clubul faraoanelor cocosate

neataaaaaaaa,ella ti-am adus un unguras ... ........l-am ascuns in buzunar ca e tare neastamparat ......ia tine-l uite acu il arunc spre tine

tutankamon tie un tablou misto cu zapada si la soacrata o rola mare de schotci sa ii lipesti gura aia spurcata

sisi tie ti-am adus ness mult mult ca stiu ca iti place .........dar daca vrei mai am un unguras la oferta ce zici??????/
rizzibizzi
Postat pe 23 Februarie 2009 12:07
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-23 12:07:14neataaaaaaaa,ella ti-am adus un unguras ... ........l-am ascuns in buzunar ca e tare neastamparat ......ia tine-l uite acu il arunc spre tine

tutankamon tie un tablou misto cu zapada si la soacrata o rola mare de schotci sa ii lipesti gura aia spurcata

sisi tie ti-am adus ness mult mult ca stiu ca iti place .........dar daca vrei mai am un unguras la oferta ce zici??????/

cafa e pentru toata lumea si pentru tutankamon vreo 2 kile de lamaie ca e cam greu de inghitit soacra... da vreau si ungurasul meu ia da-l incoa , si ms ptr ness
sisicleo
Postat pe 23 Februarie 2009 12:18
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-23 12:07:14neataaaaaaaa,ella ti-am adus un unguras ... ........l-am ascuns in buzunar ca e tare neastamparat ......ia tine-l uite acu il arunc spre tine

Soro...!!! Unde-i, ca la mine n-a ajuns...!?!
Sisi, cauta bine prin cafeau aia..., vezi, ungurasu' meu nu-i p'acolo..?
Ella34
Postat pe 23 Februarie 2009 12:30
maaaaaaaaaa,asta nu e treaba eu arunc cu ungurasii la voi si ei se intorc la mine ........ uffffffff ca am cam obosit de la pranz tot incerc sa-i pasaportez si nu reusesc sub nicio forma cred ca am ales gresit asta e unguras bumerang si celalant la fel ........firar ei sa fie .........

trebuie sa ii momiti ma fetelor cu ceva ca m-au calcat pe nervi
helloooooooooooo,scapatima de ei
rizzibizzi
Postat pe 23 Februarie 2009 15:34
Neatzaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azi va rasfatz cu cea mai buna cafelutza si cu niste bomboane de ciocolata...mmmmm....
TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
somnorosilor,haideti nu simtiti ce miros de cafeluta e in aer......hmmmmmm
ella,sisi!!!!!!!!!!!nu mai pot scapa de ungurasiiiiii!!!!!!!!1help,vreau sa-i scutur de pe mine si nu reusesc
rizzibizzi
Postat pe 24 Februarie 2009 08:16
Auzi,..eu cu tine nu mai vorbesc..!
Cafeaua si bomboanele, le vreau, dar daca nu-mi povestesti de ce se tin ungurasii aia de tine ca lipitorile... stricam prietenia...!

Tutankamon, ...iar am ramas singura! I-a adunat Rizzi pe toti...!!!
Ella34
Postat pe 24 Februarie 2009 09:07
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-24 08:16:35Neatzaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azi va rasfatz cu cea mai buna cafelutza si cu niste bomboane de ciocolata...mmmmm....
TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
somnorosilor,haideti nu simtiti ce miros de cafeluta e in aer......hmmmmmm
ella,sisi!!!!!!!!!!!nu mai pot scapa de ungurasiiiiii!!!!!!!!1help,vreau sa-i scutur de pe mine si nu reusesc

multumim de cafea , bomboane de ciocoooooooooooooooooooo ce bune sunt nu ma pot opriiiiiiii ,ungurasii daca vor la tine noi nu putem face nimic ... sa-ti traiasca!!!!!!!
sisicleo
Postat pe 24 Februarie 2009 09:08
De la: Ella34, la data 2009-02-24 09:07:20 Auzi,..eu cu tine nu mai vorbesc..!
Cafeaua si bomboanele, le vreau, dar daca nu-mi povestesti de ce se tin ungurasii aia de tine ca lipitorile... stricam prietenia...!

Tutankamon, ...iar am ramas singura! I-a adunat Rizzi pe toti...!!!

pai ella eu vreau sa scap de ei dar nu vor zic aici e bine si cald.......tre sa le oferi ceva si tu sa mearga la tine ........uite acu ii pasaportez la tine pe amandoi .........alege si tu unu si dupa arunca si la sisi unu

hai ca am reusit sa-i arunc si am inchis repede windosul
acu sa te vad cum mai scapi tu de ei
rizzibizzi
Postat pe 24 Februarie 2009 09:16
citez sisi:
ungurasii daca vor la tine noi nu putem face nimic ... sa-ti traiasca!!!!!!!

nu mi trebe sunt enervanti de doua zile ma gadila intruna...............NU II VREAU
si gata am scapat i-am zvantat de la mine acu ella sa se descurce cu ei
rizzibizzi
Postat pe 24 Februarie 2009 09:19
rizzi , cred ca astia sunt ca tiganu' il dai afara pe usa si intra pe geam... pariu ca o sa vina tot la tine? si nici nu mai vreau , adica eu sa raman cu ramasite? ella alege ce e mai bun nu?
sisicleo
Postat pe 24 Februarie 2009 09:26
gata am scapat de ei
ce ramasite maaaaaaaaaaa,sunt gemeni identici
numa buzduganele sunt diferite ca eu m-am uitat
rizzibizzi
Postat pe 24 Februarie 2009 09:33
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-24 09:33:31gata am scapat de ei
ce ramasite maaaaaaaaaaa,sunt gemeni identici
numa buzduganele sunt diferite ca eu m-am uitat

ella eu vreau ungurasul cu buzduganul mai mareeeeeeeee
sisicleo
Postat pe 24 Februarie 2009 09:36
sisi pune si tu o pila pe langa ella poate il primesti
ellaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haide si vezi cum te descurci cu sisi ca acu razboiul e intre voi doua
rizzibizzi
Postat pe 24 Februarie 2009 10:02
Bai, stiti ceva...! Vii trimit inapoi, sa va spalati cu ei pe cap...
Dupa ce s-a saturat Rizzi de ei, i-a trimis epuizati la mine...

Eu lucruri la mana a doua nu servesc... eu ii vroiam virgini!
Ella34
Postat pe 24 Februarie 2009 10:20
ellaaaaaaaaaaaaaaaa,sunt virginiiiiiiiiii
eu numa le-am facut analizele,nu i-am epuizat in jurul meu e plin de ungurasi pot sa imi aleg cand vreau
rizzibizzi
Postat pe 24 Februarie 2009 10:46
daca sunt virgini eu nu-i mai vreau , adica sa-i invat eu ce si cum trebe sa aiba experienta ,
ella ia-i tu pe amindoi daca sunt virgini, rizzi vreau din aia care stiu meserieeeeeeee
sisicleo
Postat pe 24 Februarie 2009 10:59
Daca se livreaza cate doi, iar nu-i vreau!
Eu nu sunt pentru lucru' in echipa...
Ii las lu' Tutankamon!
Ella34
Postat pe 24 Februarie 2009 11:15
na ella foarte tare acu ai doi tre sa ii inveti meserie

experimentati????????
pai tre sa vi la mine ca sunt atatia de nu stiu care sa-l trimit
da stai asa ,am unu stirb si chior .........pfffaiiiiiii ce meseriasi e ...........il vrei ?????????s-au vi sa iti alegi e super oferta oricare il iei primesti si stirbu langa
rizzibizzi
Postat pe 24 Februarie 2009 11:16
no rizii , aruncam cu ungurasii de colo colo, vezi cautam calul de dar... alta data sa ne aduci si tu ca omul o bomboana o cicolata , si mult ness
sisicleo
Postat pe 24 Februarie 2009 11:17
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-24 11:16:32na ella foarte tare acu ai doi tre sa ii inveti meserie

experimentati????????
pai tre sa vi la mine ca sunt atatia de nu stiu care sa-l trimit
da stai asa ,am unu stirb si chior .........pfffaiiiiiii ce meseriasi e ...........il vrei ?????????s-au vi sa iti alegi e super oferta oricare il iei primesti si stirbu langa

Parca-i antireclama la pasta de dinti...!!!
Ella34
Postat pe 24 Februarie 2009 12:56

deci antireclama la pasta de dinti ,zici???????????

na tutankamon te-ai ales cu doi ungurasi ........ia sa vedem ce faci cu ei
rizzibizzi
Postat pe 24 Februarie 2009 14:35
hai ca nu mai putem de curiozitate , dar pe unde umblii draga? nu mai dai si tu un semn de viata...chiar ne este dor de tine
oare daca te strig auzi?
tutankamoooooooooooooooooooooooon
sisicleo
Postat pe 24 Februarie 2009 17:59
ca mancare
tutankhamon
Postat pe 24 Februarie 2009 19:35
De la: tutankhamon, la data 2009-02-24 19:35:39ca mancare

scuze...mi-=a zburat postarea.....
tutankhamon
Postat pe 24 Februarie 2009 19:36
De la: Ella34, la data 2009-02-24 11:15:16 Daca se livreaza cate doi, iar nu-i vreau!
Ii las lu' Tutankamon!

asa fetele...aruncati-i la mine...mama lor.....unul trece la curatenia de primavara...unul la cumparaturi....si rizzi....mai am nevoie de inca fo 4......unul sa spele si sa calce...unul sa faca papa.....unul sa aduca bani acasa...si unul mai aratos si mai viril.....sa-mi faca in fiecare zi masaj....ca voi obosi de la cate pahare de martini voi da pe gat si la cate masline voi hali....
tutankhamon
Postat pe 24 Februarie 2009 19:40
ioi, ishtenem...am uitat...si mai vreau un unguras care sa-i faca masaj lui cindy.....bine...pot fi si de alta nationalitate...dar am inteles ca acuma e superpferta doi la pret de unul...buni si chiori si surzi...castiga oamenii un ban cinstit.,...
tutankhamon
Postat pe 24 Februarie 2009 19:48
mare esti tu tutankamon , cum le-ai gasit tu intrebuintare mai , noi aruncam cu ei de colo colo ... si eu ma gandeam la bumerangul mai mare ... auzi femeile astea... ce oame(vb de mine)
rizzi mai vreau si vro 4 bucati mai am niste lemne de taiat ...
sisicleo
Postat pe 24 Februarie 2009 19:50
fetelor...fiti practice...intai treaba in casa si apoi placerea...adica fara munca, nu distractie.....offf..offf...mai mai...tre sa va invat eu?......numa la prostii va ganditi mai.....intai ii puneti sa munceasca si dupa aia sariti pe ei....si daca nu presteaza bine...mai multa munca...pai da ce....numa distractie????...si voi numa munca?????...
tutankhamon
Postat pe 24 Februarie 2009 19:57
De la: tutankhamon, la data 2009-02-24 19:40:52
De la: Ella34, la data 2009-02-24 11:15:16 Daca se livreaza cate doi, iar nu-i vreau!
Ii las lu' Tutankamon!

asa fetele...aruncati-i la mine...mama lor.....unul trece la curatenia de primavara...unul la cumparaturi....si rizzi....mai am nevoie de inca fo 4......unul sa spele si sa calce...unul sa faca papa.....unul sa aduca bani acasa...si unul mai aratos si mai viril.....sa-mi faca in fiecare zi masaj....ca voi obosi de la cate pahare de martini voi da pe gat si la cate masline voi hali....

daca esti cuminte dimineata voi rezolva problema
acu ma duc sa mai caut ungurasi
rizzibizzi
Postat pe 24 Februarie 2009 20:31
mami, io sunt foarte cuminte....ma joc frumos cu cuburile... ...fac cuminte ca catelul, ca pisica.....ca sunt fetita mare....(scuzati cacofonia)
tutankhamon
Postat pe 24 Februarie 2009 20:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CE SA FAC SA RAMAN CU EL SAU NU ? 69 De la: preciouss 8 Mai 2010 23:25
fisuri anale!! 5 De la: hermosa20 17 Decembrie 2015 14:41
prostia unora,... 136 De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 21:18
Restaurant & Lounge din CENTRUL ISTORIC-BUCURESTI 21 De la: Axl_22 25 Ianuarie 2012 18:26
Cafenea de primavara 13637 De la: ovidiu42 27 Februarie 2015 20:38
Setari Cookie-uri