Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ?

va doresc o seara faina trebuie sa ies paaaaaa
irina_24ro
Postat pe 10 August 2009 19:17
irina nu se pupa!
irina nu face sex!
irina nu face nici macar dragoste!

irina are doar relatii intime cu nervii nostri!
dar are relatii in care consimtamantul nervilor nostri este viciat!
howgh!
Thor
Postat pe 10 August 2009 19:18
bai irinuca ce PAULA mea te tot epeti, de parca ai fi papagal
yanyacharberet
Postat pe 10 August 2009 19:18
oi fi avand tu fata, dar tre` sa aiba si el..
adeca ..Hatz! asta e, l-am prins !

fuge ala..nici praful nu se vede-n urma lui!
kyra
Postat pe 10 August 2009 19:19
irina, asculta la mine. nici un barbat sau femeie nu incepe o relatie cu ganduri serioase.

doi oameni se simpatizeaza, se plac, flirteaza, se pupa, se mangaie. daca intre cei doi apare cea atractie si cea pasiune - pe care le excluzi tu din start - atunci pot sa-si faca planuri impreuna.

sunt niste etape si ce spui tu e o aiureala

nu intalnesti pe unul, discuti numai de isus si ala gata. te cere de nevasta si te pupa.

si_totusi
Postat pe 10 August 2009 19:20
ii atit de singura si tare ma tem cu asemenea pitici pe la mansarda..ca ramine fata batrina
LILO
Postat pe 10 August 2009 19:21
fataaa, casca ochii la ce zice totusica..

vai de vietulica ta..
kyra
Postat pe 10 August 2009 19:21
De la: irina_24ro, la data 2009-08-10 19:17:38va doresc o seara faina trebuie sa ies paaaaaa
irinoooooooooo se spune PACE DOMNULUI nu paaaaaaaaaaa ca doar esti credincioasa foc
yanyacharberet
Postat pe 10 August 2009 19:22
da.se mai intimpla si minuni!
LILO
Postat pe 10 August 2009 19:23
kyrule, ce ochi sa caste la "incuiata" de totushica?

tu nu vazushi ce spuse despre ea acu' vreo cateva pagini?
Thor
Postat pe 10 August 2009 19:25
unde maica ?
kyra
Postat pe 10 August 2009 19:26
ia deruleaza pana pe la ora 17.05... cre' ca in urma cu vreo 4 pagini, ca o fost tare virila fatuca azi, fatatoare ca o iepuroaica, vorba aia, de-o scos ca din maneca cel putin 4 pagini in nici 3 ore
Thor
Postat pe 10 August 2009 19:28
vazui ! e clar.. alcoale..
kyra
Postat pe 10 August 2009 19:34
mai, nu e de gluma. am mai intalnit pe cineva cam tot asa. gandea ca irina. asa i se inoculase din familie. un tata autoritar, violent si o mama foarte supusa care , gasise doar in biserica un sprijin. asa si-a educat si fetele.
parca erau salbatice cand ieseau in sat.

norocul ei ca i-a murit sotul si a scapat de necaz

una din fete nu a terminat scoala si s-a maritat in sat. a luat un sot exact ca taica-sau si a mers pe urmele mamei

cealalta, a terminat o facultate. parea ca a depasit tarele educatiei din copilarie si ca vede altfel lucrurile. era ea ciudatica dar a gasit un baiat ce tinea la ea si facea tot posibilul sa-i intre in voie. s-a casatorit , s-a integrat bine intr-un colectiv.

deodata, a apucat-o nebuneala. toata ziua la biserica. haine cernite, iarna - vara nu conta, incotosmanata numai in negru, nu tu zambet, nu tu alte preocupari decat biserica.pana si pe popa l-a enervat. prea picheta biserica toata ziulica.

rugaciuni peste rugaciuni, numai discutii despre dumnezeu, post negru , merge mereu cu capul in pamant, nu da buna ziua, nu raspunde la buna ziua, nu mai primeste pe nimeni in casa, nu se mai duce la nimeni. a ajuns o umbra din ce a fost.

si_totusi
Postat pe 10 August 2009 19:59
eu cred ca irinuca noastra intra de la net cafe din germania , de dispare asa ca magarul in ceata apoi iar apare ca strigoiu
yanyacharberet
Postat pe 10 August 2009 20:01
totushico, NU aici vei putea rezolva ceva spre binele unei astfel de fiinte. vezi doar cat e de habotnica si de limitata intelectual.
sincer chiar ma gandesc din ce in ce mai serios la ce zicea duna, ca parca prea face pe imbecila irinuca asta, sa nu fie facatura in toata regula si de fapt noi sa fim aia pusi sub lupa, mai in gluma, mai un serios
Thor
Postat pe 10 August 2009 20:02
totushico, inca ceva:
reciteste ultima postare a ei, aia cand a zis ca trebuie sa iasa.
nu iti sare nimic in ochishori?
Thor
Postat pe 10 August 2009 20:03
io v-am zis ca are o mare problema , care isi are radacinile in educatie..irinuca noastra ii f singura si foarte indoctrinata...
LILO
Postat pe 10 August 2009 20:03
Sub ce?.....
TEODORRD
Postat pe 10 August 2009 20:04
thoru, eu ziceam asa, ca studiu de caz. la cate facaturi am vazut eu aici pe garbo, nici nu mai dau atentie.

sunt si oameni care asa se distreaza. zic ei .

trebuie sa ai ceva deplasat la rotite ca sa faci giumbuslucuri din astea. nebunia-i nebunie si trebuie inteleasa ca atare
si_totusi
Postat pe 10 August 2009 20:11
perfect de acord cu tine, totushico!
simpla "distractie" de genul asta denota mari probleme la mansarda.
Thor
Postat pe 10 August 2009 20:15
Sau atata ii duce ...cerebelul....
TEODORRD
Postat pe 10 August 2009 20:16
De la: Thor, la data 2009-08-10 19:10:12lilo, d-aia am nominalizat
da' imi cer iar iertare maimutelor adevarate, ca le-am insultat din nou

thorele...nu numai la postarea asta am ceva de comentat...
tati...
"insulta e declaratia infrangerii"...n-am spus-o eu,a spus-o Iorga..
ce dreaq,thorele?!
te crezui mai stapanit,mai subtil,mai...stii tu...mai maso..hihihi
preciouss
Postat pe 10 August 2009 20:53
De la: yanyacharberet, la data 2009-08-10 19:22:03
De la: irina_24ro, la data 2009-08-10 19:17:38va doresc o seara faina trebuie sa ies paaaaaa
irinoooooooooo se spune PACE DOMNULUI nu paaaaaaaaaaa ca doar esti credincioasa foc
Unde pleci in prag de seara ?La slujba de seara?
garbo020185
Postat pe 10 August 2009 21:51
ioi doamne, mare ti-i gradina....si multi nebuni in ea.....cum fat pana la varsta asta de 31 de ani cat ai tu, nici macar nu te-ai pupat cu nici un baiat????...ioi doamne...il vei supara rau pe sfantul petru......te duci cu ea in rai mami???
tutankhamon
Postat pe 10 August 2009 22:42
De la: irina_24ro, la data 2009-08-10 17:36:13 Crezi ca mie imi trebuie un paduchios de barbat care sa nu stie ce-i cu el.Crezi ca l-as abandona pe Dumnezeu pt un barbat? Sau crezi ca ar putea sa imi schimbe cineva ideile? Ma faci sa rad? Cine incearca sa ma desparta de relatia mea cu Dumnezeu nici macar nu il vreau nici o secunda langa mine ii fac papuciii imediat.

E clar, ai o boala grava, mai fata.. ca si studiu de caz, esti interesant de studiat de catre psihologi, iar ca om esti refractar, lipsita de prieteni, cu o viata terna si monotona. Inteleg ca vrei sa ramai singura tot restul vietii?.. foarte bine, dar asta nu poate fi o virtute in momentul in care te bati cu caramida in piept, ci cel mult o afectiune psihica. Oamenii care raman singuri tot restul vietii sunt in manastiri, au chemare pentru asa ceva, si nu il fac de ras pe Dumnezeu asa cum il faci tu.
blairwitch
Postat pe 11 August 2009 13:47
ioi irinuco...iti mai amintesti de mine ? wife ? ticaloasa? aia care te-a facut tampita si si-a cerut scuze ?

mami...lecturai si io insetata ce ai povestit tu in ultima luna...ioi, ishtenem...si m-ai lasat cu gura cascata

ce dreaku ziceai acolo ? ca nici nu te pupi? ca stimuleaza simturile ? pai si ce e rau in asta fata mea ? ca doar nu vrei sa traiesti ca o bucata de lemn pana mori, nu ?

noi doua, la inceput, nu am fost prietene, dar sincer, ma faci sa imi fie mila de tine

ce judecata stramba ti-a rasucit tie mintea, fata? toata ziua dondani de Dumnezeu, si ai uitat sa traiesti

nu tu barbat, nu tu plozi...ai sa ajungi la batranete sa cresti caini si matze...

daca accepti un sfat de la cineva mai in varsta...fuguta la doctor, mami...ca ai mari probleme, de comportament, de perceptie a realitatii, si nu in ultimul rand de atitudine
wife_de_zmeu
Postat pe 11 August 2009 14:27
he heee, wifo, te-o mancat in cour!

sa vezi apa la moara ce i-ai dat pentru deseara! 5 pagini umple iar numai cu postarea ta!

auzi, da' sa stii ca doctorii si-au declinat deja competenta in cazul ei
Thor
Postat pe 11 August 2009 14:54
ceeeeeeeeee? doctorii nu mai pot face nimik? vai noua
LILO
Postat pe 11 August 2009 15:01
auzi...imi amintesc ce sfat a dat anakin tot la o tanara "stomatoloaga" de 30 jde ani care era virgina si tare mandra de asta...zicea ceva de un viol meseriash...he...he...

da' serios, irinuca imi pare mult deterioarata de cand lipsesc eu de pe forum...

lume necajita, thorica...cine stie cine i-a indesat biblia in cap, la o varsta frageda, si o fii invatat-o ca sexu' e rusinos, si daca te pupi cu unu' ramai gravida si cu onoarea nereperata...he...he...
wife_de_zmeu
Postat pe 11 August 2009 15:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Aspecte care descriu cum anume ne sim�im! 92 De la: tutankhamon 6 Iunie 2009 20:08
viata persoanei institutionalizate 23 De la: garbo017686 21 Martie 2010 18:51
CONDITIILE PENTRU ACCEPTAREA UNEI FEMEI CA SOTIE 26 De la: CRIMARY 29 Februarie 2012 23:08
Ce inseamna fapta buna? 81 De la: Jojolin 23 August 2010 01:04
filmele coreene 17 De la: daniilia 16 Februarie 2013 20:33
Setari Cookie-uri