Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ?

preci, eu cu doamna...
pik_nik
Postat pe 4 Septembrie 2009 17:57
cu aia cu coasa pikane?
baga-i vrajeala d'aia scumpa,nu te zgarci...
preciouss
Postat pe 4 Septembrie 2009 18:00
va dati la geoale ?
kyra
Postat pe 4 Septembrie 2009 19:08
geoale?
adica... ...asta-i ceva de dragoste mare,nu?
preciouss
Postat pe 4 Septembrie 2009 19:11
pana la sange, taiat d-ala cu lama
kyra
Postat pe 4 Septembrie 2009 19:13
mda...cu lama de Orbit sugar free...
preciouss
Postat pe 4 Septembrie 2009 19:15
ti-e frica de diabet ?
kyra
Postat pe 4 Septembrie 2009 19:17
Nu, ca-l are.
Ioana007
Postat pe 4 Septembrie 2009 20:16
Eu mai bine ascult ce vrea Dumnezeu,pt ca Dumnezeu este corect si ma ajuta sa actionez si in favoarea mea ca sa imi fie bine daca ascult de El.Dar daca as asculta de un barbat el ma foloseste si nu este corect.Pt ca un barbat cand se gandeste la casatorie trebuie sa fie in stare sa intretina o familie.Pt ca multi barbati vor sa se casatoreasca dar ei nu sunt in stare sa se intretina nici macar pe ei.Pt ca daca te casatoresti,te casatoresti sa faci o familie,nu doar sa faci sex si sa faci sex dupa 5 ani.Sau sa faci copiii si sa nu ai cu ce ii intretine,Barbatul trebuie sa se gandeasca la asta,dar ei nu se gandesc decat la sex..Sau daca este in stare sa intretina o familie si are bani,atunci el face pe seful si femeia tre sa faca pe sclava sa isi tina gura.Si barbatul judeca femeia ca face si drege si el face poate mai mult ca ea.Oare barbatii au dreptul sa ne judece pe noi femeile? Eu cred ca si barbatul trebuie sa isi vada de pacatele lui nu sa ne judece pe noi femeile.De asta eu ca femeie m-am saturat de prostiile barbatilor.Si nu am de gand sa ma las folosita si inselata de nici un barbat.Pt ca am vazut ce fac barbatii cu celelalte femei,asa le bate la cap si insista pana ii lasa sa faca doar ce vor ei ca daca nu ele femeie stau doar in cearta.Dar si noi femeile putem lupta pt dreptatea noastra si sa insistam pana obtinem ceea ce ne dorim ca si noua sa ne fie bine nu doar barbatilor.

irina_24ro
Postat pe 7 Septembrie 2009 17:10
De la: irina_24ro, la data 2009-09-07 17:10:02Eu mai bine ascult ce vrea Dumnezeu,pt ca Dumnezeu este corect si ma ajuta sa actionez si in favoarea mea ca sa imi fie bine daca ascult de El.Dar daca as asculta de un barbat el ma foloseste si nu este corect.Pt ca un barbat cand se gandeste la casatorie trebuie sa fie in stare sa intretina o familie.Pt ca multi barbati vor sa se casatoreasca dar ei nu sunt in stare sa se intretina nici macar pe ei.Pt ca daca te casatoresti,te casatoresti sa faci o familie,nu doar sa faci sex si sa faci copii dupa 5 ani.Sau sa faci copiii si sa nu ai cu ce ii intretine,Barbatul trebuie sa se gandeasca la asta,dar ei nu se gandesc decat la sex..Sau daca este in stare sa intretina o familie si are bani,atunci el face pe seful si femeia tre sa faca pe sclava sa isi tina gura.Si barbatul judeca femeia ca face si drege si el face poate mai mult ca ea.Oare barbatii au dreptul sa ne judece pe noi femeile? Eu cred ca si barbatul trebuie sa isi vada de pacatele lui nu sa ne judece pe noi femeile.De asta eu ca femeie m-am saturat de prostiile barbatilor.Si nu am de gand sa ma las folosita si inselata de nici un barbat.Pt ca am vazut ce fac barbatii cu celelalte femei,asa le bate la cap si insista pana ii lasa sa faca doar ce vor ei ca daca nu ele femeie stau doar in cearta.Dar si noi femeile putem lupta pt dreptatea noastra si sa insistam pana obtinem ceea ce ne dorim ca si noua sa ne fie bine nu doar barbatilor.

irina_24ro
Postat pe 7 Septembrie 2009 17:12
Omul are inclinatie si inspre a face bine dar si in spre a face rau.Depinde ce drum alege.Spre exemplu poate fii bun o perioada pana vin ispitele si omul se poate schimba.De asta este bine ca gandurile rele sa fie ignorate din mintea noastra pt ca duc doar la pierdere si distrugerea caracterului nostru.De asta avem nevoie de un preot credincios care sa ne indrume si sa ne ajute sa ne ferim de ispite.Pt ca gandurile rele,ispitele sunt pt a ne face sa ne pierdem increderea in Dumnezeu sa ne faca sa fim contra lui Dumnezeu si sa facem lucruri impotriva lui Dumnezeu.Dar noi sa nu ascultam de gandurile astea care ne fac sa ne intoarcem fata noastra de la Dumnezeu.Acesta este Diavolul cu ispitele lui,care vrea sa ne faca sa nu intram in contact cu Dumnezeu,sa ne faca sa pierdem increderea in Dumnezeu.Ca el Diavolul sa poate face ce vrea cu noi.Pt ca un om care nu asculta de Dumnezeu este un om pierdut( un suflet pierdut) si Diavolul poate face ce vrea cu omul care nu il are pe Dumnezeu ca stapan.Pe Dumnezeu in fruntea noastra ca sa ne ghideze pasii pt a merge pe un drum corect pt sufletul nostru.Pt ca Dumnezeu nu vrea sa ne dea atatea boli si suferinta.Pedeapsa ne-o atragem noi datorita faptelor noastre rele.
irina_24ro
Postat pe 7 Septembrie 2009 17:49
Omul are inclinatie si inspre a face bine dar si in spre a face rau.Depinde ce drum alege.Spre exemplu poate fii bun o perioada pana vin ispitele si omul se poate schimba.De asta este bine ca gandurile rele sa fie ignorate din mintea noastra pt ca duc doar la pierdere si distrugerea caracterului nostru.De asta avem nevoie de un preot credincios care sa ne indrume si sa ne ajute sa ne ferim de ispite.Pt ca gandurile rele,ispitele sunt pt a ne face sa ne pierdem increderea in Dumnezeu sa ne faca sa fim contra lui Dumnezeu si sa facem lucruri impotriva lui Dumnezeu.Dar noi sa nu ascultam de gandurile astea care ne fac sa ne intoarcem fata noastra de la Dumnezeu.Acesta este Diavolul cu ispitele lui,care vrea sa ne faca sa nu intram in contact cu Dumnezeu,sa ne faca sa pierdem increderea in Dumnezeu.Ca el Diavolul sa poate face ce vrea cu noi.Pt ca un om care nu asculta de Dumnezeu este un om pierdut( un suflet pierdut) si Diavolul poate face ce vrea cu omul care nu il are pe Dumnezeu ca stapan.Pe Dumnezeu in fruntea noastra ca sa ne ghideze pasii pt a merge pe un drum corect pt sufletul nostru.Pt ca Dumnezeu nu vrea sa ne dea atatea boli si suferinta.Pedeapsa ne-o atragem noi datorita faptelor noastre rele.
irina_24ro
Postat pe 7 Septembrie 2009 18:07
iar a ramas irina fara net
wife_de_zmeu
Postat pe 17 Septembrie 2009 18:58
a, nu, e undercover
panty_C
Postat pe 17 Septembrie 2009 19:00
ori o fi in pana de...copy/paste!
walkiria
Postat pe 17 Septembrie 2009 19:00
poate o tine mai multisor...
wife_de_zmeu
Postat pe 17 Septembrie 2009 19:02
nu cred s-avem noi norocu' asta...
preciouss
Postat pe 17 Septembrie 2009 19:04
Mai, bag sama ca voua va e dor de ea, nu-i asa?
anakin
Postat pe 17 Septembrie 2009 19:05
crezi ca in alta haina e mai...suportabila?
panty_C
Postat pe 17 Septembrie 2009 19:05
puschea pe limba, anakine
panty_C
Postat pe 17 Septembrie 2009 19:06
anakin, my friend...
wife_de_zmeu
Postat pe 17 Septembrie 2009 19:09
any,bro!
'aid sa te pupa preci!

preciouss
Postat pe 17 Septembrie 2009 19:11
Mai, mie mi-e dor de irinuca...
De cate ori ii citesc postarile, mi-o imaginez asa... o fetiscana la vreo 18-20 de ani, cu parul lung si blond, strans intr-o coada la ceafa, cu o rochita luuunga, incheiata in fata cu nasturi si cu guleras rotund, strans pe langa gat...
Irina, am ghicit?
Ella34
Postat pe 18 Septembrie 2009 14:58
barbatii astepta ca doar noi femeile sa fim cuminti dar voi sa va faceti de cap.Pt ca barbatii necredinciosi au o ciuda enorma pe femei ca cica ele le-au dar marul.Si cica femeia are o coasta in plus care ii apartine lui si umbla sa i-o scoata sa si-o puna la loc.Pt ca barbatii necredinciosi,adica toti oamenii necredinciosi sunt plini de ura si ei vad lucrurile doar in negru.Dar si femeile au vina lor,pt ca in loc sa lupte sa ii puna pe barbati la punct ele se razbuna si se iau dupa ei.Isi fac rau reciproc.Si cum fara lupta nu exista castiguri ca sa se implice mai mult in educatia barbatulu
irina_24ro
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:06
barbatii astepta ca doar noi femeile sa fim cuminti dar voi sa va faceti de cap.Pt ca barbatii necredinciosi au o ciuda enorma pe femei ca cica ele le-au dar marul.Si cica femeia are o coasta in plus care ii apartine lui si umbla sa i-o scoata sa si-o puna la loc.Pt ca barbatii necredinciosi,adica toti oamenii necredinciosi sunt plini de ura si ei vad lucrurile doar in negru.Dar si femeile au vina lor,pt ca in loc sa lupte sa ii puna pe barbati la punct ele se razbuna si se iau dupa ei.Isi fac rau reciproc.Si cum fara lupta nu exista castiguri ca sa se implice mai mult in educatia barbatulu
irina_24ro
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:06
irinuca la ora asta pe net?
mcrinelam
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:13
pt ca de asta scrie si in biblie ca este pacat sa se razbune pt ca asa barbatul nu o sa poata face diferenta dintre bine si rau si se inraieste mai mult de asta mai bine te impui dar pt asta trebuie sa fii corecta ca femeie si sa fii pe pozitie.Pt ca daca nu esti in stare sa te conduci singura te conduce altii si in favoarea lui.De asta este bine ca o femeie sa invete sa se conduca singura si sa inceapa sa gandeasca,pt ca multi se iau dupa gura la altii si oamenii te invata doar doar de rau.si te duc doar la rele.Pt ca ei te invata ce i-au invata altii pt ca zic de ce sa iti mearga tie mai bine daca lui i-a mers rau.De asta este bine sa gandesti si sa nu te mai iei dupa altii oamenii,pt ca putini oameni iti vor binele mai ales oamenii fara credinta pt ca ei sunt plini de ura in interior si vad totul doar in negru.
irina_24ro
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:16
a uitat sa schimbe contul din care posteaza...
panty_C
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:16
De la: mcrinelam, la data 2009-09-18 22:13:49irinuca la ora asta pe net?
Da am internet non stop acum..
irina_24ro
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:17
PROASTA VESTE NE-AI DAT!
kyra
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum credeti ca arata urmatoarele specimene? 191 De la: bestia_luptatoare 20 Decembrie 2009 17:05
Oferta JOB model videochat 3 De la: Ramstudio 10 Ianuarie 2013 23:36
Principii sau dragoste? 59 De la: teona_35 30 Iunie 2009 10:53
Menage a trois 14 De la: jeanette40 28 Decembrie 2010 17:14
Cumpara un buchet de flori si ajuti la plantarea unui copac 1 De la: Floriaana 25 Aprilie 2012 16:22
Setari Cookie-uri