De la: magdalia63, la data 2009-08-27 17:06:23Am sesizat si eu acest lucru bizar la unele persoane,ca se prefac ca ar crede in Dumnezeu,pentru ca se poarta,e cool ,e trandy....da bine la imagine,culmea e ca acestia sint mai crezuti in societate decit cei cu adevarat credinciosi care daca aplica LEGEA in viata de zi cu zi,sint taxati ca fiind sectanti,etc.Intr-un cuvint s-a intors lumea pe dos.A fii credincioasa asta nu inseamna ca trebuie sa imi pun o fata de miloaga si sa merg cu capul in jos.Pai de ce sa ma ascund ca cred in Dumnezeu? Sa imi fie rusine? Mie nu imi este rusine ca cred in Dumnezeu si il rog pe Dumnezeu sa ma ajute in continuare sa fac voia lui.Eu cred ca un credincios adevarat,spune lucrurile pe nume si nu ii este rusine pt ca este o ostas al lui Dumnezeu.Eu cred ca la un om trebuie sa ii fie rusine doar atunci cand face tampenii,nu cand asculta de Dumnezeu.A asculta de poruncile lui Dumnezeu nu inseamna ca trebuie sa te ascunzi si sa iti fie rusine cu tine.Este bine ca oamenii sa vada ca mai exista si exemplare pozitive,pt ca poate asa le mai vine mintea la cap si poate ii ajuta. |
||
irina_24ro Postat pe 27 August 2009 17:25 |
||
---|---|---|
De la: iar_eu, la data 2009-08-27 17:24:23Draca mea surioara, stiam io ca ma iubesti...v-am spus, ma ca ma iubeste??? . Lumea astea ra ne o invrajghit Irinuco...uite, cum tot am promis ca vin, vin.Si ma tin de cuvint, c- asa m-ai invatat. Dar, pt ca tu stai de buna voie, iete, io vin asha ,apoi si dupascuza-ma ca iti zic dar eu cred ca tu esti dus rau cu pluta.Cand ai de gand sa te intorci te rog sa ma anunti ok? Toti oamenii vor fete cuminti oameni buni,dar ei nu vor sa fie cuminti si buni. |
||
irina_24ro Postat pe 27 August 2009 17:28 |
||
As prefera sa fiu sectara, cum ma faci tu, irino, decat o "credincioasa" ca tine, cu limbaj de golanca. | ||
|
||
sora_ilsi Postat pe 27 August 2009 17:28 |
||
iar? | ||
lady_corina Postat pe 27 August 2009 17:31 |
||
AGAPI_MOU Postat pe 27 August 2009 17:31 |
||
O sa vezi ca dupa ce o sa te schimbi o sa devii mai pretentios.Pretentiile tale de la oameni vor creste si nu o sa te mai multumesti cu lucruri slabe.Pt ca nu este corect ca un om sa vrea langa el un om bun,dar el nu vrea sa fie bun.Nu ar fii corect pt celalt pt ca sentimentele nu ar fii reciproce.Ca sa te schimbi trebuie vointa si sa doresti sa devii mai bun,dar pt asta un om are nevoie de Dumnezeu.Si sa ai incredere in Dumnezeu si sa nu hulesti atunci cand Dumnezeu te cearta,ci sa te intrebi ce greseli ai facut?pT CE te-a pedepsit Dumnezeu si sa incerci sa te indrepti.Si sa il rogi pe Dumnezeu sa iti arate greselile tale si sa te ajute sa te indrepti.Si sa te ajute Dumnezeu sa te imbogatesti sufleteste. | ||
irina_24ro Postat pe 27 August 2009 17:33 |
||
Nu tre sa te scuzi...in dragoste-i permis orice. Cum adica, tu-mi permiti mie si eu tie nu???. Pai n-as mai fi copilul...d.lui | ||
iar_eu Postat pe 27 August 2009 17:33 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-08-27 17:28:47As prefera sa fiu sectara, cum ma faci tu, irino, decat o "credincioasa" ca tine, cu limbaj de golanca.Eu sunt o persoana directa si spun lucrurilor pe nume nu ma invart in jurul cozii si ma dau credincioasa dar in fond nu sunt.Un om credincios respecta poruncile lui Dumnezeu.Le respecti? Pt ca sa poti vorbi despre Dumnezeu sa ajuti un om in primul rand trebuie sa fii pt el un exemplu.Adica nu poti pretinde de la un om ceea ce tu nu oferi. |
||
irina_24ro Postat pe 27 August 2009 17:35 |
||
De la: iar_eu, la data 2009-08-27 17:33:26Nu tre sa te scuzi...in dragoste-i permis orice. Cum adica, tu-mi permiti mie si eu tie nu???. Pai n-as mai fi copilul...d.luiPai si tu esti copilul Domnului dar pana nu asculti de tatal Tau nu o sa vezi nici un ajutor din partea Lui.Pt ca un copil asculta de Tatal lui si este cuninte.Tu esti cuminte? Pun pareu ca tu nici cand dormi nu esti cuminte.ca sforaiiiii |
||
irina_24ro Postat pe 27 August 2009 17:38 |
||
Irinuco, simpt din ce in ce mai mult, calduri dupa cap si fluturi in stomac, cetindu-te... de la ce-o fi oare??? nu ca io ma-ndracostesc de tine cunva?. | ||
iar_eu Postat pe 27 August 2009 17:38 |
||
ce va mirati,fetelor? | ||
LILO Postat pe 27 August 2009 17:38 |
||
eu nu ma mir dar m-am cam saturat... | ||
lady_corina Postat pe 27 August 2009 17:40 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-08-27 17:38:14Poate cand o sa iti vina mintea la cap si o sa asculti de tatal tau poate iti da Doamne Doamne o fata cuminte si frumoasa.Pt ca stii tu ca iubirea din inima tot de la Dumnezeu vine si doar pt cine merita pt ca Dumnezeu este corect.De la: iar_eu, la data 2009-08-27 17:33:26Nu tre sa te scuzi...in dragoste-i permis orice. Cum adica, tu-mi permiti mie si eu tie nu???. Pai n-as mai fi copilul...d.luiPai si tu esti copilul Domnului dar pana nu asculti de tatal Tau nu o sa vezi nici un ajutor din partea Lui.Pt ca un copil asculta de Tatal lui si este cuninte.Tu esti cuminte? Pun pareu ca tu nici cand dormi nu esti cuminte.ca sforaiiiii |
||
irina_24ro Postat pe 27 August 2009 17:40 |
||
Of, mai credincioaso, unica pazitoare de porunci, numai despre "eul" tau vorbesti... | ||
sora_ilsi Postat pe 27 August 2009 17:41 |
||
Irinuco, uite, m-ai lasat fara cuvinte...simpt cacu tine, pot sa ma-ndrept. nu vrei sa m-ajuti??? | ||
iar_eu Postat pe 27 August 2009 17:42 |
||
are rost, ilsi? | ||
lady_corina Postat pe 27 August 2009 17:44 |
||
De la: iar_eu, la data 2009-08-27 17:38:18Irinuco, simpt din ce in ce mai mult, calduri dupa cap si fluturi in stomac, cetindu-te... de la ce-o fi oare??? nu ca io ma-ndracostesc de tine cunva?.Eu nu simt asa ceva,pt ca eu nu am creierul in stomac asa ca tine.Si nu m-am alturat animalelor.Eu vad iubirea alt fel cum o vezi tu.Eu vad o iubirea realista intre 2 persoane mature cu capul pe umeri si care stiu ce vor de la viata.Eu nu vad iubirea animala care mai intai oamenii de cunosc in pat si daca la caracter se potrivesc bine daca nu urmatorul.Schimba barbatii asa cum isi schimba ciorapii, si barbatii schimba femeile precum isi schima ciorapii puturosi. |
||
irina_24ro Postat pe 27 August 2009 17:44 |
||
De la: iar_eu, la data 2009-08-27 17:38:18Irinuco, simpt din ce in ce mai mult, calduri dupa cap si fluturi in stomac, cetindu-te... de la ce-o fi oare??? nu ca io ma-ndracostesc de tine cunva?.Eu nu simt asa ceva,pt ca eu nu am creierul in stomac asa ca tine.Si nu m-am alturat animalelor.Eu vad iubirea alt fel cum o vezi tu.Eu vad o iubirea realista intre 2 persoane mature cu capul pe umeri si care stiu ce vor de la viata.Eu nu vad iubirea animala care mai intai oamenii de cunosc in pat si daca la caracter se potrivesc bine daca nu urmatorul.Schimba barbatii asa cum isi schimba ciorapii, si barbatii schimba femeile precum isi schima ciorapii puturosi. |
||
irina_24ro Postat pe 27 August 2009 17:45 |
||
De la: iar_eu, la data 2009-08-27 17:38:18Irinuco, simpt din ce in ce mai mult, calduri dupa cap si fluturi in stomac, cetindu-te... de la ce-o fi oare??? nu ca io ma-ndracostesc de tine cunva?.Eu nu simt asa ceva,pt ca eu nu am creierul in stomac asa ca tine.Si nu m-am alturat animalelor.Eu vad iubirea alt fel cum o vezi tu.Eu vad o iubirea realista intre 2 persoane mature cu capul pe umeri si care stiu ce vor de la viata.Eu nu vad iubirea animala care mai intai oamenii de cunosc in pat si daca la caracter se potrivesc bine daca nu urmatorul.Schimba barbatii asa cum isi schimba ciorapii, si barbatii schimba femeile precum isi schimba ciorapii puturosi. |
||
irina_24ro Postat pe 27 August 2009 17:46 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-08-27 17:41:03Of, mai credincioaso, unica pazitoare de porunci, numai despre "eul" tau vorbesti...Draga sora lisi eu m-am referit la Dumnevoastra nu la ceilalti oameni.Din cate stiu ca a-ti divortat poate si dumnevoastra schimbati barbatii ca pe ciorapiii.Crezi ca acesta este un exemplu bun pt societate? |
||
irina_24ro Postat pe 27 August 2009 17:48 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-08-27 17:48:07Normal ca mai sunt si alti oamenii credinciosi ce respecta poruncile, dar eu m-am referit la Dumneavoastra sper ca nu v-am jicnit.De la: sora_ilsi, la data 2009-08-27 17:41:03Of, mai credincioaso, unica pazitoare de porunci, numai despre "eul" tau vorbesti...Draga sora lisi eu m-am referit la Dumnevoastra nu la ceilalti oameni.Din cate stiu ca a-ti divortat poate si dumnevoastra schimbati barbatii ca pe ciorapiii.Crezi ca acesta este un exemplu bun pt societate? |
||
irina_24ro Postat pe 27 August 2009 17:49 |
||
Eu ies putin la aer va doresc o seara placuta tuturorr va pup papapa | ||
irina_24ro Postat pe 27 August 2009 17:51 |
||
Am priceput ca-i important ce zici...dar ajungea odata..Oricum, eu nu te pot schimba ca pe ciorapi, pt ca nu port.Si, pina ne-om da pe brazda...e muuuult de iubit acilea. | ||
iar_eu Postat pe 27 August 2009 17:53 |
||
De la: iar_eu, la data 2009-08-27 17:38:18Irinuco, simpt din ce in ce mai mult, calduri dupa cap si fluturi in stomac, cetindu-te... de la ce-o fi oare??? nu ca io ma-ndracostesc de tine cunva?.Eu nu simt asa ceva,pt ca eu nu am creierul in stomac asa ca tine.Si nu m-am alturat animalelor.Eu vad iubirea alt fel cum o vezi tu.Eu vad o iubirea realista intre 2 persoane mature cu capul pe umeri si care stiu ce vor de la viata.Eu nu vad iubirea animala care mai intai oamenii de cunosc in pat si daca la caracter se potrivesc bine daca nu urmatorul.Schimba barbatii asa cum isi schimba ciorapii, si barbatii schimba femeile precum isi schimba ciorapii puturosi. |
||
irina_24ro Postat pe 27 August 2009 17:54 |
||
o iubire neimpartasita ce romantic | ||
LILO Postat pe 27 August 2009 17:55 |
||
De la: iar_eu, la data 2009-08-27 17:53:16Am priceput ca-i important ce zici...dar ajungea odata..Oricum, eu nu te pot schimba ca pe ciorapi, pt ca nu port.Si, pina ne-om da pe brazda...e muuuult de iubit acilea.Eu cred ca tu esti o maimuta in calduri,de ce nu incepi sa sari prin copacii ca poate iti revii,da un cap de perete,unul de usa,ca poate schimba ceva pe acolo prin cap la tine. |
||
irina_24ro Postat pe 27 August 2009 17:56 |
||
De la: LILO, la data 2009-08-27 17:55:53 o iubire neimpartasita ce romanticAsta-i iubirea de maimuta in calduri.Daca vrei ti-l cedez tie ca mie nu imi este de folosinta. |
||
irina_24ro Postat pe 27 August 2009 17:57 |
||
Nu capu-i problema...rezervoarele sint pline la refuz...daca ti-ai face mila de suferinta mea si mi-ai da un pic drumul la supapa... | ||
iar_eu Postat pe 27 August 2009 17:59 |
||
vaai irina ce generoasa esti mersic..cum respecti tu poruncile domnului | ||
LILO Postat pe 27 August 2009 18:00 |
||
Irinuco, incepusi atacul la persoana, ca o buna credincioasa ce-mi esti? Vezi ca io ma divortai, dar daca te-ar auzi fostul meu sot, care nu e crestin, dar nu suporta sa se ia cineva de mine nici acu', dupa 14 ani, fie chiar si o muiere, cred ca ti-ai lua-o tu in freza. Mai ales pentru chestia cu schimbatul ca pe ciorapi, ca el si acu' ma considera o sfanta... |
||
sora_ilsi Postat pe 27 August 2009 18:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Niciodata sa nu spui : "Niciodata!" | 2 | De la: Ciresica 6 Septembrie 2009 17:41 |
raul facut in saptamana patimilor,ramane nepedepsit? | 57 | De la: demonsauinger 9 Mai 2011 11:02 |
Cum sa opti ce iti doresti "The Secret" | 57 | De la: tina22 29 Noiembrie 2015 09:27 |
|
||
Intrebare-intrebatoare... | 24 | De la: iasomia 27 Martie 2011 11:03 |
invatamant | 2 | De la: elodia 13 Septembrie 2011 16:15 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară