neataaaaaaaaaaaaaaaa cafeluta pt. toti........hmmmmmm,tre sa aprind si o ma fetelor nici nu ma gandeam ca iese o afacere asa profitabila cu ungurasiiiii deci Tuta am fost la targ si am mai ademenit niste ungurasi dar si nuste romanasi ,acu ii impachetez si ti trimit primesti 4 romanasi mai harnicuti ,si doi ungurasi puturosi .....dar te descurci tu cu ei sisi tu pt. ca ai postat prima si nu m-ai facut cafea primesti 4 romanasi puturosi si doi ungurasi:unul cu buzdu cat castravetele pe care il papai aseara (si imi faceai mie pofta) si unul harnicut care face ce vreau eu gata i-am impachetat ..........gata sunt calare pe elefanti si zboara spre voi |
||
rizzibizzi Postat pe 25 Februarie 2009 08:44 |
||
---|---|---|
De la: tutankhamon, la data 2009-02-24 19:48:28ioi, ishtenem...am uitat...si mai vreau un unguras care sa-i faca masaj lui cindy.....bine...pot fi si de alta nationalitate...dar am inteles ca acuma e superpferta doi la pret de unul...buni si chiori si surzi...castiga oamenii un ban cinstit.,... da Tuta tu acu chiar nu mai vrei sa faci nimik mare grija cu haremu ca pana la urma poate nu faci fata |
||
rizzibizzi Postat pe 25 Februarie 2009 08:50 |
||
Rizzi, cred ca am gasit solutia pentru problemele lu' Tuta... Trimitem romanasii sa-i faca un masaj socrelei...!!! Buna cafeluta! Multam ...! |
||
|
||
Ella34 Postat pe 25 Februarie 2009 08:59 |
||
no lasa rizzi ca aia mai puturosi ii pun sa spele toate covoarele din casa cafelutza e buna dar cam tarziu ai facut-o .. ma trezesc fac ochii mici si nika , ia maine sa te trezesti mai devreme si acu drept pedeapsa o beau pe toata , fa alta ca poate vine ella si ea nu are |
||
sisicleo Postat pe 25 Februarie 2009 09:01 |
||
De la: Ella34, la data 2009-02-25 08:59:51 Rizzi, cred ca am gasit solutia pentru problemele lu' Tuta... Trimitem romanasii sa-i faca un masaj socrelei...!!! maaaaaaaaaa,ella pai idea e buna da crezi ca soacra se multumeste cu unu ....ma indoiesc ...da lasa o trezesc si pe dia si ne spune ea daca soacrasa se multumeste cu una bucata ouomo DIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
||
rizzibizzi Postat pe 25 Februarie 2009 09:10 |
||
De la: sisicleo, la data 2009-02-25 09:01:45no lasa rizzi ca aia mai puturosi ii pun sa spele toate covoarele din casa cafelutza e buna dar cam tarziu ai facut-o .. ma trezesc fac ochii mici si nika , ia maine sa te trezesti mai devreme deci sisi acu m-ai enervat cum sa bei toata cafeaua????????? am facut un butoi de 200litri.......offfffffff doamne da nesatula mai esti de la sase dimi tot fac cafea sa ajunga mai- mai.... da rea esti aaaaaaaaaaaaaa,acu mi-am dat seama tu esti ca un butoi fara fund pe o parte intra si pe ailanta curge ,nooooooo ,,,,,,,uffffff cred ca iti bag un stiulete la gaura sa nu mai curga tot din tine |
||
rizzibizzi Postat pe 25 Februarie 2009 09:14 |
||
Sisi ..fata, ai inebunit...??? Te sacaldasi in butoiul cu cafea? Da naibii tremuriciu' peste tine..!!! |
||
Ella34 Postat pe 25 Februarie 2009 09:24 |
||
no comment |
||
sisicleo Postat pe 25 Februarie 2009 09:24 |
||
tremur asa de rau ca nu mai nimeresc tastele fug toate tastele de sub degetelele mele zici ca am parkinson ,oare de ce? | ||
sisicleo Postat pe 25 Februarie 2009 09:27 |
||
asa sisi ti-am luat ciripitu ai ramas muta |
||
rizzibizzi Postat pe 25 Februarie 2009 09:27 |
||
De la: sisicleo, la data 2009-02-25 09:27:09tremur asa de rau ca nu mai nimeresc tastele fug toate tastele de sub degetelele mele zici ca am parkinson ,oare de ce? vezi daca esti nesatula ,chiar oare de la ce ti se trage???????? |
||
rizzibizzi Postat pe 25 Februarie 2009 09:30 |
||
cred ca de la fig mi-se trage mai , tu sti ce ger e la noi m-am scos |
||
sisicleo Postat pe 25 Februarie 2009 10:19 |
||
bah....ce e scandalul asta pe acilea?...ca ma trezirati....nu mai poate un faraon sa-si odihneasca oasele batrane ca ciripiti voi de dimineata...sisilico.....lasa cafeaua fata...ca de aia fug tastele....nu tremura ele...te ia pe tine tremuriciul...mai bine da-mi si mie o cafa cu lamaie sa-mi treaca greata de shocarella... si ella....cred ca soacra-mii ii trebuie o hoarda de ungurasi s-o stapaneasca....ma intelegi tu....sau unu si bun s-o astupe si sa-i ia maul...sa vorbeasca cu partea ailalata si cu gura sa taca....mai, acuma m-am gandit ...nu cumva ea toaca din gura ca e statuta in partea ailalta???????...stiu ca nu are legatura cu prefectura...dar mai stii???????...ioi ishetenm.... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Februarie 2009 10:24 |
||
good morning doamnelor | ||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Februarie 2009 10:30 |
||
foarte tare Tutaaaaaaaa ce ma bucur ca te-am trezit |
||
rizzibizzi Postat pe 25 Februarie 2009 10:31 |
||
neataaaa,wife o cafeluta .....niste bobo???????? cu ce sa te servim |
||
rizzibizzi Postat pe 25 Februarie 2009 10:32 |
||
te-am prins rizzico....la fata nu dai bobo....numa la musafiri importanti.....bine..... neata scumpa mea wife....cum dormisi?...cum te trezisi? ...tot cu el...in sus...? |
||
tutankhamon Postat pe 25 Februarie 2009 11:23 |
||
rizzi tradu bobo! de care cu ce ? ce marca? is multe? maaaaaaaa nu le gasesc le-ai ascuns | ||
sisicleo Postat pe 25 Februarie 2009 11:23 |
||
neata si eu wife , la ce se refera tutankamon? cu ce in sus ? eu sunt mic si nu pricep nimic daca gasesti bobo da un chiot si la mine, nu stiu unde-s |
||
sisicleo Postat pe 25 Februarie 2009 11:25 |
||
nu am dormit bine, tot in sus il am... bobo???!!!...inteleg sa imi fi dat o cana de cafea...nu bobo...ce is eu ? copilas? de cour era vorba...is cu el in sus... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Februarie 2009 11:26 |
||
n-apai wife e bine daca tot in sus e...inseamna ca e obraznic si nu esti spioana......iar bobo....daca sunt cu visine si cu alcool tu le dai la copii????? | ||
tutankhamon Postat pe 25 Februarie 2009 11:30 |
||
eu sunt copil si vreau bob cu visine si alcool si wife lasa couru jos ca nu se stie cine trece pe langa tine...si dupa aia degeaba strigi viol | ||
sisicleo Postat pe 25 Februarie 2009 11:40 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-02-25 11:30:51n-apai wife e bine daca tot in sus e...inseamna ca e obraznic si nu esti spioana......iar bobo....daca sunt cu visine si cu alcool tu le dai la copii????? bravo ,uite cine stie ce bobo am eu sunt sub masa sisi tuta serviti sunt destule |
||
rizzibizzi Postat pe 25 Februarie 2009 12:02 |
||
Aoleu... !!! Ce-i cu mirosul asta de coniac aici...? Da' cate bomboane ati mancat fetelor...? Parca misca ceva sub masa... fetelor, voi sunteti...? |
||
Ella34 Postat pe 25 Februarie 2009 12:50 |
||
eu...hac!...cum ma duc asa la servici????...hac!...alelei.....io nu vad pe unde calc....hac! | ||
tutankhamon Postat pe 25 Februarie 2009 13:03 |
||
nahat ioi isthenem asa ceva Tuta mama da tu nu stii cand ii hoooooo la bobo vezi ce gauresti si astupi azi la servici,nu cumva sa te vad la pro tv ca facusi minuni |
||
rizzibizzi Postat pe 25 Februarie 2009 18:49 |
||
BUNA SEARA de dimineata cafea,capucino,cioco calda pt. toata lumea trezireaaaaaaaaa,somnorosilor sisitu probabil stai la panda sa savurez cafea facuta de mine smecherooooo azi dau datoane cu musli si batoane supliment alimentar(pt. slabit)Ella ce zici papi din astea??????? sunt destule oricum sisi ramane flamanda ca ea nu serveste asa ceva |
||
rizzibizzi Postat pe 26 Februarie 2009 08:19 |
||
'Neata!!! Batoane cu musli si cafea...??? Vreaaaau!!! Da-mi repede, pana nu se trezeste Sisi, ca iar raman nemancata... |
||
Ella34 Postat pe 26 Februarie 2009 08:59 |
||
maaaaaaaaa , nu vreau nika bobo vreau dar nu ai adus... alea de ieri stim cu toatele ce s-a ales de ele cafea daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vreau mai este? dar asa cam un butoi sa fac baie in cafea , sa ma sature d-zeu odata tutankamon , te rog , poate mai ai un bobo de ieri , ca vreau si eu am uitat ceva aaa , da BUNA DIMINEATA |
||
sisicleo Postat pe 26 Februarie 2009 09:25 |
||
De la: Ella34, la data 2009-02-26 08:59:15'Neata!!! ella sper ca nu ai ramas nemancata sisi mama ce zici de un dus cu cafea,merge???????? |
||
rizzibizzi Postat pe 26 Februarie 2009 10:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CARNAVAL de ziua indragostitilor | 41 | De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35 |
Beer revolution!! | 2 | De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39 |
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului | 1 | De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55 |
|
||
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? | 58 | De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19 |
Mai in gluma, mai in serios� ;) Glume haz funny ras umor::)Ce fac femeile si barbatii cu simtul umorului? | 54 | De la: tusi_Oli 28 Iulie 2010 14:03 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri