Misogina am zis...??? Vezi mai Ovi, daca am baut apa dupa tine ??? Feminista vroiam sa zic... |
||
Ella34 Postat pe 11 Februarie 2009 21:39 |
||
---|---|---|
ba io tin sa va spun ca in fiecare an de 1 si 8 martie primim atentii de la sefu nostru care, culmea, nu e roman...e iranian... bine, nu martisoare...dar un mic cadou...o crema de fata, un deodorant si o ciocolata...la toate fetele - si are numai angajate...... si nu pupa si ne strange in brate...si mai vine si unul din tehnicieni cu cutii de bomboane fine de 8 martie si ne da la toate...misto gesturi, nu????... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Februarie 2009 22:34 |
||
NEATAAAAAAAAAAAA v-ati trezit????????? hai ca am facut cafeluta tareeeeee,yumiiiii ce buna e cioco calda pt. cine a baut deja multa cafea si ceva de gustare de dimi:merdenele cu branza ,carne si ciuperci acu ma duc sa vad daca la cafenea este cafea facuta de cineva sa beau si io ca parca e mai bun cand e servit de altcineva |
||
|
||
rizzibizzi Postat pe 12 Februarie 2009 08:41 |
||
offfffffffff,pai la cafenea usa e inchisa nu a facut nimeni cafea acolo inca.......eu ce beau ?????? .......da cred ca beau facuta de mine pana face si acolo cineva asa si trei pipe dintr-un foc ca sunt singurica pe aici ellaaaaaaaaaaaaaa tutaaaaaaaaaaaaaaaaa sisiiiiiiiiiiiiiiiiiii mischelleeeeeeeeeeeeeeeeeeee dormiti??????? s-au ati plecat in italia toate ????? |
||
rizzibizzi Postat pe 12 Februarie 2009 08:47 |
||
inca nu a plecat nimeni, cred...ce buna cafelutaaaaaaaaa, si am mai cotrobait si am gasit si micul dejun, ha, fur tot de la tine si tu nici nu stii | ||
sisicleo Postat pe 12 Februarie 2009 09:10 |
||
maaaaaaaaaaaa,chiar asa pe furis sisi ,pai nu fug eu dupa tine cu matura !!!!!!!!!!!! sa vezi ce cocoasa iti vei lua stai numa sa o caut matura........ sa-mi trermin si gata fug dupa tine |
||
rizzibizzi Postat pe 12 Februarie 2009 09:36 |
||
Merdenele cu branza si cu carne... Nu mai face de-astea..!!! Unele paci sunt la dieta... , se ingrasa numai cu gandul... Baga o cafea strong, sa-mi treaca gandurile astea pacatoase... |
||
Ella34 Postat pe 12 Februarie 2009 09:42 |
||
Na, ca postai de doua ori...! Daca tot m-am intors, hai sa va pup pe toate .. si nu mai plecati fetelor prin alte tari! |
||
Ella34 Postat pe 12 Februarie 2009 09:42 |
||
poti sa fugi cu tot cu matura dupa mine rizzi , am papat yummyyyyy si nu-mi pasa daca ma fac baluba mai fa bunatati ca eu vin pe furis , nu ma prinzi sac |
||
sisicleo Postat pe 12 Februarie 2009 09:48 |
||
unde ella ca eu nu vad sa fi postat tu de doua ori degeaba ma holbez cat despre merdenele poti manca numa dupa fa si tu un pic de miscare si nu se depune |
||
rizzibizzi Postat pe 12 Februarie 2009 09:48 |
||
De la: sisicleo, la data 2009-02-12 09:48:15poti sa fugi cu tot cu matura dupa mine rizzi , am papat yummyyyyy maaaaaaaa ,te pui cu mine !!!!!!!!!!!! bine ..... stai ca atunci te voi indopa bine-bine si cand esti cat o balena te voi prinde ca nu mai poti fugii.......sac sac sac |
||
rizzibizzi Postat pe 12 Februarie 2009 09:50 |
||
Fetelor, lasati matura aia, ca va crede lumea ca am trecut de la mumii la vrajitoare...!!! Ei, am postat de doua ori, dar am modificat a doua postare, ca-s isteata in dimineata asta ! |
||
Ella34 Postat pe 12 Februarie 2009 09:57 |
||
vreau vrajitoare mamaaaaaaa bani, averi, barbati tineri frumosi destepti si devreme acasa, calatorii in jurul pamantului, dupa ce vizitam in viteza mare planeta in spatiu tataaa oare mai sunt normala |
||
sisicleo Postat pe 12 Februarie 2009 10:05 |
||
bravo ella ca eu ma uitam si nu vedeam a doua postare...am adunat toti ochelari de prin casa si de la vecini si tot nu am vz ............deci nu aveam ce sa vad nici cu 15 ochelari | ||
rizzibizzi Postat pe 12 Februarie 2009 10:06 |
||
De la: sisicleo, la data 2009-02-12 10:05:18vreau vrajitoare mamaaaaaaa hi hi hi hi hi hi hi ........ha ha ha ha ha ha ha ha nu,nuuuuuuuuu mai esti normala de mult de cand te cunosc tot caut loc la spitalul 9 unde eu am gasit deja un loc si acu sunt sub tratament |
||
rizzibizzi Postat pe 12 Februarie 2009 10:19 |
||
noi doua in acelas spital nu vaiiii, bietii doctori noi suntem in stare sa-i scoatem pe ei nebuni si noi sa plecam de sanatoase | ||
sisicleo Postat pe 12 Februarie 2009 10:25 |
||
De la: sisicleo, la data 2009-02-12 10:25:46noi doua in acelas spital nu vaiiii, bietii doctori noi suntem in stare sa-i scoatem pe ei nebuni si noi sa plecam de sanatoase da vezi ca noi doua nu facem fata ni se alatura si tutankamon.......(eu am mai vb cu ea ca tre sa ne internam numa atunci nu erau locuri)da acu ca eu sunt internata bag o pila si pt. voi doua |
||
rizzibizzi Postat pe 12 Februarie 2009 10:31 |
||
Vreo doua zile de tratament nu mi-ar strica nici mie... Cum arata doctorul vostru, ca m-as duce sa-l conving..!?! |
||
Ella34 Postat pe 12 Februarie 2009 10:55 |
||
ok facem gasca si merem la spital , dam toti doctorii afara si ramem stapane , daca se poarta frumos cu noi ne facem mila de ei si-i tratam noi (pe doctori) e bine asa? | ||
sisicleo Postat pe 12 Februarie 2009 11:21 |
||
eeeeeeeeeeeeeeeee,ella te bagi si tu????????? doctorul arata super barba pana la fund dat pe spate ochi lipsa urechi ca alui dumbo picioare cracanate si lista continua ............te atrage??????? |
||
rizzibizzi Postat pe 12 Februarie 2009 11:21 |
||
Mai, ciudat e ca intotdeauna am fost atrasa de atipici... Cred ca as putea salva cate ceva.. ii tai barba, ii pun un petec peste ochiul lipsa, lipim urechile cu scotch si daca seamana cu avatarul lui Vanghelis... al meu e!!! Vestea buna e ca are picioarele cracanate..!!! Eheee, asta da calitate! |
||
Ella34 Postat pe 12 Februarie 2009 11:31 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-12 11:31:48 Mai, ciudat e ca intotdeauna am fost atrasa de atipici... -da vezi tu ca mainile le are dupa ceafa in X |
||
rizzibizzi Postat pe 12 Februarie 2009 11:36 |
||
eu mananc mancarea mea! ce ciorba mea nu e buna? auzi puta de colibrii , pai e minuscula faaaaaaaaaa , si-mi intra intre masele , nu-i simt gustul | ||
sisicleo Postat pe 12 Februarie 2009 12:12 |
||
uffffffffffffffffff iar a zburat doua postari deja ase e ella mica mica |
||
rizzibizzi Postat pe 12 Februarie 2009 12:13 |
||
De la: sisicleo, la data 2009-02-12 12:12:56eu mananc mancarea mea! ce ciorba mea nu e buna? auzi puta de colibrii , pai e minuscula faaaaaaaaaa , si-mi intra intre masele , nu-i simt gustul maaaaaaaaaaa,minuscul da ce gust are nici nu sti ce pierzi......... |
||
rizzibizzi Postat pe 12 Februarie 2009 12:16 |
||
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-12 12:16:25De la: sisicleo, la data 2009-02-12 12:12:56eu mananc mancarea mea! ce ciorba mea nu e buna? auzi puta de colibrii , pai e minuscula faaaaaaaaaa , si-mi intra intre masele , nu-i simt gustul deci o sa am nevoie de o scobitoare si o lupa , lupa ca sa vad puta,scobitoarea ca sa o scot dintre dinti |
||
sisicleo Postat pe 12 Februarie 2009 12:24 |
||
ellaaaaaaaaaaaaaaaaa de ce imi zboara postarile???????? cineva ma saboteaza ca i-am facut pofta cu pranzul??????? |
||
rizzibizzi Postat pe 12 Februarie 2009 12:24 |
||
care pranz? am auzit vorbindu-se despre el, dar nu l-am vazut, unde e lupa???? o fi luat-o cel care a furat postarile? | ||
sisicleo Postat pe 12 Februarie 2009 12:53 |
||
Ei,... zboara soro, zboara si se tot duc...! Au auzit ce-au patit colibri...!!! | ||
Ella34 Postat pe 12 Februarie 2009 12:57 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-11 21:39:13 Misogina am zis...??? ma iarta dar...la inceput chiar am crezut ca ai scos barbatii si...asteptam de acu`...sa vad cum cu...fetele!! acu`...serioas vorbind chiar nu am comenturi la ceea ce spuneai mai sus... asa ca daca tu ai in preajma ta asemenea barbati...si...se numesc inca barbati...chiar nu stiu daca sant capabile asemenea specimene sa ofere...o floare...o vb frumoasa...un compliment daca il meriti...si...macar putina atentie unei femei si u mai!! pt ca ceeasi atitudine o au (sunt sigur) si in familie cu...sotia fiica...mama...si alte doamne care sant in viata lor!! iar daca sotie n-au pana acum...sigur ceea ce vor aduna va fi exact ceea ce sant ei!! doamne...m-a apucat scrisu!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Februarie 2009 14:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cafeneaua virtuala | 4 | De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10 |
Taratele de grau | 20 | De la: alex2007 18 Mai 2010 07:58 |
Mai in gluma, mai in serios� ;) Glume haz funny ras umor::)Ce fac femeile si barbatii cu simtul umorului? | 54 | De la: tusi_Oli 28 Iulie 2010 14:03 |
|
||
Beer revolution!! | 2 | De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39 |
Terasa de vara | 4534 | De la: silfida 4 Iunie 2013 19:46 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri