Thor, nu te grabi. La concursul de poante reusite mai participa un topic beton... ghici care-i ala? | ||
gianiblue Postat pe 6 August 2009 19:13 |
||
---|---|---|
he heee... janeto, nu ma risc la ghiceala da' irinuca prin insasi fiinta ei e o gluma a naibii de buna. a naturii. ca si cezarica-fara-frica-cu blogu'-cat-o-furnica |
||
Thor Postat pe 6 August 2009 19:16 |
||
hhaaaai maaai Thor. e simplu. dar si tie iti plac poantele ca irinuca de tot o cultivi... parca tu spuneai sa avem grija cu cine ne adunam... ca iese... o concluzie... curata ocluzie |
||
|
||
gianiblue Postat pe 6 August 2009 19:19 |
||
Se apropie momentul cand se da drumul la maimu .. predicatori!... | ||
anakin Postat pe 7 August 2009 16:51 |
||
dap... pe locuri... fiti gataaa.... | ||
Thor Postat pe 7 August 2009 17:03 |
||
stoooooop.....la loc comanda! | ||
eladaela Postat pe 7 August 2009 17:17 |
||
ho, bre, ca nu am terminat de dat comanda ospatar! doo beri la mine si Anakinu' |
||
Thor Postat pe 7 August 2009 17:20 |
||
ptr mine....apa plata cu lamaie | ||
eladaela Postat pe 7 August 2009 17:22 |
||
si daca e plecata putin in weekend pana'n austria?? | ||
fleur_de_lis Postat pe 7 August 2009 17:22 |
||
Am citit eu undeva ca gradina zoologica de la Ingollstadt a ramas fara cimpanezi... | ||
anakin Postat pe 8 August 2009 13:07 |
||
nea thor, tot rau esti nene - de ce tii cainii legati? doar mi-ai promis |
||
lady_corina Postat pe 8 August 2009 13:13 |
||
Intrai sa savurez ceva perle de la Irinuca cetire, dar se pare ca e iar ocupata cu...caprele. | ||
valentino Postat pe 8 August 2009 20:43 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-08-06 17:42:13De la: garbo001934, la data 2009-08-06 17:40:24Buna Irina Acolo unde esti ti-ai gasit linistea,cu ce te ocupi,ti-a fost greu cand ai ajuns prima data printre straini?Nu conteaza ce lucrez,conteaza ca imi castig banii cinstit si nu am de gand sa dau amanunte la niste oameni slabi cu duhul. iote-o bre..slabi cu duhul |
||
kyra Postat pe 9 August 2009 16:07 |
||
sa n-o intrebi ce intelege ea prin duh! ii plac tarii, si atat |
||
pik_nik Postat pe 9 August 2009 16:40 |
||
beyyyyyyyyy, iar starniti pe aici | ||
lady_corina Postat pe 9 August 2009 16:42 |
||
Pana la urma, asa cum o tratati pe Irina asa il tratati si pe Dumnezeu. | ||
Ioana007 Postat pe 9 August 2009 18:02 |
||
vanghelis.. puterea religiei e feroce...dusmanul e teribil... flacara credintei e alimentata fara incetare de frica de moarte,de uitare si de lipsa de sens... nu sunt atee neaparat...mai degraba sceptica.. dar si noi,scepticii,avem diavolii nostrii... aceia care-si doresc liniste sufleteasca si fericire trebuie sa creada si sa imbratiseze credinta,in timp ce aceia care-si doresc sa caute adevarul trebuie sa renunte la linistea mintii si sa cerceteze.. daca alegi stiinta si dorinta de a cauta,daca alegi sa fii eliberat de lanturile inselatoare ale supranaturalului,atunci nu poti tanji in acelasi timp,dupa micile alinari ale credinciosului... daca-l omori pe Dumnezeu,trebuie,de asemenea,sa parasesti adapostul templului... de aceea,uneori,invidiez pe cei care cred... |
||
preciouss Postat pe 9 August 2009 22:43 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-08-06 18:45:39irina, inteleg ca ai o preferinta pentru subiectele religioase. asta nu e rau insa, citind printre randuri, mi-am dat seama - poate gresesc - ca esti o persoana care relationeaza greu. se simte o unda de tristete in ce spui tu.Pai tipul de subiect se refera la Dumnezeu,se vede ca sunte-ti incuiati rau.Crezi ca am nevoie de sfaturile voastre inutile? Eu daca as fii in locul vostru mi-as vedea de pacatele mele si nu m-as lua de un om credincios. |
||
irina_24ro Postat pe 10 August 2009 17:05 |
||
De la: Thor, la data 2009-08-06 19:16:09he heee... janeto, nu ma risc la ghicealaPai tu draga mai sunt si oameni care atunci cans se nasc vin cu ceva,adica sunt mai individualisti.Dar sunt oamenii care atunci cand se nasc,nu au nimic si daca nu au avut de unde se invete de asta sunt asa.Pt ca si parintiii ce poate sa isi invete copiii dar ei saracii nu stiu nici macar pt ei. |
||
irina_24ro Postat pe 10 August 2009 17:07 |
||
ioooiiii, totushicoooo meiii, incuiat-o, si pe la noi te dadeai mare, ha? |
||
Thor Postat pe 10 August 2009 17:10 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-08-09 18:02:41Pana la urma, asa cum o tratati pe Irina asa il tratati si pe Dumnezeu. Glumesti, Ioano, nu-i asa? |
||
blairwitch Postat pe 10 August 2009 17:10 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-08-09 18:02:41Pana la urma, asa cum o tratati pe Irina asa il tratati si pe Dumnezeu.Pai oamenii zic ca nu au nevoie de Dumnezeu,pt ca Satana ii inseala ca cei slabi cu duhul vor stapani stapani imparatia cerurilor.Asa ii amagesc demonii,asa se amageste Lucifer dar pe Dumnezeu nu il infrange nimeni.Si atunci cand Dumnezeu se va satura de Lucifer si de slugile lui dracesti atunci ii va omora pe toti.Asa ca alatura-te lui Sarsaila si amageste-te singur. |
||
irina_24ro Postat pe 10 August 2009 17:12 |
||
bre, irino! de data asta am sa ma cobor iar pana la genunchiul broastei, adica pana la nivelul tau de pricepere, si am sa-ti spun eu: esti idioata rau, fato! nici macar maimutele cu care te-am asociat eu nu sunt atat de imbecile. pacat, imi cer scuze fata de primatele pe care le-am jignit crunt cand te-am asimilat cu ele. vezi ca totushica incerca sa stabileasca un dialog cu tine, da' tu n-ai minte nici cat o oaie capie iar ceea ce faci tu pe aici, are un nume, fato: dementa avansata, in ultimul grad. hai, mars inapoi in cusca din care ai scapat, ca te asteapta socurile electrice. |
||
Thor Postat pe 10 August 2009 17:15 |
||
Imi place sa ii sfatuiesc pe oameni pt ca imi este mila de ei,dar asta nu inseamna ca vreau sa ii accept ca prieteni.Pt ca gandirea noastra difera.Pt ca de ce sa demostrez ca sunt ca ceillati,si sa ma arunc in prapastie impreuna cu ei mai bine demostrez ca sunt mai buna ca ei.Pt ca din pacate oamneniii se iau unii dupa altiii si nu au pic de individualitate si intiativa in ei.Toti pretind dar nimeni nu ofera nimic.Daca unul se arunca in prapastie,toti sar dupa el.Pt ca asa cum voua nu va pasa unii de altiii asa nici la Dumnezeu nu le pasa de voi. | ||
irina_24ro Postat pe 10 August 2009 17:16 |
||
Draga irinuco, sfaturi dai cui ti le cere...ca daca tot dai sfaturi cuiva care nu vrea sa asculte il pui pe fuga...Si cum este cu iubirea neconditionata, irinuco? Vezi ca iar contrazici Biblia! |
||
lady_corina Postat pe 10 August 2009 17:19 |
||
Mie imi place sa vorbesc despre prietenul meu IIsus si niciodata nu o sa imi fie rusine sa vorbesc despre El.Ci o sa sa fiu mandra atunci cand ii voi pronunta numele.Nu conteaza ce religie are un om,important este sa fie un om drept si ca faptele lui sa nu ii afecteze pe ceilalti oameni.Pt ca sa va dau un exemplu.Daca un om merge intr-o fabrica sa lucreze,si cei 30 de oameni ce lucreaza acolo fura si tu nu vrei sa furi,te necajesc pt ca simt inferiori.Ai de ales ori lupti sa nu fii ca ei,ori ajungi la inchisoare impreuna cu ei,si de asta ai nevoie de Iisus pt ca sa iti dea putere sa gandesti individual sa ii infrangi pe ceilalti hoti.care sunt impotriva ta. | ||
irina_24ro Postat pe 10 August 2009 17:21 |
||
dap... care este! da' daca pe mine ma ajuta Allah? sau Vishnu? ori preaadorata Isis? |
||
Thor Postat pe 10 August 2009 17:23 |
||
De la: lady_corina, la data 2009-08-10 17:19:05Draga irinuco, sfaturi dai cui ti le cere...ca daca tot dai sfaturi cuiva care nu vrea sa asculte il pui pe fuga...Si cum este cu iubirea neconditionata, irinuco?Pai da eu ii iubesc pe oameni cu iubirea lui Dumnezeu ca sa ii ajut sa aleaga drumul cel drept,dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii las sa profite mine,atunci cand au sa invete ei ce este dreptatea.Eu ii sfatuiesc pe oameni pt ca imi este mila de ei si pt asa vrea Dumnezeu si pt ca asa doresc si eu.Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma impretenesc cu niste oameni care nu ii dau pic de silinta sa se schimbe si pt care nu simt nici un pic de simpatie.Eu nu oblig omul,este la alegerea fiecaruia.Dar daca vrea sa mearga pe cale gresita atunci cand are probleme sa se descurce singur,pt ca daca nu vrea sa asculte atunci sa simta.Pt ca Dumnezeu vrea sa ii ajut pe oameni sa aleaga calea cea buna dar nu sa ma alatur pacatosilor. |
||
irina_24ro Postat pe 10 August 2009 17:26 |
||
Irino, cauta-ti naibii un barbat sa te scape de complexele astea, poate reusesti sa atingi si tu Nirvana si sa folosesti biblia sau evangheliile alea intr-un mod util, ca perna asezata unde trebuie... | ||
blairwitch Postat pe 10 August 2009 17:29 |
||
blairo, sau poate reuseste macar sa se f***a na, ca mi-o scapat! |
||
Thor Postat pe 10 August 2009 17:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
MULTUMESC | 8 | De la: si_totusi 21 Noiembrie 2009 22:52 |
abilitati practice,formarea deprinderilor de munca (pt.varsta prescolara si scolara mica) -educatoare,invatatori,parinti,bunici,bone,case de copii | 2 | De la: mamytzy56 10 Ianuarie 2013 22:32 |
IMPORTANT...SPUNETI NU VACCINULUI ... | 31 | De la: Anouk 16 Ianuarie 2010 20:08 |
|
||
"cura" pt pesimism??? | 16 | De la: garbo_1474 23 Mai 2012 00:11 |
IMOBILIARE | 5 | De la: anakin 6 Decembrie 2010 14:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară