dar ce-mi vad ochii?? Dumnezeu vrea cu orice chip sa ma convinga de existentza lui?? ...ca altfel nu-mi explic cum de-a ajuns vrajitorul ala ce-mi vaneaza pretioasa ghinda prin neste filme pe aceste minunate topice! nea Thorica,ti-ai luat ciocanele cu matale?...ca o sa ai nevoie,nu de alta.. |
||
preciouss Postat pe 27 Iulie 2009 20:26 |
||
---|---|---|
ptiu, drace! piei, ciatano! oare pretioasa fu aia care indrazni sa mi se adreseze fara sa ceara audienta in prealabil? |
||
Thor Postat pe 27 Iulie 2009 20:28 |
||
THE PRECIOUSSSS n-are nevoie sa se ceara in audientza,bre Thoare! THE PRECIOUSS e insasi audientza! ...sau audientza se roaga la THE PRECIOUSS s-o primeasca??...ca nu mai stiu.. |
||
|
||
preciouss Postat pe 27 Iulie 2009 20:32 |
||
pretioaso, pentru corolarul asta iti ofer o ghinda hai, deschide tzava de net. |
||
Thor Postat pe 27 Iulie 2009 20:35 |
||
deschid,deschid...da' pe unde se deschide??? | ||
preciouss Postat pe 27 Iulie 2009 20:37 |
||
poi vezi fermoaru' ala de la dvd.. | ||
Thor Postat pe 27 Iulie 2009 20:38 |
||
io n-am fermoar,ca-s inca in ice age 3! numa' bumbuti de os preistoric.. | ||
preciouss Postat pe 27 Iulie 2009 20:42 |
||
no pe aia tine-i imbumbati, ca minteni apare irinuca si ne tzapa cate-o tzapuritura de-asheea de nu ne mai scalda toata Iza | ||
Thor Postat pe 27 Iulie 2009 20:45 |
||
da' ce faceti voi acilea?? va rugati?? | ||
blanca Postat pe 27 Iulie 2009 22:02 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-24 01:51:26Eu nu sunt unica.Mai sunt si alti credinciosi care il iubesc de Dumnezeu si la bine si la rau.Pai de ce zici ca eu sunt unica?Ca eu sa ma multumesc cu niste oameni de nimic?Eu nu ma multumesc cu putin.Si am sa caut pana o sa gasesc si am incredere in Domnul ca o sa mi-i scoata in cale.Pt ca cine cauta mereu gaseste.[/quote] ghiocelul meu pur.....sora mea intru hristos.....drept credinciosii intru domnul se multumesc cu foarte putin si traiesc o viata aspra de ascet.....sau tu vrei sa gasesti niscai mosulici cu bani, cu inima subreda, zile putine si pe care vrei sa-i declari prietenii tai vesnici?????[/quote] Pai draga credinciosii in hristos asa vor ei sa traiasca in saracie si domnul IIsus nu are nimic impotriva.Daca un om vrea mai mult atunci trebuie sa munceasca mai mult,pt ca Dumnezeu nu baga in traista si tu trebuie sa muncesti.Eu nu vreau mosulici cu bani.Eu muncesc pt bani si caut locuri unde se ofera mai mult.La inceput le arat ce pot apoi pretind drepturile pt munca mea.Pt ca pe un om trebuie sa il ajuti dar nu sa il lasi sa profite de tine.sa il ajuti pe un om ca sa isi gaseasca un loc de munca si sa puna mana sa munceasca pt ca banii se castiga prin munca. |
||
irina_24ro Postat pe 28 Iulie 2009 17:51 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-07-28 17:51:42De la: tutankhamon, la data 2009-07-24 01:51:26Eu nu sunt unica.Mai sunt si alti credinciosi care il iubesc de Dumnezeu si la bine si la rau.Pai de ce zici ca eu sunt unica?Ca eu sa ma multumesc cu niste oameni de nimic?Eu nu ma multumesc cu putin.Si am sa caut pana o sa gasesc si am incredere in Domnul ca o sa mi-i scoata in cale.Pt ca cine cauta mereu gaseste. ghiocelul meu pur.....sora mea intru hristos.....drept credinciosii intru domnul se multumesc cu foarte putin si traiesc o viata aspra de ascet.....sau tu vrei sa gasesti niscai mosulici cu bani, cu inima subreda, zile putine si pe care vrei sa-i declari prietenii tai vesnici?????[/quote] Pai draga credinciosii in hristos asa vor ei sa traiasca in saracie si domnul IIsus nu are nimic impotriva.Daca un om vrea mai mult atunci trebuie sa munceasca mai mult,pt ca Dumnezeu nu baga in traista si tu trebuie sa muncesti.Eu nu vreau mosulici cu bani.Eu muncesc pt bani si caut locuri unde se ofera mai mult.La inceput le arat ce pot apoi pretind drepturile pt munca mea.Pt ca pe un om trebuie sa il ajuti dar nu sa il lasi sa profite de tine.sa il ajuti pe un om ca sa isi gaseasca un loc de munca si sa puna mana sa munceasca pt ca banii se castiga prin munca.[/quote]Pai draga credinciosii in hristos asa vor ei sa traiasca in saracie si domnul IIsus nu are nimic impotriva.Daca un om vrea mai mult atunci trebuie sa munceasca mai mult,pt ca Dumnezeu nu baga in traista si tu trebuie sa muncesti.Eu nu vreau mosulici cu bani.Eu muncesc pt bani si caut locuri unde se ofera mai mult.La inceput le arat ce pot apoi pretind drepturile pt munca mea.Pt ca pe un om trebuie sa il ajuti dar nu sa il lasi sa profite de tine.sa il ajuti pe un om ca sa isi gaseasca un loc de munca si sa puna mana sa munceasca pt ca banii se castiga prin munca. |
||
irina_24ro Postat pe 28 Iulie 2009 17:52 |
||
Doamne, ia-ma! iar incepe | ||
lady_corina Postat pe 28 Iulie 2009 17:54 |
||
De la: scrichy, la data 2009-07-27 18:42:54Te contrazici,IRINO,ba sa ne tinem gura,ba ca nu e bine ca ne inraim,cred ca ai o mare problema cu barbatii si esti cam oscilanta,nu sti cum sa faci sa iti fie bine,dar tot prost o daiPai daca barbatul are capul lui IIsus hristos si este un om drept atunci se merita sa asculti de el pt ca ai te invata doar de bine.Daca este vreun interesat care te invata doar in favoarea lui mai bine ii pui in banca lui ca sa nu mai creada ca noi femeile suntem proaste si slabe. |
||
irina_24ro Postat pe 28 Iulie 2009 17:56 |
||
Nu inseamna neaparat daca esti credincios trebuie sa traiesti in saracie.Dumnezeu nu are nimic impotriva daca tu muncesti cinstit si castigi bani frumosi.Din moment ce tii castigi cinstit nu are nimeni nimic cu tine.Daca unii credinciosi vor sa traiasca in saracie nu au decat,daca nu le place munca si cred ca vor trai doar cu cuvintele din biblie.Tre sa muncesti pt ca Dumnezeu NU ITI BAGA NIMIC in traista.Daca te rogi la Dumnezeu sa iti dea putere de munca,sa castigi bani frumosi.Si tu te comporti frumos si esti cuminte si Dumnezeu te ajuta pe tine si iti indeplineste dorintele. | ||
irina_24ro Postat pe 28 Iulie 2009 18:00 |
||
Depinde de ce vrea fiecare credincios.Daca tu vrei sa traiesti in saracie nu ai decat.Daca vrei bani mai multi atunci trebuie sa muncesti mai mult.Dumnezeu te ajuta iti da putere solutii cum sa ii castigi daca tu esti un om ascultator si cuminte. | ||
irina_24ro Postat pe 28 Iulie 2009 18:05 |
||
Dar la oameni nu le place sa traiasca dupa regulile lui Dumnezeu.Ei il cauta pe Dumnezeu doar atunci cand au nevoie de ceva,cand sunt bolnavi si asta nu mi se pare corect. | ||
irina_24ro Postat pe 28 Iulie 2009 18:28 |
||
irinucoooooooo, de cand te caut!!! da-mi un semn divin, spune-mi ca ma mai iubesti si ca absenta ta de cateva zile s-a datorat doar problemelor lumesti ale femeii!!! | ||
pik_nik Postat pe 28 Iulie 2009 19:20 |
||
Thorele...nu mai zic in vieatza mea ca n-ai stofa de vrajitor!!! Da cred ca ai recitat incantatiile alea pe dos,ca in loc sa dispara - a aparut! Ptiu!! | ||
preciouss Postat pe 28 Iulie 2009 20:32 |
||
....buei Thorele....hmmm...io cred ca te-ai deghizat in irinuca si-ti bati joc de noi acilea! sa faci bine sa fii on line in acelasi timp cu ea,ca altfel o iei pe cocoasa,auzi??!! |
||
preciouss Postat pe 28 Iulie 2009 20:35 |
||
De la: preciouss, la data 2009-07-28 20:32:27Thorele...nu mai zic in vieatza mea ca n-ai stofa de vrajitor!!! Da cred ca ai recitat incantatiile alea pe dos,ca in loc sa dispara - a aparut! Ptiu!! |
||
ana02 Postat pe 28 Iulie 2009 20:38 |
||
lumeeeee ce e acilea , avem cumva o femela presbiter? si eu nu stiu, am ramas in urma cu stirile poate se aliaza cu cassy cassy |
||
yanyacharberet Postat pe 28 Iulie 2009 20:42 |
||
irina draga de cand caut sa-mi gasesc perechea , iar domnul mia luminat calea spre tine, te cer aici in public vrei sa fi sotia mea? | ||
yanyacharberet Postat pe 28 Iulie 2009 20:45 |
||
yanya, iar esti in saptamana cand esti baiat? | ||
lady_corina Postat pe 28 Iulie 2009 20:46 |
||
camemberte....vezi ca ti-a luat-o pik muuuult inainte ...si poate-l calci pe bataturi! | ||
preciouss Postat pe 28 Iulie 2009 20:47 |
||
iaca na, ce ca doar nu-i fac alta gaura | ||
yanyacharberet Postat pe 28 Iulie 2009 20:48 |
||
buuueeeeiiii!!! vezi ca te bagi pe proprietatea lu' pretenu' meu pik si ai de-a face cu mine!!! pikuleeee!!! sa-l caftesc pe asta bre?! ca vrea si asta din savarina ta...aud??!!! |
||
preciouss Postat pe 28 Iulie 2009 20:58 |
||
eu cred ca pik_nik imparte cu mine din savarina lui |
||
yanyacharberet Postat pe 28 Iulie 2009 21:09 |
||
Mai Irinuca,am inteles ca matematica nu-i punctul tau forte...asteptam sa-mi descifrezi virsta,dar...pace,AMIN. | ||
valentino Postat pe 29 Iulie 2009 20:44 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-07-28 20:45:08irina draga de cand caut sa-mi gasesc perechea , iar domnul mia luminat calea spre tine, te cer aici in public vrei sa fi sotia mea?Pai ce crezi ca casatoria este asa un joc?Pai ma voi casatori cu barbatul cu care va dori Dumnezeu,pt ca Dumnezeu este cel care da iubire in inima pt un barbat ca merita.Si stiu ca acel barbat trebuie sa fie credincios |
||
irina_24ro Postat pe 30 Iulie 2009 17:23 |
||
De la: valentino, la data 2009-07-29 20:44:34Mai Irinuca,am inteles ca matematica nu-i punctul tau forte...asteptam sa-mi descifrezi virsta,dar...pace,AMIN.Am scris ca am 31 ce sa iti fac daca nu stii sa citesti? |
||
irina_24ro Postat pe 30 Iulie 2009 17:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Garbo | 89 | De la: m_ada 24 Septembrie 2010 12:52 |
cartea de vizita a unei femei....... | 9 | De la: m_ada 24 August 2010 00:01 |
sal | 4 | De la: anaROBERT 14 Iulie 2010 00:37 |
|
||
Mai credeti in superstitii?? | 71 | De la: garbo_19362 23 Ianuarie 2014 21:08 |
Buna seara | 10 | De la: hermosa20 19 August 2012 22:52 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară