clubul faraoanelor cocosate

De la: Ella74, la data 2009-02-04 19:05:06 Soro, baga repede o poza, ca eu femeie cu cocoasa-n ochi n-am mai vazut!!!
Da' cine te-a chinuit in halul asta? Spune-ne noua, da-ne si cateva detalii ( nume, prenume, adesa, cont bancar ) si vei fi razbunata!

nu m-a chinuit nimeni
de oboseala si nesomn pe pleoape imi crescu cocoasa de nu le pot tine deschise
da acu mi-am revenit disparu cocoasa
voi ce faceti?????????
tutankanon ai scapat de cocoasa lu"soacrata????
rizzibizzi
Postat pe 5 Februarie 2009 14:40
da rizi...o dat dumnezeu si o plecat.....azi dimineata.....dar, surprinzator, aseara nu mi-o mancat zilele....desi ma speriasem ca iar incepe cu ale ei tampenii...cum fac soacrele acre...
tutankhamon
Postat pe 5 Februarie 2009 20:42
Ei...! Acum m-am prins eu de ce dadurati clubului asta un nume cu iz desertic...! Pentru ca aveati de gand sa calcati pe aici doar atunci cand va prinde ploaia in desert... o data, de doua ori pe an!!!!

Pai nu-i pacat? Mai dam si noi p'aci o mana de var, o pensula de vopsea ca pica piramida asta peste noi!!!

Casper dear, tu pe unde-ai disparut? Nu ma ajuti sa le cautam pe fetele astea?
Prietene, trecui cu privirea peste topicul tau.... prapad au facut oamenii pe acolo !!Au venit cu tot ce-au avut pe acasa: carucioare, butelii. tigari.... o nebunie!
Ella34
Postat pe 5 Februarie 2009 20:45
ai mai neph...chiar sunt atat de mic in umbra piramidei tale incat nu m-ai vazut ca am mai postat chiar si de 2 ori intr-o zi?.....vorba lui cindy.....mrrrrrrrrrrrrrr
tutankhamon
Postat pe 5 Februarie 2009 22:32
Preamarite, iertare !!!! cred ca nu te-am vazut din cauza cocoasei facuta de mama soacra!

Aud ca te-ai eliberat! Acum trebuie sa recuperezi... dezmat!!!!
Ce mai face Cindy? Se da la mine ???

Aaaa..! Era sa uit! Inca mai esti fascinata de jucaria ta cea noua?
Ella34
Postat pe 5 Februarie 2009 23:04
De la: Ella74, la data 2009-02-05 23:04:11 Preamarite, iertare !!!! cred ca nu te-am vazut din cauza cocoasei facuta de mama soacra!

Aud ca te-ai eliberat! Acum trebuie sa recuperezi... dezmat!!!!
Ce mai face Cindy? Se da la mine ???

Aaaa..! Era sa uit! Inca mai esti fascinata de jucaria ta cea noua?

daaaa...dezmatz pe naiba ca maine lucrez de la 9 jumate la 12-1...ma-sa....cindy e super bine si-a revenit inclusiv la capitolul traznai haioase....adica urcatul in mijlocul patului si jucatul acolo cu mingea ei....da' ce eu ma pot lasa de jucarii????...si-a luat si florin un nokia communicator si am luat cartela la orange si la cat a frecat netul si gps-ul...in 15 minute s-au dus 2 euro....
tutankhamon
Postat pe 6 Februarie 2009 11:47
cocosatelooooooooooor, imi fac mea culpa, da sunt cam ocupata...de nu-mi pot duce cocoasa
nebuna
Postat pe 6 Februarie 2009 21:47
Lasa scumpo ca te ajutam noi! La ce sunt buni prietenii?
Sa-i cocosezi atunci cand n-o mai poti duce tu!!!

Tutankamone, lasa jucaria si arata-te!
Ella34
Postat pe 6 Februarie 2009 22:18
oups...nu am posta aici adineauri?...iar avem fantome...?salutare la toata lumea de p-aici....
tutankhamon
Postat pe 6 Februarie 2009 23:03

Te-ai ratacit si-ai nimerit in cafenea!!!

Scumpa, ai vazut-o astazi pe Rizzibizi?
Ella34
Postat pe 6 Februarie 2009 23:32
Fetelor, pe unde umblati? Plecara-ti in weekend prin tari exotice?
Vreau si eeeeeu !!!
Ella34
Postat pe 7 Februarie 2009 11:16
fataaaaaaaaa, io nu plecai...fusei la munca ca era sambata mea de lucru... ca sefu asta al meu nu se mai satura in ma-sa....si am profitat ca era asa de frumos afara si l-am chemat pe al meu cu asta mica la plimbare...si ne-am mai plimbat oleaca...de cazu asta lata de oboseala......sforaie dand din picioruse - viseaza ca alearga....pup fata...amu-s aci...
tutankhamon
Postat pe 7 Februarie 2009 15:39
tuica fiearta cu zahar si piper, haideti toate cocosatele sa ne cinstim , ce mama masii? o viata avem , celebrati viata asa cum credeti voi de cuviinta , nu tineti cont de parerea nimanui, voi sa va simtiti bine, joi am fost la inmormantarea cumnatului meu 53 ani , om cat muntele , nu prin spitale, nu bolnav pana acum un an...
sisicleo
Postat pe 7 Februarie 2009 16:07
Sisicleo, m-ai lasat muta...
Eu credeam ca ai venit cu tuica fiarta ca sa sarbatorim ceva, si cand colo... Dumnezeu sa-l odihneasca!

Dar ai si tu dreptate. Haideti fetelor sa traim cat suntem vii!!!
Auziti, eu aduc niste vin rosu , ca nu rezist la grade multe!

Tutankhamone te bagi?
Hope dear, unde esti? Tuica sau vin?
Ella34
Postat pe 7 Februarie 2009 16:29
frumoasa vreme.. de parca ar fi venit primavara...eu am sa o tin tot cu tuica , daca le amestec o sa fie de rau... bine ca mai mult de 2 paharele mici nu merge, chiar si fiarta e foarte tare, dar buna ca-i dulce... nimeni nu mai serveste? oferta e limitata...
sisicleo
Postat pe 7 Februarie 2009 16:39
super, va salut suratelor, eu sunt cocsata de cand ma stiu, dar stiti cum se zice:,, cocosata , cocosata, da-i sta bine"
prunareanu
Postat pe 7 Februarie 2009 18:38
De la: Ella74, la data 2009-02-07 16:29:52 Sisicleo, m-ai lasat muta...
Eu credeam ca ai venit cu tuica fiarta ca sa sarbatorim ceva, si cand colo... Dumnezeu sa-l odihneasca!

Dar ai si tu dreptate. Haideti fetelor sa traim cat suntem vii!!!
Auziti, eu aduc niste vin rosu , ca nu rezist la grade multe!

Tutankhamone te bagi?
Hope dear, unde esti? Tuica sau vin?

nici eu nu consum tuica fiarta...dar un vin rosu fiert si cu mirodenii parca m-ar tenta....hi hi hi...dar fa tu o cafa din aia buuuunaaaa...cu un pic de lamaie ca mor de somn......
tutankhamon
Postat pe 7 Februarie 2009 19:11
Eu de reteta asta de cafea cu lamaie am mai auzit, dar soro, nici nu pot sa ma gandesc la ea ca mi se face gura punga...

Nu mai bine-ti fac un ceai de tei si te culci tu linistita?

Avem o noua membra in club ! Cu cocoasa veritabila? Oooo! in cazul asta, membra cu statut special !!!
Pupam si primim!
Ella34
Postat pe 7 Februarie 2009 19:33
fetelor...ati dat-o pe alcooale?

stricate mici ce sunteti...

