fetelor, nu intrati in panica...am eu cocoase destule.....cocoasa de servici, de acasa, de soacra, de grija de catel....mai am....asa ca cine vrea...cu draga inima mai dau din cocoasele mele... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Februarie 2009 12:45 |
||
---|---|---|
salutare ella salutare tutankamon pai da si tutankamon o cocoasa cu imprumut,pana imi creste mie alta deja car stele cu roaba ,poate -poate se formeaza una noua pana atunci e buna si una imprumutata ca sa nu ies din tipar |
||
rizzibizzi Postat pe 2 Februarie 2009 12:49 |
||
Helloooo! E cineva pe aici? Fetelor, gripa asta ma omoara. Tutankamone, nu-mi trimiti si mie un supus de-al tau, sa-mi faca un masaj... cu niscai uleiuri aromatice...! Dar vezi rogu-te, sa fie mai tinerel, nu de-o varsta cu noi, ca ne incurcam naibii oasele pe aicea! |
||
|
||
Ella34 Postat pe 2 Februarie 2009 19:17 |
||
ella nu vrei s�-�i fac eu un masaj ???? | ||
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 20:20 |
||
Casper, stai locului, ca gripa asta are un obicei prost...se ia! Si apoi, daca te imbolnavesti, nu mai am nici o sansa sa vad retea aia de ciorba de burta, ca numai a ea ma gandesc...! Si zici ca ai postat-o? Dar pe ce topic dragule? Te-oi fi dus sa dai cu pana pe la chestiunea zilei si-oi fi uitat reteta acolo...? Pai, ce pana ta..!!! |
||
Ella34 Postat pe 2 Februarie 2009 20:46 |
||
Ella pui mic �i drag, pe cuv�nt de pioner c� am scris-o, dar am �i repetat-o, bine nu toat� pe ''loc de dat cu capul, �i iar nu a ap�rut, azi am luat-o r�u �n frez�, trei mesaje nu mi-au ap�rut | ||
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 22:02 |
||
m�garii �tia vor s� mi-o cloneze �i s� zic� c�-i a lor, dar e f�r� ingredientele secrete, a�a c� e una comun� | ||
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 22:03 |
||
De la: casperphantom, la data 2009-02-02 22:03:35m�garii �tia vor s� mi-o cloneze �i s� zic� c�-i a lor, dar e f�r� ingredientele secrete, a�a c� e una comun� Zi pe cuvantul tau de pionier, ca e vorba de reteta de ciorba... , ca altfel imi sta inima in loc! |
||
Ella34 Postat pe 2 Februarie 2009 22:10 |
||
p�i, nu aia, o �n�iram pe toate topicurile f�r� succes ???, cred c� administratorii de pe Garbo, sunt ni�te vrejuri uscate �i coco�ate de mumii care n-au p�pat �n via�a lor o ciobi�� de burtic�, nu de alta dar pe vremea lor, vaca era un animal sf�nt, a�a c�-i p�pau, pupau, doar copitele | ||
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 22:19 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-02 19:17:07 Helloooo! dragul meu neph....marite nephtys.....acuma bag o sarma la doctorasul veterinar ce fuse la cindy ca e bun si e valabil....un macho brunetel si dulce....sa fii pe faza ca te suna.... |
||
tutankhamon Postat pe 2 Februarie 2009 22:39 |
||
Casper, eu inteleg ca esti suparat dragule, dar de ce lovesti tu in bietele mumii cocosate? Vezi ca esti pe teritoriul lor si nu stii cand iti sar in spate... |
||
Ella34 Postat pe 2 Februarie 2009 22:45 |
||
De la: casperphantom, la data 2009-02-02 22:19:04p�i, nu aia, o �n�iram pe toate topicurile f�r� succes ???, cred c� administratorii de pe Garbo, sunt ni�te vrejuri uscate �i coco�ate de mumii care n-au p�pat �n via�a lor o ciobi�� de burtic�, nu de alta dar pe vremea lor, vaca era un animal sf�nt, a�a c�-i p�pau, pupau, doar copitele dragule...ca sunt niste vrejuri uscate nu e nici o paguba.....dar mai sunt si rai...vor ca si noi sa ajungem asa....hai cu reteta aia a ta pe-aici sa imbunatatesc reteta mea, sa vad daca e ceva mai bun....ca sotul meu a lichidat o oala de 3 kile in 3 zile... |
||
tutankhamon Postat pe 2 Februarie 2009 22:46 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-02-02 22:39:27 Medic vererinar imi trimiti tu soro...? Da' n-am decat gripa, nu boala vacii nebune... |
||
Ella34 Postat pe 2 Februarie 2009 22:50 |
||
pooooftim ??????, eu am f�cut o oal� de 15 litri, s�mb�t� diminea�a �i, GATA, nu mai e, am m�ncat diminea�a , la amiaz �i seara, �i fra�ii nes�tui, au venit �i de 2 ori pe zi, auzi, p�i, numai fratele meu, cred c� a m�ncat 3 kile s�mb�t�, s�-�i spun c� l-am �ntrecut, sau nu are rost ???? | ||
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 23:07 |
||
dac� stau s� m� g�ndesc, e cea mai costisitoare ciorb�, dar..... mai fac | ||
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 23:09 |
||
Pfuuuu!!! Sa aerisim putin pe aici, ca miroase numai a ciorba de burta! Caspere, tot dator ai ramas, nu uit...! Fetelor, 'neata! Haideti, trezirea, ca e marti! Mai e cineva dispus sa primeasca o cocoasa de munca ? Am un teanc de fise de protectia muncii de rezolvat..., dar imi fac intai plinul cu o cafea tareeeee! Sa aveti o zi frumoasa! |
||
Ella34 Postat pe 3 Februarie 2009 08:46 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-02 22:50:15De la: tutankhamon, la data 2009-02-02 22:39:27 draga nu ai inteles nimica....lasa meseria...e vorba ca e buuuuuuunnnn raaaauuuuuuu...... |
||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2009 20:08 |
||
De la: casperphantom, la data 2009-02-02 23:09:35dac� stau s� m� g�ndesc, e cea mai costisitoare ciorb�, dar..... mai fac iubire...da-mi si mie macar pe privat reteta...jur ca nu spun la nimeni....parol.... |
||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2009 20:14 |
||
Eu am cerut-o prima! Si nu mi-a dat-o... Mai, daca faceti invarteli pe la spate... sa va pregatiti pentru cei mai rau! Voi fi in capul mesei voastre, ori de cate ori simt miros de ciorba! |
||
Ella34 Postat pe 3 Februarie 2009 20:32 |
||
helloooooo,lume ce faceti ?????????/ umblati ca banu rau de nu mai intrati la club............. e careva aici sa bem ceva ca azi m-io crescut cocoasa la ochi |
||
rizzibizzi Postat pe 4 Februarie 2009 17:52 |
||
Soro, baga repede o poza, ca eu femeie cu cocoasa-n ochi n-am mai vazut!!! Da' cine te-a chinuit in halul asta? Spune-ne noua, da-ne si cateva detalii ( nume, prenume, adesa, cont bancar ) si vei fi razbunata! |
||
Ella34 Postat pe 4 Februarie 2009 19:05 |
||
no, uite m�, ce pl�nge bietu'pisic �i io nu pot s�-l ajut, c� m� strive�te cocoa�a asta, de pic pe el, timbru l-am f�cut | ||
casperphantom Postat pe 4 Februarie 2009 20:12 |
||
ella, n-ar fi mai simplu, draga mea, s�-i scanezi cipu ?????poate uit� vreun detaliu �i-�i d� rateu la logare | ||
casperphantom Postat pe 4 Februarie 2009 20:13 |
||
Pisoiul meu nu plange, canta! Si n-o mai intoarce pe toate partile, postezi pozele ale sau nu? |
||
Ella34 Postat pe 4 Februarie 2009 20:19 |
||
ella, elllllllllaaaaa, a�tept mutarea ta | ||
casperphantom Postat pe 4 Februarie 2009 20:34 |
||
da'cred c�-i bat r�u pisoiul t�u | ||
casperphantom Postat pe 4 Februarie 2009 20:35 |
||
Casper, da' unde ai disparut dragule? Fetelor, nu va dezmortiti si voi putin cocoasele? |
||
Ella34 Postat pe 4 Februarie 2009 21:39 |
||
p�i, cam tare soarele, a�a c� m� pus�i la umbra proprie-mi cocoa�e, c� �i a�a o umplui de ap�, e r�coaroas� | ||
casperphantom Postat pe 4 Februarie 2009 22:09 |
||
Fetelor, tot disparute in desert? |
||
Ella34 Postat pe 4 Februarie 2009 22:15 |
||
io mi-s aci...dar ma ascund dupa cocoasa facuta de soacra-mea.....cine ma elibereaza de ea ca e tare grea in spinarea mea...fetica...ella....baui un pahar de vin bun...da bun ma....ma luara ametelile.......se invarte...nuuuu..nu cindy in jurul cozii.....imaginea din fata "ocilor" mei... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Februarie 2009 23:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Snack Bar cu program: LA TREI TzATzE NATAFLETzE! | 74 | De la: clippy 23 Decembrie 2009 19:49 |
bux 3 | 3 | De la: yanyacharberet 10 Octombrie 2009 10:17 |
La Piciorul Porcului - la fel de savuros pe cat de haios | 10 | De la: maria_79 31 Octombrie 2011 17:36 |
|
||
Iodul e aici ! | 75 | De la: garbo_13807 17 Mai 2016 21:01 |
prostia unora,... | 136 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 21:18 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri