Atunci cand alegi sa il primesti pe Dumnezeu in viata ta,atunci si gandirea ta se va schimba.vei incepe sa gandesti altfel | ||
irina31 Postat pe 8 Octombrie 2009 22:01 |
||
---|---|---|
bre, zet...matale astepti raspuns argumentat de la vieru ? neah...nenea asta, de cand a intrat pe garbo, nu a postat nici macar o data o idee personala |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Octombrie 2009 22:07 |
||
De la: wife, la data 2009-10-08 22:07:35bre, zet...matale astepti raspuns argumentat de la vieru ?Pai bravo lui,eu sunt cam deschisa si nu este bine mai ales daca nu cunosti oameniii.Dar asa sunt eu,fiecare om este diferit.Eu sunt deschisa ei deschisi,il trag de limba daca nu ne intelegem la revedere. |
||
|
||
irina31 Postat pe 8 Octombrie 2009 22:11 |
||
Nici nu este bine sa fii deschis cu toti oamenii,mai ales ca MULTI nu merita.eU SUNT ASA.Poate doar la serviciu nu o sa mai fiu asa,pt ca mie nu imi place sa rada cineva de mine sau sa faca misto,cum fac cand aud ca cred in Dumnezeu.Apoi iese cu scandal.Asa ca la munca mai bine pastrez distanta,ca sa nu ma iau la bataie cu seful si sa imi pierd serviciul,ca daca tot comenteaza ceva la persoana mea,ii si sar in cap.Si asa imi pierd locul de munca,sau ma satur eu si plec.De asta nu este bine sa fii deschisa cu seful,pt ca poate el gandeste diferit de mine,apoi incepe balamucul.Asa ca mai bine imi tin gura,ca in fond lucrez pt bani este o afacere. | ||
irina31 Postat pe 8 Octombrie 2009 22:16 |
||
te trage curentu`.. | ||
melanie Postat pe 8 Octombrie 2009 22:16 |
||
Sa crezi in Dumnezeu inseamna sa fii bun, ingaduitor, sa stii sa ierti,si multe alte calitati pe care oamenii nu le mai au.............sau poate au uitat de ele. | ||
Nirvana Postat pe 9 Octombrie 2009 14:29 |
||
De la: Nirvana, la data 2009-10-09 14:29:53Sa crezi in Dumnezeu inseamna sa fii bun, ingaduitor, sa stii sa ierti,si multe alte calitati pe care oamenii nu le mai au.............sau poate au uitat de ele.Pai da sa ierti un om,care ii pare rau pt tot ce a facut.Pt ca daca nu ii dai o lectie la un om,niciodata nu se schimba.Asa cum trebuie sa fim severii cu copiii,asa trebuie sa fim si cu oamenii.Sa fim buni dar sa nu ii lasam sa ni se urce in cap. |
||
irina31 Postat pe 9 Octombrie 2009 17:54 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-09 17:54:13Si daca nu au o limita,sa i le facem noi.Sa ii facem noi o limita.De la: Nirvana, la data 2009-10-09 14:29:53Sa crezi in Dumnezeu inseamna sa fii bun, ingaduitor, sa stii sa ierti,si multe alte calitati pe care oamenii nu le mai au.............sau poate au uitat de ele.Pai da sa ierti un om,care ii pare rau pt tot ce a facut.Pt ca daca nu ii dai o lectie la un om,niciodata nu se schimba.Asa cum trebuie sa fim severii cu copiii,asa trebuie sa fim si cu oamenii.Sa fim buni dar sa nu ii lasam sa ni se urce in cap. |
||
irina31 Postat pe 9 Octombrie 2009 18:11 |
||
Stiu ca toata lumea uraste atunci cand cineva este mai sever,apoi intelege ca odata la timpul potrivit,ca invatamintele ii pot fii de folos.Ca fara un pic de severitate nimic nu se face in viata,pt ca toata lumea are putina comoditate.Pt ca omul se naste cu instinct si placere spre pacat.Si pt te abtine de la pacat trebuie sa ai vointa.Asa este omuk.Pt ca vezi ca ce repede stimulezi un om sa faca rau,pt ca pe ala il are in sange,placerea spre pacat.Dar ca sa il inveti ceva de bine,iti trebuie munca de convingere nu gluma.Asta este pt pozitiv trebuie sa trudesti,sa ai vointa sa te abtii de la pacat,de la rautate.Pt ca instincte spre rautate si pacat avem toti,dar altii isi dau silinta sa se abtina,pt ca razbunarea duce la razbunare si rautatea atrage rautate. | ||
irina31 Postat pe 10 Octombrie 2009 21:16 |
||
pik_nik Postat pe 10 Octombrie 2009 21:18 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-10 21:16:49Stiu ca toata lumea uraste atunci cand cineva este mai sever,apoi intelege ca odata la timpul potrivit,ca invatamintele ii pot fii de folos.Ca fara un pic de severitate nimic nu se face in viata,pt ca toata lumea are putina comoditate.Pt ca omul se naste cu instinct si placere spre pacat.Si pt te abtine de la pacat trebuie sa ai vointa.Asa este omul.Pt ca vezi ca ce repede stimulezi un om sa faca rau,pt ca pe ala il are in sange,placerea spre pacat.Dar ca sa il inveti ceva de bine,iti trebuie munca de convingere nu gluma.Asta este pt pozitiv trebuie sa trudesti,sa ai vointa sa te abtii de la pacat,de la rautate.Pt ca instincte spre rautate si pacat avem toti,dar altii isi dau silinta sa se abtina,pt ca razbunarea duce la razbunare si rautatea atrage rautate. |
||
irina31 Postat pe 10 Octombrie 2009 21:18 |
||
pik_nik Postat pe 10 Octombrie 2009 21:19 |
||
Pt ca de asta a facut Dumnezeu niste reguli,cele 10 porunci ca oamenii sa traiasca in pace unul cu celalt.Pt ca nerespectarea celor 10 porunci duce la razboiul dintre oameni.Pt ca lipseste lipsa de respect fata de celalt,infidelitatea,necorectitudinea,invidia.Si pt ca omul nu a fost educat de mic copil ca sa aiba aceste principiii,acum daca doreste sa se schimbe si sa traiasca in pace cu el insusi,atunci va trebui sa straduie sa renuunte la naravurile lui cele rele.Pt ca de asta se intampla atatea rele,pt ca nu exista reguli.Cum ar fii si la permisul de conducere,daca nu ar exista reguli cate accidente nu s-ar face? Ei bine asta este valabil si pt caracterul omenesc.Datorita lipsei regulilor si principiilor oamenilor,de aceea se intampla multe neintelelegeri dintre oameni care si produc razboie.Oamenilor nu prea le plec regulile si nici severitatea din cauza comoditatii.Si asta este ceva foarte grav pt omenire. | ||
irina31 Postat pe 11 Octombrie 2009 13:11 |
||
Pt ca ca daca omul ar fii fost de mic copil sa aiba niste principii,niste reguli morale in viata o credinta in Dumnezeu viata oamenilor ar fii fost mult mai linistita si ordonata.Dar cum multi parintii fac copiii,dar ei harar nu au cum sa ii educe,sa ii invete sa aiba niste reguli in viata,atunci omului i-ar fii fost mai usor.Dar multi parinti habar nu au ei despre viata,despre principiii morale,si asa mentalitatea si prostia se transmite de la om la om.Pt ca eu consider ca atunci cand aduci un copil pe lume,ai o responsabilitate mare fata de copil,ca sa il inveti lucrurile bune si morala care sa ii prinda bine in viata.Dar cum unii parintii nici ei nu au primit o educatie si nu au avut de unde sa acumuleze informatii,de asta omenirea a ajuns asa.De asta nu este bine sa ne judec ci sa incercam sa ne ajutam si sa ne contruim unii pe altiii.Pt ca aceasta ii place mult la Dumnezeu,si acei oameni care incearca sa ii inteleaga pe ceilalti si Dumnezeu va incepe sa iii intelega pe ei si sa le fie aproape. | ||
irina31 Postat pe 11 Octombrie 2009 13:11 |
||
pik_nik Postat pe 11 Octombrie 2009 13:12 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-11 13:11:57Pt ca ca daca omul ar fii fost de mic copil sa aiba niste principii,niste reguli morale in viata o credinta in Dumnezeu viata oamenilor ar fii fost mult mai linistita si ordonata.Dar cum multi parintii fac copiii,dar ei harar nu au cum sa ii educe,sa ii invete sa aiba niste reguli in viata,atunci omului i-ar fii fost mai usor.Dar multi parinti habar nu au ei despre viata,despre principiii morale,si asa mentalitatea si prostia se transmite de la om la om.Pt ca eu consider ca atunci cand aduci un copil pe lume,ai o responsabilitate mare fata de copil,ca sa il inveti lucrurile bune si morala care sa ii prinda bine in viata.Dar cum unii parintii nici ei nu au primit o educatie si nu au avut de unde sa acumuleze informatii,de asta omenirea a ajuns asa.De asta nu este bine sa ne judecam ci sa incercam sa ne ajutam,sa ne intelegem, si sa ne contruim unii pe altiii.Pt ca aceasta ii place mult la Dumnezeu,si acei oameni care incearca sa ii inteleaga pe ceilalti si Dumnezeu va incepe sa iii intelega pe ei si sa le fie aproape. |
||
irina31 Postat pe 11 Octombrie 2009 13:13 |
||
pik_nik Postat pe 11 Octombrie 2009 13:14 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-03-15 17:02:26Nu stiu raspunsul, nici unii nici altii. |
||
LENUS Postat pe 11 Octombrie 2009 13:25 |
||
E bine sa fim severi doar cu noi insine, iar sfaturile biblice sa le luam doar personal, nu sa le aplicam la altii, pentru ca, oricum, fie ca vrem, fie ca nu, toti vom da socoteala, intr-o zi, de faptele noastre, nu de ale altora. | ||
sora_ilsi Postat pe 12 Octombrie 2009 02:01 |
||
am citit o stire interesanta: Profesoara Ellne van Wolde, om de �tiin�� specializat �n Vechiul Testament �i foarte respectat� �n cercurile academice, a afirmat c� prima propozi�ie din Genez�, "La �nceput, Dumnezeu a f�cut cerurile �i p�m�ntul", nu este o traducere corect� din ebraic�. Ea sus�ine c� a realizat o nou� analiz� care sugereaz� c� scriitorii Bibliei nu au inten�ionat niciodat� s� sugereze c� Dumnezeu a creat lumea; de fapt P�m�ntul era deja aici c�nd Dumnezeu a creat oamenii �i animalele. Van Wolde va prezenta o tez� pe acest subiect la Universitate Radboud din Olanda. Aceasta a spus c� a analizat textul original din Ebraic� �i l-a plasat �n contextul Bibliei �i �n contextul celorlalte istorisiri ale crea�iei din Mesopotamia antic�. Concluzia studiului este c� verbul ebraic "bara", care este folosit �n prima propozi�ie din Genez�, nu �nseamn� a crea, ci a separa. Astfel prima propozi�ie se cite�te acum "La �nceput, Dumnezeu a separat cerurile �i p�m�ntul". |
||
blanca Postat pe 14 Octombrie 2009 14:04 |
||
dap... vezi ca zisei si eu de asta la relatia acolo.. da' cu mai putin copy/paste... |
||
zambil Postat pe 14 Octombrie 2009 14:06 |
||
n-am stiut zambilu' ca s-a zis deja | ||
blanca Postat pe 14 Octombrie 2009 14:13 |
||
lasa blansheto, nu-i bai... sa zicem cati mai multi, pe toate topicele, ca sa inteleaga lumea... | ||
zambil Postat pe 14 Octombrie 2009 14:30 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-10-12 02:01:03E bine sa fim severi doar cu noi insine, iar sfaturile biblice sa le luam doar personal, nu sa le aplicam la altii, pentru ca, oricum, fie ca vrem, fie ca nu, toti vom da socoteala, intr-o zi, de faptele noastre, nu de ale altora.Imi pare rau dar nu iti dau dreptate.Daca nu esti severa cu sotul tau si il lasi sa faca numai tampenii,atunci cum vrei sa iti educi copiii? Nu te gandesti ca intr-o zi copiii tai vor face la fel ce au vazut la tatal lor? Cu copiii trebuie sa fim severi,dar si cu oamenii sa fim severi.Sa ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute,nu la sfinti pt ca sfintiii au post proclamati de biserica.Dar doar Dumnezeu este Sfant in rest ceilalti sunt doar slujitorii sai.Sa te sfatuiasca dar sa te rogi la Dumnezeu. |
||
irina31 Postat pe 14 Octombrie 2009 22:19 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-14 22:19:31De la: sora_ilsi, la data 2009-10-12 02:01:03E bine sa fim severi doar cu noi insine, iar sfaturile biblice sa le luam doar personal, nu sa le aplicam la altii, pentru ca, oricum, fie ca vrem, fie ca nu, toti vom da socoteala, intr-o zi, de faptele noastre, nu de ale altora.Imi pare rau dar nu iti dau dreptate.Daca nu esti severa cu sotul tau si il lasi sa faca numai tampenii,atunci cum vrei sa iti educi copiii? Nu te gandesti ca intr-o zi copiii tai vor face la fel ce au vazut la tatal lor? Cu copiii trebuie sa fim severi,dar si cu oamenii sa fim severi.Sa ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute,nu la sfinti pt ca sfintiii au post proclamati de biserica.Dar doar Dumnezeu este Sfant in rest ceilalti sunt doar slujitorii sai.Sa te sfatuiasca dar sa te rogi doar la Dumnezeu. |
||
irina31 Postat pe 14 Octombrie 2009 22:31 |
||
irinuco, | ||
pik_nik Postat pe 14 Octombrie 2009 22:34 |
||
Nu-i asa ca-i o scumpa? Eu as infia-o, da' mi-e ca nu ma vrea... cred ca nu-s suficient de evlavioasa... |
||
garbo_C Postat pe 14 Octombrie 2009 22:41 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-14 22:34:22irinuco, |
||
irina31 Postat pe 14 Octombrie 2009 22:42 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-14 22:42:24De la: pik_nik, la data 2009-10-14 22:34:22irinuco, |
||
irina31 Postat pe 14 Octombrie 2009 22:43 |
||
De la: Celleste, la data 2009-10-14 22:41:27Nu-i asa ca-i o scumpa? |
||
irina31 Postat pe 14 Octombrie 2009 22:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Intrebare-intrebatoare... | 24 | De la: iasomia 27 Martie 2011 11:03 |
test beton: gasiti o cheie in padure, noaptea. cum arata cheia? | 49 | De la: fleurdelis 25 Decembrie 2009 00:22 |
Ajutati-ma!! | 48 | De la: anaROBERT 12 August 2010 01:10 |
|
||
�edin�e gratuite la psiholog �n luna iunie | 22 | De la: garbo213616 11 Iunie 2012 20:17 |
haine | 1 | De la: garbo172159 30 Ianuarie 2011 13:38 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară