gata imi strang cele 7 cocoase pe care le-am adunat pe aici din cauza voastra si plec in tarile calde relelor,uratelor,stirbelor ce sunteti |
||
rizzibizzi Postat pe 27 Februarie 2009 12:41 |
||
---|---|---|
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-27 12:41:05 no bine hai ca o bucatica acolo nu o fi foc, dar sa nu te inveti da? |
||
sisicleo Postat pe 27 Februarie 2009 12:47 |
||
bine sisi merge si asa ma multumesc si cu o bucatica macar asa imi potolesc pofta ,yumiiiiiiii da ce bun e ,da acu nu stiu ce am mancat tort s-au castravete | ||
|
||
rizzibizzi Postat pe 27 Februarie 2009 12:53 |
||
De la: rizzibizzi, la data 2009-02-27 12:53:48bine sisi merge si asa ma multumesc si cu o bucatica macar asa imi potolesc pofta ,yumiiiiiiii da ce bun e ,da acu nu stiu ce am mancat tort s-au castravete maaaaaaaaaa, nu era de mancat ce ai facut? |
||
sisicleo Postat pe 27 Februarie 2009 12:55 |
||
ha ha ha...ati mancat tort cu castravete.....uiuuu ce ma raaad.... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Februarie 2009 12:57 |
||
upsssssssssssss,ce draq am facut belea rau am incuracat itele cu fitele tu tutankamon parca ziceai ca nu vi la noi,...... de ce ai venit daca iti e bine acolo vezi ca iti iau cocoasa la puricat |
||
rizzibizzi Postat pe 27 Februarie 2009 12:59 |
||
tu chiar credeai??????...ca io nu ma intorc aici???.....plasa .... tzeapa....nu mai scapati de mine...sunt ca scaiul....noa hai ca va pup ca fug la servici...ne vedem diseara dupa 9..pupici la toata lumea.... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Februarie 2009 13:29 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-02-27 13:29:40tu chiar credeai??????...ca io nu ma intorc aici???.....plasa .... tzeapa....nu mai scapati de mine...sunt ca scaiul....noa hai ca va pup ca fug la servici...ne vedem diseara dupa 9..pupici la toata lumea.... asa deci tu esti scaiul ce se tine dupa mine!!!!!!! ok,atunci nu mai incerc sa scap de tine...poop si vb probabil diseara |
||
rizzibizzi Postat pe 27 Februarie 2009 16:33 |
||
io..io..io...io eram scaiul.....hi hi hi...daca nu ai avut de lucru cu mine.....ce sa-ti fac...nu mai scapi de mine draga.... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Februarie 2009 21:57 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-02-27 21:57:56io..io..io...io eram scaiul.....hi hi hi...daca nu ai avut de lucru cu mine.....ce sa-ti fac...nu mai scapi de mine draga.... scaiule maria ta ia vino-n coa zi ce cautasi ,in cafenele baruri? nu te batem noi , cu paruri? si daca mai pleci odata facem noi o ceata, gloata venim si noi dupa tine sa te facem de rusine ca cocosata cum esti umblii pe la altii la povesti noi stam si te asteptam plangem si ne rugam la isis si la osiris si la sfantul raa sa nu fi patit ceva n-am mai vazut asa ceva |
||
sisicleo Postat pe 28 Februarie 2009 08:23 |
||
Fetelor...!!! Am primit flori si martzaguse de la colegii mei...!!! So... am pierdut pariul...! Dar ma bucur! Specia umana mai are o sansa...!!! Da' nu-i bai... tot o facem noi lata, cu alta ocazie! |
||
Ella34 Postat pe 28 Februarie 2009 08:47 |
||
De la: Ella34, la data 2009-02-28 08:47:24 Fetelor...!!! Am primit flori si martzaguse de la colegii mei...!!! ce ti-am zis eu ella mica? (urat din partea mea,sa-ti zic , ce ti-am zis eu ) ma bucur sincer pentru tine, drept dovada uite am facut cafea buna , da buna maaaaaaaaaa, pentru toata lumea si pentru tutankamon sa nu mai planga ca ei nimeni nu-i ofera o cafea la noi martisorul vine cu zapada , cred ca a nins toata noapte altfel nu-mi explic stratul de zapada din curte, mama masii iara trebe sa dau zapada |
||
sisicleo Postat pe 28 Februarie 2009 08:59 |
||
bai,sisico, ma enervezi cu zapada aia a ta.......da dau cu ochii de cafea imi iau o cana si imi treceeee.....moooamaaa ce buna cafea....ella....si io am dat comanda de un martisor si au venit doua....vroia florin sa-mi ia trandafir din-ala taiat si i-am zis ca mai bine imi ia la ghiveci...si m-am trezit ieri ca mi-a luat doua ghivece....unul roz si unul crem....bre....trandafirii... | ||
tutankhamon Postat pe 28 Februarie 2009 10:39 |
||
putin anticipat...LA MULTI ANI...FETELE!!! si...chiar daca nu pot oferi martzagaushuri...si alte cele...sa aveti o primavara in suflet...asa cum va doriti!!! ce sa fac...?fac si yo...oferte virtuale...ca ...pe recesiunea asta...sant mai accesibile!!! deci...o floare si...un pic de soare in inima tuturor femeilor...!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Februarie 2009 14:41 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-02-28 14:41:54putin anticipat...LA MULTI ANI...FETELE!!! multumim, astepatam cu nerabdare soarele din inimi si soarele de afara , sa vina primavaraaaaaaaa |
||
sisicleo Postat pe 28 Februarie 2009 16:40 |
||
Toc, toc, pot sa intru si eu in club? De soare am avut parte toata ziua si se pare ca primavara a inceput deja, se vad mugurii verzi pe plante, dar aici se ofera mimoze, de martisoare sau ghiocei nici gànd. |
||
susidallyama Postat pe 28 Februarie 2009 17:09 |
||
mai..martzishoarele...sant oferite..!!! depinde cine si mai ales...cum le percepe!!! eu...am lansat pt toate doamnele...o floare...virtuala...e adevarat...ca altfel...nu pot aici!! dar..sincer...cu inima!! daca va fi apreciata...asta e altceva!! deci...primiti si voi...ceea ce vi e ofera...si apoi...faceti bilantzu`... |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Februarie 2009 17:17 |
||
Floricica ta e binevenita, multumesc foarte frumos. O primavara fericita si tie |
||
susidallyama Postat pe 28 Februarie 2009 17:24 |
||
multumesc frumos pentru martisor/floricica, ovidiu. | ||
tutankhamon Postat pe 28 Februarie 2009 17:40 |
||
ovidiu42 Postat pe 28 Februarie 2009 17:44 |
||
foarte frumos o floare virtuala multumesc si eu...... si pt.asta de la mine si hai nu mai fi asa rusinos .... poop fetele azi de dimi nu am avut timp sa intru pe aici si dupamasa fierea imi facu viatzaaaa amara da acu e bine m-am tratat si sunt ca si noua |
||
rizzibizzi Postat pe 28 Februarie 2009 23:11 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-02-28 14:41:54putin anticipat...LA MULTI ANI...FETELE!!! multumim ovidele dragutz si atent ca intotdeauna |
||
walkiria Postat pe 28 Februarie 2009 23:14 |
||
De la: sisicleo, la data 2009-02-28 08:23:57De la: tutankhamon, la data 2009-02-27 21:57:56io..io..io...io eram scaiul.....hi hi hi...daca nu ai avut de lucru cu mine.....ce sa-ti fac...nu mai scapi de mine draga.... sisiiiiiiiiiiiii, da ce poezioara ai scris tu pt. dia,pt. mine cand scrii una ....... |
||
rizzibizzi Postat pe 28 Februarie 2009 23:17 |
||
vezi, rizzico, daca te lacomishi la tortul meu ca te apuca ficatii??????....noa imi pare rau...da acuma esti bine, nu???? | ||
tutankhamon Postat pe 28 Februarie 2009 23:41 |
||
la multi ani primavara a venit un martisor ne-a daruit un ghiocel mic si timid soarele dupa nori a iesit totul la viata a revenit pomii au inmugurit ficatul lu' rizzi s-a potolit n-o mai doare,nu-i e rau auoleu de capu' meu poezie a iesit versuri cocosate pentru rizzi cocosata de la sisi cocosata no , poezie pentru tine rizzibizzi pentru toate femeile cocosate sau nu o primavara suberba , o viata mai buna , si din suflet un gand bun, si sa nu-l uitam pe ovi , singurul barbat care ne-a urat de bine ... |
||
sisicleo Postat pe 1 Martie 2009 08:21 |
||
pentru toate prietenele mele de aici, sotul meu va daruieste un martisor si un buchet de ghiocei alaturi de ganduri bune.... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Martie 2009 11:47 |
||
multumim tuto....iti trimit reteta de tort dar am nevoie de id-ul tau de mess...ca are si poze... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 12:24 |
||
buna ziua ,dragele mele CAFEAUA E GATA AM PUS SI FRISCA SI LAPTIC PE MASA CINE DORESTE o cafea serveste cineva cu mine???? TUTANKAMON da imi e bine am tratat fierea cu niste pastile si acu e ok .......multumim si pt. martisor de la sotul tau da si tu un poop de la mine ........ sisi iti multumesc pt. poezie esti o dulce O PRIMAVARA SUPERBA TUTUROR SI PLINA DE SURPRIZE PLACUTE |
||
rizzibizzi Postat pe 1 Martie 2009 12:49 |
||
multumim sotului tutankanom(cum suna tutankamon cu sot ) nu acum serios multumim si va doresc o primavara frumosa in sufet , pentru ca primavara este frumosa oricum a dat si la noi soarele si asta-mi da sperante ...pot sa zbor pana la cer |
||
sisicleo Postat pe 1 Martie 2009 13:26 |
||
sisi...ai un marisor de la pro si o sarutare de la mine... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 1 Martie 2009 13:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum caracterizati acest barbat? | 70 | De la: Maria_22 23 Iunie 2016 08:58 |
legislatia pt producerea lumanarilor atat decorative cat si cele pt cult | 10 | De la: Iryna_Iry 31 Octombrie 2016 16:12 |
Voi ce ati face.. | 54 | De la: garbo_464798 21 Mai 2017 16:28 |
|
||
cu ce este potrivit sa te imbraci la un party intr-un restaurant bar, noaptea? | 40 | De la: Dari_Daniela 9 Ianuarie 2010 13:59 |
multumesc!! | 6 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 22:00 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri