tuta , esti tare !! | ||
blanca Postat pe 13 August 2009 20:18 |
||
---|---|---|
nu piknicele taica....ma simt chiar super...am fost pe undeva pe la tohanul nou la o pensiune faina-faina...am facut poze.....cu o prietena de aci din bv....m-am simtit super fain....am mancat si niste papanasi belea.....cu dulceata de zmeura si smantana adevarata......mi-aaaaaauuuuuuuu...... | ||
tutankhamon Postat pe 13 August 2009 20:22 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-08-13 20:22:57nu piknicele taica....ma simt chiar super...am fost pe undeva pe la tohanul nou la o pensiune faina-faina...am facut poze.....cu o prietena de aci din bv....m-am simtit super fain....am mancat si niste papanasi belea.....cu dulceata de zmeura si smantana adevarata......mi-aaaaaauuuuuuuu...... tutha...sa vede draga ca esti in conced'....iti sta capul numai la...spaghetti!!! |
||
|
||
walkiria Postat pe 13 August 2009 20:27 |
||
fetele....pica ceea ce am vorbit....am ramas fara bani....a luat mama mobila si nu a mai putut plati in rate si a trebuit sa percutez io......mama ma-sii de viata..... | ||
tutankhamon Postat pe 13 August 2009 20:33 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-08-13 20:33:38fetele....pica ceea ce am vorbit....am ramas fara bani....a luat mama mobila si nu a mai putut plati in rate si a trebuit sa percutez io......mama ma-sii de viata..... treaba ta....io am pregatit deja sarmalele...friptanele...tortanele.... |
||
walkiria Postat pe 13 August 2009 20:35 |
||
walkiiiii...nu turna sare pe rana ca doare....... | ||
tutankhamon Postat pe 13 August 2009 20:41 |
||
eu cred din tot sufletul..si mi-a demostrat ca exista de multe ori... | ||
AGAPI_MOU Postat pe 13 August 2009 20:46 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-08-13 20:41:12walkiiiii...nu turna sare pe rana ca doare....... tutha...lasa...chinuie-te maica...sa mai speli din pacate |
||
walkiria Postat pe 13 August 2009 20:49 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-08-13 20:41:12walkiiiii...nu turna sare pe rana ca doare....... tutha...lasa...chinuie-te maica...sa mai speli din pacate |
||
||
si sa stiti ca nu ma balbai!!!Nu stiu ce se intampla... Cre'ca imi tremura mana...de la EMOtiile toamnei!!! |
||
||
De la: mielutza, la data 2009-08-13 18:25:49Zice irinuca : io ma straduiesc din rasputeri sa fac asea si pe dincolea .. are si ea luptele ei, mai!!! Mieluta, draga mea, ce sa mai zic? |
||
persidadamian Postat pe 13 August 2009 21:09 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-08-13 17:24:49De la: persidadamian, la data 2009-08-12 23:03:33Eu nu inteleg o chestie.Pai eu nu sunt religioasa,eu sunt credincioasa.Adica cred in Dumnezeu dar nu in religie.Eu respect regulile lui Dumnezeu nu ale bisericiii.Cei ce respecta regulile bisericiii dar regulile lui dumnezeu nu le respecta se numesc fanatici. Bine Irina cum spui tu, doar ca nu asta a fost mesajul meu. Este treaba ta cum decizi sa-ti traiesti viata, ce alegeri faci, dar am si eu o intrebare. De ce a venit Iisus pe pamant? sa rascumpere credinciosul ori pacatosul? Tu ce crezi? |
||
persidadamian Postat pe 13 August 2009 21:14 |
||
tuta!!! ce rau imi pare! faceam inghetata aia ... | ||
blanca Postat pe 13 August 2009 21:14 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-08-13 20:13:12bai irinuco....al meu sot e berbec.....io mi-s nacuta in anul oii...noi vrem sa ne aruncam in prapastie.....ce te pui tu cu treaba noastra????care e problema ta???...hai... uite...e o idee buna cu spaghetele alea??????inveti sa sugi usurel ca sa tragi pasta lunguiata in gura...e asaaa....ca la un sarut....ia vezi...fa exercitii...ca nu se stie cum domnul nostru iti scoate maine in cale pe cel ales...si tre sa fi pregatita.....au nu????ioiiiiii nebunatica mica ce esti deja ai excitato pe irinuca cred ca il cauta pe nea vieru sai dea o mana de ajutor, ioooii vine vine irinucoooo |
||
yanyacharberet Postat pe 13 August 2009 21:17 |
||
De la: mielutza, la data 2009-08-13 21:14:19tuta!!! ce rau imi pare! faceam inghetata aia ... vin eu la inghetata!!!O mananc eu si p0entru tuta...si tu mananci friptanele mele...si tuta se uita la mobila!!! |
||
walkiria Postat pe 13 August 2009 21:20 |
||
fii atenta! ai zis! | ||
blanca Postat pe 13 August 2009 21:24 |
||
De la: walkiria, la data 2009-08-13 21:20:43ce egoiste sunteti dati la toata lumea friptane si inghetate , daca nu ne dati sa va spun la tanti irinucaDe la: mielutza, la data 2009-08-13 21:14:19tuta!!! ce rau imi pare! faceam inghetata aia ... |
||
yanyacharberet Postat pe 13 August 2009 21:24 |
||
Pacatosilor,ce faceti aici,ca de obicei,un topic facut varza ,dar IRINUCA,VIERU,unde sunt,te pomenesti ca o pune sa faca matanii,cumva | ||
scrichy Postat pe 13 August 2009 22:07 |
||
De la: scrichy, la data 2009-08-13 22:07:07Pacatosilor,ce faceti aici,ca de obicei,un topic facut varza ,dar IRINUCA,VIERU,unde sunt,te pomenesti ca o pune sa faca matanii,cumvahmmmmmmm acu sunt si ei in culmea fericiri si nu vor sa fie deranjati |
||
yanyacharberet Postat pe 13 August 2009 22:38 |
||
uuuuu....topic cu varza si cu ciolan afumat....mmmmm.. un deliciu! |
||
preciouss Postat pe 13 August 2009 22:45 |
||
persidadamian Postat pe 13 August 2009 23:16 |
||
Situatia din Romania este ca,Sefii ar putea da salarii mai mari,dar nu vor pt ca nu le pasa unii de altii.Dar si oamenii sunt vinovati pt ca daca vad ca un om este bun cu ei incerca sa il exploateze la maxim de asta nu le pasa la nimeni de ei.Instinctele negative ale oamenilor fara credinta au dezbinat oamenii si oamenii actioneaza in defavoarea lor si numai in pierderea lor.Oamenii accepta sa fie jecmaniti pt ca sunt prea slabi ca sa lupte si ei la randul lor jecmanesc pe altii si asta ii duce doar in pierdere. pt ca de asta nimeni nu are incredere in ei si nimanui nu le pasa de ei.Ca daca ar incerca sa se schimbe in bine,si asa o sa-i intareasca Dumnezeu .Asa ei or sa poata lupta pt dreptatea lor si viata lor se va schimba treptat. |
||
irina_24ro Postat pe 17 August 2009 17:34 |
||
irinuco, ce faci, mami ? vaz ca incingi spiritele pe-acilea |
||
wife_de_zmeu Postat pe 17 August 2009 17:37 |
||
Pai delbedeii astia de barbati ma tot contrazic pt ca le este frica ca le stric lor afacerile si nu le mai pot fraieri pe femei sa se culce cu ei ,apoi sa rada de ele ca sunt curve si proaste.Eu spun ca Barbatii trebuie sa aiba o situatie mai buna materiala ca afemeiii,atunci cand ai de gand sa casatoresti.Pt ca te casatoresti sa faci o familie nu sa faci o casa.Barbatul ar trebui sa se gandeasca inainte la asta.Pt ca femeile curata dupa ei si fac copiii.Nu va mai lasa-ti mai femeilor fraierite de delbedei in calduri apoi rad de voi ca sunteti curve si proaste si slabe. | ||
irina_24ro Postat pe 17 August 2009 17:38 |
||
De la: wife, la data 2009-08-17 17:37:50irinuco, ce faci, mami ? vaz ca incingi spiritele pe-acileaSituatia din Romania este ca,Sefii ar putea da salarii mai mari,dar nu vor pt ca nu le pasa unii de altii.Dar si oamenii sunt vinovati pt ca daca vad ca un om este bun cu ei incerca sa il exploateze la maxim de asta nu le pasa la nimeni de ei.Instinctele negative ale oamenilor fara credinta au dezbinat oamenii si oamenii actioneaza in defavoarea lor si numai in pierderea lor.Oamenii accepta sa fie jecmaniti pt ca sunt prea slabi ca sa lupte si ei la randul lor jecmanesc pe altii si asta ii duce doar in pierdere. pt ca de asta nimeni nu are incredere in ei si nimanui nu le pasa de ei.Ca daca ar incerca sa se schimbe in bine,si asa o sa-i intareasca Dumnezeu .Asa ei or sa poata lupta pt dreptatea lor si viata lor se va schimba treptat. |
||
irina_24ro Postat pe 17 August 2009 17:39 |
||
De la: wife, la data 2009-08-17 17:37:50irinuco, ce faci, mami ? vaz ca incingi spiritele pe-acileaPai delbedeii astia de barbati ma tot contrazic pt ca le este frica ca le stric lor afacerile si nu le mai pot fraieri pe femei sa se culce cu ei ,apoi sa rada de ele ca sunt curve si proaste.Eu spun ca Barbatii trebuie sa aiba o situatie mai buna materiala ca afemeiii,atunci cand ai de gand sa casatoresti.Pt ca te casatoresti sa faci o familie nu sa faci o casa.Barbatul ar trebui sa se gandeasca inainte la asta.Pt ca femeile curata dupa ei si fac copiii.Nu va mai lasa-ti mai femeilor fraierite de delbedei in calduri apoi rad de voi ca sunteti curve si proaste si slabe. |
||
irina_24ro Postat pe 17 August 2009 17:39 |
||
wife, ma iubeste si mi-a promis ca-mi face 3 copii. si nu-i numai atat! cum am zis ca eu vreau 8, ma lasa sa fac diferenta cu altele! |
||
pik_nik Postat pe 17 August 2009 17:39 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-08-17 17:39:42wife, ma iubeste si mi-a promis ca-mi face 3 copii.Si nu te mai lua dupa delbedeii de barbati ca aia te invata doar lucruri in favoarea lor.Barbatii incurca mintile femeilor,ca sa nu asculte de Dumnezeu ca sa poata ei sa isi bata joc si sa se foloseasca de femei.Sa se foloseasca de femei si fizic si sufleteste,apoi sa rada ca noi femeile suntem curve si proaste.Nu va mai luati mai femeilor dupa capul barbatilor,ca aia va invata doar ce le convine lor si ce este in favoarea lor.;Nu va mai lasati mai femeilor fraierite de delbedei,care umbla doar sa va prosteasca apoi rad de voi,va inseala apoiu zic ca sunteti proaste si slabe.Si faceti-va fete cuminti si cerdincioase si rugati-va la Dumnezeu sa va ajute sa ii pune-ti pe barbatii vostri la punct.Ca tare sunt destrabalati si smecheri. |
||
irina_24ro Postat pe 17 August 2009 17:42 |
||
Si nu va mai luati dupa delbedeii de barbati ca aia te invata doar lucruri in favoarea lor.Barbatii incurca mintile femeilor,ca sa nu asculte de Dumnezeu ca sa poata ei sa isi bata joc si sa se foloseasca de femei.Sa se foloseasca de femei si fizic si sufleteste,apoi sa rada ca noi femeile suntem curve si proaste.Nu va mai luati mai femeilor dupa capul barbatilor,ca aia va invata doar ce le convine lor si ce este in favoarea lor.;Nu va mai lasati mai femeilor fraierite de delbedei,care umbla doar sa va prosteasca apoi rad de voi,va inseala apoiu zic ca sunteti proaste si slabe.Si faceti-va fete cuminti si cerdincioase si rugati-va la Dumnezeu sa va ajute sa ii pune-ti pe barbatii vostri la punct.Ca tare sunt destrabalati si smecheri. | ||
irina_24ro Postat pe 17 August 2009 17:43 |
||
n-ai ambitie daca nu mai postezi inca o data. | ||
anakin Postat pe 17 August 2009 17:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Arta de a te trage din maimuta......... | 72 | De la: allexanndrra 10 August 2009 05:23 |
Politetea | 11 | De la: ingerasulluptator 18 August 2012 16:20 |
Barbatul "Ai dreptate draga mea!" | 100 | De la: narcysa 28 Noiembrie 2010 10:04 |
|
||
Ce sperante aveti pe 2011? | 55 | De la: garbo134266 21 Februarie 2011 13:25 |
DANTURA SANATOASA | 11 | De la: garbo_9499 29 Martie 2013 16:55 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară