clubul faraoanelor cocosate

am baut doar o cesca de cafea

nu am luat si la pachet
sisicleo
Postat pe 18 Februarie 2009 09:40
ella nu cred ca zapada de la mine o va necaji mai tare decat socriiiiiii care ii scot peri albi s-au da???????astept sa vad ce zice draga de tutankamonuite am mai facut cafea ca sisi asta topeste tot ce ii iese in cale ..........da zici sisi ca nu vrei cereale ,no lasa ca iti indes eu pe gat cu forta ..........te indop ca pe o rata
apropo ce mai fata rata ta cu curca vecinului s-au cum era amorul intre ei
rizzibizzi
Postat pe 18 Februarie 2009 09:42
De la: sisicleo, la data 2009-02-18 09:40:14am baut doar o cesca de cafea

nu am luat si la pachet

cine te crede
rizzibizzi
Postat pe 18 Februarie 2009 09:43
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-18 09:42:53ella nu cred ca zapada de la mine o va necaji mai tare decat socriiiiiii care ii scot peri albi s-au da???????astept sa vad ce zice draga de tutankamonuite am mai facut cafea ca sisi asta topeste tot ce ii iese in cale ..........da zici sisi ca nu vrei cereale ,no lasa ca iti indes eu pe gat cu forta ..........te indop ca pe o rata
apropo ce mai fata rata ta cu curca vecinului s-au cum era amorul intre ei

s-a rezolvat, a taiat vecinul curcanul
si tot nu vreau cereale ,da? ca nu vreau de aia , maine dimineata nici nu apuci sa faci cafea ca deja nu o sa mai fie , te fur in fata , asa ca sa nu mai zici de mine
ca eu azi chiar numai 1 ceasca am baut
sisicleo
Postat pe 18 Februarie 2009 09:47
sisiiiiiiiiiiiiiiii,asta ce inseamna ca vi azi la mine si maine dimi te trezesti inaintea mea si imi furi cafeaua????????
rizzibizzi
Postat pe 18 Februarie 2009 09:52
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-18 09:52:39sisiiiiiiiiiiiiiiii,asta ce inseamna ca vi azi la mine si maine dimi te trezesti inaintea mea si imi furi cafeaua????????

inseamna ca maine dimineata nu o sa gaseti cafea deloc ce? vrei si modul de operare, pai atunci unde mai e surpriza?
sisicleo
Postat pe 18 Februarie 2009 09:57
De la: sisicleo, la data 2009-02-18 09:47:48
s-a rezolvat, a taiat vecinul curcanul
si tot nu vreau cereale ,da? ca nu vreau de aia , maine dimineata nici nu apuci sa faci cafea ca deja nu o sa mai fie , te fur in fata , asa ca sa nu mai zici de mine
ca eu azi chiar numai 1 ceasca am baut

A taiat curcanu'...???
Si rata ta a petrecut Valantinu' singura? Si inca nu si-a taiat venele...???
Soro..., imi pare rau sa-ti spun, dar rata ta e o oportunista! Nu l-a iubit pe bietul curcan!!!
In locul tau as pune-o pe varza!
Ella34
Postat pe 18 Februarie 2009 10:05
sisiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! ella are dreptate cand pui si tu rata aia pe varza sa ma furisez si sa o infulec toata
rizzibizzi
Postat pe 18 Februarie 2009 10:27
va dau rata voua , faceti cu ea ce vreti, pe varza, sau poate aveti vre-un curcan neconsolat...
sisicleo
Postat pe 18 Februarie 2009 10:30
sisi!!!!!!!!!!!!!!!!! nu ma mai joc asa .....tu tre sa o pregatesti ......ca deh e mai buna daca e facuta de alti
oooooooooooo,da inainte de ai lua gatul are vecina o curca vagaboanda umbla toata ziua teleleu ce zici le facem lipeala
rizzibizzi
Postat pe 18 Februarie 2009 10:33
Draga, dar rata ta e ciudata rau...!
Tot la curcani trage? Da' ratoii ce au draga? "Este" toti niste porci?
Ella34
Postat pe 18 Februarie 2009 10:33
De la: Ella34, la data 2009-02-18 10:33:51 Draga, dar rata ta e ciudata rau...!
Tot la curcani trage? Da' ratoii ce au draga? "Este" toti niste porci?

da, ratoii niste porci curcanu era dupa rata ca ea , la casa ei, adica in curte, el zbura peste gard...porcu'
sisicleo
Postat pe 18 Februarie 2009 10:37
neatza si salutari...sisilicoooo...o cafa mi-ai lasat si mie?....na bun....cereale......waw...merg cu iaurtul meu cu nuci.....si rata....ma-sa...io sunt mai frantuzita...vreau rata cu portocale..... da ella...a venit toata trupa....si nu a venit bine ca a vazut martisoarele.....ce-s astea?...plm....in loc sa spuna si ea...bine mama ca te gandesti sa mai faci un ban in plus...pune-i bine sa-i aveti de-o vacanta...offf....imi venea sa-i dau in cap....aa....zice: iar martisoare?....zic da, nu iar din nou!....m-am molipsit de la wife...sunt a dracului sau ma voi face de acuma incolo...usa si...la revedere....
tutankhamon
Postat pe 18 Februarie 2009 10:50
salutare dia
da rau te-au mai enervat socri,ceapa lor de treaba aratale usa........
ma da toti asa de cicalitori or fi ???????????
eu nu am avut soacra ,da am socru care nici cand s-a mascut fisiu nu mai stie darmite nepoti bine ca il vad numa la juma de an odata ca altfel as avea mereu crize de fiere
rizzibizzi
Postat pe 18 Februarie 2009 10:54
asa sunt ele , soacrele , ce sa le facem? zici ca ea si faci ca tine, eu daca nu vreau sa aud ce zice nu aud si gata, si vorbeste si vorbeste, si eu mai zic da sau nu , da' eu stiu ce a zis? da' vreau sa va zic , soacara mea vorbeste non stop , asa ceva nu am vazut ... acum e in vizita la sora ei la braila pana la pe intai martieeeeeeeeeeeeeeeee
sisicleo
Postat pe 18 Februarie 2009 11:02
esti tare ai scapat de ea
da uite dia nu are norocu asta ,sa-i plece socrii in muntii cu sorcova vreo 2-3 luni
rizzibizzi
Postat pe 18 Februarie 2009 11:06
De la: sisicleo, la data 2009-02-18 11:02:44asa sunt ele , soacrele , ce sa le facem? zici ca ea si faci ca tine, eu daca nu vreau sa aud ce zice nu aud si gata, si vorbeste si vorbeste, si eu mai zic da sau nu , da' eu stiu ce a zis? da' vreau sa va zic , soacara mea vorbeste non stop , asa ceva nu am vazut ... acum e in vizita la sora ei la braila pana la pe intai martieeeeeeeeeeeeeeeee

fata...le facem lipeala???? ...cred ca o sa iasa scantei si bataie care sa vb prima.....a mea nu-i tace gura nici in somn... sforaie....iar toata ziua toaca de ma mir cum de nu face febra musculara la buze si la limba....
tutankhamon
Postat pe 18 Februarie 2009 11:36
a! am uitat sa va spun.....ninge si la bucale...e adevarat...o ninsoare anemica...dar ninge...
tutankhamon
Postat pe 18 Februarie 2009 11:37
De la: tutankhamon, la data 2009-02-18 11:36:12
De la: sisicleo, la data 2009-02-18 11:02:44asa sunt ele , soacrele , ce sa le facem? zici ca ea si faci ca tine, eu daca nu vreau sa aud ce zice nu aud si gata, si vorbeste si vorbeste, si eu mai zic da sau nu , da' eu stiu ce a zis? da' vreau sa va zic , soacara mea vorbeste non stop , asa ceva nu am vazut ... acum e in vizita la sora ei la braila pana la pe intai martieeeeeeeeeeeeeeeee

fata...le facem lipeala???? ...cred ca o sa iasa scantei si bataie care sa vb prima.....a mea nu-i tace gura nici in somn... sforaie....iar toata ziua toaca de ma mir cum de nu face febra musculara la buze si la limba....

poate face febra da nu se lauda
acu ma bucur si eu pt. tine ca ninge
rizzibizzi
Postat pe 18 Februarie 2009 12:07
De la: tutankhamon, la data 2009-02-18 11:36:12

da da , hai sa le facem lipeala, si o vorbeasca amidoua odata ce mai conteaza care ce zice , scapa astfel bietele noastre urechiushe
de zgomotul de fond
sisicleo
Postat pe 18 Februarie 2009 12:17
trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
am facut cafea , negraaaaaaa, tareeeeeeee, ness , cioco calda si ceai, fursecuri asortate am lasat un platou mare! mai dormiti???????????????
sisicleo
Postat pe 19 Februarie 2009 08:27
neata sisi eu nu mai dorm ci bajbai dupa niste cafea si intr-un final am, ajuns aici in zapada asta mare ......sac sac sac...... acu beau toata cafeaua si pap toate fursecurile,asa cum ai tu obiceiul sa faci
rizzibizzi
Postat pe 19 Februarie 2009 08:33
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-19 08:33:20neata sisi eu nu mai dorm ci bajbai dupa niste cafea si intr-un final am, ajuns aici in zapada asta mare ......sac sac sac...... acu beau toata cafeaua si pap toate fursecurile,asa cum ai tu obiceiul sa faci

lasa si pentru altii ca si eu am lasat ai vazut?
sisicleo
Postat pe 19 Februarie 2009 08:35

na bine las si pt. alti sa nu zici ca sunt rea ,uite si un pup de la mine
ellaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! tu????????ce faci?????????belele la servici,nu te lasa sefu la club?????pai nu-i fac eu o cocoasa asta nu e treaba sa nu intri tu sa bei cafeluta
rizzibizzi
Postat pe 19 Februarie 2009 08:40
cam pustiu pe aici fetelor......pe unde sunteti? ...va jucati cu zapada care cazu?.... la noi nu e ...a nins un pic dar s-a topit.....
tutankhamon
Postat pe 19 Februarie 2009 19:32
Buna seara fetelor!
Offf..., ce zi!!! Nu am avut timp nici sa intru sa va salut! Dar am venit acum cu un ceai cald, de fructe de padure!

Aud ca peste tot a nins. Am sperat ca macar Constanta scapa, dar de unde... anunta astia zapada grea la noapte! Si eu cu ce naiba mai ajung maine la munca, ca masina n-am...!
Ella34
Postat pe 19 Februarie 2009 19:46
De la: tutankhamon, la data 2009-02-19 19:32:53cam pustiu pe aici fetelor......pe unde sunteti? ...va jucati cu zapada care cazu?.... la noi nu e ...a nins un pic dar s-a topit.....

offfffffffff,tuta pai hai la mine sa te joci un pic cu zapada ca e destula nu stiu cum de nu ai noroc si tu de zapada din moment ce iti doresti asa mult
daca ma gandesc bine cred ca de la cocoasa ti se trage,oare?????
rizzibizzi
Postat pe 19 Februarie 2009 22:38
De la: Ella34, la data 2009-02-19 19:46:57 Buna seara fetelor!
Offf..., ce zi!!! Nu am avut timp nici sa intru sa va salut! Dar am venit acum cu un ceai cald, de fructe de padure!

Aud ca peste tot a nins. Am sperat ca macar Constanta scapa, dar de unde... anunta astia zapada grea la noapte! Si eu cu ce naiba mai ajung maine la munca, ca masina n-am...!

ella da ce facu shefu cu tine???????? te-a stors de cocoasa de nu ai avut timp sa intri sa ne saluti
wauuuuuu ceai ,nu am mai baut de mult ......si cum vad ca e pustiu il beau pe tot ...........nu las nik nimikuta ,nici macar o picatura.......sac,sac,sac
rizzibizzi
Postat pe 19 Februarie 2009 22:41
offf....intrai si eu aici...sperai sa gasesc neshte ceai dar l-a "beut rizzi pi tat"...sa-ti fie rusinica...la copii insetati ca mine nu te-ai gandit....rusinica....
tutankhamon
Postat pe 20 Februarie 2009 00:51

am facut 5 l de ceai ;10 l de cafea; am mai cumparat o punga de fursecuri asortate, sa nu va aud ca nu lasati nimic in club ca
ca vin si mai aduc offfff ca am facut febra de ieri cata zapada am dat tu tutaaaaaaaaaankamon ar fi bine daca ai veni sa ma ajuti ca nu mai poooooooooot , azi noapte a nins iar fug in curte poate veniti careva sa ma ajutati
sisicleo
Postat pe 20 Februarie 2009 08:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
reprezentanti Avon 1 De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08
bacalaureat 2011-dezastru 109 De la: aida71 26 Octombrie 2011 11:27
POVESTEA MEA...URMELE TRECUTULUI 33 De la: garbo_412085 30 Noiembrie 2015 02:15
La Piciorul Porcului - la fel de savuros pe cat de haios 10 De la: maria_79 31 Octombrie 2011 17:36
zodii 14 De la: mgmm 9 Iulie 2014 14:00
Setari Cookie-uri