mda...dar nu am ce face...e musai...astept un raspuns de la o tipa care e acolo...sa vada ce imi gaseste. oricum e pe o perioada foarte scurta. 3 luni rezist eu...bine ca macar e vorba de milano sau bolognia, ca in centru si sud salariile sunt foarte mici... ma gandesc cu groaza ce batrana dusa cu capul oi nimeri. ca eu sunt tare ghinionista, tot de-astea bizare am gasit...care isi luau pastilele de cap cu juma de litru de vin...iti dai seama ce reactii facea combinatia asta... presimt ca iar voi dormi 3, 4 ore pe noapte... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 11:25 |
||
---|---|---|
Offf, Michele...! Daca esti hotarata, noroc sa ai si rabdare! Eu nu as mai repeta experienta pentru nimic! In doi ani, am imbatranit cat in 5. M-am si imbolnavit. N-a meritat. Poate tu vei avea mai mult noroc, de data asta. Chiar nu poti s-o rezolvi altcumva? |
||
Ella34 Postat pe 10 Februarie 2009 11:35 |
||
ehee...toate ne-am imbolnavit acolo, Ella...mai ales cu capu'...imi venea sa catar peretii, incuiata efectiv in casa cu nebuna aia...care mai era bolnava si de agorafobie...plus copiii care aveau impresia ca m-am maritat cu familia lor...si tre' sa ma indentific cu problemele lor...auzi, Ella...astia-s mai tigani ca noi... plus toate tampitele care erau din acelasi oras ca mine, care duceau barfa de la una la alta si care se bateau cu caramida in piept ca ele au inventat curatenia...si mersul pe jos...si refuzau sa li se faca acte...si asta ne afecta pe noi, alea care am fi vrut sa muncim legal, nu sa fim fiii ploii... toate erau unite acolo, numai romancele nu...de mi se facu-se sila de ele... pai cand m-am intors o data acasa...eram inca cu exu' am avut surpriza sa aud ca deja eram combinata cu unul de 97 de ani ???!!! ...si il plangeau pe bietul meu ex...ca uite saracu' ce baiat bun e el, chiar daca bea in fiecare zi si nu se duce la munca....si uite ce harpie de muiere are...plecata in italia la distractie... |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 12:13 |
||
sisicleo...apropos de pisici...recunosc ca eu am o dambla cu animalutele, as face stana daca m-ar lasa pro...mie martanii mi se par perversi rau...ei sunt aia care urla... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 12:21 |
||
michelle , nu ne cunoastem si nu vreau sa-ti dau sfaturi dar cauta tu pe www.tomasi.ro locuri de munca in italia cu carte de munca ,eu am plecat anul trecut prin aceasta firma , daca ai necazuri acolo doar dai un beep in tara si ei te suna, nimeni nu poate sa faca ce vrea cu noi ,au posturi pentru mai multe meserii , eu am fost foarte multumita si sper ca anul acesta sa plec tot prin firma aceasta, nu cer taxe si nici comision |
||
sisicleo Postat pe 10 Februarie 2009 12:24 |
||
nu, nu ne cunoastem...dat putem socializa...ia dezvolta aia cu firma...te plaseaza ei in functie de locuri? de zona? ca daca e in sud...degeaba te duci...ca faci munca voluntara | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 12:27 |
||
Da, da...! In Italia la odihna, confort si dieta mediteraneeana! Sa nu mai vad paste cat oi trai!!! Nu vreau sa povestesc aici ce-am indurat pentru ca am convingerea ca in afara de tine ( si de Hope...hello Hope!), n-o sa ma creada nimeni. Crede-ma, nici sa-mi amintesc nu vreau...! Inteleg ca tu ai fost mult mai izolata. Eu am mai intrat in contact cu oamenii , si pot sa-ti spun ca femei mai ale ca romancele, nu gasesti! Aveam incredere mai degraba in italieni. Te apuca greata. |
||
Ella34 Postat pe 10 Februarie 2009 12:33 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-10 12:27:20nu, nu ne cunoastem...dat putem socializa...ia dezvolta aia cu firma...te plaseaza ei in functie de locuri? de zona? ca daca e in sud...degeaba te duci...ca faci munca voluntara nu au contracte decat in nord,te plaseaza in functie de locuri si de pregatire , daca intrii pe situl lor ai sa vezi si ce locuri de munca au,sau poti suna la firma , caut nr de telefon imediat |
||
sisicleo Postat pe 10 Februarie 2009 12:46 |
||
De la: sisicleo, la data 2009-02-10 12:46:11De la: prometeus_wife, la data 2009-02-10 12:27:20nu, nu ne cunoastem...dat putem socializa...ia dezvolta aia cu firma...te plaseaza ei in functie de locuri? de zona? ca daca e in sud...degeaba te duci...ca faci munca voluntara 0368004040 http://www.tomasi.ro/ , cam asta e, daca vrei sa ma mai intrebi ceva raspund cu placere |
||
sisicleo Postat pe 10 Februarie 2009 12:49 |
||
sisicleo...multumesc...esti tare draguta...uite domle' ca mai sunt si femei normale pe-aici... eu nu intru in categoria "normal"...ca sunt dusa cu capu' |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 12:53 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-10 12:33:42 Da, da...! In Italia la odihna, confort si dieta mediteraneeana! Sa nu mai vad paste cat oi trai!!! adevar graiesti, din pacate si la noi a fost la fel, mult mai amabile si sensibile italiencele cu noi, nu stiu ce sa mai cred sunt unele persoane care odata ajunse dincolo se cred buricul pamantului si e mare pacat ca vrea sa ne demonstreze asta tot noua romanilor, cert e ca am dat peste doua vipere care ne-au mancat viata cu rautatea lor si ne rugam acum la doamne doamne sa faca cumva ca anul acesta sa nu ne mai intilnim cu ele |
||
sisicleo Postat pe 10 Februarie 2009 15:24 |
||
Sisi scumpo, dar ce faci? Pleci si tu? |
||
Ella34 Postat pe 10 Februarie 2009 16:00 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-10 16:00:59 sper din suflet ca da, dar asta se va intampla doar in aprilie,eu am fost la lago di garda (vreo 120km de verona) acolo nu exista activitate doar in sezon de vara , patroana la care am lucrat ne-a promis ca o sa vorbeasca cu tomasi sa ne trimita tot pe noi cele care am fost anul trecut nu pot sa-mi imaginez ce sa fac in tara, sunt patrioata iubesc tara asta cu bune si cu rele , dar copilasii mei nu pot fi intretinuti cu iubirea de tara , am cautat disperata un loc de munca si din pacate nu am gasit ... |
||
sisicleo Postat pe 10 Februarie 2009 17:26 |
||
sisi...ce faci? ...ne parasesti/ ? |
||
ovidiu42 Postat pe 10 Februarie 2009 19:32 |
||
ba, zapacitelor.......mai luati inca o nebuna cu voi????....ca sa facem macar acolo intalniri intre noi, sa ne vedem la o cafelutza....glumeam cu plecatul meu in italia...castig inca...inca bine....dar cand nu voi mai putea, o dau naibii de medicina si gasesc eu ceva pe acolo..... nuuuu?????...sau poate gasim pe acolo vreun balamuc sa ne internam.....ca pe aici nu mai gasim locuri.....am avut azi o zi ca ma mai mir ca sunt intreaga la cap.....slava domnului ca m-am calit cu soacra-mea si mi-am inventat scutul anti-cicaleala si anti-nervi.... | ||
tutankhamon Postat pe 10 Februarie 2009 19:48 |
||
zi si mie cum e cu scutul ala...anti de toate...ca tare am nevoie | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 19:53 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-10 19:53:17zi si mie cum e cu scutul ala...anti de toate...ca tare am nevoie draga mea ...e vorba de o nesimtire crasa...numai cand o aud vorbind ma fac foarte ocupata la laptop .....sau ca am un careu de integrame foarte complicat(aiurea!)...si o las sa toace...si, din cand in cand mai dau un da, aveti dreptate....apoi cand vine in bucuresti...brusc...am de dus acte.....la colegiul medicilor... aiurea....am descoperit in mall un loc unde face o inghetata al naibii de buna....si ieftina......si la o carte sau o revista merge al naibii....sau fac pe dracu in patru si primesc o invitatie la o prietena la o cafea...ce, tre sa stie mama soacra ca eu am mai foat si acum 2 zile la cafea cu aceeasi prietena?..si cand vorbeste soacra ma trezesc uneori din visare...stau cica cu ochii in integrame, dar io ma gandesc la cai verzi pe pereti..... reteta e sfanta...asa face si mama cu tata...caruia nu-i tace gura...cred ca si in sicriu cand o fi o sa dea din gura...zice barbata-miu ca tata meu trebuia sa se casatoreasca cu mama sotului meu...cred ca erau batai frecvente pentru suprematia vorbirii.... |
||
tutankhamon Postat pe 10 Februarie 2009 21:49 |
||
Esti mortala! Mi-am notat reteta pentru cand o fi sa fie... Ca doar no-i fi eu asa norocoasa, sa nimeresc o soacra cu gura mica si limba tocita! Esti mai linistita in seara asta? Ieri erai un ghem de nervi! |
||
Ella34 Postat pe 10 Februarie 2009 22:08 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-10 22:08:06 Esti mortala! daaaa...sunt foarte linistita....fac martisoare pentru o prietena...adica o ajut sa le puna snururi si sa le bag in cutiute....dar am avut o zii.........dimineata m-am injurat delicat cu una ca imi luase o geanta de sub nas si nu m-am lasat pana nu i-am luat-o eu.....pentru ca venisem inaintea ei....iar la servici una pe care o credeam doamna era de fapt tzoapa....m-a acuzat ca i-am pus lucrarea in gura fara ca ea s-o vada si fara sa stie din ce metal o fac...si ea o vroia din aur.....plm....iti spun in particular ce inseamna....daca nu avea la ea ochelarii care trebuie eu ce vina am?????? |
||
tutankhamon Postat pe 10 Februarie 2009 22:27 |
||
Martisoare... ce frumos! Ai dreptate, ca vine 1 martie in curand! Vorbeam zilele trecute cu o colega si am pus un pariu... eu am zis ca, la cat sunt de aerieni si lipsiti de orice umbra de romantism barbatii din firma noastra, n-o sa primim nici macar un ghiocel de 1 sau 8 martie. Ea, naiva, inca mai spera...! Asa ca, pe 8 martie, seara, castig garantat o maxi pizza si 4 doze de bere! Lansez de acum invitatia! Veniti fetelor? |
||
Ella34 Postat pe 10 Februarie 2009 22:43 |
||
io prima....io prima..... si vin cu o tava de ecleruri! | ||
tutankhamon Postat pe 10 Februarie 2009 23:05 |
||
ella s-ar putea sa pierzi , la noi in firma barbatii faceau pe dracu-n patru si tot ne faceau un mic cadou, nu se stie poate ca si ai vostrii o s-o faca, stai sa-ti povestesc , de 1 marie barbatii erau cu atentii o cioco o floare un matisor ceva, de 8 martie femeile faceau cheta si praji si suc ptr barbati deci nu ramanea nimeni dator | ||
sisicleo Postat pe 11 Februarie 2009 09:07 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-02-10 23:05:39io prima....io prima..... si vin cu o tava de ecleruri! contribui si eu cu un disc , asa cum stiu eu sa fac , mici, ceafa de porc , costita afumata si in mijlocul discului cartofi , daca vreti putem arunca si niste carnaciori de bere pe disc , cartofii iau aroma de la afumatura si carne ...loc am destul in curte ,vine primavara trebe sarbatorita la iarba verde nu? ei? va bagati? |
||
sisicleo Postat pe 11 Februarie 2009 09:16 |
||
Mai intrebi? Deja simt aroma de carnaciori pe gratar...! Eclere avem, gratarul sfaraie,... eu aduc berea si vinul !!! Ei,... Sisi! Barbatii incep sa-si piarda bunele obiceiuri, iar majoritatea celor de aici, cred ca nici macar nu le-au avut vreodata. Pacat! Zau ca mi-ar face placere sa pierd pariul! |
||
Ella34 Postat pe 11 Februarie 2009 10:18 |
||
fataaaa...sisi...esti sisi?...ce ai cu papilele mele gustative????...ca fac inundatie....femeie, nu mai risca ca la cat suntem amandoi de pofticiosi......te trezesti ca te sun din tren inainte cu juma de ora sa ajung la tine sa pregatesti lemnele de foc.... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Februarie 2009 10:53 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-02-11 10:53:34fataaaa...sisi...esti sisi?...ce ai cu papilele mele gustative????...ca fac inundatie....femeie, nu mai risca ca la cat suntem amandoi de pofticiosi......te trezesti ca te sun din tren inainte cu juma de ora sa ajung la tine sa pregatesti lemnele de foc.... daca ai stii ce bucurie mi-ai faceeeeeeeeeeeee, doamneeeeeeeeee...te astept cu bratele deschise , la cat suntem noi de sisi sigur o sa cheme cineva salvarea sau pompierii sau politia , dar noua tot nu ne pasa nu? si daca vi cu aia mica nu stiu cum o sa se descurce cu max , te trezesti cu niste maidanezi de la lupoaiaca ta |
||
sisicleo Postat pe 11 Februarie 2009 13:49 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-11 10:18:17 Mai intrebi? Deja simt aroma de carnaciori pe gratar...! lasa ca mai sunt si cu bun simt (nu zic din experienta proprie) dar am auzit eu ca ei exista oare sunt doar legende? glumesc, pentru barbati no ofence , uite fac eu asa o prezicere ca de ziua femeii o sa ai parte de o mare surpriza de la un barbat tanar frumos si bogat , dar tu sa ne povestesti tot dupa sa ne bucuram alaturi de tine |
||
sisicleo Postat pe 11 Februarie 2009 13:57 |
||
wauuuuuuuuuu, da voi ce pregatiti pe acolo plecariitalia,balamuc dia vin si io acolo poate o fi loc de internare ca la noi nu e nimic pizzaaaaaaaaaaaaaa ,simt miros aoleu si carnaciori fratilor daca nu ma duc acu sa manc ceva avorteaza matza |
||
rizzibizzi Postat pe 11 Februarie 2009 16:14 |
||
oooooofffffffffff.........ella...cei cu atitudinea asta misogina...asa pe fatza? lor...le spui la fel de franccum o faci aici? esti deja...rautacioasa!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Februarie 2009 18:28 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-02-11 18:28:05oooooofffffffffff.........ella...cei cu atitudinea asta misogina...asa pe fatza? Da mai Ovi, sunt rautacioasa. Mi s-a mai spus. Dar nu-s misogina. Ca nu mi-se puse pata pe toti barbatii si nici nu mi-a trecut prin cap vreodata ca toti barbatii este porci, dar sunt dezgustata de barbatii prosti si needucati. Dar stii ceva, pe aia prosti ii iert..., astora chiar n-ai ce sa le ceri. Ce te faci insa cu aia de-si plimba inteligenta pe holuri, te calca pe picioare dar nu spun macar pardon, te privesc ostentativ in ochi asteptand sa-i saluti tu ( femeia) pe ei, iti inchid usa in nas cand vad ca intri cu un pas in urma lor... ehe...! Si asta e doar varful aisbergului! Tu crezi ca astia sunt in stare sa ofere o floare unei colege? |
||
Ella34 Postat pe 11 Februarie 2009 20:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Beer revolution!! | 2 | De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39 |
de ce nu mai este BULA ROZA DE LA FORUM? vreau explicatii | 9 | De la: daria_pet 30 Iulie 2009 00:54 |
Violata si batuta | 105 | De la: garbo_413902 22 Octombrie 2015 20:07 |
|
||
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? | 58 | De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19 |
Metamorfoza | 86 | De la: elodia_2 24 August 2012 20:14 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri