Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ?

irinuco...lasa mami fomeile...ca nu-s toate proaste si curve...si nici berbatii nu-s toti derbedei si porci

mai sunt si oameni normali...da' pana la urma fiecare isi defineste cum vrea normalitatea...

pai pikule...tu vrei 8 plozi ?

ce dreaku, mami...da' ce salariu ai, suflete?
wife_de_zmeu
Postat pe 17 August 2009 17:45
Si nu va mai luati mai lua dupa delbedeii de barbati ca aia te invata doar lucruri in favoarea lor.Barbatii incurca mintile femeilor,ca sa nu asculte de Dumnezeu ca sa poata ei sa isi bata joc si sa se foloseasca de femei.Sa se foloseasca de femei si fizic si sufleteste,apoi sa rada ca noi femeile suntem curve si proaste.Nu va mai luati mai femeilor dupa capul barbatilor,ca aia va invata doar ce le convine lor si ce este in favoarea lor.;Nu va mai lasati mai femeilor fraierite de delbedei,care umbla doar sa va prosteasca apoi rad de voi,va inseala apoiu zic ca sunteti proaste si slabe.Si faceti-va fete cuminti si cerdincioase si rugati-va la Dumnezeu sa va ajute sa ii pune-ti pe barbatii vostri la punct.Ca tare sunt destrabalati si smecheri.
irina_24ro
Postat pe 17 August 2009 17:46
plateste statu' bine!
las' ca poate o pacalesc pe irinuca si facem de doua ori cate 3 si o data doi. la cat e de focoasaaaaaaaa...
pik_nik
Postat pe 17 August 2009 17:47
are ambitie, pikane, vezi ca nu o sa scapi nejumulit... la cata zacere e in ea. Dar un plod sa il botezi anakin, ca eu va facui lipeala, ai inteles?
anakin
Postat pe 17 August 2009 17:48
De la: wife, la data 2009-08-17 17:45:19irinuco...lasa mami fomeile...ca nu-s toate proaste si curve...si nici berbatii nu-s toti derbedei si porci

mai sunt si oameni normali...da' pana la urma fiecare isi defineste cum vrea normalitatea...

pai pikule...tu vrei 8 plozi ?

ce dreaku, mami...da' ce salariu ai, suflete?
Pai nu ca romanii stiu sa faca doar copiii dar nu sar cu banii,ca ei isi trimit femeile la munca in germania italia si femeile ca fraierile merg la munca in loc sa ii trimeata pe barbati,dar barbatii sunt tare smecheri si stiu cum sa fraiereasca femeia.
irina_24ro
Al drek Irinuca, tine doua topice cu aceleasi citate...Irinucu te auto-plagiezi sau auto-flagelezi,mami!!!
iar_eu
De la: pik_nik, la data 2009-08-17 17:47:28plateste statu' bine!
las' ca poate o pacalesc pe irinuca si facem de doua ori cate 3 si o data doi. la cat e de focoasaaaaaaaa...
Pai eu nu ma marit cu pacatosi ca aia au doar tampenii in cap.Vrea sa ma traga in prapastie cu el.In romania greu mai gasesti oameni intregi la cap,pt ca daca te vede ca esti bun sar toti pe tine sa te exploateze la maxim.Stii este o vorba omul sarac este ca un drac.
irina_24ro
Postat pe 17 August 2009 17:51
De la: iar_eu, la data 2009-08-17 17:48:32Al drek Irinuca, tine doua topice cu aceleasi citate...Irinucu te auto-plagiezi sau auto-flagelezi,mami!!!
Si nu te mai lua dupa delbedeii de barbati ca aia te invata doar lucruri in favoarea lor.Barbatii incurca mintile femeilor,ca sa nu asculte de Dumnezeu ca sa poata ei sa isi bata joc si sa se foloseasca de femei.Sa se foloseasca de femei si fizic si sufleteste,apoi sa rada ca noi femeile suntem curve si proaste.Nu va mai luati mai femeilor dupa capul barbatilor,ca aia va invata doar ce le convine lor si ce este in favoarea lor.;Nu va mai lasati mai femeilor fraierite de delbedei,care umbla doar sa va prosteasca apoi rad de voi,va inseala apoiu zic ca sunteti proaste si slabe.Si faceti-va fete cuminti si cerdincioase si rugati-va la Dumnezeu sa va ajute sa ii pune-ti pe barbatii vostri la punct.Ca tare sunt destrabalati si smecheri.
irina_24ro
Postat pe 17 August 2009 17:52
fata mea...io zic ca tu supraestimezi berbatii...he...he...

nah, ca ma pocni si pe mine feminismul asta...
wife_de_zmeu
Postat pe 17 August 2009 17:52
Eu vad asa multe in germania ca femeile muncesc in germania si barbatii stau acasa si cheltuie banii.Ca unele femei chiar sunt tare proaste,sa dea eu bani la un barbat.Dar ele sunt slabe de minte si usor de fraierit,si stii ca si la oameniii este legea junglei.Cel mai puternic mananca pe cel mai slab.
irina_24ro
Postat pe 17 August 2009 17:54
irinuco, iubire, stiu ca ma iubesti si tu, da' vezi ca prin webcam nu putem face copii. lasa-i pe deLbedeii astia de barbati si pune de un gratarel serios ca-ti fac imediat o vizita erotica, asa cum am vorbit noi
pik_nik
Postat pe 17 August 2009 17:54
De la: wife, la data 2009-08-17 17:52:26fata mea...io zic ca tu supraestimezi berbatii...he...he...

nah, ca ma pocni si pe mine feminismul asta...
Eu vad asa multe in germania ca femeile muncesc in germania si barbatii stau acasa si cheltuie banii.Ca unele femei chiar sunt tare proaste,sa dea eu bani la un barbat.Dar ele sunt slabe de minte si usor de fraierit,si stii ca si la oameniii este legea junglei.Cel mai puternic mananca pe cel mai slab
irina_24ro
Postat pe 17 August 2009 17:55
De la: irina_24ro, la data 2009-08-17 17:54:04Cel mai puternic mananca pe cel mai slab.

si pe tine nu te mananca nimeni si nimic? pikuleeee, ce faci, mai omule?!?
anakin
Postat pe 17 August 2009 17:55
Ca le compatimesc pe unele femei ca sunt asa fraiere unele saracele.Sunt sarace cu duhul sa trimiti tu bani acasa la barbat si barbatul sta acasa.Phuiii ca eu nu ii dau un ban,la munca cu el.Nu suficient ca curat si gatesc dupa el mai vrea si bani.
irina_24ro
Postat pe 17 August 2009 17:56
De la: anakin, la data 2009-08-17 17:55:39
De la: irina_24ro, la data 2009-08-17 17:54:04Cel mai puternic mananca pe cel mai slab.

si pe tine nu te mananca nimeni si nimic?
Nu ma manaca nimeni pt ca ma rog la Dumnezeu sa imi dea putere sa ii pun la punct.Eu nu ma razbun eu doar ma apar,pt ca este pacat sa te razbuni.
irina_24ro
Postat pe 17 August 2009 17:57
De la: pik_nik, la data 2009-08-17 17:54:39irinuco, iubire, stiu ca ma iubesti si tu, da' vezi ca prin webcam nu putem face copii. lasa-i pe deLbedeii astia de barbati si pune de un gratarel serios ca-ti fac imediat o vizita erotica, asa cum am vorbit noi
Eu vad asa multe in germania ca femeile muncesc in germania si barbatii stau acasa si cheltuie banii.Ca unele femei chiar sunt tare proaste,sa dea eu bani la un barbat.Dar ele sunt slabe de minte si usor de fraierit,si stii ca si la oameniii este legea junglei.Cel mai puternic mananca pe cel mai slab
irina_24ro
Postat pe 17 August 2009 17:58
De la: irina_24ro, la data 2009-08-17 17:56:40Ca le compatimesc pe unele femei ca sunt asa fraiere unele saracele.Sunt sarace cu duhul sa trimiti tu bani acasa la barbat si barbatul sta acasa.Phuiii ca eu nu ii dau un ban,la munca cu el.Nu suficient ca curat si gatesc dupa el mai vrea si bani.

Irinuco, tu nu ai dat inca ade gustu' facaletului...ia vino tu acilea, probeaza baietii astia focosi si mai vorbim dupa, ce gindesti...tare ma tem ca tu ai sa-ti incepi viata sexuala cu un viol...
iar_eu
Postat pe 17 August 2009 18:00
fug la tine irinuco, aprinde focul si parfumeaza-ti altaru'! ala cu mancarimi, ca-l scarmanam noi numa' intr-o rugaciune. d'aia tare
vezi si tu cat fac de la ulm am donau pana la tine
pik_nik
Postat pe 17 August 2009 18:02
Sau sa ma marit cu un Roman ca daca ma ajuta sa trebuiasca sa ascult de el.Eu ascult de constiinta mea nu de un barbat.Si daca romanul este sarac o sa vrea sa ii dai tu bani.Pt ca un om care nu are principiii este un om mort.El ia viata asa cum vine,si sa imi faca doar mii de nervi.Eu vreau oamenii cu principiii morale,nu care gandeste colectiv.
irina_24ro
Postat pe 17 August 2009 18:02
De la: iar_eu, la data 2009-08-17 18:00:27
De la: irina_24ro, la data 2009-08-17 17:56:40Ca le compatimesc pe unele femei ca sunt asa fraiere unele saracele.Sunt sarace cu duhul sa trimiti tu bani acasa la barbat si barbatul sta acasa.Phuiii ca eu nu ii dau un ban,la munca cu el.Nu suficient ca curat si gatesc dupa el mai vrea si bani.

Irinuco, tu nu ai dat inca ade gustu' facaletului...ia vino tu acilea, probeaza baietii astia focosi si mai vorbim dupa, ce gindesti...tare ma tem ca tu ai sa-ti incepi viata sexuala cu un viol...
Da poate tu o sa incepi cu un viol,ca daca cineva se ia de mine il dau la politie imediat, ca de asta este politie.Ca merg la politia europeana daca romania este corupta.
irina_24ro
Postat pe 17 August 2009 18:03

Ca doar politia are de lucru,ca ce crezi ca daca barbatul o sa dea in mine.La puscarie il bag pe 5 ani sa se invete minte sa nu mai dea in femeie.
irina_24ro
Postat pe 17 August 2009 18:05
De la: irina_24ro, la data 2009-08-17 18:03:54

Da poate tu o sa incepi cu un viol,ca daca cineva se ia de mine il dau la politie imediat, ca de asta este politie.Ca merg la politia europeana daca romania este corupta.
Sa intre la puscarie sa ii rupa aia fundu ala ca sa se sature de viol.Vai de ala.
irina_24ro
Postat pe 17 August 2009 18:06

Inca nu am avut probleme ca sa ma supere careva personal ca sa ajung si pe la politie.Dar daca se va intampla ce crezi ca este scutit de medic?La puscarie cu el sa ii rupa aia fundul ala in figuri.
irina_24ro
Postat pe 17 August 2009 18:08
Pariez ca dupa a-2-a ora, o sa ma rogi tu sa ti-o mai trag odata...ce spui tu de politie!!!...e mult pina-l simti inlauntru, c-apoi ti se schimba ideile
iar_eu
Postat pe 17 August 2009 18:09

Daca pt o femeie vor sa infunda puscaria,
irina_24ro
Postat pe 17 August 2009 18:10
irinuco batusi recordul, si iaca ti_ai gasit nanasu pe ...iar_eu..... pik ai ramas fara irinuca
yanyacharberet
Postat pe 17 August 2009 18:47
irinuca.....vaiii!!!!!!de unde fata atita venin??????????
nu scrie in biblie sa ti iubesti aproapele ca pe tine insati?????
pai ce faci draguta....nu ti place da cum se imbina totu cu netu???
lucru diavolului?????
ai si mobil...zi puiuta de acolo din germanica....
nazirra
Postat pe 17 August 2009 19:26
Irina, vreau sa te intreb ceva.
Cine ti-a spus tie asa ceva?"Nu va mai lasa-ti mai femeilor fraierite de delbedei in calduri apoi rad de voi ca sunteti curve si proaste si slabe"
Chiar sunt curioasa, cum ti-o amintesti pe mama ta, de pe vremea cand tu erai copila?
Vrei sa-mi raspunzi te rog?
Nu te intreb cu rautate.
persidadamian
Postat pe 17 August 2009 20:01
,,PORCI ORDINARI CA V-AS CASTRA PE TOTI:dAR ORICUM VOI ROMANII SUNTETI NISTE TARANI ORDINARI;DACA NU TE BAG LA PUSCARIE TE CASTREZ SI ITI DAU PUTA AIA IMPUTITA LA CAINI:"

Asa ma blagosloveste Irinuca pe privat...Dupa ce te-oi lucra bine,vedem daca-ti mai vine sa mi-l castrezi
iar_eu
Postat pe 18 August 2009 09:56
persidadamian
Postat pe 18 August 2009 14:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere aveti despre relatia dintre Dumnezeu si Omul? 103 De la: moment31 23 Octombrie 2009 15:47
Oameni condusi de energie pozitiva...Si oameni condusi de energie negativa? 159 De la: xenaprintesarazboinica 25 Iunie 2013 21:52
Ce e cu mine? 10 De la: garbo_3867 15 Iunie 2012 23:55
tudose 1 De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:41
Ce sunt sentimentele si de unde apar ele? Animalele au sentimente? 33 De la: delada 12 Septembrie 2015 20:43
Setari Cookie-uri