Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ?

parol!
Curat murdar!
sora_ilsi
Postat pe 24 Septembrie 2009 21:20
si eu cu cine votez?
panty_C
Postat pe 24 Septembrie 2009 21:23
Cu curat sau cu murdar!
sora_ilsi
Postat pe 24 Septembrie 2009 21:24
curat, curat fara discutie!
panty_C
Postat pe 24 Septembrie 2009 21:27
Pai da oamelor le este frica sa lupte ca sa se schimbe pt ca le este frica ca nu o sa-i accepte ceilalti oameni.Pai ce nevoiaie aveti voi de oameniii fara credinta pt ca oricum nu va ajuta cu nimic.Pt ca oamenii fara credinta se aduna doar atunci cand este vorba de prostii dar atunci cand este vorba sa se ajute intre ei,nu stie cum sa o rupa la fuga.La fel si criminalii pe ei ii unesc rautatea de a face rau,dar pana la urma ajung sa se omoare intre ei.Ce nevoie ai tu daca nu o sa fii acceptat de altii pt ca automat ce vei incepe sa te schimbi gandirea ta va incepe sa se schimbe si tu vei iesi din turma.Nu o sa mai fii acceptat de oamenii necredinciosi,dar ce nevoie ai tu de oamenii necredinciosi? Oricum nu te ajuta cu nimic.Pt ca pe oamenii necredinciosii ii unesc doar prostiile si pacate dar ei nu se ajuta intre ei.Sincer mie nu imi pasa ca nu acceptata de oamenii fara credinta in Dumnezeu pt ca oricum nu ma ajuta cu nimic.Oamenii pacatosi umbla doar sa iti umble capul cu prostii ca sa iti mearga rau,pt ca de ajutat nici unul nu te ajuta.Ce nevoie am eu de ei?
irina_24ro
Postat pe 25 Septembrie 2009 15:21
Pai da oamelor le este frica sa lupte ca sa se schimbe pt ca le este frica ca nu o sa-i accepte ceilalti oameni.Pai ce nevoiaie aveti voi de oameniii fara credinta pt ca oricum nu va ajuta cu nimic.Pt ca oamenii fara credinta se aduna doar atunci cand este vorba de prostii dar atunci cand este vorba sa se ajute intre ei,nu stie cum sa o rupa la fuga.La fel si criminalii pe ei ii unesc rautatea de a face rau,dar pana la urma ajung sa se omoare intre ei.Ce nevoie ai tu daca nu o sa fii acceptat de altii pt ca automat ce vei incepe sa te schimbi gandirea ta va incepe sa se schimbe si tu vei iesi din turma.Nu o sa mai fii acceptat de oamenii necredinciosi,dar ce nevoie ai tu de oamenii necredinciosi? Oricum nu te ajuta cu nimic.Pt ca pe oamenii necredinciosii ii unesc doar prostiile si pacate dar ei nu se ajuta intre ei.Sincer mie nu imi pasa ca nu acceptata de oamenii fara credinta in Dumnezeu pt ca oricum nu ma ajuta cu nimic.Oamenii pacatosi umbla doar sa iti umble capul cu prostii ca sa iti mearga rau,pt ca de ajutat nici unul nu te ajuta.Ce nevoie am eu de ei?
irina_24ro
Postat pe 25 Septembrie 2009 15:23
Pt ca oricum sunt nefolositori si nu te poti baza pe ei.Sunt schimbatori precum vremea,azi este
rau maine este bun poate,azi nu te fura ca sa faca aparenta ca este corect,maine iti fura portofelul.Sincer la ce mi-ar folosi asemenea prieteni?
irina_24ro
Postat pe 25 Septembrie 2009 15:45
Ce treaba ai tu cu oamenii, din moment ce credinta este o relatie personala intre tine si Dumnezeu?Lasa-L pe Dumnezeu sa isi faca grija de asta.Si nu mai judeca tu omenirea asta pentru ca si tu faci parte din ea si esti la fel de pacatoasa ca toti ceilalti.Chiar nu-ti dai seama de ridicolul situatiei? Prietenii trebuie sa stii sa ii faci, fetito.Nu uita ce a spus Mantuitorul cand niste barbati au vrut sa lapideze o prostituata:
-Cine se crede fara prihana, acela sa ridice primul piatra si sa o arunce.
Daca tu crezi in Dumnezeu, ceea ce este un lucru bun, de ce iti bati joc de credinta Domnului?Ai grija fata, ca nu Dumnezeu te pune sa razi de creatia Lui.Ia intreaba, nu mai este cineva pe acolo care te invata sa faci asta?
Ioana007
Postat pe 25 Septembrie 2009 17:12
De la: Ioana007, la data 2009-09-25 17:12:36Ce treaba ai tu cu oamenii, din moment ce credinta este o relatie personala intre tine si Dumnezeu?Lasa-L pe Dumnezeu sa isi faca grija de asta.Si nu mai judeca tu omenirea asta pentru ca si tu faci parte din ea si esti la fel de pacatoasa ca toti ceilalti.Chiar nu-ti dai seama de ridicolul situatiei? Prietenii trebuie sa stii sa ii faci, fetito.Nu uita ce a spus Mantuitorul cand niste barbati au vrut sa lapideze o prostituata:
Daca tu crezi in Dumnezeu, ceea ce este un lucru bun, de ce iti bati joc de credinta Domnului?Ai grija fata, ca nu Dumnezeu te pune sa razi de creatia Lui.Ia intreaba, nu mai este cineva pe acolo care te invata sa faci asta?
Pai eu cred ca tu nu ai habar despre ce vorbesti.Dumnezeu lucreaza prin oamenii,asa cum voi oamenii negativi aveti instincte negative diferite.Asa si oamenii care slujesc Lui Dumnezeu au instincte diferite.Unui ii mai autoritar,unui este mai moale.Credinciosii sunt diferiti prin actiunea si instinctele lor.Frate.
irina_24ro
Postat pe 26 Septembrie 2009 12:48
De la: irina_24ro, la data 2009-09-26 12:32:38

De la: roxy_rox19, la data 2009-09-25 20:01:34

cui ii plac femeile serioase?
Pai cui ii plac femeile serioase? Nimanui. Buna intrebare,bun raspunns.Dar am si eu o intrebare? Dar voua femeilor va plac barbatii neseriosi? Atunci cand un barbat zice ca ii plac femeile neserioase,isi bate joc de voi.Pt ca stiti voi ca barbatul invata femeia doar lucruri in favoarea lui,care ii convin lui apoi daca ii merge rade de femeie ca este proasta.Pt ca barbatii au ciuda pe femei ca se culca cu sefiii pt bani,nu au pic de cinste pt ele de asta si isi bat joc de ele.Barbatiilor le plac femeile serioase si hotarate care stiu ce vor de la viata.Pt ca ei nu depun suflet pt o femeie neserioasa.O femeie neserioasa pt un barbat este o jucarie pt ca el sa se descarce sexual.Dar nu pune suflet cu o femeie neserioasa,de asta barbatul inseala femeia si face misto din ea.Voli chiar nu intelegeti.?Oricum barbatii nu au nici un drept sa judece femeile pt ca si ei gresesc.Dar barbatii sunt tare rai si nu se vad pe ei.Nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni si sa isi bata joc.Aici este in joc rautatea oamenilor.
irina_24ro
Postat pe 26 Septembrie 2009 12:49
De la: irina_24ro, la data 2009-09-26 12:48:57
De la: Ioana007, la data 2009-09-25 17:12:36Ce treaba ai tu cu oamenii, din moment ce credinta este o relatie personala intre tine si Dumnezeu?Lasa-L pe Dumnezeu sa isi faca grija de asta.Si nu mai judeca tu omenirea asta pentru ca si tu faci parte din ea si esti la fel de pacatoasa ca toti ceilalti.Chiar nu-ti dai seama de ridicolul situatiei? Prietenii trebuie sa stii sa ii faci, fetito.Nu uita ce a spus Mantuitorul cand niste barbati au vrut sa lapideze o prostituata:
Pai eu cred ca tu nu ai habar despre ce vorbesti.Dumnezeu lucreaza prin oamenii,asa cum voi oamenii negativi aveti instincte negative diferite.Asa si oamenii care slujesc Lui Dumnezeu au instincte diferite.Unui ii mai autoritar,unui este mai moale.Credinciosii sunt diferiti prin actiunea si instinctele lor.Frate.
La fel sunt si preotiii,unii sunt mai severi mai autoritari,altiii sunt mai moi.Depinde de firea omului.Pt ca Dumnezeu nu da omului mai mult decat poate duce.
irina_24ro
Postat pe 26 Septembrie 2009 12:51
Apropo eu nu judec oamenii,eu ii cert pe oameni pt ca oricum eu imi spun doar parerea si ei se baga.Ce treaba au ei,daca nu vor sa se schimbe problema lor,dar de ce incearca sa influenzeze negativ pe ceillalti oameni? Doar barbatii judeca femeile si isi bat joc de ele.de parca ei s-ar crede Dumnezeu sa judece ei femeile.Eu ii sfatuiesc pe oameni si ii cert nu ii judec.Doar barbatii se considera JUdecatori si ei judeca femeile dar pacatele lor nu le vad.
irina_24ro
Postat pe 26 Septembrie 2009 12:54
Apropo eu nu judec oamenii,eu ii cert pe oameni pt ca oricum eu imi spun doar parerea si ei se baga.Ce treaba au ei,daca nu vor sa se schimbe problema lor,dar de ce incearca sa influenzeze negativ pe ceillalti oameni? Doar barbatii judeca femeile si isi bat joc de ele.de parca ei s-ar crede Dumnezeu sa judece ei femeile.Eu ii sfatuiesc pe oameni si ii cert nu ii judec.Doar barbatii se considera JUdecatori si ei judeca femeile dar pacatele lor nu le vad.
irina_24ro
Postat pe 26 Septembrie 2009 12:54
La fel sunt si preotiii,unii sunt mai severi mai autoritari,altiii sunt mai moi.Depinde de firea omului.Pt ca Dumnezeu nu da omului mai mult decat poate duce.
irina_24ro
Postat pe 26 Septembrie 2009 13:13
PAI UN CREDINCIOS SI UN ATEU NU SE POATE IMPACA STII DE CE? PT CA OAMENII SUNT CONDUSI DE ENERGII DIFERITE.OAMENII ATEI SUNT CONDUSI DE ENERGII NEGATIVE DE ASTA TOT CE FAC EI ESTE GRESIT SI PT EI CAT SI PT ALTII,SI INSEARCA SA II ATRAGA PE ALTII SA II FACA SA DEVINA CA EI.EI BINE LA FEL SUNT SI OAMENII CREDINCIOSI AU ENERGII POZITIVE PE CARE INCEARCA SA FACA PE CEILALTI OAMENII SA DEVINA CA EI.pOATE MULTI NU CONSTENTIZEAZA PT CA NU CITESC, NU ANALIZEAZA DOAR ACTIONEAZA SI NICI MACAR PE EI NU SE CUNOSC.
irina_24ro
Postat pe 26 Septembrie 2009 13:16
PAI UN CREDINCIOS SI UN ATEU NU SE POATE IMPACA STII DE CE? PT CA OAMENII SUNT CONDUSI DE ENERGII DIFERITE.OAMENII ATEI SUNT CONDUSI DE ENERGII NEGATIVE DE ASTA TOT CE FAC EI ESTE GRESIT SI PT EI CAT SI PT ALTII,SI INSEARCA SA II ATRAGA PE ALTII SA II FACA SA DEVINA CA EI.EI BINE LA FEL SUNT SI OAMENII CREDINCIOSI AU ENERGII POZITIVE PE CARE INCEARCA SA FACA PE CEILALTI OAMENII SA DEVINA CA EI.pOATE MULTI NU CONSTENTIZEAZA PT CA NU CITESC, NU ANALIZEAZA DOAR ACTIONEAZA SI NICI MACAR PE EI NU SE CUNOSC.
irina_24ro
Postat pe 26 Septembrie 2009 13:18
De la: irina_24ro, la data 2009-09-26 13:18:04
ENERGIILE II CONDUC PE OAMENI,ACUM DEPINDE CUI SLUJESC EI.SPRE EXEMPLU ATEII AU INSTINCTE NEGATIVE SI EI ACTIONEAZA DOAR IN DEEFAVOAREA LOR,PE EI NU II IUBESTE NIMENI,NU II AJUTA NIMENI,NIMENI NU ARE INCREDERE IN EI. PE CAND PE OAMENIII CU ENERGIE POZITIVE MEREU SUNT AJUTATI SI SUNT DE INCREDERE.DOAR CA TREBUIE SA FIE ATENTI SA NU SE LASA PROSTITI SA SE IA DUPA CEILALTI ATEI,PT CA NUMAI DE RAU IL INVATA.PE CREDINCIOS PT CA VOR SA II DISTRUGA CARACTERUL CA SA II MEARGA SI LUI,PT CA CREDINCIOSUL SA NU FIE MAI AJUTAT SI MAI IUBIT CA ATEUL,DIFERENTA ESTE CA ATEUL ESTE UN LENES CARUIA NU II PLACE SA LUPTE SI SA MUNCEASCA EI VOR TOTUL PE GRATIS DAR PE GRATIS NIMIC NU PRIMESTE DECAT DE LA DIAVOL CARE TE AJUTA DAR TOT EL TE DUCE LA MOARTEA SUFLETULUI,NIMENI NU TE AJUTA,NIMENI NU TE IUBESTE SARACIIIIIIIIIIIIII
irina_24ro
Postat pe 26 Septembrie 2009 13:23
ENERGIILE II CONDUC PE OAMENI,ACUM DEPINDE CUI SLUJESC EI.SPRE EXEMPLU ATEII AU INSTINCTE NEGATIVE SI EI ACTIONEAZA DOAR IN DEEFAVOAREA LOR,PE EI NU II IUBESTE NIMENI,NU II AJUTA NIMENI,NIMENI NU ARE INCREDERE IN EI. PE CAND PE OAMENIII CU ENERGIE POZITIVE MEREU SUNT AJUTATI SI SUNT DE INCREDERE.DOAR CA TREBUIE SA FIE ATENTI SA NU SE LASA PROSTITI SA SE IA DUPA CEILALTI ATEI,PT CA NUMAI DE RAU IL INVATA.PE CREDINCIOS PT CA VOR SA II DISTRUGA CARACTERUL CA SA II MEARGA SI LUI,PT CA CREDINCIOSUL SA NU FIE MAI AJUTAT SI MAI IUBIT CA ATEUL,DIFERENTA ESTE CA ATEUL ESTE UN LENES CARUIA NU II PLACE SA LUPTE SI SA MUNCEASCA EI VOR TOTUL PE GRATIS DAR PE GRATIS NIMIC NU PRIMESTE DECAT DE LA DIAVOL CARE TE AJUTA DAR TOT EL TE DUCE LA MOARTEA SUFLETULUI,NIMENI NU TE AJUTA,NIMENI NU TE IUBESTE SARACIIIIIIIIIIIIII
irina_24ro
Postat pe 26 Septembrie 2009 13:23
De la: irina_24ro, la data 2009-09-26 13:23:29
ENERGIILE II CONDUC PE OAMENI,ACUM DEPINDE CUI SLUJESC EI.SPRE EXEMPLU ATEII AU INSTINCTE NEGATIVE SI EI ACTIONEAZA DOAR IN DEEFAVOAREA LOR,PE EI NU II IUBESTE NIMENI,NU II AJUTA NIMENI,NIMENI NU ARE INCREDERE IN EI. PE CAND PE OAMENIII CU ENERGIE POZITIVE MEREU SUNT AJUTATI SI SUNT DE INCREDERE.DOAR CA TREBUIE SA FIE ATENTI SA NU SE LASA PROSTITI SA SE IA DUPA CEILALTI ATEI,PT CA NUMAI DE RAU IL INVATA.PE CREDINCIOS PT CA VOR SA II DISTRUGA CARACTERUL CA SA II MEARGA SI LUI RAU,PT CA CREDINCIOSUL SA NU FIE MAI AJUTAT SI MAI IUBIT CA ATEUL,DIFERENTA ESTE CA ATEUL ESTE UN LENES CARUIA NU II PLACE SA LUPTE SI SA MUNCEASCA EI VOR TOTUL PE GRATIS DAR PE GRATIS NIMIC NU PRIMESTE DECAT DE LA DIAVOL CARE TE AJUTA DAR TOT EL TE DUCE LA MOARTEA SUFLETULUI,NIMENI NU TE AJUTA,NIMENI NU TE IUBESTE SARACIIIIIIIIIIIIII
irina_24ro
Postat pe 26 Septembrie 2009 13:24
Frate De-ti este sufletul zdrobit de cumplitele sarcinii vietii si nimeni nu se apropie de tine,pentru ca sa ti le ridice,intra in biserica Domnului si cere de la El izbavire prin Rugaciune. De-ti simti inima pustiee de orice adevarata bucurie,in mijlocul tuturor inselaciunilor lumei acestei,vino inaintea altarului,cazi in genunchi si te roaga. Esti apucat napraznic de valul deznajduirii din princina rautatii oamenilor,care din toate partile te inconjoara,tu nu sta nici o clipa cu sufletul nelucrator, ci TE Roaga. .. Tot,tot ce te striveste,pacatul tau sau al altora,slabiciunea,ispita,,boala sau saracia,numai cu un suflet puternic luminat prin rugaciune,poate fi inlaturat. DECI TE ROAGA.. Rugaciunea este pentru sufletul tau aceea ce este respirarea pentru trup,aerul si aripile pentru pasari,apa pentru pesti. FARA O RUGACIUNE FERBINTE,SMERITA SI STARUITOARE,NU ESTE CU PUTINTA SA SA TRAIM SI SA BIRUIM DURERILE IN MIJLOCUL LUMII.,ATATA TRAIM CAT NE RUGAM. De aceea ,iubite frate oricate ori treci pasii tai pe dinaintea unei Biserici deschise,nu trece nepasator mai departe si nici nu te multumi numai cu o singura cruce mecanica,facuta pe chipul tau,ci intra inauntrul ei,aprinde o lumanare smerit in fata Altarului si cazi in genunchipentru o clipa in fata indurarii Domnului care locuieste intransul si vei vedea cum pe data te vei ridica Luminat si Mantuit,de ajutorul Celui care este DUMNEZEUL TAU.. ASA FRATE NU UITA CA TOATA INTELEPCIUNEA VIETII STA CUPRINSA TRAINIC IN ACESTE TREi CUVINTE... ROAGA-TE,, ROAGA-TE, ROAGA-TE.Si munceste cu spor si cinstit ori de cate ori vei fii randuit.Noi rugam pe Dumnezeu sa te binecuvanteze cu sanatate trupeasca si sufleteasca cu belsug si pace.
secretoasa
Postat pe 3 Octombrie 2009 23:37
Frate De-ti este sufletul zdrobit de cumplitele sarcinii vietii si nimeni nu se apropie de tine,pentru ca sa ti le ridice,intra in biserica Domnului si cere de la El izbavire prin Rugaciune. De-ti simti inima pustiee de orice adevarata bucurie,in mijlocul tuturor inselaciunilor lumei acestei,vino inaintea altarului,cazi in genunchi si te roaga. Esti apucat napraznic de valul deznajduirii din princina rautatii oamenilor,care din toate partile te inconjoara,tu nu sta nici o clipa cu sufletul nelucrator, ci TE Roaga. .. Tot,tot ce te striveste,pacatul tau sau al altora,slabiciunea,ispita,,boala sau saracia,numai cu un suflet puternic luminat prin rugaciune,poate fi inlaturat. DECI TE ROAGA.. Rugaciunea este pentru sufletul tau aceea ce este respirarea pentru trup,aerul si aripile pentru pasari,apa pentru pesti. FARA O RUGACIUNE FERBINTE,SMERITA SI STARUITOARE,NU ESTE CU PUTINTA SA SA TRAIM SI SA BIRUIM DURERILE IN MIJLOCUL LUMII.,ATATA TRAIM CAT NE RUGAM. De aceea ,iubite frate oricate ori treci pasii tai pe dinaintea unei Biserici deschise,nu trece nepasator mai departe si nici nu te multumi numai cu o singura cruce mecanica,facuta pe chipul tau,ci intra inauntrul ei,aprinde o lumanare smerit in fata Altarului si cazi in genunchipentru o clipa in fata indurarii Domnului care locuieste intransul si vei vedea cum pe data te vei ridica Luminat si Mantuit,de ajutorul Celui care este DUMNEZEUL TAU.. ASA FRATE NU UITA CA TOATA INTELEPCIUNEA VIETII STA CUPRINSA TRAINIC IN ACESTE TREi CUVINTE... ROAGA-TE,, ROAGA-TE, ROAGA-TE.Si munceste cu spor si cinstit ori de cate ori vei fii randuit.Noi rugam pe Dumnezeu sa te binecuvanteze cu sanatate trupeasca si sufleteasca cu belsug si pace.[/quote][/quote][/quote]
secretoasa
Postat pe 3 Octombrie 2009 23:39
A insemna ca trebuie sa te umilesti sa nu intorci raul inapoi si sa incerci sa il ajuti,cu toate ca nu merita.Si asta este un fel de umilinta sa ajuti un om care incerca sa iti bata joc din tine,sa rada de tine.Nu este usor..Dar este porunca de la Dumnezeu sa iti iubesti Dusmanii,sa nu tii urasti. Si de asta se numeste porunca pt ca nu este usoara.
secretoasa
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:50
De la: secretoasa, la data 2009-10-04 22:50:10A insemna ca trebuie sa te umilesti sa nu intorci raul inapoi si sa incerci sa il ajuti,cu toate ca nu merita.Si asta este un fel de umilinta sa ajuti un om care incerca sa iti bata joc din tine,sa rada de tine.Nu este usor..Dar este porunca de la Dumnezeu sa iti iubesti Dusmanii,sa nu tii urasti. Si de asta se numeste porunca pt ca nu este usoara.
yanyacharberet
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:19
De la: Ioana007, la data 2009-09-25 17:12:36 credinta este o relatie personala intre tine si Dumnezeu

Atentie, nu la toate religiile e asa...
Zet
Postat pe 5 Octombrie 2009 00:59
Recomand un blog foarte interesant pe aceste subiecte:

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/

Acest blog con�ine: argumente �i dovezi ale existen�ei lui Dumnezeu �i a vie�ii de dincolo de moarte; videoclipuri; �nregistr�ri video cu miracole ;leg�turi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele con�in �i posturi TV on-line �i posturi de radio) ; c�r�i foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (f�r� a necesita desc�rcare �n calculator) ; articole foarte interesante, etc.

V� rog intra�i pe blog �i trimite�i-l mai departe, ca s� foloseasc� �i altora.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 5 Octombrie 2009 01:29
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-10-05 01:29:28 dovezi ale existen�ei lui Dumnezeu �i a vie�ii de dincolo de moarte

Arata tu o singura dovada !
(cum poti face dovada unei credinte religioase...???!!! Ntz, ntz..., dar a vietii de dincolo???!!! cu vamesii??? sau cu traficantii de se plimba incoace si incolo??? daca esti musulman, primesti 72 de fecioare pe lumea aialata, dar te-ai gandit ce primesc babele cand ajung la 90 de ani? eh ? sugiuc ceva?)
Zet
Postat pe 5 Octombrie 2009 01:44
De la: Zet, la data 2009-10-05 01:44:22
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-10-05 01:29:28 dovezi ale existen�ei lui Dumnezeu �i a vie�ii de dincolo de moarte

Arata tu o singura dovada !
(cum poti face dovada unei credinte religioase...???!!! Ntz, ntz..., dar a vietii de dincolo???!!! cu vamesii??? sau cu traficantii de se plimba incoace si incolo??? daca esti musulman, primesti 72 de fecioare pe lumea aialata, dar te-ai gandit ce primesc babele cand ajung la 90 de ani? eh ? sugiuc ceva?)

Intra pe blogul recomandat si vei putea citi mai multe argumente si dovezi ale existentei lui Dumnezeu si a vietii de dincolo de moarte:

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/

In privinta vamesilor necinstiti si a traficantilor: vina este a lor pentru alegerile lor rele. Dumnezeu nu a creat pacatele. Pacatele se datoreaza alegerilor rele ale oamenilor. Dumnezeu nu trece peste liberul arbitru al omului, pentru ca nu a creat roboti coordonati de el, ci a creat oameni cu vointa libera, deci oamenii aleg liber intre bine si rau. Raul provine din alegerile rele ale oamenilor.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 5 Octombrie 2009 02:36
Nu-mi cere mie sa-ti vizitez blogul, esti pe forumul asta, imi raspunzi aici.
Baga tu o dovada, asa poti fi unic!
Zet
Postat pe 6 Octombrie 2009 03:21
De la: Zet, la data 2009-10-06 03:21:18Nu-mi cere mie sa-ti vizitez blogul, esti pe forumul asta, imi raspunzi aici.
Baga tu o dovada, asa poti fi unic!
Pai credinta se simte,pe DUMNEZEU IL SIMTI DACA AI CREDINTA PUTERMICA IN EL.nU IL POTI VEDEA PT CA Dumnezeu ESTE UN DUH
irina31
Postat pe 8 Octombrie 2009 21:50
Pai pe Dumnezeu il poate simti si cunoaste doar oamenii care au cu adevarAt credinta in El.
irina31
Postat pe 8 Octombrie 2009 21:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PROBLEME CU NETUL 27 De la: tutankhamon 15 Iulie 2009 00:16
topic de caterinca / user 027119 / sa vedem ce tare esti? 38 De la: salbatica_sexy 20 Decembrie 2009 17:52
si politia pe internet 12 De la: tutankhamon 25 August 2010 21:41
Vineri 21 Decembrie2012 o zi fericita ! 3 De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:22
intre promisiune si cuvint 2 De la: ingerasulluptator 1 Decembrie 2011 20:10
Setari Cookie-uri