Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ?

Multi fac compromisurisa fie jecmaniti de sefi,de alti oameni si la randul lor si ei jecmanesc pe alti oameni.Eu cred ca mai bine te impui pt ca asa vei avea doar de pierdut,si pt ca sa te impui ai nevoie De Dumnezeu sa iti dea putere.Multi invidiaza pe alti ce muncesc,si ei stau pe loc si asteapta sa le pice totul din cer.Pt ca Satana ii minte ca or sa ajunga ca Dumnezeu.Ei or sa ajunga ca demonii plini de ura.Nu ca Dumnezeu.Pt ca pe Dumnezeu nu il infrange Satana,el se amageste singur pana o sa il omoare Dumnezeu..Asa cum gandeste Dumnezeu or sa ajunga oamenii care slujesc lui Dumnezeu.Si oameniii care slujesc satanei or sa ajunga demoni si or sa aiba parte doar de iubirea draceasca a ceolorlati draci.Asa ca daca stai pe loc si nu vrei sa slujesti Dumnezeului tau,atunci invidiaza pe cei ce se lupta sa fie pe placul lui Dumnezeu.
irina_24ro
Postat pe 10 August 2009 17:33
Multi fac compromisurisa fie jecmaniti de sefi,de alti oameni si la randul lor si ei jecmanesc pe alti oameni.Eu cred ca mai bine te impui pt ca asa vei avea doar de pierdut,si pt ca sa te impui ai nevoie De Dumnezeu sa iti dea putere.Multi invidiaza pe alti ce muncesc,si ei stau pe loc si asteapta sa le pice totul din cer.Pt ca Satana ii minte ca or sa ajunga ca Dumnezeu.Ei or sa ajunga ca demonii plini de ura.Nu ca Dumnezeu.Pt ca pe Dumnezeu nu il infrange Satana,el se amageste singur pana o sa il omoare Dumnezeu..Asa cum gandeste Dumnezeu or sa ajunga oamenii care slujesc lui Dumnezeu.Si oameniii care slujesc satanei or sa ajunga demoni si or sa aiba parte doar de iubirea draceasca a ceolorlati draci.Asa ca daca stai pe loc si nu vrei sa slujesti Dumnezeului tau,atunci invidiaza pe cei ce se lupta sa fie pe placul lui Dumnezeu.
irina_24ro
aprindem fitilul fratilor?
lady_corina
De la: blairwitch, la data 2009-08-10 17:29:48Irino, cauta-ti naibii un barbat sa te scape de complexele astea, poate reusesti sa atingi si tu Nirvana si sa folosesti biblia sau evangheliile alea intr-un mod util, ca perna asezata unde trebuie...
Crezi ca mie imi trebuie un paduchios de barbat care sa nu stie ce-i cu el.Crezi ca l-as abandona pe Dumnezeu pt un barbat? Sau crezi ca ar putea sa imi schimbe cineva ideile? Ma faci sa rad? Cine incearca sa ma desparta de relatia mea cu Dumnezeu nici macar nu il vreau nici o secunda langa mine ii fac papuciii imediat.
irina_24ro
Postat pe 10 August 2009 17:36
io cred ca dc dumnezeu vrea sa salveze un ateu in ultima clipa.il salveaza! iar dc un om care se roaga toata viata lui (da fara de folos) Dumnezeu il pierde... si apoi credinciosul adevarat...se incuie in camaruta lui(acolo unde nu il vede nimeni) si se roaga
LILO
Postat pe 10 August 2009 17:36
lady corina...la ce is buni prietenii?
LILO
Postat pe 10 August 2009 17:38
Eu nu fac compromisuri si nu las pe mine sa ma fraiereasca.De asta nu ma impac eu bine cu ceilati romani ca umbla doar sa ma jecmaneasca.Ei accept sa fie jecmaniti si ei fac la fel.Dar eu nu jecmanesc pe nimeni si nici nu la las jecmanita.Ce sa fac in Romania sa ma cert non stop cu oamenii? Pt ca nu imi fac mii de nervi pt ca Romanii nu pricep nimiC.Ei au doar coruptia si sexul in cap.
irina_24ro
Postat pe 10 August 2009 17:39
subscriu Lilo, da' n-ai cu cine, crede-ma - racesti gura de pomana, zau asa!
lady_corina
Postat pe 10 August 2009 17:39
De la: LILO, la data 2009-08-10 17:38:45 lady corina...la ce is buni prietenii?
Pai prieteniii? Sunt buni sa iti te desparta de sot de sotie sa te invidieze.Pt ca atunci cand este vorba sa te ajute si dai de necaz,nu stie cum sa o rupa la fuga mai repede.
irina_24ro
Postat pe 10 August 2009 17:41
mai, irina, ce-am zis eu si ce intelegi tu. ma faci, incuiata? ha?
pai se poate?
si_totusi
Postat pe 10 August 2009 17:42
De la: LILO, la data 2009-08-10 17:36:41 io cred ca dc dumnezeu vrea sa salveze un ateu in ultima clipa.il salveaza! iar dc un om care se roaga toata viata lui (da fara de folos) Dumnezeu il pierde... si apoi credinciosul adevarat...se incuie in camaruta lui(acolo unde nu il vede nimeni) si se roaga
Da se vede ca esti foarte intelept.De unde stii toate astea? Ti le-a transmis Dumnezeu? Eu din cate stiu ateii nu au revelatii si nu au de unde stii ce doreste Dumnezeu.
irina_24ro
Postat pe 10 August 2009 17:42
De la: si_totusi, la data 2009-08-10 17:42:22mai, irina, ce-am zis eu si ce intelegi tu. ma faci, incuiata? ha?
pai se poate?
Imi cer scuze dar poate am fost prea dura.
irina_24ro
Postat pe 10 August 2009 17:45
De la: LILO, la data 2009-08-10 17:38:45 lady corina...la ce is buni prietenii?
Prieteniii sunt facuti ca sa tina de plictiseala dar nu sa te bazezi ei.Pt ca atunci cand tie lumea mai draga iti dau o teapa ca sa il tii minte.
irina_24ro
Postat pe 10 August 2009 17:47
saracuta de tine....asa e daca nu ai avut prieteni.
eladaela
Postat pe 10 August 2009 17:48
Eu nu fac compromisuri si nu las pe mine sa ma fraiereasca.De asta nu ma impac eu bine cu ceilati romani ca umbla doar sa ma jecmaneasca.Ei accepta sa fie jecmaniti si ei fac la fel,jecmanesc pe altii.Pt ca de ce sa demostrez ca esti la fel ca el,mai bine il pui la punct si nu il lasi sa te jecmaneasca.Si aici intervine iarasi Dumnezeu,pt ca sa ai putere sa te impui ai nevoie de rugaciune la Dumnezeu.Pt ca daca faci la fel ca el,furi ai doar de pierdut,nimeni nu are incredere in tine,nimeni nu te ajuta.Dar eu nu jecmanesc pe nimeni si nici nu la las jecmanita de nimeni si problema ca oamenii nu accepta de vorba buna.Ce sa fac in Romania sa ma cert non stop cu oamenii? Pt ca nu imi fac mii de nervi pt ca Romanii nu pricep nimiC.Ei au doar coruptia si sexul in cap.
irina_24ro
Postat pe 10 August 2009 17:50
lady corina..nu se stie niciodata...fiecare are o ita sensibila...io cred ca voi ati gasit acea coarda...mai tre cintat un pik stiti si voi..adevarul intotdeauna supara
LILO
Postat pe 10 August 2009 17:51
pai, ca sa-i faci, irinuca, la unii sexul are cap. da, numai la unii. la unele, nu

c-asa-i din constructie
si_totusi
Postat pe 10 August 2009 17:53
io va zik ca fata are o grava problema de singuratate...sincer! cine stie prin ce traume psihice o trecut saracuta... numai ca ce ma supara un pik la ea?ca nu vre sa invete!!!!!!!!!!!
LILO
Postat pe 10 August 2009 17:54
De la: eladaela, la data 2009-08-10 17:48:00saracuta de tine....asa e daca nu ai avut prieteni.
Draga eu am prieteni care daca am o problema sa ma ajute si eu la randul meu ajut pe altii.Pt ca in mine oamenii au incredere pt ca sunt si o persoana de incredere.Dar nu imi place sa fiu stresata la cap.Daca vreau prieteni vreau ceva de calitate.Pt ca stii este o vorba,cine se aseamna se aduna.Daca nu avem nimic in comun nici nu exista simpatie nu ii pot accepta ca prieteni pt ca eu nu sunt o persoana falsa.Sau daca difera gandirea noastra sa ne certam non stop.Draga eu am nevoie de liniste.
irina_24ro
Postat pe 10 August 2009 17:54
are neste lozinci bagate in cap!traiasca , infloreasca clasa muncitoare.
LILO
Postat pe 10 August 2009 17:56
De la: LILO, la data 2009-08-10 17:54:05 io va zik ca fata are o grava problema de singuratate...sincer! cine stie prin ce traume psihice o trecut saracuta... numai ca ce ma supara un pik la ea?ca nu vre sa invete!!!!!!!!!!! [/quote Pai stai linistit draga si nu iti mai fa griji pt mine pt ca mi-am gasit prieteni.Fa-ti griji pt tine nu pt mine.Ce as putea eu sa invat de la tine? Sigur doar prostii.Si sincer cu mana pe inima iti spun ca nu ma intereseaza prostiile ci doar lucrurile si discutiile inteligente.
irina_24ro
Postat pe 10 August 2009 17:57
iti doresc multa multa liniste!
da' vrem si noi acelasi lucru...ce zici?
eladaela
Postat pe 10 August 2009 17:57
Pai stai linistit draga si nu iti mai fa griji pt mine pt ca mi-am gasit prieteni.Fa-ti griji pt tine nu pt mine.Ce as putea eu sa invat de la tine? Sigur doar prostii.Si sincer cu mana pe inima iti spun ca nu ma intereseaza prostiile ci doar lucrurile si discutiile inteligente.
irina_24ro
Postat pe 10 August 2009 17:58
HELP!in ce m-am bagat? HELP! thoooor,gasca unde esti?!HELP!
LILO
Postat pe 10 August 2009 17:59
Are cineva nevoie de ajutor???
TEODORRD
Postat pe 10 August 2009 18:00
i-auzi cine ma pune la cooooolt!
LILO
Postat pe 10 August 2009 18:00
De la: eladaela, la data 2009-08-10 17:57:23iti doresc multa multa liniste!
da' vrem si noi acelasi lucru...ce zici?
Pai daca vreti liniste de ce nu o cautati pe alte subiecte de discutie.Am vazut un tip de subiect interesant.Ca o femeie este disperata ,prietenele incearca sa o desparta de sotul ei.
irina_24ro
Postat pe 10 August 2009 18:01
lilico, da ce-ai patit? te-a luat valul? inoata, inoata ca malu-i aproape
si_totusi
Postat pe 10 August 2009 18:02
irinuco!!!!!!!!! am si eu o dilema unde-s cuvintele tale cele istete...ideile elevate etc etc.ca io nu le gasii
LILO
Irinuca ...nu este cumva Vieru...in travesti???
TEODORRD

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Voma la bebelusi 2 De la: Ungureanu_Denisa_1 28 Septembrie 2015 09:48
Curs de cosmetica 3 De la: l_erika 29 Iulie 2011 18:30
femeia la volan si barbatul in dreapta 209 De la: vb_violeta2YAHOO_COM 8 Ianuarie 2010 18:25
Ce inseamna,,,fericiti sunt cei saraci cu duhul?Ce canta mereu popa la biserica? 18 De la: xenaluptatoareainimoasa 24 August 2010 22:53
De ce nu este bine sa fii invidios? 35 De la: ingerasulluptator 19 Aprilie 2012 15:38
Setari Cookie-uri