clubul faraoanelor cocosate

Oooo!!! Michelleeee !!! Suntem mandri de tine!
Femeie minunata si ambitioasa ce esti!!
Te sustinem cu totii!

Cred ca ar trebui sa-i multumesti lu' Iaso, ca a stiut sa-ti zgandareasca orgoliul si sa declanseze scanteiuta..., dar si crizei mondiale! Auzi tu ... 5 euroi pachetul!!! Mama ei de viata!!!
Ella34
Postat pe 8 Februarie 2009 11:21
multumesc doamnelor...multumesc...spuse ea falfaindu-si genele, si ridicand manutaa la Grace Kelly...

wife_de_zmeu
Postat pe 8 Februarie 2009 11:25
Eeeiii! Stofa de printesa, de...!!!

Ella34
Postat pe 8 Februarie 2009 11:43
De la: Ella74, la data 2009-02-07 21:41:24 Figura mare cafeluta asta! Mai e si prolific !
Auzi, de ce nu i-ai zis disperatei ca mata a fost prost educata! A prins de la stapana, umbla numai cu coada pe sus....

ella...ce educativ scrii!!!
mai sa cred ca asa ar fi!!
iar wife...ar trebui sa educe mai ...atent...
ca...uite cum striga lumea la poarta!!!
si...aude toata urbea!!!...ce va crede despre noi...cei cu...pritzipii?
ovidiu42
Postat pe 8 Februarie 2009 17:29
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-07 21:48:19pai i-am zis....ca eu ce sa fac cu el? sa-i pun centura de castitate? ca e barbat, si astia mai umbla...m-am oferit sa iau eu puii, da' nebuna o tinea pe-a ei...cu onoarea "nereperata"

esti mortala draga mea...dar vorba ellei...ce cauta matza aia a ei curvistina cu coada pe sus la mandretea ta de flacau?...nu cauta........?
tutankhamon
Postat pe 8 Februarie 2009 22:55
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-08 10:55:06 la poze...dahhhh...nu ai cum sa nu-l gasesti, scumpo...e un martan negru cu o stea alba pe piept...si are o privire creepy...

si tre' sa fac un anunt important ptr tara.

m-am lasat de fumat si astept sa imi ziceti toate ce totala si extraordinara si fenomenala si minunata si puternica sunt.

esti cea mai tare! ai vointa de fier! tine-o tot asa! sa nu te lasi invinsa! esti cea mai tare!
tutankhamon
Postat pe 8 Februarie 2009 22:57
ce sa caute matza...o ametise martanul de cafeluta cu lugu lugu...ca e de rasa, ca e frumoasa, ca e portocalie, ca sta blana nu stiu cum pe ea

pe urma a invitat-o sa ii arate colectia lui de stampe chinezesti, si uite-asa a facut aia 6 pui...

faza tare e ca stapana i-a dat antibaby la matza...
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Februarie 2009 04:41
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-09 04:41:54ce sa caute matza...o ametise martanul de cafeluta cu lugu lugu...ca e de rasa, ca e frumoasa, ca e portocalie, ca sta blana nu stiu cum pe ea

pe urma a invitat-o sa ii arate colectia lui de stampe chinezesti, si uite-asa a facut aia 6 pui...

antibaby la matzaaaaaaaaaa? si eu am o curvistina prin curte dar la asta nu m-am gandit dar daca tot a dacut pui , 6..., tot degeaba... lasa sa se simta si ei bine ,,oamenii'' problema e ca tot eu trebe sa-i cresc puii, le da papa cat le da si dupa vreo 6 saptamani zice ''acu spala-te cu ei pe cap''
sisicleo
Postat pe 9 Februarie 2009 09:53
NEATAAAAAAAAAAAAAAA
e cineva in club???????
am intrat sa-mi odihnesc si eu cocoasa,..... uffffff da grea mai e
am pregatit si cafeluta in caz ca nu ati baut inca ,s-au daca mai doriti una
felicitari wife ca te-ai lasat de tigari,si eu incerc si chiar m-am lasat de ele dar nu se lasa ele de mine
cafeluta ta e o pisica foarte dragalasa...poop
tutankanon
sisicleo
ella(nu mai stiu ce faraon esti)
TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
rizzibizzi
Postat pe 9 Februarie 2009 09:54
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-09 09:54:05NEATAAAAAAAAAAAAAAA
e cineva in club???????
am intrat sa-mi odihnesc si eu cocoasa,..... uffffff da grea mai e
am pregatit si cafeluta in caz ca nu ati baut inca ,s-au daca mai doriti una
felicitari wife ca te-ai lasat de tigari,si eu incerc si chiar m-am lasat de ele dar nu se lasa ele de mine
cafeluta ta e o pisica foarte dragalasa...poop
tutankanon
sisicleo
ella(nu mai stiu ce faraon esti)
TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ne-am trezit si bem cafeluta ta si tu nici nu stii
sisicleo
Postat pe 9 Februarie 2009 10:13
Eheeee!!! Sunt treaza de la ora 6

Crezi ca eu mai tin minte ce nume am...? Neph- ceva... dar tu spune-mi Ella

Cafeaua aia sa fie tare, ca azi e luni...
Ella34
Postat pe 9 Februarie 2009 10:17
eeeiiiiiiiiii sisi asa pe furis bei cafeluta
ella da esti matinala rau si io sunt treaza da de la sapte
cafeaua e tare de sta si lingurita drapta in ea
ce mai ziceti fetelor????????
rizzibizzi
Postat pe 9 Februarie 2009 10:31
sisicleo unde disparusi mama ???????????
tutankamon e ora 12 si inca mai dormi ca porcu'n cucuruz??????
ella mataluta iti pregatesti burtica pt. clatite???????
rizzibizzi
Postat pe 9 Februarie 2009 11:50
Bine ca ai facut tu clatitele alea, ca mi-ai mai indulcit ziua! Acum, fara gluma, mi-ai fact o pofta...!
Cand ajung deseara acasa fac clatite. Am aruncat deja buzduganul. Ai mei abia asteapta.

In alta ordine de idei ... E luni!!!
Ella34
Postat pe 9 Februarie 2009 12:12
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-09 04:41:54ce sa caute matza...o ametise martanul de cafeluta cu lugu lugu...ca e de rasa, ca e frumoasa, ca e portocalie, ca sta blana nu stiu cum pe eape urma a invitat-o sa ii arate colectia lui de stampe chinezesti, si uite-asa a facut aia 6 pui...

hai ca m-ai spart...cat sunt acuma de suparata m-ai facut sa rad cu gura pana la urechi.....antibaby la matza...da se poate....atata timp cat si eu am dat la a mea anticonceptionale de la farmacia veterinara sperand sa scap de mieunaturile caracteristice perioadei de facut pui...
tutankhamon
Postat pe 9 Februarie 2009 21:57
De la: Ella74, la data 2009-02-09 12:12:14 Bine ca ai facut tu clatitele alea, ca mi-ai mai indulcit ziua! Acum, fara gluma, mi-ai fact o pofta...! Cand ajung deseara acasa fac clatite. Am aruncat deja buzduganul. Ai mei abia asteapta. In alta ordine de idei ... E luni!!!

scumpa mea...permite-mi sa te corectez.....a fost luni.....
tutankhamon
Postat pe 9 Februarie 2009 22:00
Multumim Domnului! A trecut ziua de luni! Daca trece si cea de marti, s-a sfarsit saptamana! De la voi am invatat asta si.... functioneaza!!!

Scumpo, dar cine te-a suparat?
Ella34
Postat pe 9 Februarie 2009 22:05
scumpo...antibaby nu e sa ii ia glasul sau pofta...e sa nu mai faca copii...

cam ca la noi...
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Februarie 2009 23:03
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-09 23:03:16scumpo...antibaby nu e sa ii ia glasul sau pofta...e sa nu mai faca copii...cam ca la noi...

scumpa mea...crede-ma ca stiu ce e acela anti-baby.....sunt medic.....dar nu stiam cum se comporta matza mea si daca au loc acele schimbari hormonale care sa o faca sa nu mai doreasca martan ....deci sa taca....pentru ca anti-baby sunt de fapt niste medicamente hormonale si nu stiam daca doar inhiba ovulatia sau o si potoleste...e...asta e...oricum, am luat plasa ca farmacistul nu m-a intrebat daca e la primul ciclu si matza mea a innebunit dupa aia...intra in "calduri" din doua in doua saptamani...se ascundea noaptea dupa aragaz si dupa dulapul din bucatarie si isi striga martanul....oricum, am scapat de ea...e pe undeva la targoviste daca a avut zile...
tutankhamon
Postat pe 9 Februarie 2009 23:29
inima de mama vitrega
wife_de_zmeu
Postat pe 10 Februarie 2009 00:48
NEATAAAAAAAAA
ce fac fetele??????? haideti la cafeluta !!!!!!!!!!!!
yumiiiiiiii,ce aroma ce gust
daca v-am facut pofta ,poftiti cu incredere
am si o cutie de fursecuri asa ca va rog serviti

tutankamon tu ieri ai lucrat de dimi??????? io credeam ca luni esti de dupa

ella hai ca e marti si saptamana e pe sfarsite

sisicleo,tu?????iar bei cafeluta pe furis??????

wife eu
......... cred ca am mai spus da simt nevoia sa o mai spun superb pisoiul tau.........aaaaaaaa,daca am vz bine esti din timisoara si eu la fel..........
----------------BRAVO -----------------ca te-ai lasat de tigarii voi spune asta in fiecare zi
rizzibizzi
Postat pe 10 Februarie 2009 08:31
'Neata Rizzi! 'neata fetelor!
A zis cineva: fursecuri...? unde?, unde?
Am furat deja o cana de cafea din cafenea, dar mai torn una aici cu prietenele.

Ella34
Postat pe 10 Februarie 2009 08:51
'neata buna
am furat cana cu cafea cu tot e buna rau cafeluta facuta de tine rizzibizi sau nefertiti? nu mai stiu
apropo de pisici in calduri , intro seara faceau atat de urat incat am iesit afara sa vad ce se intampla ,nu mai mieunau tipau efectiv, fetita mea era afara cu ''gasca'' de pe strada, ma vede copila '' ce e mama?'' eu
''am crezut ca tipi tu si de aia am iesit'' ceilalti erau pe jos de ras , nu s-au mai putut controla ,eu in frunte cu ei ca doar na,
am dat si eu in mintea copiilor
sisicleo
Postat pe 10 Februarie 2009 09:23
a hello...imi urla carnea dupa o tigara...mi se duce cafa cu noduri...mama masi...
wife_de_zmeu
Postat pe 10 Februarie 2009 10:31
Hai mai Michelle! Da-o in colo de treaba...! Te face pe tine o tigara ? Rezista scumpo, rezista... primii doi ani sunt mai grei!

Aoleu...ce rea sunt!

Ella34
Postat pe 10 Februarie 2009 10:42
Michelle! parca asa iti zice ella dar de cand nu mai fumezi???????ai deja ceva vechime????????
rizzibizzi
Postat pe 10 Februarie 2009 10:45
neh...rizzi...Ella e prima pretena a lui pro, pe garbo...pe urma m-a adoptat si pe mine...si in ceea ce ma priveste, e o persoana foarte speciala pentru mine...ii tasneste educatia si bunul simt prin toti porii...eu mai am scapari, sa zic omului ce am de zis asa...fara menajamente, dar Ella niciodata...
wife_de_zmeu
Postat pe 10 Februarie 2009 10:52

Ei, hai! Poti sa-mi spui pe fata. Nu ma supar. O s-o pun pe seama sevrajului...!

Ella34
Postat pe 10 Februarie 2009 10:59
eheee...Ella...

nu...ma gandeam ca sef'tu nu te munceste destul...

e grele la mine in casa...mama e botoasa ca vreau sa plec...
wife_de_zmeu
Postat pe 10 Februarie 2009 11:01
Pai, de...! Pe cine mai streseaza ea?
Acum, vorbind serios, decizia ta ma intristeaza chiar si pe mine. Nu exista o alta solutie?
E o schimbare radicala scumpo, chiar crezi ca merita?
Ella34
Postat pe 10 Februarie 2009 11:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
BUna lume.... 8 De la: tutankhamon 30 August 2009 23:16
bux 3 3 De la: yanyacharberet 10 Octombrie 2009 10:17
Hartuire 32 De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49
Casa de toleranta 126 De la: Allegra 28 Mai 2012 23:28
Restaurant & Lounge din CENTRUL ISTORIC-BUCURESTI 21 De la: Axl_22 25 Ianuarie 2012 18:26
Setari Cookie-uri