Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ?

panty_C
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:22
Micass
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:22
putem interveni cumva, undeva, la cineva sa ne scape?!!!
ne-o auzi Dumnezeu? ne-o ajuta cumva??? poate se intrerupe curentul la tine iri (la mine a fost intrerupt cateva ore bune!!!)
garbo015564
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:25
aveti dreptate, micass si pantera, asa este!
pik_nik
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:25
De la: pik_nik, la data 2009-09-18 22:25:30aveti dreptate, micass si pantera, asa este!

Ai auzit ca suntem blonde?
Micass
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:27
ha?
panty_C
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:27
Pai unde scrie ca noi femeile trebuie sa stam la cratita? Si de ce as asculta de un barbat ca sa ma conduca in favoarea lui?Asta sunt reguli facute de barbati.Nu este obligatoriu ca femeia sa stea la cratita.Asta era pe vremea bunicii candfemeia facea 10 copii si trebuia sa inghita prostiile barbatilor.Nu avea credinta ca multe se maritau cu burta la gura.Poate se culcau cu putini barbati pt ca nu existau pile dar tot faceau sex si de asta nu erau puternice si erau slabe si de asta faceau barbatii ce vroiau cu elel.Barbatul poate fii seful doar atunci cand are capul lui IIsus,atunci cand este un om drept si ceea ce pretinda si sa ofere.Daca pretinde corectitudine si sa ofere corectitudine.
irina_24ro
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:31
Pai unde scrie ca noi femeile trebuie sa stam la cratita? Si de ce as asculta de un barbat ca sa ma conduca in favoarea lui?Asta sunt reguli facute de barbati.Nu este obligatoriu ca femeia sa stea la cratita.Asta era pe vremea bunicii candfemeia facea 10 copii si trebuia sa inghita prostiile barbatilor.Nu avea credinta ca multe se maritau cu burta la gura.Poate se culcau cu putini barbati pt ca nu existau pile dar tot faceau sex si de asta nu erau puternice si erau slabe si de asta faceau barbatii ce vroiau cu elel.Barbatul poate fii seful doar atunci cand are capul lui IIsus,atunci cand este un om drept si ceea ce pretinda si sa ofere.Daca pretinde corectitudine si sa ofere corectitudine.
irina_24ro
salut, vaz cu nu mai faceti fata irinucai si-am venit sa va scap!
ana02
s-a blocat naibii netu!
garbo015564
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:33
De la: ana02, la data 2009-09-18 22:31:17salut, vaz cu nu mai faceti fata irinucai si-am venit sa va scap!
irina_24ro
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:53
maica, tamaie am io, da` nu vine nici unul cu apa sfintita?
kyra
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:55
kyrule, e grele - nu cred ca e destul
panty_C
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:57
am io ca am luat duminica de la biserica Draganescu!
garbo015564
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:57
pai ce faci? stai cu ea in mana ? dijaba ?
iote, la mine-i fumigatie, ca la indieni !
kyra
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:59
stropesc acusica!
garbo015564
Postat pe 18 Septembrie 2009 23:02
irina_24ro
Postat pe 18 Septembrie 2009 23:02
auzi da n-ai zis mimic, zic ceva? incatez oaresce incantatie?
garbo015564
Postat pe 18 Septembrie 2009 23:03
De la: pik_nik, la data 2009-09-18 22:25:30aveti dreptate, micass si pantera, asa este!
irina_24ro
Postat pe 18 Septembrie 2009 23:06
irina, am si eu o curiozitate. ce anume din viata ta te-a determinat sa ajungi la acest fanatism religios? ca de una singura.....
mcrinelam
Postat pe 18 Septembrie 2009 23:23
Credem atunci cand avem probleme
Elena64
Postat pe 19 Septembrie 2009 09:08
De la: mcrinelam, la data 2009-09-18 23:23:00irina, am si eu o curiozitate. ce anume din viata ta te-a determinat sa ajungi la acest fanatism religios? ca de una singura.....
Draga scuza-ma dar te contrazic.Stii ce inseamna fanatism? O FANATICA CARE TINE CU RELIGIA EI PRECUM SUNT IAHOVISTII CARE TIN LA RELIGIA LOR DAR NU AU NICI O TREABA CU CREDINTA.Pe mine m-am impins curozitatea de a-l cunoaste cat mai mult pe Dumnezeu care se afla in fiecare dintre noi,dar cu cat omul face lucruri rele cu atata este mai parasit de Dumnezeu.PT ca fiecare om se vede bun,dar daca face o fapta buna si 9 rele.Pai asa cum cu o floare nu se face primavara,pt a te apropia de Dumnezeu tre sa faci 9 fapte bune si 1 rea si sa te rogi sa te ajute sa te indrepti.
irina_24ro
Postat pe 19 Septembrie 2009 10:14
Omul are inclinatie si inspre rau si inspre bine.Un exemplu. Eram doua fete,eu si inca o fata care nu era chiar serioasa,adica fara principiii,care se culca cu cine apuca,care minte,inseala.In apopierea noasta se afla un barbat care vorbea aurea,eu m-am luat de el pt ca vorbea aiurea,apoi s-a luat fata neserioasa de el.Pe mine pot sa zic ca ma respecta,pe cealalta fata a zis ca o bate daca nu isi tine gura.Ce concluzie am tras din asta? Pt ca in om exista si bine si rau.Binele care apreciaza si respecta corectitudinea si raul din om care urmareste sa distruga corectitudinea.Pt ca un om fara credinta care nu lucreaza la partea pozitiva si face doar rele nu are pic de stabilitate in caracterul sau.Este schimbator precum vremea ,astazi este bun,maine este rau.El nu este un om pe care sa te poti baza pt ca nu are pic de stabilitate in gandirea sa.
irina_24ro
Postat pe 19 Septembrie 2009 10:23
Omul are inclinatie si inspre rau si inspre bine.Un exemplu. Eram doua fete,eu si inca o fata care nu era chiar serioasa,adica fara principiii,care se culca cu cine apuca,care minte,inseala.In apopierea noasta se afla un barbat care vorbea aurea,eu m-am luat de el pt ca vorbea aiurea,apoi s-a luat fata neserioasa de el.Pe mine pot sa zic ca ma respecta,pe cealalta fata a zis ca o bate daca nu isi tine gura.Ce concluzie am tras din asta? Pt ca in om exista si bine si rau.Binele care apreciaza si respecta corectitudinea si raul din om care urmareste sa distruga corectitudinea.Pt ca un om fara credinta care nu lucreaza la partea pozitiva si face doar rele nu are pic de stabilitate in caracterul sau.Este schimbator precum vremea ,astazi este bun,maine este rau.El nu este un om pe care sa te poti baza pt ca nu are pic de stabilitate in gandirea sa.
irina_24ro
Postat pe 19 Septembrie 2009 10:23
Barbatul poate fii seful doar atunci cand are capul lui IIsus,atunci cand este un om drept si ceea ce pretinda si sa ofere.Daca pretinde corectitudine si sa ofere corectitudine. Si eu sunt smerita doar in fata lui Dumnezeu pt ca Dumnezeu este drept.Nu trebuie sa fii smerita in fata barbatului din contra nu trebuie sa te iei dupa capul lui ca ajungi rau.Asa cum au ajuns fetele in ziua de astazi,au ascultat de barbati si ce au ajuns?
Dar voi sunteti tare diabolici.voi barbatii.

Smerit trebuie sa fii doar in fata lui Dumnezeu nu in fata barbatului.Ce barbatul este Dumnezeu? Barbatul ar gandi ca Dumnezeu daca ar avea credinta,dar daca nu are credinta el gandeste ca un Diavol.Si de DIavol nu trebuie sa asculti.De barbat trebuie sa sculti atunci cand si el ofera corectitudine si este drept precum este Dumnezeu.Daca barbatul nu este drept nu trebuie sa asculti de el pt ca vei ajunge rau.
irina_24ro
Postat pe 19 Septembrie 2009 11:02
De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 11:02:03Barbatul poate fii seful doar atunci cand are capul lui IIsus,atunci cand este un om drept si ceea ce pretinda si sa ofere.Daca pretinde corectitudine si sa ofere corectitudine. Si eu sunt smerita doar in fata lui Dumnezeu pt ca Dumnezeu este drept.Nu trebuie sa fii smerita in fata barbatului din contra nu trebuie sa te iei dupa capul lui ca ajungi rau.Asa cum au ajuns fetele in ziua de astazi,au ascultat de barbati si ce au ajuns?
Dar voi sunteti tare diabolici.voi barbatii.

Smerit trebuie sa fii doar in fata lui Dumnezeu nu in fata barbatului.Ce barbatul este Dumnezeu? Barbatul ar gandi ca Dumnezeu daca ar avea credinta,dar daca nu are credinta el gandeste ca un Diavol.Si de DIavol nu trebuie sa asculti.De barbat trebuie sa asculti atunci cand si el ofera corectitudine si este drept precum este Dumnezeu.Daca barbatul nu este drept nu trebuie sa asculti de el pt ca vei ajunge rau.
irina_24ro
Postat pe 19 Septembrie 2009 11:03
Poate se culcau cu putini barbati pt ca nu existau pile dar tot faceau sex si de asta nu erau puternice si erau slabe si de asta faceau

Irina Draga......dar pe tine mama ta cum te-a facut?
oare nu a facut sex cu tatal tau? ori pe tine te-a adus barza?
persidadamian
Postat pe 19 Septembrie 2009 14:17
Ce sa-i faci? asta e... noi toti suntem niste malformati pentru ca parintii nostrii au facut lucrul asta pacatos ca sa ne nastem noi, iar tu esti o perfecta pentru ca te-a adus barza.
De ce nu ai grija de sufletul tau prima data?
Una e sa discuti pe tema religioasa si alta e sa o iei pe aratura.
Tu ce alegi?
persidadamian
Postat pe 19 Septembrie 2009 14:22
De la: persidadamian, la data 2009-09-19 14:17:10Poate se culcau cu putini barbati pt ca nu existau pile dar tot faceau sex si de asta nu erau puternice si erau slabe si de asta faceau

Irina Draga......dar pe tine mama ta cum te-a facut?
oare nu a facut sex cu tatal tau? ori pe tine te-a adus barza?
Pai si mama mea a avut o viata grea a fost dominata de taticul numai in favoarea lui pt ca mama mea nu este asa credincioasa,nici taticul eu seman cu bunica mea.Bunica mea ii placea corectitudinea.La parintii mei nu prea le place corectitudinea.Mama mea a inceput a creada in Dumnezeu dar cand a vazut ca nu ii pica bani din cer a cam renuntat.Pt ca chiar daca esti credincios nu primesti nimic pe gratis,trebuie sa muncesti.Dumnezeu iti da putere minte sa iti realizezi planurile daca asculti de El.Dar si tu trebuie sa muncesti.Pt ca daca Dumnezeu ni le-ar da toate pe gratis cu totiii am fii niste putori si am cersi doar.De asta lui Dumnezeu ii plac oamenii harnici care se straduie si el ne ajuta dar si noi trebuie sa muncim.
irina_24ro
Postat pe 19 Septembrie 2009 19:30
iaca pozna
panty_C
Postat pe 19 Septembrie 2009 19:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
IMOBILIARE 5 De la: anakin 6 Decembrie 2010 14:40
iubirea 183 De la: razvanut 9 Martie 2012 11:01
Se nasc noii lideri de partide politice 16 De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 23:32
sufar al draqului de tare! 68 De la: Dor_marunt 13 Mai 2010 22:05
buna fetelor 1 De la: danseanavictoria 18 Martie 2011 15:40
Setari Cookie-uri