Ella...vezi ca am pus o poza cu minunatul martan cafeluta...poate te inspira ca avatar...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Februarie 2009 20:38
Unde? Unde? Vreau sa vad!!!
Ella34
Postat pe 7 Februarie 2009 21:05
la mine la profil, cauta la poze...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Februarie 2009 21:14
Am vazut si mi-au placut mult, dar inca nu-mi revin... Cafeluta avea lentile de contact sau isi exersa privirea pentru vre-un horror?
Ella34
Postat pe 7 Februarie 2009 21:24
god...Ella...ce nostima esti...

nu...asa avea el ochii...portocalii...era vanator mare, dar un si mai mare afemeiat...pai ce procese de paternitate avea...te speriai...imi amintesc ca acum 2 ani a venit o vecina furioasa, ca gigolo de cafeluta se cam jucase cu matza ei...si a cam facut aia vreo 6 pui...si cucoana imi cerea mie despagubiri ca i-a violat cafeluta printesa...nu am putut sa o contrazic, ca toti puii erau marca inregistrata cafeluta. dar a fost de rasul lumii, cum urla aia la poarta ca o disperata. prima data nici nu am inteles ce vrea. ca imi flutura pisica pe sub nas si aproape ca scuipa de nervi.a murit saracu' acum un an...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Februarie 2009 21:32
Figura mare cafeluta asta! Mai e si prolific !
Auzi, de ce nu i-ai zis disperatei ca mata a fost prost educata! A prins de la stapana, umbla numai cu coada pe sus....
Ella34
Postat pe 7 Februarie 2009 21:41
pai i-am zis....ca eu ce sa fac cu el? sa-i pun centura de castitate? ca e barbat, si astia mai umbla...m-am oferit sa iau eu puii, da' nebuna o tinea pe-a ei...cu onoarea "nereperata"
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Februarie 2009 21:48
Michelle scumpo, e plina lumea de nebuni! Zi mersi ca nu te-ai trezit cu proces pentru paternitate!
Ella34
Postat pe 7 Februarie 2009 22:41
am facut cafeaaaaaaaaaaa, fara lamaie ca........dar daca chiar vreti am pus si o lamaie pe tava ...langa lapte si frisca
azi am fost in gradinita cu flori si ce credeti? coprinele deja scot nasucul si narcisele ... in fiecare primavara fac la fel ''ascult iarba cum creste'' si tot nu ma satur, iubesc primavara , ce pacat ca de data asta e doar o iluzie... de luni vine frigul(asa a zis busu )
sisicleo
Postat pe 8 Februarie 2009 10:46
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-07 21:14:24la mine la profil, cauta la poze...

am cautat si eu la tine la profil si nu am gasit martanu pot sa-l vad si eu? te rog frumos
sisicleo
Postat pe 8 Februarie 2009 10:53
la poze...dahhhh...nu ai cum sa nu-l gasesti, scumpo...e un martan negru cu o stea alba pe piept...si are o privire creepy...

si tre' sa fac un anunt important ptr tara.

m-am lasat de fumat si astept sa imi ziceti toate ce totala si extraordinara si fenomenala si minunata si puternica sunt.
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 10:55
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-08 10:55:06 la poze...dahhhh...nu ai cum sa nu-l gasesti, scumpo...e un martan negru cu o stea alba pe piept...si are o privire creepy...

si tre' sa fac un anunt important ptr tara.

m-am lasat de fumat si astept sa imi ziceti toate ce totala si extraordinara si fenomenala si minunata si puternica sunt.

da esti totala si extaordinara si fenomenala si minunataaaaaaaa
cum ai reusit????????? eu nu am fumat cateva ore si deja eram pe punctul sa fac o criza de nervi, bineinteles ca am inceput sa injur
si sa fac urat , ma intreaba sotul , da ce ai fata , de ce faci asa urat? in general sunt blanda ca o mata
sisicleo
Postat pe 8 Februarie 2009 11:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prostia unora,... 136 De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 21:18
cafeneaua trei cirese, doua piersici si un gratar..... 11457 De la: SAL 27 Ianuarie 2012 14:39
Cafeneaua Bella_Rossa!!!!! 76 De la: iar_eu 27 August 2009 09:43
bacalaureat 2011-dezastru 109 De la: aida71 26 Octombrie 2011 11:27
zodii 14 De la: mgmm 9 Iulie 2014 14:00
Setari Cookie-uri