiile ei.Pt ca religie inseama traditie.
Si inainte oamenii si-o trageau ca turcii de asta aveau o gandire asa aberanta.Pt ca barbatii inainte maltrata femeia.Ca femeia trebuie sa isi tina gura.
irina_24ro
Postat pe 27 Iulie 2009 18:30
A fii femeie nu inseama ca trebuie sa fii sclava.Si sa iti tii gura.Daca ai dreptate,trebuie sa lupti pt dreptatea ta,nu sa te lasi calcata in picioare.Si de barbat trebuie sa asculti doar daca el este un exemplu bun pentru tine.Si iti ofera si el ceea ce pretinde de la tine ca femeeie.
irina_24ro
Postat pe 27 Iulie 2009 18:32
OFFFF,ce emotii am avut cand am vazut postarile la buton,am crezut ca eu m-am repetat si cand colo.....
scrichy
Postat pe 27 Iulie 2009 18:33
sa-si tina gura?
lady_corina
Postat pe 27 Iulie 2009 18:35
Femeile tac din gura si se inraiesc.De asta au devenit femeile asa rele si dusmanoase din cauza ca au fost doar exploatate pt faptul ca sunt slabe si ma naive.Barbatul profita de slabiciunea si sensibilitatea femeii.Si el nu are nici un drept sa faca asta.
irina_24ro
Postat pe 27 Iulie 2009 18:36
EU,nu am vazut pana la varsta asta un barbat care sa imi fie exemplu,pozitiv,la asta ma refer,sa ascult? hmmm,ascult doar de vocea mea launtrica,ca de ce sa nu imi pun mintea la contributie,din moment ce o am
scrichy
Postat pe 27 Iulie 2009 18:37
De la: corinadd, la data 2009-07-27 18:35:42sa-si tina gura?
Pai se spune ca la barbati este normal sa te insele,pt ca el este barbat si are dreptul.Ce drept are el sa insele o femeie? Si ca femeia mai ales daca are copiii trebuie sa faca multe compromisuri.sa il ierte,de ce?
irina_24ro
Postat pe 27 Iulie 2009 18:38
De la: irina_24ro, la data 2009-07-27 18:38:26
Pai se spune ca la barbati este normal sa te insele,pt ca el este barbat si are dreptul.Ce drept are el sa insele o femeie? Si ca femeia mai ales daca are copiii trebuie sa faca multe compromisuri.sa il ierte,de ce?
Eu niciodata nu o sa permit sa fiu calcata in picioare de un barbat,si sa ma exploateze.Eu vreau totul ori nimic.
irina_24ro
Postat pe 27 Iulie 2009 18:40
Te contrazici,IRINO,ba sa ne tinem gura,ba ca nu e bine ca ne inraim,cred ca ai o mare problema cu barbatii si esti cam oscilanta,nu sti cum sa faci sa iti fie bine,dar tot prost o dai
scrichy
Postat pe 27 Iulie 2009 18:42
De la: irina_24ro, la data 2009-07-27 18:40:23
Eu niciodata nu o sa permit sa fiu calcata in picioare de un barbat,si sa ma exploateze.Eu vreau totul ori nimic.

precum am mai spus: "baravo irinuco, fi barbata!!!!!",tu-le mama lor de borfasi. desi.....totul sau nimic..... cred ca o sa ramai cu nimicul.nu accepti nici un compromis.... greu.
sandy_bell
Postat pe 27 Iulie 2009 18:43
Ca multi barbati se uita la femei ca poarta fuste scurte.Pai daca femeile au ajuns asa,este din cauza barbatilor pt ca nu au fost conducatori buni.Pt ca daca vrei sa conduci o femeie,si vrei sa te asculte si sa te respecte trebuie tu ca barbat sa fii un exemplu bun pt femeie.Pt ca daca barbatul nu este un exemplu bun,el vorbeste singur ca televizorul ca nimeni nu il baga in seama.Sau daca barbatul incearca sa o domine atunci femeia se inraieste.
irina_24ro
Postat pe 27 Iulie 2009 18:47
De la: sandy_bell, la data 2009-07-27 18:43:13
De la: irina_24ro, la data 2009-07-27 18:40:23

precum am mai spus: "baravo irinuco, fi barbata!!!!!",tu-le mama lor de borfasi. desi.....totul sau nimic..... cred ca o sa ramai cu nimicul.nu accepti nici un compromis.... greu.
Nu cred eu ca o sa raman fara nimic,pt ca sunt o fire optimista.Si nu ma multumesc cu putin,si nu cred ca toti oamenii sunt niste vagabonti ci mai sunt si oameni care au creier.Decat oameni care sa ma umple de nervi,pt ca ei pretind si nu ofera nimic.Decat sa te certi toata ziua mai bine lipsa de companie proasta.
irina_24ro
Postat pe 27 Iulie 2009 18:49
De la: irina_24ro, la data 2009-07-27 18:47:23Ca multi barbati se uita la femei ca poarta fuste scurte.Pai daca femeile au ajuns asa,este din cauza barbatilor pt ca nu au fost conducatori buni.Pt ca daca vrei sa conduci o femeie,si vrei sa te asculte si sa te respecte trebuie tu ca barbat sa fii un exemplu bun pt femeie.Pt ca daca barbatul nu este un exemplu bun,el vorbeste singur ca televizorul ca nimeni nu il baga in seama.Sau daca barbatul incearca sa o domine atunci femeia se inraieste.

serios acuma....cati ani ai irinuco?
sandy_bell
Postat pe 27 Iulie 2009 18:49
Multe zic ca toti barbatii sunt asa eu nu cred asta pt ca sunt o fire rationala.Asa cum sunt femei care gandesc diferit asa si barbati sunt.Dar oricum nu barbatii ma preocupa acum,pt ca nu sunt disperata sa ma casatoresc.Toate la timpul lor.Eu ma refer la prietenii cu oameni intregi la cap.
irina_24ro
Postat pe 27 Iulie 2009 18:52
De la: sandy_bell, la data 2009-07-27 18:49:55
De la: irina_24ro, la data 2009-07-27 18:47:23Ca multi barbati se uita la femei ca poarta fuste scurte.Pai daca femeile au ajuns asa,este din cauza barbatilor pt ca nu au fost conducatori buni.Pt ca daca vrei sa conduci o femeie,si vrei sa te asculte si sa te respecte trebuie tu ca barbat sa fii un exemplu bun pt femeie.Pt ca daca barbatul nu este un exemplu bun,el vorbeste singur ca televizorul ca nimeni nu il baga in seama.Sau daca barbatul incearca sa o domine atunci femeia se inraieste.

31
irina_24ro
Postat pe 27 Iulie 2009 18:52
De la: irina_24ro, la data 2009-07-27 18:52:30
De la: sandy_bell, la data 2009-07-27 18:49:55

31
Sunt multi barbati care incearca sa ma streseze la cap.Pt ca totii smecherii vor fete de treaba,si ei sa umble pe la curve .
irina_24ro
Postat pe 27 Iulie 2009 18:53
Barbatii sa fie un exemplu bun,deci sa nu poarte fuste scurte,aviz scotiienilor ,in legatura cu un barbat care vrea sa conduca o femeie: asta e o forma de manipulare si depersonalizare
scrichy
Postat pe 27 Iulie 2009 18:54
De la: scrichy, la data 2009-07-27 18:54:50Barbatii sa fie un exemplu bun,deci sa nu poarte fuste scurte,aviz scotiienilor ,in legatura cu un barbat care vrea sa conduca o femeie: asta e o forma de manipulare si depersonalizare
Pai ma refer la femei care poarta fuste scurte,am vazut o faza si am auzit gandirea barbatilor,ca nu le plac femeile care se expun asa dezbracate.
irina_24ro
Postat pe 27 Iulie 2009 18:57
IRINO,inca ceva, problema cu turcii nu prea am inteles-o,parol
scrichy
Postat pe 27 Iulie 2009 18:58
Pai daca barbatul este un exemplu bun,atunci normal femeia ar trebui sa il asculte.Pt ca din natura femeile sunt firi mai slabe si sensibile pe care le poti prosti usor.Dar asta depinde si de femeeie.Eu nu sunt o fire slaba si nu am nevoie sa ma conduca nimeni pt ca stiu sa ma apar si singura de borfasi smecheri in calduri.
irina_24ro
Postat pe 27 Iulie 2009 18:59
Irinuca,tre'sa-ti fac complimente in public...si nu ca as fi smecher si m-ar interesa o fata cuminte,ca tine...mie-mi plac curvitele.Complimente pt ca daca nu erai tu,acest topic era demult uitat.Am mai spus-o : se poate deveni personaj si cu rol negativ.Totul e sa ai har.Si tu ai din belsug,Irinuca.
valentino
Postat pe 27 Iulie 2009 19:00
Va doresc o seara faina Copiii glumesc
irina_24ro
Postat pe 27 Iulie 2009 19:00
Mai Scriki,pai cind o conduc la bal,la restaurant,la pat,e tot manipulare?.Eu vad doar gest de politete,altruism...
valentino
Postat pe 27 Iulie 2009 19:02
De la: valentino, la data 2009-07-27 19:00:06Irinuca,tre'sa-ti fac complimente in public...si nu ca as fi smecher si m-ar interesa o fata cuminte,ca tine...mie-mi plac curvitele.Complimente pt ca daca nu erai tu,acest topic era demult uitat.Am mai spus-o : se poate deveni personaj si cu rol negativ.Totul e sa ai har.Si tu ai din belsug,Irinuca.
Pai poate ai 25 ani si nu ai ganduri serioase.Dar barbatul cand vrea sa se casatoreasca pe la 30,toti vor fete cuminti si pure si ei sa umble pe la vecine.Asa ziceti voi barbatii ca vreti curvite,ca femeile mai cuminti sa mai lase de la ele.Ca barbatii sunt tare smecheri stiu sa o intoarca sa faca lucrurile sa iasa numai in favoarea lor.
irina_24ro
Postat pe 27 Iulie 2009 19:04
De la: irina_24ro, la data 2009-07-27 19:04:15
De la: valentino, la data 2009-07-27 19:00:06Irinuca,tre'sa-ti fac complimente in public...si nu ca as fi smecher si m-ar interesa o fata cuminte,ca tine...mie-mi plac curvitele.Complimente pt ca daca nu erai tu,acest topic era demult uitat.Am mai spus-o : se poate deveni personaj si cu rol negativ.Totul e sa ai har.Si tu ai din belsug,Irinuca.
Pai poate ai 25 ani si nu ai ganduri serioase.Dar barbatul cand vrea sa se casatoreasca pe la 30,toti vor fete cuminti si pure si ei sa umble pe la vecine.Asa ziceti voi barbatii ca vreti curvite,ca femeile mai cuminti sa mai lase de la ele.Ca barbatii sunt tare smecheri stiu sa o intoarca sa faca lucrurile sa iasa numai in favoarea lor.
Spre exemplu dupa mine umbla un barbat care nu era asa dragut era de treaba dar nu dragut mie nu imi placea.Si apoi el incerca sa ma convinga pe mine ca nu conteaza frumusetea.Pai daca nu conteaza frumusetea sa isi ea el femeie urata.Ca eu vreau un barbat dragut pt ca nici eu nu sunt o urata.
irina_24ro
Postat pe 27 Iulie 2009 19:06
Valentino, sa stii ca aici ai atins un punc sensibil.
Acum citiva ani un gentleman deschide usa unei mirlance ca sa intre in magazin si ce crezi tu ca se intimpla???
Mirlanca incepe sa tipe ca nu are nevoie de ajutorul unui barbat ca e perfect in stare sa-si deschida usa si singura si ca daca el, bietul barbat cu intentii de high class mai holbeaza mult ochii la ea, ea cheama politia pentru atac la persoana.
Huh?!?!?!?!
Atunci a fost prima data in viata mea cind mi-am jurat ca nu sunt feminista si nu am nimic de a face cu feministele.
Mai bine ramin doar cu feminitatea.
Aemulus
Postat pe 27 Iulie 2009 19:07
IRINO,sotul meu mi-a taiat toate fustele,ce zici,numai in mini ma vroia,ce dracu vorbesti de femei prostite usor,firi slabe,te caracterizeaza poate,vorbesti din experienta ta probabil,smecheri in calduri,mama,mama,da ai activitate nu gluma
scrichy
Irinuca,iti spun citi ani am :mai sint 5 pina la 25 de casatorie si aveam 23 cind am facut-o,spune-mi virsta mea.
valentino
De la: valentino, la data 2009-07-27 19:02:43Mai Scriki,pai cind o conduc la bal,la restaurant,la pat,e tot manipulare?.Eu vad doar gest de politete,altruism...

Exista si manipulare reciproca altruism?,hmmm,cand o conduce in pat?,pai in ordinea celor expuse de tine,pana la pat,nu crezi ca a pregatit terenul manipulind-o destul,pentru ai creea senzatia sa se simta flatata.....
scrichy
Postat pe 27 Iulie 2009 19:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ma poate ajuta sau indruma cineva? 23 De la: garbo1001 7 Decembrie 2014 04:02
ce simtiti cand sunteti departe de persoana iubita? 139 De la: ratuscaceaurata 14 Noiembrie 2011 18:00
Mamici din Sibiu 1 De la: diana_maria_kidz 28 Februarie 2012 13:38
Dumnezeu doreste ca tu sa castigi!!! 39 De la: casperphantom 7 Noiembrie 2010 08:43
dragoste fara banii??? 123 De la: alyy77 24 Iulie 2016 22:38
Setari Cookie-uri