Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ?

De la: mirandra64, la data 2009-01-20 17:04:57se pare ca azi ...
daxi
Postat pe 30 August 2009 14:13
DRAGA MIRANDA. AI PUS O INTREBARE SIMPLA SI TOTUSI F GREU DE RASPUNS! CREZUL EXISTA IN NOI, SA CREDEM IN DUMNEZEU E MARE SACRIFICIUL! DE CE?
SA CREZI IN DUMNEZEU, TREBUIE SA SI DOVEDESTI PRIN FAPTE, PRIN COMPORTAREA TA. ....
daxi
Postat pe 30 August 2009 14:21
Si care e sacrificiul?
sora_ilsi
Postat pe 30 August 2009 14:23
pai tu draga pt tot ce este pozitiv se castiga prin truda si munca.La fel cum te-ai duce la munca in fiecare zi si primesti salarul in functie cat si cum muncesti.Sau altii fura dar pana li se infunda.La fel ca si cu pacatul este ca un fel de dulceata la inceput apoi iti dai seama ca de fapt este rahat.Pacatul este ca un balon frumos la suprafata si gol in interior.Suferinta si dezamagirile de pe urma pacatelor inraiesc oamenii.Oamenii prefera lucrurile trecatoare,superficiale ptcare nu trebuie sa munceasca sa le castige prin munca.Si lucrurile caare care nu sunt castigate prin truda si munca nu ai nici o satisfactie sufleteasca de pe urma lor.Lucrurile castigate usor sunt trecatoare si superficiale.De asta pt a te imbogati sufleteste trebuie sa muncesti si sa actionezi cinstit.

irina_24ro
Postat pe 31 August 2009 19:11
Lucrurile castigate usor sunt trecatoa�re si superficiale.De asta pt a te imbogati sufleteste trebuie sa muncesti si sa actionezi cinstit.Si Dumnezeu ajuta dar si tu ca om trebuie sa te stradui sa muncesti sa trudesti.Apoi vei primi rasplata muncii tale,vei cunoaste ce este iubirea pt aproapeletau,vei intelege lucruri pe care mereu ai vrut sa le intelegi,lucruri legate de sufletul tau pe care nu ti le-ai imaginat.
Pt negativ nu trebuie sa muncesti dar te duce tot mai in jos.Pt ca neascultarea si pacatele distrug carasterul omului si sincer cui ii pasa de un om rau
irina_24ro
Postat pe 31 August 2009 19:12
ilinuco, ial te papa pasalica
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 19:14
Oamenii cand se nasc se nasc toti la fel.Depinde de educatia care a avut-o acasa.Omul are inclinatie si spre rau si inspre bine.Depinde drumul care il alege si cui vrea sa slujeasca.Pt ca pacatele la inceput sunt ca un fel de dulceata apoi iti dai seama ca este rahat.Suferinta si dezamagirile de pe urma pacatelor distrug caracterul si inraiesc omul.Pt ca daca ar fii educatia cu principii solide de acasa oamenilor le-ar fii usor sa ocoleasca pacatele si greselile care ii inraiesc si le distrug caracterul.
irina_24ro
Postat pe 31 August 2009 19:15
Caracterul omului se poate imbunatati cerand ajutorul lui Dumnezeu.Ca dumnezeu sa il ghideze pe calea adevarului.
irina_24ro
Postat pe 31 August 2009 19:17
Spre exemplu un barbat fara principiii este azi cu una maine cu alta.Atunci cand intalneste una mai frumoasa si desteapta te lasa cand iti este lumea mai draga.La fel face si o femeie care nu are principiii solide lasa barbatul daca intalneste altul mai frumos si cu bani.
irina_24ro
Postat pe 31 August 2009 19:19
normal, nu?
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 19:24
De la: pik_nik, la data 2009-08-31 19:24:36normal, nu?
Da dar nu este frumos ca un om sa nu aiba principii pt ca te lasa cu ochii in soare atunci cand iti este lumea mai draga.
irina_24ro
Postat pe 31 August 2009 19:28
De la: daxi, la data 2009-08-30 14:21:26DRAGA MIRANDA. AI PUS O INTREBARE SIMPLA SI TOTUSI F GREU DE RASPUNS! CREZUL EXISTA IN NOI, SA CREDEM IN DUMNEZEU E MARE SACRIFICIUL! DE CE?
SA CREZI IN DUMNEZEU, TREBUIE SA SI DOVEDESTI PRIN FAPTE, PRIN COMPORTAREA TA. ....
pai tu draga pt tot ce este pozitiv se castiga prin truda si munca.La fel cum te-ai duce la munca in fiecare zi si primesti salarul in functie cat si cum muncesti.Sau altii fura dar pana li se infunda.La fel ca si cu pacatul este ca un fel de dulceata la inceput apoi iti dai seama ca de fapt este rahat.Pacatul este ca un balon frumos la suprafata si gol in interior.Suferinta si dezamagirile de pe urma pacatelor inraiesc oamenii.Oamenii prefera lucrurile trecatoare,superficiale ptcare nu trebuie sa munceasca sa le castige prin munca.Si lucrurile caare care nu sunt castigate prin truda si munca nu ai nici o satisfactie sufleteasca de pe urma lor.Lucrurile castigate usor sunt trecatoare si superficiale.De asta pt a te imbogati sufleteste trebuie sa muncesti si sa actionezi cinstit.
irina_24ro
Postat pe 31 August 2009 19:29
irinuco, deci asta e marea ta teama!!!
ce zici, ne apucam de facut cei 8 copii? ca se face cam tarziu, si ma duc la alta!
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 19:29
De la: irina_24ro, la data 2009-08-31 19:29:16
De la: daxi, la data 2009-08-30 14:21:26DRAGA MIRANDA. AI PUS O INTREBARE SIMPLA SI TOTUSI F GREU DE RASPUNS! CREZUL EXISTA IN NOI, SA CREDEM IN DUMNEZEU E MARE SACRIFICIUL! DE CE?
Din cauza lipsei educatie de acasa,lipsa principiiilor.Oamenii s-au obisnuit de mici cu lucruri usoare,si pt a te lipsi de aceste lucruri usoare si de a incerca o viata dreapta nu este usor,trebuie sa te stradui.Multi pun pret mai mult pe trupul lor,decat sa puna pret si pt sufletului lor.Multi sunt bogati material dar sunt saraci sufleteste,din cauza ca ei nu isi bat capul cu lucruri in folosul imbunatatirii sufletului lor.Eu ii inteleg ca nu este usor,dar trebuie sa lupti pt ca daca nu lupti nu castigi.
irina_24ro
Postat pe 31 August 2009 19:33
De la: pik_nik, la data 2009-08-31 19:29:31irinuco, deci asta e marea ta teama!!!
ce zici, ne apucam de facut cei 8 copii? ca se face cam tarziu, si ma duc la alta!
Pai te poti duce dar sa iei si cei 8 copiii.Pt ca atunci cand un barbat ma ia de nevasta ma ia fara copiii,asa ca poti sa ii iei si pe iei si sa ii duci pe capul alteia.Ce parere ai?
irina_24ro
Postat pe 31 August 2009 19:35
Irina tot ce pot sa spun este ca esti superficiala si te repeti.
In general sunt de acord cu idea ta cu munca si satisfactia dar...mai draga, mai spune si altceva!
Ok, sunt satisfacuta de munca mea si de tot ce asimilez prin munca cinstita dar mai departe......
Ciresica
Pik, doar 8? Ma dezamagesti!
AMELYY
De la: irina_24ro, la data 2009-08-31 19:35:01
De la: pik_nik, la data 2009-08-31 19:29:31irinuco, deci asta e marea ta teama!!!
Pai te poti duce dar sa iei si cei 8 copiii.Pt ca atunci cand un barbat ma ia de nevasta ma ia fara copiii,asa ca poti sa ii iei si pe iei si sa ii duci pe capul alteia.Ce parere ai?
Si eu sa pot ramane singura ca la inceput cand m-ai luat de nevasta.Tu mi i-ai facut poti sa tii pastrezi.
irina_24ro
Postat pe 31 August 2009 19:36
mai departe...vreti placinta cu branza si stafide ?
kyra
Postat pe 31 August 2009 19:36

irinuco, pai nu am convenit noi sa nu spunem lumii ca avem copii impreuna???
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 19:38
AMY, 8 ei, 8 lui vecina, 8 lui surioara ei, si mai vad eu
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 19:39
Pt bogatia sufleteasca trebuie sa muncesti in fiecare zi,sa fii smerit cu inima si sa asculti de Dumnezeu.Credinta nu consta doar in a merge la biserica sa asculti slujba.Credinta consta in faptul de a-ti deschide inima in fata lui Dumnezeu,a-ti imblanzi inima ca sa fie smerita lui Dumnezeu.Si a-l lasa pe Dumnezeu sa lucreze prin tine.A LASA VOIA ta dupa prostii si a lasa loc la duhul sfant sa lucreze sufletul tau tree sa ies papappa
irina_24ro
Postat pe 31 August 2009 19:41
Pik, periculoasa combinatie, 1 idee pik + 1 idee Irinuca...
vai de cei 8!!
AMELYY
Postat pe 31 August 2009 19:42
Si unde-i blindetea ta Irinuca daca tu spui ca nu-ti pasa de copiii tai?
Iar m-ai confuzionat!

Da Chirule, baga aici placinta aia ca deja am mincat 500 de calorii dintr-o muffin....
Si mai zic ca vreau sa fiu Miss Univers la categoria 50 de ani
Ciresica
Postat pe 31 August 2009 19:43
AMY, daca ma gandesc un pic, si ideile tale imi plac
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 19:44
Stii cum e? galben-aurie si stafide inmuiate-n rom....mmmmm

bine ca mi-am revenit, neneaca..
kyra
Postat pe 31 August 2009 19:45
Pik, si daca te gandesti putin mai mult?
AMELYY
Postat pe 31 August 2009 19:46
...daca nu te-ai zgarcit la rom...
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 19:47
mare noroc ai ca nu esti langa mine..
kyra
Postat pe 31 August 2009 19:48
daca ma gandesc mai bine, iau si purtatoarea ideilor
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 19:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
topic de caterinca / user 027119 / sa vedem ce tare esti? 38 De la: salbatica_sexy 20 Decembrie 2009 17:52
ceva despre zodia rac ce se poate spune...ma refer la relatiile in dragoste 9 De la: alushy 27 Decembrie 2009 13:15
mai am o problema 44 De la: Laura_M 23 Septembrie 2010 18:57
relationarea pe internet!!! 20 De la: eu_vio 29 Martie 2010 21:45
UNDE NE ASCUNDEM ATUNCI CAND FUGIM DE NOI ??????????? 184 De la: eu2009 30 Mai 2013 18:53
Setari Cookie-uri