De la: persidadamian, la data 2009-09-19 14:22:04Ce sa-i faci? asta e... noi toti suntem niste malformati pentru ca parintii nostrii au facut lucrul asta pacatos ca sa ne nastem noi, iar tu esti o perfecta pentru ca te-a adus barza.Tu draga stai linistita nu te agita.Eu doar dau exemple,de ce femeile sunt si erau asa slabe si erau dominate de barbati in favoarea lor.Pt ca barbatul are un psihic mult mai dezvoltat ca al femeiii,de aia a si spus ca barbatul sa conduca femeia,dar nu sa o conduca in favoarea lui.Dumnezeu vrea ca barbatul sa fie drept cu femeia,nu sa o conduca in favoarea lui. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 19:35 |
||
---|---|---|
De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 19:35:32Eu nu judec femeile ci incerc sa le deschid capul sa inteleaga.Si asta face parte din religie.De ce barbatul domina femeia.Pt ca asa zice biblia.Dar barbatul nu a citit bine ca pt a domina femeia trebuie sa fii un barbat drept,nu sa o domini in favoarea ta.Pt ca ca daca domini femeia in favoarea ta,femeia se inraieste.De la: persidadamian, la data 2009-09-19 14:22:04Ce sa-i faci? asta e... noi toti suntem niste malformati pentru ca parintii nostrii au facut lucrul asta pacatos ca sa ne nastem noi, iar tu esti o perfecta pentru ca te-a adus barza.Tu draga stai linistita nu te agita.Eu doar dau exemple,de ce femeile sunt si erau asa slabe si erau dominate de barbati in favoarea lor.Pt ca barbatul are un psihic mult mai dezvoltat ca al femeiii,de aia a si spus ca barbatul sa conduca femeia,dar nu sa o conduca in favoarea lui.Dumnezeu vrea ca barbatul sa fie drept cu femeia,nu sa o conduca in favoarea lui. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 19:37 |
||
"barbatul are un psihic mult mai dezvoltat ca al femeiii" cine ti-a zis tie asta bre irino?? |
||
|
||
eladaela Postat pe 19 Septembrie 2009 19:38 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 19:37:58Si de asta femeia a ajuns asa.De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 19:35:32Eu nu judec femeile ci incerc sa le deschid capul sa inteleaga.Si asta face parte din religie.De ce barbatul domina femeia.Pt ca asa zice biblia.Dar barbatul nu a citit bine ca pt a domina femeia trebuie sa fii un barbat drept,nu sa o domini in favoarea ta.Pt ca ca daca domini femeia in favoarea ta,femeia se inraieste.De la: persidadamian, la data 2009-09-19 14:22:04Ce sa-i faci? asta e... noi toti suntem niste malformati pentru ca parintii nostrii au facut lucrul asta pacatos ca sa ne nastem noi, iar tu esti o perfecta pentru ca te-a adus barza.Tu draga stai linistita nu te agita.Eu doar dau exemple,de ce femeile sunt si erau asa slabe si erau dominate de barbati in favoarea lor.Pt ca barbatul are un psihic mult mai dezvoltat ca al femeiii,de aia a si spus ca barbatul sa conduca femeia,dar nu sa o conduca in favoarea lui.Dumnezeu vrea ca barbatul sa fie drept cu femeia,nu sa o conduca in favoarea lui. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 19:39 |
||
eladeao...imi furasi voarbele! | ||
preciouss Postat pe 19 Septembrie 2009 19:39 |
||
no hai sa bem ca oricum cu irinuca nu avem nici o sansa |
||
eladaela Postat pe 19 Septembrie 2009 19:40 |
||
De la: eladaela, la data 2009-09-19 19:38:41"barbatul are un psihic mult mai dezvoltat ca al femeiii"Pt ca barbatii sunt mai practici ca o femeie,femeile sunt mai sensibile si nu sunt asa hotarate ca un barbat.De asta fac barbatii ce vor cu femeile.Barbatii nu comunica prea mult,ei tac si fac.Doar femeia are gura cam mare,zice multe dar face putine. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 19:42 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 19:42:45De ce barbatii merg in razboi.Pt ca sunt mai rezistenti luptei.Pe cand femeia o rupe la fuga.Mai sunt si femei puternice care merg in razboi dar foarte putine.Pt ca femeile sunt sensibile.De la: eladaela, la data 2009-09-19 19:38:41"barbatul are un psihic mult mai dezvoltat ca al femeiii"Pt ca barbatii sunt mai practici ca o femeie,femeile sunt mai sensibile si nu sunt asa hotarate ca un barbat.De asta fac barbatii ce vor cu femeile.Barbatii nu comunica prea mult,ei tac si fac.Doar femeia are gura cam mare,zice multe dar face putine. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 19:45 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 19:45:53De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 19:42:45De ce barbatii merg in razboi?.Pt ca sunt mai rezistenti luptei.Pe cand femeia o rupe la fuga.Mai sunt si femei puternice care merg in razboi dar foarte putine.Pt ca femeile sunt sensibile.De la: eladaela, la data 2009-09-19 19:38:41"barbatul are un psihic mult mai dezvoltat ca al femeiii"Pt ca barbatii sunt mai practici ca o femeie,femeile sunt mai sensibile si nu sunt asa hotarate ca un barbat.De asta fac barbatii ce vor cu femeile.Barbatii nu comunica prea mult,ei tac si fac.Doar femeia are gura cam mare,zice multe dar face putine. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 19:46 |
||
irina, tu draga stai linistita nu te agita.barbatul are un psihic mult mai dezvoltat ca al femeiii,de aia a si spus domnul ca barbatul sa conduca femeia,dar nu sa o conduca in favoarea lui ci in favoarea domniei lui. Dumnezeu vrea ca barbatul sa fie drept cu femeia,nu sa o conduca in favoarea lui, a celui de sus, adica de la etaj ci in favoarea ei acelei de jos. cum s-ar zice sa o puna sa spele, sa calce, sa faca piata, sa faca copii. ninim 10. Pt ca barbatii sunt mai practici ca o femeie,femeile sunt mai sensibile si nu sunt asa hotarate ca un barbat. De asta fac barbatii ce vor cu femeile.Barbatii nu comunica prea mult,ei tac si fac.Doar femeia are gura cam mare,zice multe dar face putine.de asta, hai, huscheala ca s-a terminat pauza . la munca, femeie ! |
||
si_totusi Postat pe 19 Septembrie 2009 19:49 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 19:37:58Si pt a putea fii un barbat drept.trebuie sa ai credinta puternica in Dumnezeu si sa actionezi pozitiv in favoarea la amandoi.Avand credinta incepi sa vezi lucurile altfel mai pozitiv.De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 19:35:32Eu nu judec femeile ci incerc sa le deschid capul sa inteleaga.Si asta face parte din religie.De ce barbatul domina femeia.Pt ca asa zice biblia.Dar barbatul nu a citit bine ca pt a domina femeia trebuie sa fii un barbat drept,nu sa o domini in favoarea ta.Pt ca ca daca domini femeia in favoarea ta,femeia se inraieste.De la: persidadamian, la data 2009-09-19 14:22:04Ce sa-i faci? asta e... noi toti suntem niste malformati pentru ca parintii nostrii au facut lucrul asta pacatos ca sa ne nastem noi, iar tu esti o perfecta pentru ca te-a adus barza.Tu draga stai linistita nu te agita.Eu doar dau exemple,de ce femeile sunt si erau asa slabe si erau dominate de barbati in favoarea lor.Pt ca barbatul are un psihic mult mai dezvoltat ca al femeiii,de aia a si spus ca barbatul sa conduca femeia,dar nu sa o conduca in favoarea lui.Dumnezeu vrea ca barbatul sa fie drept cu femeia,nu sa o conduca in favoarea lui. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 19:52 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-09-19 19:49:13irina, tu draga stai linistita nu te agita.barbatul are un psihic mult mai dezvoltat ca al femeiii,de aia a si spus domnul ca barbatul sa conduca femeia,dar nu sa o conduca in favoarea lui ci in favoarea domniei lui.Hai nu prinde curaj ca mesajul nu este valabil pt tine.In biblie scrie ca barbatul sa fie credincios si sa se comporte frumos cu femeia,ca femeia nu este o sclava.Nu barbatul conduce ci conduc amandoi,nu ca femeia respecta regulile barbatului.In primul rand o barbat educat nu trateaza femeia ca o sclava.Eu daca ma marit ma marit cu un barbat credincios pt ca vreau copiii cuminti nu vagabonti ca taicasu. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 19:56 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 19:56:54Dar barbatii fara credinta vad lucrurile doar in negru.Pt ca daca doar rele face.Asa cum femeia trebuie sa asculte de regulile lui Dumnezeu asa si barbatul trebuie sa asculte de regulile lui Dumnezeu.Pt ca si barbatul si femeia sunt la fel de pacatosi.De la: si_totusi, la data 2009-09-19 19:49:13irina, tu draga stai linistita nu te agita.barbatul are un psihic mult mai dezvoltat ca al femeiii,de aia a si spus domnul ca barbatul sa conduca femeia,dar nu sa o conduca in favoarea lui ci in favoarea domniei lui.Hai nu prinde curaj ca mesajul nu este valabil pt tine.In biblie scrie ca barbatul sa fie credincios si sa se comporte frumos cu femeia,ca femeia nu este o sclava.Nu barbatul conduce ci conduc amandoi,nu ca femeia respecta regulile barbatului.In primul rand o barbat educat nu trateaza femeia ca o sclava.Eu daca ma marit ma marit cu un barbat credincios pt ca vreau copiii cuminti nu vagabonti ca taicasu. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 20:00 |
||
stiu irina ca nu era pentru mine. ziceam si eu in general. de!! sunt barbat si apreciez femeile care-s cu credinta . nu-mi place sa fac femeia sclava. ii incurajez toate hobyurile, gen cele enuntate mai sus. | ||
si_totusi Postat pe 19 Septembrie 2009 20:01 |
||
Si intr-o casatorie regulile le face Dumnezeu,nu barbatul si regulile lui Dumnezeu sunt valabile pt amandoi si pt barbat si pt femeie.Ca barbatul sa isi respecte femeia si la fel invers.Ca regulile barbatului sa fie valabile la amandoi.Regulile lui Dumnezeu sunt valabile pt amandoi.Si pt barbat si pt femeie. | ||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 20:03 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-09-19 20:01:20stiu irina ca nu era pentru mine. ziceam si eu in general. de!! sunt barbat si apreciez femeile care-s cu credinta . nu-mi place sa fac femeia sclava. ii incurajez toate hobyurile, gen cele enuntate mai sus.Si intr-o casatorie regulile le face Dumnezeu,nu barbatul si regulile lui Dumnezeu sunt valabile pt amandoi si pt barbat si pt femeie.Ca barbatul sa isi respecte femeia si la fel invers.Ca regulile barbatului sa fie valabile la amandoi.Regulile lui Dumnezeu sunt valabile pt amandoi.Si pt barbat si pt femeie. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 20:05 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:05:27De la: si_totusi, la data 2009-09-19 20:01:20stiu irina ca nu era pentru mine. ziceam si eu in general. de!! sunt barbat si apreciez femeile care-s cu credinta . nu-mi place sa fac femeia sclava. ii incurajez toate hobyurile, gen cele enuntate mai sus.Si intr-o casatorie regulile le face Dumnezeu,nu barbatul si regulile lui Dumnezeu sunt valabile pt amandoi si pt barbat si pt femeie.Ca barbatul sa isi respecte femeia si la fel invers.Nu regulile barbatului sa fie valabile la amandoi.Regulile lui Dumnezeu sunt valabile pt amandoi.Si pt barbat si pt femeie. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 20:06 |
||
pik_nik Postat pe 19 Septembrie 2009 20:07 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-09-19 20:01:20stiu irina ca nu era pentru mine. ziceam si eu in general. de!! sunt barbat si apreciez femeile care-s cu credinta . nu-mi place sa fac femeia sclava. ii incurajez toate hobyurile, gen cele enuntate mai sus.Pai si barbatul poate sta la cratita pt ca si femeia trebuie sa munceasca pt ca daca ma las in grija barbatului apai mor de foame.Ca multi sunt barbati doar cu numele dar nu sunt nici macar in stare sa intretina o familie,ca si femeile trebuie sa lucre.Asa ca si vor barbatii tre sa stati la cratita ca si voi haliti nu doar femeile. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 20:09 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:06:19De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:05:27De la: si_totusi, la data 2009-09-19 20:01:20stiu irina ca nu era pentru mine. ziceam si eu in general. de!! sunt barbat si apreciez femeile care-s cu credinta . nu-mi place sa fac femeia sclava. ii incurajez toate hobyurile, gen cele enuntate mai sus.Si intr-o casatorie regulile le face Dumnezeu,nu barbatul si regulile lui Dumnezeu sunt valabile pt amandoi si pt barbat si pt femeie.Ca barbatul sa isi respecte femeia si la fel invers.Nu regulile barbatului sa fie valabile la amandoi.Regulile lui Dumnezeu sunt valabile pt amandoi.Si pt barbat si pt femeie. cica de ieri a mai schimbat cate ceva prin regulile cele domnul. da nu prea mult. pe ici pe colo . cica a dat voie barbatului sa aiba mai multe drepturi si mai putine indatoriri. da, pana nu vad in monitorul oficial, ne cred. oricum, respect femeile |
||
si_totusi Postat pe 19 Septembrie 2009 20:12 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:09:14Asa ca te rog sa te duci sa faci cunostinta cu cratita. Dar stiiti ca in multe casatoriii sunt certuri pt ca se baga parintiii,in general soacra ca si nora trebuie sa faca ce a facut ea,sa faca de toate,curat mancare,etcccc.Ca de ce norei sa ii mearga mai bine, daca ei i-a mers rau si se baga si de asta se fac divorturi din cauza rautatiii oamenilor.Pt ca nu este bine sa stai cu socri ca oamenii sunt rai. Asa ca mai bine faci bani apoi te casatoresti.Ca socri numai strambe baga.PtDe la: si_totusi, la data 2009-09-19 20:01:20stiu irina ca nu era pentru mine. ziceam si eu in general. de!! sunt barbat si apreciez femeile care-s cu credinta . nu-mi place sa fac femeia sclava. ii incurajez toate hobyurile, gen cele enuntate mai sus.Pai si barbatul poate sta la cratita pt ca si femeia trebuie sa munceasca pt ca daca ma las in grija barbatului apai mor de foame.Ca multi sunt barbati doar cu numele dar nu sunt nici macar in stare sa intretina o familie,ca si femeile trebuie sa lucre.Asa ca si vor barbatii tre sa stati la cratita ca si voi haliti nu doar femeile. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 20:13 |
||
pik_nik Postat pe 19 Septembrie 2009 20:14 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-09-19 20:12:06Pai da ca regulie le faceti asa cum vreti voi.Proaste sunt femeile care vi le accepta.Dar doar femeie slabe de minte accepta barbati doar cu numele doar ca sa le domine dar in respt ele fac de toate.Munca,casa,cratita.De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:06:19De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:05:27De la: si_totusi, la data 2009-09-19 20:01:20stiu irina ca nu era pentru mine. ziceam si eu in general. de!! sunt barbat si apreciez femeile care-s cu credinta . nu-mi place sa fac femeia sclava. ii incurajez toate hobyurile, gen cele enuntate mai sus.Si intr-o casatorie regulile le face Dumnezeu,nu barbatul si regulile lui Dumnezeu sunt valabile pt amandoi si pt barbat si pt femeie.Ca barbatul sa isi respecte femeia si la fel invers.Nu regulile barbatului sa fie valabile la amandoi.Regulile lui Dumnezeu sunt valabile pt amandoi.Si pt barbat si pt femeie. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 20:15 |
||
pik_nik Postat pe 19 Septembrie 2009 20:16 |
||
te rog eu sa comentezi mai mult - asa...vreo 25 de postari! | ||
panty_C Postat pe 19 Septembrie 2009 20:17 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:15:41De la: si_totusi, la data 2009-09-19 20:12:06Pai da ca regulie le faceti asa cum vreti voi.Proaste sunt femeile care vi le accepta.Dar doar femeie slabe de minte accepta barbati doar cu numele doar ca sa le domine dar in rest ele fac de toate.Munca,casa,cratita.Pai barbatul domina femeia in favoarea lui,si la randul lui barbatul este dominat de altii in favoarea lui,de sefiii de oameni superiori lui.Pt ca asa cum faci asa primesti.Pt ca Dumnezeu este drept.De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:06:19De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:05:27De la: si_totusi, la data 2009-09-19 20:01:20stiu irina ca nu era pentru mine. ziceam si eu in general. de!! sunt barbat si apreciez femeile care-s cu credinta . nu-mi place sa fac femeia sclava. ii incurajez toate hobyurile, gen cele enuntate mai sus.Si intr-o casatorie regulile le face Dumnezeu,nu barbatul si regulile lui Dumnezeu sunt valabile pt amandoi si pt barbat si pt femeie.Ca barbatul sa isi respecte femeia si la fel invers.Nu regulile barbatului sa fie valabile la amandoi.Regulile lui Dumnezeu sunt valabile pt amandoi.Si pt barbat si pt femeie. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 20:18 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:13:04De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:09:14Asa ca te rog sa te duci sa faci cunostinta cu cratita. Dar stiiti ca in multe casatoriii sunt certuri pt ca se baga parintiii,in general soacra ca si nora trebuie sa faca ce a facut ea,sa faca de toate,curat mancare,etcccc.Ca de ce norei sa ii mearga mai bine, daca ei i-a mers rau si se baga si de asta se fac divorturi din cauza rautatiii oamenilor.Pt ca nu este bine sa stai cu socri ca oamenii sunt rai. Asa ca mai bine faci bani apoi te casatoresti.Ca socri numai strambe baga.PtDe la: si_totusi, la data 2009-09-19 20:01:20stiu irina ca nu era pentru mine. ziceam si eu in general. de!! sunt barbat si apreciez femeile care-s cu credinta . nu-mi place sa fac femeia sclava. ii incurajez toate hobyurile, gen cele enuntate mai sus.Pai si barbatul poate sta la cratita pt ca si femeia trebuie sa munceasca pt ca daca ma las in grija barbatului apai mor de foame.Ca multi sunt barbati doar cu numele dar nu sunt nici macar in stare sa intretina o familie,ca si femeile trebuie sa lucre.Asa ca si vor barbatii tre sa stati la cratita ca si voi haliti nu doar femeile. nici nu ma gandesc sa o duc la mama. sotia mea e o floare care calca, spala, da cu var, repara poarta, gardul . cum sa o las pe mama sa o jigneasca? aica sa-i ia matura din mana sau sa faca piata? |
||
si_totusi Postat pe 19 Septembrie 2009 20:19 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-09-19 20:12:06Pai si barbatul este Dominat de altii superiori lui si este exploatat si el ca barbat nu poate actiona in favoarea lui,pt ca asa vrea Dumnezeu ca barbatul sa primeasca la fel cum face.Asa si barbatul este dominat de altiii superiori lui in favoarea altora.Pt ca asa cum face el cu ceilalti oameni asa si primeste.Pt ca Dumnezeu este drept.De asta este si o vorba,sa tii minte ce oferi si ce faci cu altii ca sa stiii ce te asteapta si ce vei primi.Pt ca Dumnezeu le intoarce la toti exact cum fac atunci cand le este viata mai frumoasa.De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:06:19De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:05:27De la: si_totusi, la data 2009-09-19 20:01:20stiu irina ca nu era pentru mine. ziceam si eu in general. de!! sunt barbat si apreciez femeile care-s cu credinta . nu-mi place sa fac femeia sclava. ii incurajez toate hobyurile, gen cele enuntate mai sus.Si intr-o casatorie regulile le face Dumnezeu,nu barbatul si regulile lui Dumnezeu sunt valabile pt amandoi si pt barbat si pt femeie.Ca barbatul sa isi respecte femeia si la fel invers.Nu regulile barbatului sa fie valabile la amandoi.Regulile lui Dumnezeu sunt valabile pt amandoi.Si pt barbat si pt femeie. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 20:23 |
||
De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:18:43De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:15:41De la: si_totusi, la data 2009-09-19 20:12:06Pai da ca regulie le faceti asa cum vreti voi.Proaste sunt femeile care vi le accepta.Dar doar femeie slabe de minte accepta barbati doar cu numele doar ca sa le domine dar in rest ele fac de toate.Munca,casa,cratita.Pai barbatul domina femeia in favoarea lui,si la randul lui barbatul este dominat de altii in favoarea lui,de sefiii de oameni superiori lui.Pt ca asa cum faci asa primesti.Pt ca Dumnezeu este drept.De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:06:19De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:05:27De la: si_totusi, la data 2009-09-19 20:01:20stiu irina ca nu era pentru mine. ziceam si eu in general. de!! sunt barbat si apreciez femeile care-s cu credinta . nu-mi place sa fac femeia sclava. ii incurajez toate hobyurile, gen cele enuntate mai sus.Si intr-o casatorie regulile le face Dumnezeu,nu barbatul si regulile lui Dumnezeu sunt valabile pt amandoi si pt barbat si pt femeie.Ca barbatul sa isi respecte femeia si la fel invers.Nu regulile barbatului sa fie valabile la amandoi.Regulile lui Dumnezeu sunt valabile pt amandoi.Si pt barbat si pt femeie. irina,cica nu-i drept. mai merge si el adus de shale. ca de! are o varsta sireacul si tot aplecandu-se si tot uitandu-se la toti ametitii de pe pamnt , l-a apucat lombago sciatica. |
||
si_totusi Postat pe 19 Septembrie 2009 20:24 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-09-19 20:19:39Pai si barbatul este Dominat de altii superiori lui si este exploatat si el ca barbat nu poate actiona in favoarea lui,pt ca asa vrea Dumnezeu ca barbatul sa primeasca la fel cum face.Asa si barbatul este dominat de altiii superiori lui in favoarea altora.Pt ca asa cum face el cu ceilalti oameni asa si primeste.Pt ca Dumnezeu este drept.De asta este si o vorba,sa tii minte ce oferi si ce faci cu altii ca sa stiii ce te asteapta si ce vei primi.Pt ca Dumnezeu le intoarce la toti exact cum fac atunci cand le este viata mai frumoasa.De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:13:04De la: irina_24ro, la data 2009-09-19 20:09:14Asa ca te rog sa te duci sa faci cunostinta cu cratita. Dar stiiti ca in multe casatoriii sunt certuri pt ca se baga parintiii,in general soacra ca si nora trebuie sa faca ce a facut ea,sa faca de toate,curat mancare,etcccc.Ca de ce norei sa ii mearga mai bine, daca ei i-a mers rau si se baga si de asta se fac divorturi din cauza rautatiii oamenilor.Pt ca nu este bine sa stai cu socri ca oamenii sunt rai. Asa ca mai bine faci bani apoi te casatoresti.Ca socri numai strambe baga.PtDe la: si_totusi, la data 2009-09-19 20:01:20stiu irina ca nu era pentru mine. ziceam si eu in general. de!! sunt barbat si apreciez femeile care-s cu credinta . nu-mi place sa fac femeia sclava. ii incurajez toate hobyurile, gen cele enuntate mai sus.Pai si barbatul poate sta la cratita pt ca si femeia trebuie sa munceasca pt ca daca ma las in grija barbatului apai mor de foame.Ca multi sunt barbati doar cu numele dar nu sunt nici macar in stare sa intretina o familie,ca si femeile trebuie sa lucre.Asa ca si vor barbatii tre sa stati la cratita ca si voi haliti nu doar femeile. |
||
irina_24ro Postat pe 19 Septembrie 2009 20:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dedicaTIE - Dedicatii speciale, personalizate | 1 | De la: burunducel 21 Septembrie 2010 11:40 |
IMOBILIARE | 5 | De la: anakin 6 Decembrie 2010 14:40 |
topic pentru poezii stangace... | 2065 | De la: fleurdelis 29 Ianuarie 2016 21:13 |
|
||
Distractia la mare poate fi toxica | 1 | De la: danielatontsch 22 August 2009 11:36 |
MERITA SA AI CASA TA CU FAMILIA TA,SOT,SOTIE SI COPII ? | 14 | De la: SERIOSUL 21 Iulie 2012 14:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară