clubul faraoanelor cocosate

tutankamon nu am lasat ceai ......ca deh e seara si sa nu faci pishu pe tine
da sisi uite fu harnicuta si pregati multaaaaaaaaa ....... ......asa multa nu pot nici eu sa beau ca ma umflu si cine stie cand ma sparg

sisi neataaaaaaaa,buna cafeluta ta multumesc ......da sa sti ca fursecurile le-am papat pe toate si mai vreau
rizzibizzi
Postat pe 20 Februarie 2009 11:11
aaaaaaaaaaaa,am uitat sisi te rog sa-mi multumesti ca am curatat zapada la tine pe strada am obosit iuiiiiiii da e zapada la voi nu gluma da si la tutankamon sa-si puna in balcon ellaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!oare am strigat destul de tare o fi auzit si shefu tau????????.........ia mai fa si tu o pauza
rizzibizzi
Postat pe 20 Februarie 2009 11:16
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-20 11:11:44tutankamon nu am lasat ceai ......ca deh e seara si sa nu faci pishu pe tine
da sisi uite fu harnicuta si pregati multaaaaaaaaa ....... ......asa multa nu pot nici eu sa beau ca ma umflu si cine stie cand ma sparg

sisi neataaaaaaaa,buna cafeluta ta multumesc ......da sa sti ca fursecurile le-am papat pe toate si mai vreau

nu prea cred , nu ai vazut tu dar mai sunt nu le-am lasat pe toate pe masa mai sunt in dulapior in punga, tzeapaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
sisicleo
Postat pe 20 Februarie 2009 11:30
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-20 11:16:53aaaaaaaaaaaa,am uitat sisi te rog sa-mi multumesti ca am curatat zapada la tine pe strada am obosit iuiiiiiii da e zapada la voi nu gluma da si la tutankamon sa-si puna in balcon ellaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!oare am strigat destul de tare o fi auzit si shefu tau????????.........ia mai fa si tu o pauza

multumesc , dar... erau astia de la dezapeziri am vazut eu , te-ai angajat la ei zau daca te-am recunoscut
sisicleo
Postat pe 20 Februarie 2009 11:32
citez sisi:
"nu prea cred , nu ai vazut tu dar mai sunt nu le-am lasat pe toate pe masa mai sunt in dulapior in punga, tzeapaaaaaaaa!!!!!!!!!!"

tapa ta ca am untors clubul cu josu-n sus si le-am gasit ...........NU MAI SUNT........VEZI DACA PRIMA DATA VORBESTI SI NU TE UITI... ia uitate ca nici farmituri nu mai exista am aspirat tot cu trompa de mumie ......

si da m-am angajat la dezapeziri ..........ma miri ca nu mai recunoscut doar am o trompa care se vede de la sute de km
rizzibizzi
Postat pe 20 Februarie 2009 11:39
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-20 11:39:16citez sisi:
"nu prea cred , nu ai vazut tu dar mai sunt nu le-am lasat pe toate pe masa mai sunt in dulapior in punga, tzeapaaaaaaaa!!!!!!!!!!"

tapa ta ca am untors clubul cu josu-n sus si le-am gasit ...........NU MAI SUNT........VEZI DACA PRIMA DATA VORBESTI SI NU TE UITI... ia uitate ca nici farmituri nu mai exista am aspirat tot cu trompa de mumie ......

si da m-am angajat la dezapeziri ..........ma miri ca nu mai recunoscut doar am o trompa care se vede de la sute de km

baaa, ce esti tu mumie sau balaur? dar nici aia nu au asa o trompa mare
sisicleo
Postat pe 20 Februarie 2009 11:44
eeeeeeeeeeeeeeeeii,sisi inseamna ca nu ai vazut tu balaurul care trebe darrrrrr,daca esti cuminte iti arata fata

tutankamon!!!!!!!!!!!e 12 ce faci mataluta tot cu capu la perna???????????????????????????????
rizzibizzi
Postat pe 20 Februarie 2009 11:53
ba da...-am trezit...m-o lasat flo sa dorm mai mult.....el s-o trezit mai devreme azi......si m-o lasat sa dorm ca porcu in cucuruz pana la 11...dar m-am luat cu martisoarele si am uitat sa mai trec p[e aici....pup fetele....si sisi...e bun ceaiul....off...ce as da o fuga pe la tine...la zapada....nici mancare nu mi-ar trebui......dar ai uitat ca am clanul acasa?????
tutankhamon
Postat pe 20 Februarie 2009 12:13
la noi s-a topit si picul de zapada care a cazut ieri.... oooofffff....a zis busu ca ninge....nexam...iar a dat-o pe langa....
tutankhamon
Postat pe 20 Februarie 2009 12:15
Va deszapezira-ti fetelor? Vin sa va dau o mana de ajutor??
Aduc cu mine si o oala de vin fiert cu scortisoara...!!!

Haide-ti, ca de maine vine ninsoarea la Constanta si s-ar putea sa am nevoie de ajutor ca sa ies din casa...!

Ma bazez pe voi, ca acum aveti experienta...!!!
Ella34
Postat pe 20 Februarie 2009 12:16
relelor......tineti zapada numa oentru voi....in loc sa alungati norii cu matura si cu lopata sa ajunga si la noooooiiiii...... lupul vrea zapadaaaaaa sa se joace........
tutankhamon
Postat pe 20 Februarie 2009 12:18
Adu tuta la Constanta!!! ...dar mai asteapta putin ca n-a venit inca zapada! Daca e dupa Busu... s-ar putea sa ninga-n august..!
Ella34
Postat pe 20 Februarie 2009 12:23
ella..io o sa astept sa ninga si la tine....si ar fi mai bine ca tu cu sisi si cu rizi sa umpleti cate un tren de zapada fiecare si sa veniti la noi, la bucuresti...la un gratar.....la o pterecere....
tutankhamon
Postat pe 20 Februarie 2009 12:25
Eu vin scumpo!!!
Dar, sincer, prefer sa vin la primavara, la un gratar la iarba verde si aer curat...! Sa stau pe un sezlong la soare..., vantul sa-mi mangaie parul..., pasarelele sa ciripeasca..., voi sa pregatiti gratarul si sa frigeti carnea...!
Ella34
Postat pe 20 Februarie 2009 12:35
De la: Ella34, la data 2009-02-20 12:35:53 Eu vin scumpo!!! Dar, sincer, prefer sa vin la primavara, la un gratar la iarba verde si aer curat...! Sa stau pe un sezlong la soare..., vantul sa-mi mangaie parul..., pasarelele sa ciripeasca..., voi sa pregatiti gratarul si sa frigeti carnea...!

ha ha ha...si tu cu pletele in vant si dand o aroma placuta de parfum fin.......sa zdrobesti usturoiul si sa faci un mujdei tzapan pentru fripturile alea....
tutankhamon
Postat pe 20 Februarie 2009 12:44

Mi-ai spulberat frumusete de vis....!
Ella34
Postat pe 20 Februarie 2009 12:46
De la: Ella34, la data 2009-02-20 12:46:36

Mi-ai spulberat frumusete de vis....!

de ce draga????? ce e aiurea?....parfum cu aroma de usturoi.... miros naturel.....au naturel....
tutankhamon
Postat pe 20 Februarie 2009 13:37
de ce ella? frumos mai miroase mujdeiul si amastecata cu aroma de la gratar ... mama mama!!!!!!!!! si mai e si marea la o aruncatura de batz facem baieeeeeeeeeeee
iar tutankamon daca vreti zapada la bucale faceti precum chinezii ai vazut de ce zapada au parte eeeeeeeee tehnologia asta...
sisicleo
Postat pe 20 Februarie 2009 13:41
Aveti si voi dreptate... Usturoiu-i bun si face bine...! Cu "aroma" e o mica problema, dar, cine sa ma miroasa pe mine...?
Fetelor.., spargem usturoiu si-o facem lata...!!!!

Ella34
Postat pe 20 Februarie 2009 14:07
De la: sisicleo, la data 2009-02-20 13:41:06de ce ella? frumos mai miroase mujdeiul si amastecata cu aroma de la gratar ... mama mama!!!!!!!!! si mai e si marea la o aruncatura de batz facem baieeeeeeeeeeee
iar tutankamon daca vreti zapada la bucale faceti precum chinezii ai vazut de ce zapada au parte eeeeeeeee tehnologia asta...

o zis florin ca cheama chinezii......ca nu se mai poate asa.......ninge de azi dimineata si nu s-a pus niiika ...pentru ca e prea cald si se topesc fulgii....ooooffffff...... cred ca ma voi tzacani....
tutankhamon
Postat pe 20 Februarie 2009 23:49
ba fetele....da-aicishalea nu mai intra nime???????...va dadurati lovit pe alte siteuri?
tutankhamon
Postat pe 21 Februarie 2009 16:40
cum sa mergem la alte siteuri
numa ca eu care ador sa fiu aici cu voi uite ca nu am timp
si acum am intrat sa va salut pup pe toata lumea sper sa fie cate doua pupuri pt. fiecare,
maine nu intru relaxare in ungaria da luni de dimineata voi fi prezenta
rizzibizzi
Postat pe 21 Februarie 2009 19:48
Rizzi... plimbareato, sa ne aduci si noua ceva din Ungaria!
Pentru mine, un ungur dragut... , pentru TutanKamon...habar n-am ..! Ce ti-ar placea scumpo?
Ella34
Postat pe 21 Februarie 2009 22:04
buna seara
desi cred ca vb cu pereti ca azi o fost tare pustiu pe aici
ella am notat iti voi face rost de un nguras dragut numa sa ma lase omu sa-l transport in portbagaj acasa ca sa iti si pot face cunostinta cu el ........da pana la urma cred ca il voi ascunde in buzunar............
pai pt. tutankanon gasesc eu ceva dragut .........aaaaaaaaaaaaaa..........cred ca ii vpoi aduce un tablou cu zapada macar asa va putea si ea admira zapade ce nu e in bucuresti
pt. sisi ........cred ca nu divulg ..........va spun luni dimineata
poop la voi si somn usor
rizzibizzi
Postat pe 21 Februarie 2009 23:06
am emotiiiiiiiiii,oare ce o sa-mi adca rizzi bizii din hungaria?
chiar ca e pustiu pe aici, pe unde umblati fetelor?
sisicleo
Postat pe 22 Februarie 2009 17:17
De la: sisicleo, la data 2009-02-22 17:17:45 am emotiiiiiiiiii,oare ce o sa-mi adca rizzi bizii din hungaria?
chiar ca e pustiu pe aici, pe unde umblati fetelor?

io stiu!...io stiu!....
tutankhamon
Postat pe 22 Februarie 2009 19:40
neatza fetelor...hai trezirea.... hellooooouuuuuuuuu .....TREZIREAAAAAAAAAAA!!!!!!
tutankhamon
Postat pe 23 Februarie 2009 09:55
De la: tutankhamon, la data 2009-02-23 09:55:02neatza fetelor...hai trezirea.... hellooooouuuuuuuuu .....TREZIREAAAAAAAAAAA!!!!!!

m-am trezit daca strigi asa...vrei o cafa?
sisicleo
Postat pe 23 Februarie 2009 10:03
Vreau si eu cafea!!
Da' mai vreau ceva.... Rizzi... cadoul meu...????
Ella34
Postat pe 23 Februarie 2009 10:09
vreau una mare si cu neshte lamaie in ea.....cateva picaturi ca ma doare capul.....mi-a facut soacra-mea capul calendar...are impresia ca tot ce fac nu fac biner....yach....
tutankhamon
Postat pe 23 Februarie 2009 10:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
salut prietenilor de pe acest site 6 De la: zambil 10 Iulie 2009 18:55
PROPUNERE : O INTALNIRE REALA A CELOR DIN BUCURESTI 504 De la: cinezee 14 Februarie 2010 15:10
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului 1 De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55
La multi ani ! Urari de toate cele de la forumisti catre forumisti ! 81 De la: barboneli 2 Ianuarie 2014 21:02
Topic pt pup�cio�i 269 De la: Axl_R 29 August 2013 21:29
Setari Cookie-uri