Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ?

ok. bafta atunci....dar eu presimt ca pe aici nici nu ai sa gasesti conversatii serioase despre dumnezeu! te pup
fleur_de_lis
Postat pe 4 August 2009 19:08
durere..
1.irinush, te rog frumos, nu mai da de 3 ori citat ca strici serverele oamenilor.
si 2
cum ti-ai intors tu fata asa la credinta? ca esti f tanara.ai avut vreo deceptie, ceva? te-ai rugat si-ai primit lumina?

ce dogmatici ai citit? isaac sirul te-a ajutat?
dune
Postat pe 4 August 2009 19:11
Crezi ca imi pasa daca altii rad.Sa rada cat vor ca nu imi pasa,Eu stiu ceea ce fac si sunt sigura de Credinta mea.Si nu imi pasa de ceea ce cred altiii. TRE SA IES O SEARA FAINA PAPA
irina_24ro
Postat pe 4 August 2009 19:11
ce-i, irinuca, iar au depistat astia o cusca goala si ca a scapat o maimuta in tastatura?
Thor
Postat pe 4 August 2009 19:13
De la: dune, la data 2009-08-04 19:11:18durere..
1.irinush, te rog frumos, nu mai da de 3 ori citat ca strici serverele oamenilor.
si 2
cum ti-ai intors tu fata asa la credinta? ca esti f tanara.ai avut vreo deceptie, ceva? te-ai rugat si-ai primit lumina?

ce dogmatici ai citit? isaac sirul te-a ajutat?
Pai asa am simtit eu sa ma rog,ca trebuie sa ma schimb si sincer nu imi pare rau deloc.Asa simt unii oameni .Am avut incredere in Dumnezeu si El mi-a ghidat pasii ce trebuie sa fac.
irina_24ro
Postat pe 4 August 2009 19:13
De la: Thor, la data 2009-08-04 19:13:39ce-i, irinuca, iar au depistat astia o cusca goala si ca a scapat o maimuta in tastatura?
Pai asa am simtit eu sa ma rog,ca trebuie sa ma schimb si sincer nu imi pare rau deloc.Asa simt unii oameni .Am avut incredere in Dumnezeu si El mi-a ghidat pasii ce trebuie sa fac
irina_24ro
Postat pe 4 August 2009 19:14
tre sa iess pa
irina_24ro
Postat pe 4 August 2009 19:15
Irinuco,am batut toate centurile si n-am dt de tine...ori lucrezi in niscavai locale de lux???
valentino
Postat pe 5 August 2009 07:15
ei, ash!
virinica e ascunsa bine, sa nu care cumva sa o gaseasca si altii
Thor
Postat pe 5 August 2009 10:51
De la: valentino, la data 2009-08-05 07:15:31Irinuco,am batut toate centurile si n-am dt de tine...ori lucrezi in niscavai locale de lux???
Pai pe mine ma duce capul mai mult decat sa bat centurile.Centurile le fac doar oamenii slabi cu duhul,intelegi tu ce vreau sa zic.Eu imi castig cinstit baniii.
irina_24ro
Postat pe 6 August 2009 17:33
De la: irina_24ro, la data 2009-08-06 17:33:40
De la: valentino, la data 2009-08-05 07:15:31Irinuco,am batut toate centurile si n-am dt de tine...ori lucrezi in niscavai locale de lux???
Pai pe mine ma duce capul mai mult decat sa bat centurile.Centurile le fac doar oamenii slabi cu duhul,intelegi tu ce vreau sa zic.Eu imi castig cinstit baniii.
Si pot sa zic ca castig destul de bine,multumesc lui Dumnezeu.sunt multumita.
irina_24ro
Postat pe 6 August 2009 17:35
Buna Irina Acolo unde esti ti-ai gasit linistea,cu ce te ocupi,ti-a fost greu cand ai ajuns prima data printre straini?
garbo001934
Postat pe 6 August 2009 17:40
De la: irina_24ro, la data 2009-08-06 17:35:05
De la: irina_24ro, la data 2009-08-06 17:33:40
Si pot sa zic ca castig destul de bine,multumesc lui Dumnezeu.sunt multumita.
Pe cand unii cred ca s-au cam saturat de saracie morala si materiala si de umilinta.Dar daca asa vor ei asa o sa le viata pt ca Dumnezeu asculta si da fiecaruia dupa precum merita.
irina_24ro
Postat pe 6 August 2009 17:41
De la: garbo001934, la data 2009-08-06 17:40:24Buna Irina Acolo unde esti ti-ai gasit linistea,cu ce te ocupi,ti-a fost greu cand ai ajuns prima data printre straini?
Nu conteaza ce lucrez,conteaza ca imi castig banii cinstit si nu am de gand sa dau amanunte la niste oameni slabi cu duhul.
irina_24ro
Postat pe 6 August 2009 17:42
De la: garbo001934, la data 2009-08-06 17:40:24Buna Irina Acolo unde esti ti-ai gasit linistea,cu ce te ocupi,ti-a fost greu cand ai ajuns prima data printre straini?
In roamnia oamenii sunt plini de rautate si invidie.Dar decat cu companie proasta mai bine deloc.Eu caut oameni de calitate si am prietena de calitate si prieteni de calitate pt stii tu cine se aseamna se aduna.
irina_24ro
Postat pe 6 August 2009 17:43
Toti vor bani dar fara sa munceasca,si incearca doar sa se insele unul pe altul fiecare precum apuca.
irina_24ro
Postat pe 6 August 2009 17:45
Si romanii sunt plini de rautate si de invidie si mai vor ca la altii sa le fie mila de ei sa ii ajute,dar lor de cine le este mila? Pai este greu printre straini dar trebuie sa te impui ca daca nu esti calcat in picioare.
irina_24ro
Postat pe 6 August 2009 17:47
De la: irina_24ro, la data 2009-08-06 17:47:15
Si romanii sunt plini de rautate si de invidie si mai vor ca la altii sa le fie mila de ei sa ii ajute,dar lor de cine le este mila? Pai este greu printre straini dar trebuie sa te impui ca daca nu esti calcat in picioare.
Eu nu las sa ma umiliasca nimeni nici macar seful unde lucru daca nu ma respecta nici eu nu il respect.
irina_24ro
Postat pe 6 August 2009 17:48
ce te face sa crezi ca cei ce te intreaba cu ce te ocupi sunt slabi cu duhul?Eu personal te-am intrebat lucrul asta fiindca si eu m-am cam saturat aici si ma gindeam sa-ti cer un sfat.Dar daca nu vrei sa-mi raspunzi este problema ta.Si nu mai fii atat de rea.
garbo001934
Postat pe 6 August 2009 17:49
De la: garbo001934, la data 2009-08-06 17:49:02ce te face sa crezi ca cei ce te intreaba cu ce te ocupi sunt slabi cu duhul?Eu personal te-am intrebat lucrul asta fiindca si eu m-am cam saturat aici si ma gindeam sa-ti cer un sfat.Dar daca nu vrei sa-mi raspunzi este problema ta.Si nu mai fii atat de rea.
Nu conteaza cu ce ma ocup eu,este problema mea.Dar daca vrei sa iti dau un sfat ti-l dau cu placere.Dar nu in privinta informatiilor despre mine.
irina_24ro
Postat pe 6 August 2009 17:54
De la: irina_24ro, la data 2009-08-06 17:54:46
De la: garbo001934, la data 2009-08-06 17:49:02ce te face sa crezi ca cei ce te intreaba cu ce te ocupi sunt slabi cu duhul?Eu personal te-am intrebat lucrul asta fiindca si eu m-am cam saturat aici si ma gindeam sa-ti cer un sfat.Dar daca nu vrei sa-mi raspunzi este problema ta.Si nu mai fii atat de rea.
Nu conteaza cu ce ma ocup eu,este problema mea.Dar daca vrei sa iti dau un sfat ti-l dau cu placere.Dar nu in privinta informatiilor despre mine.
spre exemplu ce ti-ar placea sa lucrezi?
irina_24ro
Postat pe 6 August 2009 17:55
Pai,ca sa-ti cer acel sfat nu crezi ca ar trebui sa stiu si eu cui il cer?Ori eu nu stiu decat ca te cheama Irina.Chiar crezi ca poti ajuta pe cineva,ascunzandu-te?(macar da-mi un indiciu,ca sa stiu ca esti persoana potrivita pentru a-mi da un sfat)
garbo001934
Postat pe 6 August 2009 18:11
irina, are dreptate love in ce ti-a spus.

comunicarea intre oameni nu se face doar pe teme religioase
poti fi un om bun si sa nu ai hobbyul asta de a vorbi despre dumnezeu non stop

spui ca asta iti place sa discuti. nu e ceva rau insa, se transforma in ceva plictisitor si enervant cand devine o tema permanenta in comunicare.

si_totusi
Postat pe 6 August 2009 18:24
De la: si_totusi, la data 2009-08-06 18:24:42irina, are dreptate love in ce ti-a spus.

spui ca asta iti place sa discuti. nu e ceva rau insa, se transforma in ceva plictisitor si enervant cand devine o tema permanenta in comunicare.

Pai daca nu iti place sa vorbesti despre Dumnezeu de ce nu intri pe alt tip de subiect? Mie imi place sa vorbesc despre Dumnezeu si nu ma plictisesc niciodata sa vorbesc despre El.Fiecare face ceea ce ii place.Spre exemplu pe mine nu ma intereseaza ceea ce fac alti oameni eu nu am insticte de turma.Eu gandesc individual.
irina_24ro
Postat pe 6 August 2009 18:29
De la: garbo001934, la data 2009-08-06 18:11:03Pai,ca sa-ti cer acel sfat nu crezi ca ar trebui sa stiu si eu cui il cer?Ori eu nu stiu decat ca te cheama Irina.Chiar crezi ca poti ajuta pe cineva,ascunzandu-te?(macar da-mi un indiciu,ca sa stiu ca esti persoana potrivita pentru a-mi da un sfat)
Poate la inceput mi-a fost greu pt ca am dat doar peste gunoaie de oamenii care nu mi-a placut de ei si de aia nici lor nu le-a placut de mine.PT CA EU NU SUNT o persoana falsa,daca am o parere proasta despre un om i-o zic in fata eu nu vorbesc oamenii pe la spate si adevarul doare foarte tare pe unii.
irina_24ro
Postat pe 6 August 2009 18:31
De la: garbo001934, la data 2009-08-06 18:11:03Pai,ca sa-ti cer acel sfat nu crezi ca ar trebui sa stiu si eu cui il cer?Ori eu nu stiu decat ca te cheama Irina.Chiar crezi ca poti ajuta pe cineva,ascunzandu-te?(macar da-mi un indiciu,ca sa stiu ca esti persoana potrivita pentru a-mi da un sfat)
Si mie daca nu imi place de cineva si nu imi place compania lui,imi inspira o stare de agitatie.Pt ca sunt o fire temperamentala.Dar modul de gandire este foarte important mie daca nu imi place de o persoana,i-o zic in fata.
irina_24ro
Postat pe 6 August 2009 18:33
De la: irina_24ro, la data 2009-08-06 18:29:56
De la: si_totusi, la data 2009-08-06 18:24:42irina, are dreptate love in ce ti-a spus.

Pai daca nu iti place sa vorbesti despre Dumnezeu de ce nu intri pe alt tip de subiect? Mie imi place sa vorbesc despre Dumnezeu si nu ma plictisesc niciodata sa vorbesc despre El.Fiecare face ceea ce ii place.Spre exemplu pe mine nu ma intereseaza ceea ce fac alti oameni eu nu am insticte de turma.Eu gandesc individual.
Si daca la unii nu le place sa vorbeasca despre Dumnezeu,sunt atatea subiecte de discutat.Ma enerveaza foarte tare atunci cand cineva imi dicteaza de sa fac.Eu sunt destul de mare sa stiu ce fac,si eu cred ca celoralati le-ar trebui sa le pese de viata lor nu de a mea.Eu stiu ceea ce fac.Si sincer atunci cand cuiva nu ii place ca cineva vorbeste despre Dumnezeu,atunci cautati-va prieteni pe masura.Eu fac ceea ce consider eu ca este bine pt mine nu ceea ce imi spun altii pt ca putin imi pasa si ma enerveaza la maxim atunci cand cineva imi spune mie ce trebuie sa fac si ei saraciii sunt vai de ei.
irina_24ro
Postat pe 6 August 2009 18:37

Eu gandesc individual,nu colectiv.Pt ca consider ca doar oamenii slabi cu duhul gandesc colectiv.Eu gandesc individual si ma enerveaza atunci cand cineva se leaga de viata mea.Mai bine sa isi vada de viata lor.Si cu cand imi dicteaza mai mult ce sa fac cu viata mea cu atat imi devin mai insuportabili.Si eu sunt sincera pt ca spun in fata ce gandesc despre ei.
irina_24ro
Postat pe 6 August 2009 18:41
irina, inteleg ca ai o preferinta pentru subiectele religioase. asta nu e rau insa, citind printre randuri, mi-am dat seama - poate gresesc - ca esti o persoana care relationeaza greu. se simte o unda de tristete in ce spui tu.

nu o lua ca pe o critica . esti de-a noastra si poate incerci sa intelegi ca nu-ti vrem raul.dimpotriva.

incearca sa abordezi si alte teme de discutie, sa fii mai deschisa dialogului si mai putin rigida. dreptatea ta nu este si dreptatea celuilalt cum nici modul in care privesti o anume situatie nu poate fi identic cu a celorlalti. aici intervine compromisul si nuantarea comportamentului. nimeni nu-ti spune sa renunti la credinta ta sau la ce consideri tu foarte important ca norma ( morala, de comportament, de relationare, etc)insa, putina flexibilitate nu strica.

incearca sa iti discursul. renunta in a raporta orice subiect la divinitate. credinta nu se striga si nici nu scoate ochii
si mai ales, descopera zambetul . sunt sigura ca zambesti putin sau deloc

si_totusi
Postat pe 6 August 2009 18:45
De la: irina_24ro, la data 2009-08-06 18:29:56 Spre exemplu pe mine nu ma intereseaza ceea ce fac alti oameni eu nu am insticte de turma.Eu gandesc individual.

ha?

tu gandesti, maimutzico?
ioooiiii, e cea mai tare gluma pe care am auzit-o in ultima luna! si crede-ma, aud bancuri foarte bune zilnic
Thor
Postat pe 6 August 2009 19:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
job part time, al doilea, al treilea de weekend 1 De la: garbo047656 9 Ianuarie 2010 09:43
Sa gatim impreuna:)retete straine 1 De la: erdema 25 Iulie 2009 14:15
I ! ZIUAMULTI ANI FERICITI CELOR CARE-SI SERBEAZA ASTAZ 4 De la: VOIAJOR 22 Septembrie 2012 09:52
Ce sunt sentimentele si de unde apar ele? Animalele au sentimente? 33 De la: delada 12 Septembrie 2015 20:43
Topic cu filtru de scriere - special creat pentru cei care se cred perfectii acestui forum 28 De la: pik_nik 13 Decembrie 2009 21:24
Setari Cookie-uri