clubul faraoanelor cocosate

De la: rizzibizzi, la data 2009-02-26 10:16:47
De la: Ella34, la data 2009-02-26 08:59:15'Neata!!!
Batoane cu musli si cafea...??? Vreaaaau!!!
Da-mi repede, pana nu se trezeste Sisi, ca iar raman nemancata...

ella sper ca nu ai ramas nemancata

sisi mama ce zici de un dus cu cafea,merge????????

nu, prefer o cada plina ochi , de la dus se scurge repede apa (cafeaua) in cada ramane ca punem dop, ma bag cu capul la fund si inghit cata cafea vreau
doamne iarta-ma de unde scot atatea prostii?
sisicleo
Postat pe 26 Februarie 2009 10:30
maaaaaaaa, da si la dus poti sa pui dop
s-au nu mere????????
rizzibizzi
Postat pe 26 Februarie 2009 11:09
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-26 11:09:39maaaaaaaa, da si la dus poti sa pui dop
s-au nu mere????????

ba da poti dar nu mai curge apa
sisicleo
Postat pe 26 Februarie 2009 11:35
nu sisilico....nu mai am bobo...le-am mancat eu pe toate...na....ca si tu ai mancat nu mai stiu ce intr-o zi si pana am ajuns eu de la munca aleluia....nu am mai gasit niika....nu ti-am lasat...te oftici????
tutankhamon
Postat pe 26 Februarie 2009 18:07
De la: tutankhamon, la data 2009-02-26 18:07:46nu sisilico....nu mai am bobo...le-am mancat eu pe toate...na....ca si tu ai mancat nu mai stiu ce intr-o zi si pana am ajuns eu de la munca aleluia....nu am mai gasit niika....nu ti-am lasat...te oftici????

pai vezi ca nu sti ce?poate ca nici nu am fost eu aia eu stiu ce ...BOBO cu visine si mai ceva , oare ce era ca tu stii
nu stiu daca intelegi ce am vrut sa zic, ca eu inteleg nimika oare ce dreaku am vrut sa zic?
sisicleo
Postat pe 26 Februarie 2009 18:14

ma eu nu mai inteleg nimik
de ce draq oare????????
voi doua scrieti pe chineza dag de seama
rizzibizzi
Postat pe 26 Februarie 2009 18:45
De la: sisicleo, la data 2009-02-26 18:14:54
De la: tutankhamon, la data 2009-02-26 18:07:46nu sisilico....nu mai am bobo...le-am mancat eu pe toate...na....ca si tu ai mancat nu mai stiu ce intr-o zi si pana am ajuns eu de la munca aleluia....nu am mai gasit niika....nu ti-am lasat...te oftici????

pai vezi ca nu sti ce?poate ca nici nu am fost eu aia eu stiu ce ...BOBO cu visine si mai ceva , oare ce era ca tu stii
nu stiu daca intelegi ce am vrut sa zic, ca eu inteleg nimika oare ce dreaku am vrut sa zic?

nu stii sa zici pentru ca te-am prins cu matza in sac....ca ai papat tu tot...clatite, ciocolata, ness, si nu stiu ce prajitura buna a facut rizzi...
tutankhamon
Postat pe 26 Februarie 2009 18:46
deci , te rog frumos , daca vezi ce subtirica sunt nu ma mai acuzi , da?

eu mananc foarte putin, si ala putin din an in pasti
sisicleo
Postat pe 26 Februarie 2009 19:02
nu cred scurt pe doi
rizzibizzi
Postat pe 26 Februarie 2009 19:03
De la: sisicleo, la data 2009-02-26 19:02:50deci , te rog frumos , daca vezi ce subtirica sunt nu ma mai acuzi , da?

eu mananc foarte putin, si ala putin din an in pasti

aiurea...fetelor, nu o credeti...minteee....are un metabolism ce arde tot...nu pune nimica pe ea...o linsam????... ca nu-i de-a noastra......e slabaaaaaa....nu tine regimuri de slabire....
tutankhamon
Postat pe 26 Februarie 2009 19:04
gata daca nu ma ingras inseamna ca nu-s dea voastra? INVIDIOASELORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
sisicleo
Postat pe 26 Februarie 2009 19:07
da ai perfecta dreptate
asta rade tot
rizzibizzi
Postat pe 26 Februarie 2009 19:07
invidioasa esti tu ca eu pap acuma tort si tu nu...si aseara am baut sampanie...sac!...sac!.....sac!

tutankhamon
Postat pe 26 Februarie 2009 19:12

sau las' ca ingrasa tortul
sisicleo
Postat pe 26 Februarie 2009 19:14
Tutankamon, dar ce sarbatoresti tu acolo draga? Plecarea soacrei...? ... sau doar imblanzirea scorpiei?
Ella34
Postat pe 26 Februarie 2009 19:15
a fost ieri ziua lui socra-miu...a implinit 70 de ani....si cred ca soacra-mea a facut intentionat ca sa luam tort si cadouri.... off.. da o plecat azi dimineata dar revine duminca dupa=masa ca luni la prima ora are socra-miu programare la nu stiu ce profesor......diagnosticul e cam gros........suspiciune de.......
tutankhamon
Postat pe 26 Februarie 2009 19:20
buna dimineata lume cocosata
am facut cafa pentru toata lumea , nu stiu de unde ideea ca eu golesc clubul de tot ce e bun eu? o fire atat de sensibila , eman numai bunatate si iubire , cum oare puteti sa ma faceti egoista , hoata fara inima ma doare cocoasa de povara vorbelor voastre dar pentru ca nu-mi place sa ma laud ... o sa va convigeti singure de toate astea
si ca dovada ... am adus 1 castravete murat , la care a ravnit cocosata de rizzi , ia tu sa nu zici ca sunt al drequ
sisicleo
Postat pe 27 Februarie 2009 07:32
Offf! Draga de tine...! Dar cine-a zis ca esti hoata si egoista??? Tu esti doar pofticioasa!

Uite, ca sa vezi cat suntem de dragute, te lasam pe tine sa mananci castravetele ala murat... Sper ca merge bine cu cafeaua...
Ella34
Postat pe 27 Februarie 2009 08:47
chiar nu pot, este ultimul castravete si rizii cocosata pofteste la el de vro 2 saptamani , ramane totusi pentru ea
poate ne povesteste dupa aceea cum a mers castravetele murat cu cafea
ei rizzi... mingea e in terenul tau
sisicleo
Postat pe 27 Februarie 2009 09:12
WAUUUUUU,sisi nu imi vine sa cred ca ai facut cafea esti o dulce .......mmmmmmm ce aroma ce bunatate ,multumesc din inima partidului

asa asa castravetele e al meu si nu o dau la nimeni ,ella sa nu cumva sa poftesti le ea ca iti dau peste nas

na e vreo cocosata pe aici sa mai ciripim un pic ca azi inca nu am ciripit deloc

TUtaaaaaaaa,astept o felie de tort s-au ai servit aseara si sisi a ras tot
rizzibizzi
Postat pe 27 Februarie 2009 10:12
eu nu am primit ca tort ca sunt slaba de aia a zis tuta sac sac si gata nu ar fi zis: serveste si si tu draga sisi o felie de tort si drept pedeapsa nu am venit in club decat cu 1 castravete pentru tine rizzi , cocosato
dar nu ne-ai spus cum e castravetele cu cafea
sisicleo
Postat pe 27 Februarie 2009 10:20
pai daca ai reputatie ca razi tot, eu am ascuns tortul pana vin toate fetele in cafenea, ca altfel....nu mai ramanea nimica....si daca esti asa de rea cu mine sisilico....sa stii ca nici nu-mi trebuie castravetii tai .....am si eu...ca am fost fetita harnica si mi-am luat si unul de sot....am pus si la borcan....
tutankhamon
Postat pe 27 Februarie 2009 10:31
nu stiu daca intelege cineva ce am scris....neeeee...nici nu trebuie......dorm pe mine....
tutankhamon
Postat pe 27 Februarie 2009 10:31
De la: tutankhamon, la data 2009-02-27 10:31:12pai daca ai reputatie ca razi tot, eu am ascuns tortul pana vin toate fetele in cafenea, ca altfel....nu mai ramanea nimica....si daca esti asa de rea cu mine sisilico....sa stii ca nici nu-mi trebuie castravetii tai .....am si eu...ca am fost fetita harnica si mi-am luat si unul de sot....am pus si la borcan....

la borcan am pus si eu ,da de sot nu am luat
rizzibizzi
Postat pe 27 Februarie 2009 10:33
De la: tutankhamon, la data 2009-02-27 10:31:59nu stiu daca intelege cineva ce am scris....neeeee...nici nu trebuie......dorm pe mine....

eu eu am inteles ai luat castravete de la sot, ai pus la borcan, no problem, se regenereaza,si ai adus in club pentru noi toate, borcanul , sa avem si noi in caz de urgenta nevoie
asta ai spus nu?
sisicleo
Postat pe 27 Februarie 2009 10:36
De la: sisicleo, la data 2009-02-27 10:20:33 eu nu am primit ca tort ca sunt slaba de aia a zis tuta sac sac si gata nu ar fi zis: serveste si si tu draga sisi o felie de tort si drept pedeapsa nu am venit in club decat cu 1 castravete pentru tine rizzi , cocosato
dar nu ne-ai spus cum e castravetele cu cafea

e bunnnnnnnnnnnnnnnnn,mere nu pere cafea cu castravete bagi castravetele in cafea lingi cafeaua si asa repeti toata ziua si cafea tot ramane
tort nu am primit nici eu am o pofta tuankamon ............fie-ti mila si da si tu .......
rizzibizzi
Postat pe 27 Februarie 2009 10:38
ba da ce sarirati pe mine...si ce, sunteti invidioase ca mi-am pus-o la borcan?????? si nu sisilico......borcanul nu e pentru toti.....e numai pentru mine......iar tort dau la cine nu se infige in mine.....o cafea nu ati putut sa-mi dati si mie, nu?....relelor.....na ca mi-am facut singura si o savurez cu o felie de tort....sac!
tutankhamon
Postat pe 27 Februarie 2009 10:42
De la: tutankhamon, la data 2009-02-27 10:42:35ba da ce sarirati pe mine...si ce, sunteti invidioase ca mi-am pus-o la borcan?????? si nu sisilico......borcanul nu e pentru toti.....e numai pentru mine......iar tort dau la cine nu se infige in mine.....o cafea nu ati putut sa-mi dati si mie, nu?....relelor.....na ca mi-am facut singura si o savurez cu o felie de tort....sac!

deci ma trezesc cu noaptea-n cap, fac cafea si tu zici ca nu ne intrebi daca am inteles ceva din ce ai scris ca tu nu intelegi, si acu o intorci, asta am inteles , si am inteles bine, ai pus din castravetele lu' omu-tau la borcan , ne dai la toate,
oricum am gasit borcanul , spune pa borcan , nu-l mai vezi
si vezi ca mai ai jumate din tort
sisicleo
Postat pe 27 Februarie 2009 10:55
sisi nu fi zgarca da si mie castravete de la borcan din ala verde ,nu din ala cu care s-a maritat tutankanom ..........ai un nas ,cum draq la mirosi in halul asta ......ca io nu am gasit nik nici tortul nu il vad
tutaaaaa,tu cred ca de somn nu ai vz cafeaua ca acu tre sa ii tin partea la sisi chiar a facut una bunaaaaaaaa.......si cum nu ai vz te-ai infipt in alta parte la cafea ihhhhhhhhhhh,asta nu a treaba
rizzibizzi
Postat pe 27 Februarie 2009 12:36
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-27 12:36:12sisi nu fi zgarca da si mie castravete de la borcan din ala verde ,nu din ala cu care s-a maritat tutankanom ..........ai un nas ,cum draq la mirosi in halul asta ......ca io nu am gasit nik nici tortul nu il vad
tutaaaaa,tu cred ca de somn nu ai vz cafeaua ca acu tre sa ii tin partea la sisi chiar a facut una bunaaaaaaaa.......si cum nu ai vz te-ai infipt in alta parte la cafea ihhhhhhhhhhh,asta nu a treaba

nimik! eu l-am gasit al meu e! sa nu mai deschizi subiectul! cel cu castravetele , ca tort oho nu mai e demult
sisicleo
Postat pe 27 Februarie 2009 12:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rendez-vous pentru �ndr�gosti�ii ...La Bella In Cafenea!!! 26 De la: liaiedera 12 Aprilie 2010 22:04
Acesta adorabile PISICI !!!!! 140 De la: elisabeta_boia 8 Noiembrie 2012 20:59
e posibil sa ai o relatie pe net? 263 De la: rupt_de_realitate 30 August 2010 17:59
de ce nu mai este BULA ROZA DE LA FORUM? vreau explicatii 9 De la: daria_pet 30 Iulie 2009 00:54
POVESTEA MEA...URMELE TRECUTULUI 33 De la: garbo_412085 30 Noiembrie 2015 02:15
Setari Cookie-uri