tuth, nu simti ca-i pustiu pe aici fara irinuca? cred ca o sun |
||
pik_nik Postat pe 21 Octombrie 2009 00:41 |
||
---|---|---|
n-ai decat....poate o ti departe de forum... | ||
tutankhamon Postat pe 21 Octombrie 2009 00:43 |
||
Ce face un om cand vrea sa-si puna capat zilelor? O cheama pe Irinuca sa-i vorbeasca de Dumnezeu. |
||
|
||
Ioana007 Postat pe 21 Octombrie 2009 19:37 |
||
..sau o gaseste pe gagica din tramvaiul in care am calatorit azi aceeasi marie,alta palarie |
||
LILO Postat pe 21 Octombrie 2009 19:40 |
||
sau pe tantile care au fost azi la mine la usa cu martorii lui iehova.....sa ma exorcizeze de crstinism... si eu, netrebnica le-am inchis usa in nas.....blasfemie!!!! | ||
tutankhamon Postat pe 22 Octombrie 2009 01:00 |
||
o fi in pelerinaj cu prietenul, sau.....la un bar de lesbiene.....sau pe ..traseu..sau aruncata intr-o pestera, sau e chiar la mine in beci la palincuta mea ioi cred ca a tras mult la masea si un pic de praf pe nas hihiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhh | ||
yanyacharberet Postat pe 22 Octombrie 2009 10:01 |
||
cred ca e matoala la or asta, sau...poae si gasit sufletul pereche si vrea sa vada daca EL face cu creer cum vrea ea | ||
yanyacharberet Postat pe 22 Octombrie 2009 10:04 |
||
Nu trebuie sa ne lasam influentati ca nu avem prea multi preoti buni.Pai toti smecherii pot face teologia,pt ca asa pot castiga multi bani si nu trebuie sa munceasca prea mult si multi si de asta multi preoti care nu au nici o treaba cu credinta.Am vazut acum 2 seri un preot tinerel care se plimba de colo colo,agitat,eu cred ca se plictisea in biserica,se vedea pe fata lui.Am citit pe net ca un barbat carea fraierit o femeie,care era arhitect,nu stiu ce proiecte i=a facut,l-a ajutat.Apoi barbatul i-a luat tot,si i-a dat papuciii si si-a cautat alta.Apoi cica femeia a auzit ca barbatul vrea sa devina preot,ca sa ne mantuiasca pe noi.Va da-ti seama ca toti excrocii pot ajunge preoti. Dar si ce preoti...................... Dar noi nu trebuie sa ne luam dupa aparente si sa cautam pe preotiii care insista in credinta ca sa ni-i putem face ca duhovnici.Nu sa ascultam sfaturile de la excroci,pt ca aia sunt slujitoriii diavolului... | ||
irina31 Postat pe 22 Octombrie 2009 18:49 |
||
Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti. | ||
irina31 Postat pe 22 Octombrie 2009 19:13 |
||
mami...asta ne ai m ai zis ...mai demult cind iereai irinuca?????????daz???????? | ||
nazirra Postat pe 22 Octombrie 2009 19:15 |
||
nazira...s-o innecat baneasa in lacrimile lu'matale? vazurati? | ||
LILO Postat pe 22 Octombrie 2009 19:16 |
||
da lilo..o plouat????? io s pedepsita n am tv...is la lucru...iote ca muncesc...sap....si sap.... | ||
nazirra Postat pe 22 Octombrie 2009 19:18 |
||
n-o plouat...or spart "mesterii" o conducta...si or facut lacul lebedelor..bietii oameni,cu masinile si cu toate prin ape... | ||
LILO Postat pe 22 Octombrie 2009 19:20 |
||
lilo....io am fost in buc azi la 10 si era pasaju cred ca bine....o fi fosta...tiava de am luat o intre roti??????? | ||
nazirra Postat pe 22 Octombrie 2009 19:21 |
||
pe la15 ;30 s-o "rupt apa" |
||
LILO Postat pe 22 Octombrie 2009 19:22 |
||
Multi dintre oameni nu vor sa se schimbe,pt ca le este frica ca or sa rada altii de ei.Lor le este frica mai mult de oameni decat de Dumnezeu.Dar oricum oamenii nu te ajuta cu nimic,ei practic nu te pot ajuta pt ca ei sunt saraci sufleteste.Si Dumnezeu zie ca daca asculti mai mult de oameni decat de El,atunci sa mergi la oameni sa te ajute.Dar oamenii nu te pot ajuta,pt ca au sufletul gol din cauza pacatelor,pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu ii da omului exact cum face.Daca minte si fura si el la randul lui est mintit si furat.Pt ca nimeninu are dreptul sa faca rau nimanui,pt ca daca face rau primeste rau.Chiar daca un om iti greseste nu ai dreptul sa te razbuni,pt ca vei fii pedepsit,adica si tu la randul tau vei primi la fel dar de la oameni de la care nici macar nu te astepti. | ||
irina31 Postat pe 22 Octombrie 2009 19:23 |
||
mami...iar ai copiat gresit!!!ne ai mai zis....ai ramas acolo cu toate femeile sint proaste ca sta cu barbatii care le bate ca ele e curvee....sti tu!!!! | ||
nazirra Postat pe 22 Octombrie 2009 19:25 |
||
PAI UN OM CARE IUBESTE PE DUMNEZEU,EL SI ASCULTA DE CUVANTUL DOMNULUI.PT CA DEGEABA SPUNE UN OM CA CREDE IN Dumnezeu dar el slujeste lui satana si face fapte rele.Pt ca daca vrei ca Dumnezeu sa asculte dorintele tale,trebuie si omul sa asculte de cuvantul lui Dumnezeu..... | ||
irina31 Postat pe 22 Octombrie 2009 20:35 |
||
Ati vazut daca ati pomenit de satana?Acuma va trebui sa consideram topicul bantuit si sa-l declaram monument al naturii. | ||
Ioana007 Postat pe 22 Octombrie 2009 20:36 |
||
De la: moment31, la data 2009-10-22 20:35:42PAI UN OM CARE IUBESTE PE DUMNEZEU,EL SI ASCULTA DE CUVANTUL DOMNULUI.PT CA DEGEABA SPUNE UN OM CA CREDE IN Dumnezeu dar el slujeste lui satana si face fapte rele.Pt ca daca vrei ca Dumnezeu sa asculte dorintele tale,trebuie si omul sa asculte de cuvantul lui Dumnezeu..... te-am prins...nu poti fugiiii |
||
LILO Postat pe 22 Octombrie 2009 20:38 |
||
Na, buna ziua dadeai, belea capatai.... a aparut irinuca | ||
dihoritza Postat pe 22 Octombrie 2009 20:40 |
||
Ceasul rau pisica neagra.Credeti ca merge cu o sfestanie?Sau sa chemam un exorcist?Pentru ca, cu venish, nu iese, in mod sigur. | ||
Ioana007 Postat pe 22 Octombrie 2009 20:45 |
||
lilooo....tine-o asea.......nu o lasa.....tine-o bineeeee.... | ||
tutankhamon Postat pe 22 Octombrie 2009 20:45 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-22 20:45:53lilooo....tine-o asea.......nu o lasa.....tine-o bineeeee....DE ce pe mine? mai bine pe tine eu nu ma ofer voluntara |
||
irina31 Postat pe 22 Octombrie 2009 20:49 |
||
cum e irinuca cu intoarcerea obrazului??? acuma dai inapoi???arunci pisica moarta in ograda altuia?? | ||
tutankhamon Postat pe 22 Octombrie 2009 20:53 |
||
Din noiembrie o sa incep munca,asa ca nu stiu daca voi mai avea timp sa intru pe net.Asa ca o sa imi duceti dorul | ||
irina31 Postat pe 22 Octombrie 2009 20:53 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-22 20:53:19cum e irinuca cu intoarcerea obrazului??? acuma dai inapoi???arunci pisica moarta in ograda altuia??Pai sa intorci obrazul este sa nu te razbuni.Crezi ca asta nu este o umilinta ca oamenii sa rada de mine,sa vrea sa profite de mine si eu ii invat de bine.Si asta este o umilinta,pt ca pe oamenii astia nu merita sa ii ajuti ci sa le dai un sut in fund si la gara. |
||
irina31 Postat pe 22 Octombrie 2009 20:56 |
||
daca nu iese cu venish ,poate iese cu foarfeca... | ||
preciouss Postat pe 22 Octombrie 2009 20:56 |
||
Irinuco, o sa tinem un moment de reculegere de dorul tau | ||
dihoritza Postat pe 22 Octombrie 2009 20:56 |
||
Irinuco, o sa tinem un moment de reculegere de dorul tau | ||
dihoritza Postat pe 22 Octombrie 2009 20:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
MULTUMESC | 8 | De la: si_totusi 21 Noiembrie 2009 22:52 |
sal | 4 | De la: anaROBERT 14 Iulie 2010 00:37 |
ce parere aveti despre articolul ,,,Salvati-ne dragostea! M-am maritat cu fratele meu | 15 | De la: ingerasulluptator 19 Iulie 2012 18:29 |
|
||
Singuratatea din...mijlocul familiei..!! | 80 | De la: garbo171675 10 Ianuarie 2013 22:09 |
Sanatate si multi ani fericiti celor care astazi sarbatoresc "Mihail si Gavril " | 5 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară