fetelor, nu intrati in panica...am eu cocoase destule.....cocoasa de servici, de acasa, de soacra, de grija de catel....mai am....asa ca cine vrea...cu draga inima mai dau din cocoasele mele... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Februarie 2009 12:45 |
||
---|---|---|
salutare ella salutare tutankamon pai da si tutankamon o cocoasa cu imprumut,pana imi creste mie alta ![]() deja car stele cu roaba ![]() ![]() pana atunci e buna si una imprumutata ![]() ![]() |
||
rizzibizzi Postat pe 2 Februarie 2009 12:49 |
||
Helloooo! E cineva pe aici? ![]() Fetelor, gripa asta ma omoara. ![]() Tutankamone, nu-mi trimiti si mie un supus de-al tau, sa-mi faca un masaj... cu niscai uleiuri aromatice...! Dar vezi rogu-te, sa fie mai tinerel, nu de-o varsta cu noi, ca ne incurcam naibii oasele pe aicea! ![]() |
||
|
||
Ella34 Postat pe 2 Februarie 2009 19:17 |
||
ella nu vrei s�-�i fac eu un masaj ???? ![]() |
||
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 20:20 |
||
Casper, stai locului, ca gripa asta are un obicei prost...se ia! Si apoi, daca te imbolnavesti, nu mai am nici o sansa sa vad retea aia de ciorba de burta, ca numai a ea ma gandesc...! ![]() Si zici ca ai postat-o? Dar pe ce topic dragule? Te-oi fi dus sa dai cu pana pe la chestiunea zilei si-oi fi uitat reteta acolo...? Pai, ce pana ta..!!! ![]() |
||
Ella34 Postat pe 2 Februarie 2009 20:46 |
||
Ella pui mic �i drag, pe cuv�nt de pioner c� am scris-o, dar am �i repetat-o, bine nu toat� pe ''loc de dat cu capul, �i iar nu a ap�rut, azi am luat-o r�u �n frez�, trei mesaje nu mi-au ap�rut | ||
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 22:02 |
||
m�garii �tia vor s� mi-o cloneze �i s� zic� c�-i a lor, dar e f�r� ingredientele secrete, a�a c� e una comun� | ||
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 22:03 |
||
De la: casperphantom, la data 2009-02-02 22:03:35m�garii �tia vor s� mi-o cloneze �i s� zic� c�-i a lor, dar e f�r� ingredientele secrete, a�a c� e una comun� ![]() ![]() ![]() Zi pe cuvantul tau de pionier, ca e vorba de reteta de ciorba... , ca altfel imi sta inima in loc! ![]() ![]() ![]() |
||
Ella34 Postat pe 2 Februarie 2009 22:10 |
||
p�i, nu aia, o �n�iram pe toate topicurile f�r� succes ???, cred c� administratorii de pe Garbo, sunt ni�te vrejuri uscate �i coco�ate de mumii care n-au p�pat �n via�a lor o ciobi�� de burtic�, nu de alta dar pe vremea lor, vaca era un animal sf�nt, a�a c�-i p�pau, pupau, doar copitele | ||
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 22:19 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-02 19:17:07 Helloooo! dragul meu neph....marite nephtys.....acuma bag o sarma la doctorasul veterinar ce fuse la cindy ca e bun si e valabil....un macho brunetel si dulce....sa fii pe faza ca te suna.... |
||
tutankhamon Postat pe 2 Februarie 2009 22:39 |
||
Casper, eu inteleg ca esti suparat dragule, dar de ce lovesti tu in bietele mumii cocosate? ![]() ![]() |
||
Ella34 Postat pe 2 Februarie 2009 22:45 |
||
De la: casperphantom, la data 2009-02-02 22:19:04p�i, nu aia, o �n�iram pe toate topicurile f�r� succes ???, cred c� administratorii de pe Garbo, sunt ni�te vrejuri uscate �i coco�ate de mumii care n-au p�pat �n via�a lor o ciobi�� de burtic�, nu de alta dar pe vremea lor, vaca era un animal sf�nt, a�a c�-i p�pau, pupau, doar copitele dragule...ca sunt niste vrejuri uscate nu e nici o paguba.....dar mai sunt si rai...vor ca si noi sa ajungem asa....hai cu reteta aia a ta pe-aici sa imbunatatesc reteta mea, sa vad daca e ceva mai bun....ca sotul meu a lichidat o oala de 3 kile in 3 zile... |
||
tutankhamon Postat pe 2 Februarie 2009 22:46 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-02-02 22:39:27 Medic vererinar imi trimiti tu soro...? ![]() Da' n-am decat gripa, nu boala vacii nebune... ![]() |
||
Ella34 Postat pe 2 Februarie 2009 22:50 |
||
pooooftim ??????, eu am f�cut o oal� de 15 litri, s�mb�t� diminea�a �i, GATA, nu mai e, am m�ncat diminea�a , la amiaz �i seara, �i fra�ii nes�tui, au venit �i de 2 ori pe zi, auzi, p�i, numai fratele meu, cred c� a m�ncat 3 kile s�mb�t�, s�-�i spun c� l-am �ntrecut, sau nu are rost ???? | ||
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 23:07 |
||
dac� stau s� m� g�ndesc, e cea mai costisitoare ciorb�, dar..... mai fac | ||
casperphantom Postat pe 2 Februarie 2009 23:09 |
||
Pfuuuu!!! Sa aerisim putin pe aici, ca miroase numai a ciorba de burta! Caspere, tot dator ai ramas, nu uit...! ![]() Fetelor, 'neata! Haideti, trezirea, ca e marti! Mai e cineva dispus sa primeasca o cocoasa de munca ? ![]() Sa aveti o zi frumoasa! |
||
Ella34 Postat pe 3 Februarie 2009 08:46 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-02 22:50:15De la: tutankhamon, la data 2009-02-02 22:39:27 draga nu ai inteles nimica....lasa meseria...e vorba ca e buuuuuuunnnn raaaauuuuuuu...... |
||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2009 20:08 |
||
De la: casperphantom, la data 2009-02-02 23:09:35dac� stau s� m� g�ndesc, e cea mai costisitoare ciorb�, dar..... mai fac iubire...da-mi si mie macar pe privat reteta...jur ca nu spun la nimeni....parol.... |
||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2009 20:14 |
||
Eu am cerut-o prima! Si nu mi-a dat-o... ![]() Mai, daca faceti invarteli pe la spate... sa va pregatiti pentru cei mai rau! Voi fi in capul mesei voastre, ori de cate ori simt miros de ciorba! ![]() |
||
Ella34 Postat pe 3 Februarie 2009 20:32 |
||
helloooooo,lume ce faceti ?????????/ ![]() umblati ca banu rau de nu mai intrati la club............. e careva aici sa bem ceva ca azi m-io crescut cocoasa la ochi ![]() |
||
rizzibizzi Postat pe 4 Februarie 2009 17:52 |
||
Soro, baga repede o poza, ca eu femeie cu cocoasa-n ochi n-am mai vazut!!! ![]() Da' cine te-a chinuit in halul asta? Spune-ne noua, da-ne si cateva detalii ( nume, prenume, adesa, cont bancar ) si vei fi razbunata! ![]() |
||
Ella34 Postat pe 4 Februarie 2009 19:05 |
||
no, uite m�, ce pl�nge bietu'pisic �i io nu pot s�-l ajut, c� m� strive�te cocoa�a asta, de pic pe el, timbru l-am f�cut | ||
casperphantom Postat pe 4 Februarie 2009 20:12 |
||
ella, n-ar fi mai simplu, draga mea, s�-i scanezi cipu ?????poate uit� vreun detaliu �i-�i d� rateu la logare | ||
casperphantom Postat pe 4 Februarie 2009 20:13 |
||
Pisoiul meu nu plange, canta! ![]() Si n-o mai intoarce pe toate partile, postezi pozele ale sau nu? ![]() |
||
Ella34 Postat pe 4 Februarie 2009 20:19 |
||
ella, elllllllllaaaaa, a�tept mutarea ta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
casperphantom Postat pe 4 Februarie 2009 20:34 |
||
da'cred c�-i bat r�u pisoiul t�u | ||
casperphantom Postat pe 4 Februarie 2009 20:35 |
||
Casper, da' unde ai disparut dragule? Fetelor, nu va dezmortiti si voi putin cocoasele? ![]() |
||
Ella34 Postat pe 4 Februarie 2009 21:39 |
||
p�i, cam tare soarele, a�a c� m� pus�i la umbra proprie-mi cocoa�e, c� �i a�a o umplui de ap�, e r�coaroas� | ||
casperphantom Postat pe 4 Februarie 2009 22:09 |
||
Fetelor, tot disparute in desert? ![]() |
||
Ella34 Postat pe 4 Februarie 2009 22:15 |
||
io mi-s aci...dar ma ascund dupa cocoasa facuta de soacra-mea.....cine ma elibereaza de ea ca e tare grea in spinarea mea...fetica...ella....baui un pahar de vin bun...da bun ma....ma luara ametelile.......se invarte...nuuuu..nu cindy in jurul cozii.....imaginea din fata "ocilor" mei... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Februarie 2009 23:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Snack Bar cu program: LA TREI TzATzE NATAFLETzE! | 74 | De la: clippy 23 Decembrie 2009 19:49 |
prostia unora,... | 136 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 21:18 |
Terasa de vara | 4534 | De la: silfida 4 Iunie 2013 19:46 |
|
||
:) | 7 | De la: Ciresica 28 Noiembrie 2009 08:30 |
Metamorfoza | 86 | De la: elodia_2 24 August 2012 20:14 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9