Ei, da! Sunt impresionata! Ai inteles miezul problemei. |
||
Ella34 Postat pe 12 Februarie 2009 15:13 |
||
---|---|---|
al dreaq demiez... cum de-l vaz yo si...cine tot posteaza batand campii...nu? poate atunci...n-am mai avea atata verva sa tot disecam pe aici!! si...poate si...viata...lumea...ar fi mai frumosae! |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Februarie 2009 15:18 |
||
De la: sisicleo, la data 2009-02-12 10:25:46noi doua in acelas spital nu vaiiii, bietii doctori noi suntem in stare sa-i scoatem pe ei nebuni si noi sa plecam de sanatoase frate dar pe mine nu ma luati????...sau va e frica ca daramam stabilimentul? |
||
|
||
tutankhamon Postat pe 12 Februarie 2009 19:02 |
||
bonsoir, fete si baieti...ce mai faceti? ca nu v-am vazut de mult... m-a omorat pro...ma uit la profil si vad ca vrea sa fie "pretenul" meu ???!!! ioi, ishtenem... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 19:07 |
||
Sunteti mortali! Pai voi tocmai ati verificat vorba "prietenia se naste din iubire!" sau era invers...??? ...ce mai conteaza? Da-i accept ca-i baiat de treaba! |
||
Ella34 Postat pe 12 Februarie 2009 19:13 |
||
Ella...creepy day... bah nene, da' ce pustiu ii pe-aici...io nu stiu pe unde se da gashca...is toti on-line da' nu posteaza unul...am facut scurta la mana dand clickuri pe profilul lor ... pro e prost dispus...l-a cam daramat vestea despre Minculescu...de azi dimineata asculta Iris... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 19:18 |
||
wife...mediteaza atent...cand dai accept... ia vezi...ce ganduri ascunse are? si...mai ales...cauta bine pe unde stii tu ca le poate ascunde...si...vezi...nu cumva..........???????? neah!!!...ca uite asa...nu numa lupu`.... |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Februarie 2009 19:20 |
||
Vestea ca-i grav bolnav? Am auzit. Ne pare rau tuturor. Dar nu-i chiar un soc. Se banuia de ceva vreme. Mare artist! Mare pacat! |
||
Ella34 Postat pe 12 Februarie 2009 19:22 |
||
mda...Ella...e trista vestea asta... bine ca o avem pe columbeanca...ca toata ziua e pe sticla. |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 19:25 |
||
bah...e ceva strange pe aicea....am postat si postarea nu e.....ma-sa....care ai luat lupa...da-o inapoi...oups...lupa e la noi....sta cuminte pe covor...asteapta plimbarea...plimbare? germanos?.... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Februarie 2009 19:34 |
||
Oooo, da! Doamne, cata greata are fetita asta pe ea!!! Bietul Iri... dar lasa ca si-o merita! |
||
Ella34 Postat pe 12 Februarie 2009 19:36 |
||
p�i, ce voi ave�i televizoare, �i vreme de garbo, s� sta�i c�lare pe el, ............ sau sunte�i rude cu Napoleon, face�i 6-17 lucruri o dat�...........ioi, nu mai vorbi�i de potol....c� eu sunt s�tul de fructe azi, nici nu m� uit spre buc�t�rie, cumva trece azi, m�ine CCCCAAARRRNNNNEEEEE | ||
casperphantom Postat pe 12 Februarie 2009 19:38 |
||
ma innebuniti fetelor...rad de ma indoi de burta...nu mai pot...am lacrimi in ochi...rad cu lacrimi...auziti, io stiam ca colibrii astia sunt pasari...astea nu depun oua?.....ce nevoie au de.....ciorba????...oups...si puii din ou cum ii fac? fecundare in vitro? | ||
tutankhamon Postat pe 12 Februarie 2009 19:38 |
||
micu�a mea tigroaic� Ellla, am o floricic� pentru ochi�orii t�i tri�ti, s� te �mbun un pic �i ��i dedic de pe profilul meu, ultimul clip ad�ugat �i bine�n�eles filmul dac�-l g�se�ti, o frumuse�e | ||
casperphantom Postat pe 12 Februarie 2009 19:41 |
||
uff..in sfarsit....m-am prins de ce nu lua postarea...a pus barbata-miu routerul wireless si laptopul meu merge cu un cip care e pus la usb si daca blochezi semnalul de la router nu mai am net - stiu, sunt blonda, lasati-ma sa cred ca semnalul coteste pe dupa scaunul de la birou si pe dupa mana sotului...oricum, i-am spus lui ca daca nici a cincea oara nu-mi ia postarea il fac pe el postare...cocosata...cu colibri cu tot... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Februarie 2009 19:41 |
||
Casper, greu la dieta asa-i? Dar lasa, sa vezi ce sprinten ai sa fi dupa..! O sa-ti prinda bine, ca doar vine primavara si ies caprioarele la izvor... |
||
Ella34 Postat pe 12 Februarie 2009 19:41 |
||
De la: casperphantom, la data 2009-02-12 19:41:13micu�a mea tigroaic� Ellla, am o floricic� pentru ochi�orii t�i tri�ti, s� te �mbun un pic �i ��i dedic de pe profilul meu, ultimul clip ad�ugat �i bine�n�eles filmul dac�-l g�se�ti, o frumuse�e Multumesc frumos! Ma duc sa-l caut...! |
||
Ella34 Postat pe 12 Februarie 2009 19:44 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-02-12 19:41:25uff..in sfarsit....m-am prins de ce nu lua postarea...a pus barbata-miu routerul wireless si laptopul meu merge cu un cip care e pus la usb si daca blochezi semnalul de la router nu mai am net - stiu, sunt blonda, lasati-ma sa cred ca semnalul coteste pe dupa scaunul de la birou si pe dupa mana sotului...oricum, i-am spus lui ca daca nici a cincea oara nu-mi ia postarea il fac pe el postare...cocosata...cu colibri cu tot... Eu cred ca-s mai blonda ca tine... ca n-am priceput nimic...! |
||
Ella34 Postat pe 12 Februarie 2009 19:46 |
||
da...e foarte trist ce se intampla cu cristi dar nu va suparati pe mine, nici nu s-a ingrijit....stiu din surse sigure ca el are ciroza......si la fiecare concert golea sticle de alcool...whisky, tuica tare, scotch....in culise avea intotdeauna paharul plin....dar nimni nu stia asta....pacat ....mare pacat...mie imi place iris de ma innebuneste.... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Februarie 2009 19:46 |
||
de la pupicul t�u , am ro�it, bine c� nu se vede, �tiu numai eu �i....restul cititorilor | ||
casperphantom Postat pe 12 Februarie 2009 19:47 |
||
tutankamoane...m-ai omorat...cu routerul tau... nu credeam ca am sa rad azi... casper...ca ce ma 'nervezi !!! zi dreaku ce articol...ca alerg dupa tine pe tot forumul |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 19:49 |
||
De la: casperphantom, la data 2009-02-12 19:47:48de la pupicul t�u , am ro�it, bine c� nu se vede, �tiu numai eu �i....restul cititorilor Iti mai dau unul Meriti! Superba melodia! |
||
Ella34 Postat pe 12 Februarie 2009 19:53 |
||
ella scumpo....ne-am pus router fara fir(wireless)......adica ne conectam si cu telefonul la internet fara sa mai punem firul de net in fundul receptorului(fie el calculator, laptop sau telefon mobil)...iar laptopul meu nu are receptor din fabricatie pentru internet fara fir...si trebuie sa il ajut cu o piesa intermediara care o bag in una din porturile usb ale laptopului si, cu program special, am net fara fir....dar ideea e ca semnal am si la buda daca ma duc..si la bucatarie....semnalul trece si prin pereti....deci nu are nici o legatura cu scaunul sau cu mana lui florin...daca nu ai inteles cere lamuriri n privat si ti le dau... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Februarie 2009 19:54 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-12 19:49:18tutankamoane...m-ai omorat...cu routerul tau... ma bucur iubitica mea ca te-am facut sa zambesti macar...ma bucur din suflet....ca stiu ce "belea" ai pe cap.....macar sa te mai inseninezi si tu din cand in cand....puuup fata |
||
tutankhamon Postat pe 12 Februarie 2009 19:58 |
||
Ei, uite..vezi la ce-s buni prietenii? Te mai destupa le minte! Si ce draguta e..., nici nu se enerveaza cand ma vede cat sunt de.. pe dinafara domeniului. Merci scumpo! Acum am priceput. |
||
Ella34 Postat pe 12 Februarie 2009 19:58 |
||
Ella...eu, ca fosta blonda...nici nu am priceput ce e ala router...o fi o poshetuta? o fi un papucel? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 20:04 |
||
G e suparat rau. Are dreptate. E dureros sa asisti neputincios la stingerea unui foc atat de viu, care ti-a luminat si incalzit sufletul! Dar doare si mai tare sa vezi cum altii arunca cu noroi peste el. | ||
Ella34 Postat pe 12 Februarie 2009 20:11 |
||
ehee...Ella... noi am plans pentru toti cei care au murit...si care acum sunt uitati... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 20:20 |
||
De la: Ella74, la data 2009-02-12 19:58:17 Ei, uite..vezi la ce-s buni prietenii? Te mai destupa le minte! nu ma enervez ca asa eram si eu in 2000...l-am exasperat pe ala de la care am luat primul computer.....am zis ca iau toate piesele - procesor, placa video, memorii, floapa de discheta, etc, dar carcasa nu o iau...mai dau 20 de dolari si pe aia.....eventual tineam piesele in mana si mergea compu..... |
||
tutankhamon Postat pe 12 Februarie 2009 20:38 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-12 20:04:46Ella...eu, ca fosta blonda...nici nu am priceput ce e ala router...o fi o poshetuta? o fi un papucel? offff..cred ca ma luati peste picior..oki...nu-i bai...sunteti prietenele mele si pe voi nu ma supar...routerul arata ca o cutiuta mai mare ---- ca juma de cutie de detergent de 800g...si e utila cand ai mai multe computere - comp mare sau laptop - pentru ca ai o intrare unde bagi firu' de net de la provider( de ex rds rcs), si 4 sau mai multe iesiri...pentru cate calculatoare ai in casa....deosebirea la asta fara fir (wireless) e ca nu mai ai matze prin casa( a se citi cabluri nu mieunatoare).....doar firul de la provoder ca restul mere singur ca semnalul de telefonie...numa ca a bagat sotul meu o parola sa nu intre si vecinii pe reteaua noastra din apartament ca ei nu ne platesc abonamentul la net....uff..lamurite? |
||
tutankhamon Postat pe 12 Februarie 2009 20:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
�Bucatarasul cel dibaci� ne dezvaluie secretele sale | 1 | De la: Veenman 24 Martie 2011 22:43 |
Teleski | 136 | De la: clarisse 1 Februarie 2010 19:30 |
Despre site-uri de reduceri | 1 | De la: madita 25 Noiembrie 2013 14:40 |
|
||
bux 3 | 3 | De la: yanyacharberet 10 Octombrie 2009 10:17 |
vand salon de coafor, frizerie de copii in Cluj | 2 | De la: ShantiL 8 Februarie 2014 19:25 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri