Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ?

De la: kyra, la data 2009-08-31 19:48:45mare noroc ai ca nu esti langa mine..

da' ce, crezi ca mai aveam pareri???
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 19:50
unde-i placinta??
blanca
Postat pe 31 August 2009 19:51
Hotule de minti!
AMELYY
Postat pe 31 August 2009 19:51
blanca
Postat pe 31 August 2009 19:52
blanco, fusa schimbarea la fatza ?

pik, aha, esti viteaz numai de la departare, impielitzat ce esti !!
kyra
Postat pe 31 August 2009 19:53
AMY, puiule, la suflet as vrea eu sa ajung
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 19:53
acum is in metamorfoze Kyrut!!! asta nu-i tot ...
blanca
Postat pe 31 August 2009 19:56
kyra, mai aveam o solutie. sa-ti torn eu romul in placinta.
si dupa aia...
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 19:56
ce patisi sora mea ?

pikulane, dupa aia luai bataie....
kyra
Postat pe 31 August 2009 19:58
Ce faceti oameni buni? Flambati placinta?
Cu Irinuca ce-ati facut?
Chirule-banditule, ai sters poza cu bulanashul...las' ca te-am comentat pe altele...si de nu confirmi comentariul....scorpion la scorpion o sa scoata ochii!
Ciresica
Postat pe 31 August 2009 19:59
Pik, stii cum spune Irinica, esti pe drumul cel bun.
Grija doar sa nu pierzi harta.
AMELYY
Postat pe 31 August 2009 19:59
spèr sa nu duca drumul la irinuca!
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 20:01
acum incerc sa-mi dau seama
blanca
Postat pe 31 August 2009 20:02
Ciresico, era aia cu chisioru` dazvelit am zis s-o pun la pastrare pentru ochi mai tainici..

nu de alta, dar sa pastram misteru` cela..
kyra
Postat pe 31 August 2009 20:36
Vicioasa mica ce esti!
Ciresica
Postat pe 31 August 2009 20:42
he, he..
kyra
Postat pe 31 August 2009 20:43
De la: Ciresica, la data 2009-08-31 19:43:46Si unde-i blindetea ta Irinuca daca tu spui ca nu-ti pasa de copiii tai?
Iar m-ai confuzionat!

Da Chirule, baga aici placinta aia ca deja am mincat 500 de calorii dintr-o muffin....
Si mai zic ca vreau sa fiu Miss Univers la categoria 50 de ani
tu draga ai intrat aici doar ca sa critici oamenii? Mai scrie si tu altceva,s-au doar sa critici pe altii stii?
irina_24ro
Postat pe 1 Septembrie 2009 16:58
De la: irina_24ro, la data 2009-09-01 16:58:18
De la: Ciresica, la data 2009-08-31 19:43:46Si unde-i blindetea ta Irinuca daca tu spui ca nu-ti pasa de copiii tai?
Iar m-ai confuzionat!

Da Chirule, baga aici placinta aia ca deja am mincat 500 de calorii dintr-o muffin....
Si mai zic ca vreau sa fiu Miss Univers la categoria 50 de ani
tu draga ai intrat aici doar ca sa critici oamenii? Mai scrie si tu altceva,s-au doar sa critici pe altii stii?
Oricum sincer chiar nu am chef sa iti dau detalii tie.
irina_24ro
Postat pe 1 Septembrie 2009 16:59
De la: Ciresica, la data 2009-08-31 19:35:08Irina tot ce pot sa spun este ca esti superficiala si te repeti.
In general sunt de acord cu idea ta cu munca si satisfactia dar...mai draga, mai spune si altceva!
Ok, sunt satisfacuta de munca mea si de tot ce asimilez prin munca cinstita dar mai departe......
Pai tu draga vad ca esti tare in gura,mai scrie si tu ceva util oamenilor s-au astepti doar de la altii si ii si mai critici.Eu zic ca mai bine decat sa criti pe altii mai bine pune-ti si tu mintea la contributie.
irina_24ro
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:01
Din cauza lipsei educatie de acasa,lipsa principiiilor.Oamenii s-au obisnuit de mici cu lucruri usoare,si pt a te lipsi de aceste lucruri usoare si de a incerca o viata dreapta nu este usor,trebuie sa te stradui.Multi pun pret mai mult pe trupul lor,decat sa puna pret si pt sufletului lor.Multi sunt bogati material dar sunt saraci sufleteste,din cauza ca ei nu isi bat capul cu lucruri in folosul imbunatatirii sufletului lor.Eu ii inteleg ca nu este usor,dar trebuie sa lupti pt ca daca nu lupti nu castigi.

irina_24ro
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:07
Daca omul ar fii primit de mic copil o educatie buna,sa aiba principiii sanatoase in viata nu ar mai fii ajuns asa inrait.Ca parintii sa ii fii invatat ce este respectul pt celalt,sa nu minta,sa nu fure,etc cele 10 Porunci.Pt ca asa cum faci asa primesti,pt ca daca minti si furi si tu la randul tau vei fii mintit si furat.Si de asta ajungi sa te inraiesti pt ca ajungi sa suferi.Si asta doar din cauza prostiei si greselile oamenilor.Pt ca daca ai fii mai cu respect fata de ceilalti oamenisi ti-ar pasa mai mult de semenii tai si ti-ar fii mila de altii si la Dumnezeu ii va fii mila de tine, ca poate si ei fac aceleasi greseli ca si tine.Sa incerci sa ii intelegi pe ceilalti oameni,sa nu ii judeci ,ci sa ii sfatuiesti,daca este obraznic sa il certi.Atunci ar incepe si la Dumnezeu sa ii pese de tine si sa te inteleaga.
irina_24ro
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:16
Credinta nu comsta doar prin simplul fapt de a fii prezent doar la slujba de la biserica.Credinta comsta in a-ti deschide inima in fata lui Dumnezeu si a-i cere ajutorul ca indrumator al vietii tale.Si a-ti imblanzi inima ca sa fie smerita lui Dumnezeu.Si a-l lasa pe Dumnezeu a lucra cu tine.Si a lasa voia ta,pt ca voia omului este condusa de Diavolul care impinge omul doar la rele.La lucruri care afecteaza sufletul.Nu trebuie sa lasi sa te afecteze de ceea ce cred ceilalti necredinciosi despre tine pt ca ei poate incearca sa te necajeasca incercand sa te atraga din nou in anturajul lor.Dar bogatia sufleteasca se castiga suportand acestea.Tu trebuie doar sa iti deschizi inima in fata lui Dumnezeu si sa il rogi sa te ajute sa te schimbi in bine si sa te fereasca de rele.Cu credinta si smerenia inimii tale fata de Dumnezeu poti imblanzi si inimile celorlanti oameni si alunga dracii din ei.Bogatia sufleteasca se castiga prin truda si munca care va creste treptat in inima ta.Si vei intelege lucruri minunate la care nici macar nu te-ai fii crezut in stare.
irina_24ro
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:29
blanca
Postat pe 1 Septembrie 2009 18:18
blanco, da-i niste tamaie-n ochi, poate nu mai vede ceaslovu `
kyra
Postat pe 1 Septembrie 2009 18:20
ssssssst , am sters-o
blanca
Postat pe 1 Septembrie 2009 18:22
ati intaritat-o acum suportati-o , poate tre scoasa din priza sau calculatorul tre scos din priza ioiiiiiiiiiiiii
maine plec si am emotiiii, irinuca sa te rogi pentru mine ca maine plec la drum lung si trec si prin germania poate vii sa ma vezi la freibourg,pupici la toata lumea mai vorbim vineri din romania
yanyacharberet
Postat pe 1 Septembrie 2009 18:26
Pai da tu draga daca sunt 1000 de oameni rai si un om bun,multi merg la cei rai.Pt ca multi oameni sunt prea slabi sa se impuna si se integreaza.Trebuie sa lupti dar pt asta avem nevoie de curaj si putere de la Dumnezeu.Pt ca decat sa fii pedepsit impreuna cu ceilalti mai bine lupti pt sufletul tau si asa poti sa fii un exemplu bun si pt ceilalti si poti sa ii ajuti si pe altii daca tu esti tare si te rogi la Dumnezeu sa iti dea putere sa devii mai bun si putere sa lupti.
Trebuie sa lupti pt dreptatea ta.Sa nu te lasi doborat,ci mereu sa te rogi la Dumnezeu sa iti dea curaj si putere sa te ajute pe tine si sa ii poti ajuta si pe ceilalti care sunt in aceeasi situatie ca si tine.Ei nu se vad pe ei,ci vad doar ce fac altii,Diavolul baga ura intre oameni sa se urasca,le incurca mintile.sa dezbine oamenii pt ca asa se produc razboiele si oamenii ajung sa se omoare intre ei.De asta gandurile negative trebuie ignorate din mintea noastra pt ca nu duc decat la distrugerea caraterul nostru.si al celorlalti.oameni.
irina_24ro
Postat pe 3 Septembrie 2009 17:23
De la: yanyacharberet, la data 2009-09-01 18:26:37ati intaritat-o acum suportati-o , poate tre scoasa din priza sau calculatorul tre scos din priza ioiiiiiiiiiiiii
maine plec si am emotiiii, irinuca sa te rogi pentru mine ca maine plec la drum lung si trec si prin germania poate vii sa ma vezi la freibourg,pupici la toata lumea mai vorbim vineri din romania
Dumnezeu sa iti ajute sa ajungi cu bine . pupici papapap
irina_24ro
Postat pe 3 Septembrie 2009 17:24
Pai da tu draga daca sunt 1000 de oameni rai si un om bun,multi merg la cei rai.Pt ca multi oameni sunt prea slabi sa se impuna si se integreaza.Trebuie sa lupti dar pt asta avem nevoie de curaj si putere de la Dumnezeu.Pt ca decat sa fii pedepsit impreuna cu ceilalti mai bine lupti pt sufletul tau si asa poti sa fii un exemplu bun si pt ceilalti si poti sa ii ajuti si pe altii daca tu esti tare si te rogi la Dumnezeu sa iti dea putere sa devii mai bun si putere sa lupti.
Trebuie sa lupti pt dreptatea ta.Sa nu te lasi doborat,ci mereu sa te rogi la Dumnezeu sa iti dea curaj si putere sa te ajute pe tine si sa ii poti ajuta si pe ceilalti care sunt in aceeasi situatie ca si tine.Ei nu se vad pe ei,ci vad doar ce fac altii,Diavolul baga ura intre oameni sa se urasca,le incurca mintile.sa dezbine oamenii pt ca asa se produc razboiele si oamenii ajung sa se omoare intre ei.De asta gandurile negative trebuie ignorate din mintea noastra pt ca nu duc decat la distrugerea caraterul nostru.si al celorlalti.oameni.

irina_24ro
Postat pe 3 Septembrie 2009 17:25
Pt ca daca slujesti Diavolului,mintea ta intunecata de pacate te face sa actionezi doar in dezavantajul tau.Diavolul incearca sa te cucereasca cu lucruri superficiale si trecatoare.Nelasandu-te sa cunosti iubirea pt aproapele tau.Si pacatele tale distrug din ce in ce mai mult caracterul tau si al celorlalti oameni care nu l-au cunoscut inca pe Dumnezeu si sunt slabi.
irina_24ro
Postat pe 3 Septembrie 2009 17:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Aveti incredere in oameni...asha in general?? 43 De la: garbo055472 29 Decembrie 2012 17:03
Femeile 81 De la: garbo_4047 5 Iulie 2012 11:06
conteaza varsta intr-o relatie? 255 De la: garbo173880 28 Octombrie 2010 09:02
orgoliul sau dragostea??? 29 De la: ANTA 10 Octombrie 2009 12:40
BUNA 13 De la: anakin 18 Noiembrie 2009 16:08
Setari Cookie-uri