Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ?

Sunt niste reguli la iahovisti.Asa cum sunt regulile si pe la noi ortodoxii,ca zice preotul te iert si te dezleg de pacate.Eu cred ca pacatele doar Dumnezeu le poarte ierta.Omul cand aude ca ii sunt iertate pacatele,atunci iara face pacate,iara cere iertare. Sunt niste chestii aici.Care duc oamenii in eroare.
irina31
Postat pe 16 Octombrie 2009 13:29
Suzuki a calcat pe pedala acceleratiei si s-a trezit ca zboara pe sosea cu 200 de km pe ora.Il trage politia pe dreapta si il amendeaza pentru exces de viteza.Se intoarce Suzuki la patron si ii spo-une:
-Patroane, m-a prins politia cu masina intreprinderii si m-a amendat din cauza ca am depasit viteza legala.Acum cine trebuie sa plateasca amenda?
-Piciorul tau-i-a raspuns patronul.Pentru ca el a apasat pe acceleratie.
Mi se pare un lucru uimitor, faptul ca cereti iertare pentru pacatele pe care le-ati infaptuit, preotului sau lui Dumnezeu.Ei ce trebuie sa faca? Sa recunoasca faptul ca ati facut pacate? Sa va ierte ca sa va simtiti cu inima usoara si sa faptuiti altele?Recunoasterea unui pacat nu inseamna neaparat si absolvirea de responsabilitate a faptuitorului.Daca ati infaptuit un pacat fata de un semen de-al vostru, atunci trebuie sa recunoasteti acest lucru in fata acelei persoane si sa ii cereti ei iertare.Ce face legea laica in astfel de situatii?Te pedepseste.Te amendeaza, te lipseste de libertate, te impiedica in felul acesta sa nu mai comiti pacate.Te constrange ca sa intelegi lucrul acesta.Eu cred ca daca cineva face un pacat din inconstienta, tot el trebuie sa il repare.Alfel, transformam iertarea intr-o farsa .
Ioana007
Postat pe 17 Octombrie 2009 09:31
De la: moment31, la data 2009-10-16 13:29:18Sunt niste reguli la iahovisti.Asa cum sunt regulile si pe la noi ortodoxii,ca zice preotul te iert si te dezleg de pacate.Eu cred ca pacatele doar Dumnezeu le poarte ierta.Omul cand aude ca ii sunt iertate pacatele,atunci iara face pacate,iara cere iertare. Sunt niste chestii aici.Care duc oamenii in eroare.

ai mai postat asta,irinuko..hello!!!!!!!!!!!
LILO
Postat pe 17 Octombrie 2009 18:27
nu vezi ca a monopolizat tot forumu'?

parca-i gripa aia de tip nou...
wife_de_zmeu
Postat pe 17 Octombrie 2009 18:29
maaaaiiiii...asta contamineaza tot ce prinde.....aveti grija......masti de unica folosinta pe nas si cand va vine sa tusiti stergeti-va nasul cu un servetel de hartie pe care il aruncati....dupa aceea spalati-va mainile cu apa si cu sapun...
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2009 18:42
De la: tutankhamon, la data 2009-10-17 18:42:26maaaaiiiii...asta contamineaza tot ce prinde.....aveti grija......masti de unica folosinta pe nas si cand va vine sa tusiti stergeti-va nasul cu un servetel de hartie pe care il aruncati....dupa aceea spalati-va mainile cu apa si cu sapun...
hahahahahahaha
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:38
e mai rau ca gripa asta porcina....
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:39
De la: tutankhamon, la data 2009-10-17 22:39:14e mai rau ca gripa asta porcina....
bine ca nu e gripa aviara
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:43
sau boala vacii nebune...
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2009 22:55
De la: tutankhamon, la data 2009-10-17 22:55:27sau boala vacii nebune...
pai da putea fii mai grav,tu de ce fel de gripa suferi? ahahahahhaha
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 23:06
am fost fetita cuminte si mi-am facut vaccinul la timp si am scapat de gripa....
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2009 23:14
De la: tutankhamon, la data 2009-10-17 23:14:03am fost fetita cuminte si mi-am facut vaccinul la timp si am scapat de gripa....
bravo,si eu am am vaccin
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 23:21
Apropo am uitat sa zic ceva.Ca l-am intrebat pe preot.Ca sunt multe femei credinciose care merg la biserica dar ele nu respecta poruncile si nu sunt protejate de Dumnezeu de asta sunt asa slabe si sunt tratate asa urat de barbati si nu au curajul sa se impuna.Da si preotul mi-a zis,ca da pe Dumnezeu il gasesti in poruncile Lui.Pt ca credinta fara sa respecti poruncile este moarta,pt ca nu esti protejat de Dumnezeu..

Pt ca degeaba zici ca ai iubire de Dumnezeu si faci doar fapte rele.Adica zici ca iubesti pe Dumnezeu dar il slujesti pe satana.Ce iubire de Dumnezeu este asta? Pt ca cine iubeste pe Dumnezeu si asculta de El si incearca sa faca dorintele lui Dumnezeu sa se roage din inima.
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 23:22
nu se vede....cred ca era expirat....ai grija...
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2009 23:24
De la: tutankhamon, la data 2009-10-17 23:24:07nu se vede....cred ca era expirat....ai grija...
Ma rog daca asa zici tu,dar eu nu am parerea asta.
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 23:26

Citeaza Raspunde

Apropo am uitat sa zic ceva.Ca l-am intrebat pe preot.Ca sunt multe femei credinciose care merg la biserica dar ele nu respecta poruncile si nu sunt protejate de Dumnezeu de asta sunt asa slabe si sunt tratate asa urat de barbati si nu au curajul sa se impuna.Da si preotul mi-a zis,ca da pe Dumnezeu il gasesti in poruncile Lui.Pt ca credinta fara sa respecti poruncile este moarta,pt ca nu esti protejat de Dumnezeu..

Pt ca degeaba zici ca ai iubire de Dumnezeu si faci doar fapte rele.Adica zici ca iubesti pe Dumnezeu dar il slujesti pe satana.Ce iubire de Dumnezeu este asta? Pt ca cine iubeste pe Dumnezeu si asculta de El si incearca sa faca dorintele lui Dumnezeu sa se roage din inima.
irina31
Postat pe 17 Octombrie 2009 23:26
bine...te cred...cum zici tu....
tutankhamon
Postat pe 17 Octombrie 2009 23:36
Tutysor, ar trebui sa citesti cartea aia:Cum se cloneaza raul.
Ioana007
Postat pe 18 Octombrie 2009 09:18
Pai aici pe pamant multi vor sa fie ei Dumnezeu si sa nu respecte regulile lui Dumnezeu.Dar un om fara principiii,un om este egal cu zero.Adica nu este un om stabil,nu este un om de incredere,este schimbator. Si daca un om incerca sa profite si ii spui si vezi ca nu asculta,mai bine te indepartezi de el pt ca acolo o sa intervina ura.
irina31
Postat pe 18 Octombrie 2009 12:26
Pe mine nu ma intereseaza sa ma apropiii sufleteste, de un om fara principiii morale pt ca nu este un om de incredere.Asa ca eu ma indepartez de oamenii astia,ii ajut ii sfatuiesc dar partrez distanta de ei.
irina31
Postat pe 18 Octombrie 2009 12:28
ionico....nu poci mama....me duele el coracon....si capul...
tutankhamon
Postat pe 18 Octombrie 2009 12:29

Eu una nu ma apropiii de oamenii care traiesc dupa legile lor,pt ca nu am incredere in ei.Eu ma apropii doar de oamenii care traiesc dupa legile lui Hristos,adica sa aiba principiii morale.pt ca ii consider oameni demni de incredere si de respect.
irina31
Postat pe 18 Octombrie 2009 12:36
eu nu ma apropiii de lucruri slabe.La oameni le plac oamenii care au principiii,dar ei sa nu aiba pincipiii.De asta nu ii bine sa te apropii de persoane care nu sunt corecte si incearca sa profite pt ca a acolo o sa intervina ura..
irina31
Postat pe 18 Octombrie 2009 12:57
eu nu ma apropiii de lucruri slabe.La oameni le plac oamenii care au principiii,dar ei sa nu aiba pincipiii.De asta nu ii bine sa te apropii de persoane care nu sunt corecte si incearca sa profite pt ca a acolo o sa intervina ura..
irina31
irina31
De la: moment31, la data 2009-10-18 12:28:27Pe mine nu ma intereseaza sa ma apropiii sufleteste, de un om fara principiii morale pt ca nu este un om de incredere.Asa ca eu ma indepartez de oamenii astia,ii ajut ii sfatuiesc dar partrez distanta de ei.

ce intelegi prin principii morale?explica-ne si noua...
LILO
Postat pe 19 Octombrie 2009 18:29
De la: LILO, la data 2009-10-19 18:29:09
De la: moment31, la data 2009-10-18 12:28:27Pe mine nu ma intereseaza sa ma apropiii sufleteste, de un om fara principiii morale pt ca nu este un om de incredere.Asa ca eu ma indepartez de oamenii astia,ii ajut ii sfatuiesc dar partrez distanta de ei.

ce intelegi prin principii morale?explica-ne si noua...
Pai sa ai niste principiii pe care sa te ghidezi in viata.Pt ca un om fara principii,azi este corect maine te fura.Un om care are principiii care stie ca nu este bine sa fure si sa insele.El nu face asta.
irina31
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:46
pik_nik
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:48
te mananca chielea
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:50
wifo...tu nu vezi ca face in ciuda noastra??? doar sa ne enerveze si sa o faca pe inteligenta aia sa mai posteze...
tutankhamon
Postat pe 20 Octombrie 2009 23:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am nevoie de o indrumare 9 De la: kokomic 1 Ianuarie 2011 02:53
luna se aseaza in leagan de cristal 187 De la: heartbit 11 Septembrie 2015 18:30
smoking kills 7 De la: Jojolin 19 August 2010 00:39
PROBLEME CU NETUL 4 De la: mia79x 16 Iulie 2009 18:30
un sfat:) 3 De la: anaROBERT 3 August 2010 12:52
Setari Cookie-uri