chiar...sisi...ce-i cu tine?????.....ai gasit cumva un amant?????? | ||
tutankhamon Postat pe 2 Martie 2009 10:24 |
||
---|---|---|
CE AVETI FETELOR? oare nu am mai dat pup la voi? chiar niciodata? ehe vine primavara , cred ca acestui fapt se datoreaza starea mea de spirit si inca un la voi si o va iubesc |
||
sisicleo Postat pe 2 Martie 2009 10:46 |
||
'neatza, eu am facut o cafea dublu-concentrata, ca trebuie sa ma trezesc din toropeala... am o multime de facturi de incheiat azi, si nu am nici o putere |
||
|
||
susidallyama Postat pe 2 Martie 2009 11:01 |
||
De mult dau tarcoale clubului vostru... Nu stiam ce sa fac... Sa intru, sa nu intru... M-am gandit bine..! Cocosata sunt, am peste 2010 ani si bininteles ca am chef de barfa si cafea! Deci... Ma incadrez! Ma primiti la o cafeluta fetelor? |
||
picaturaderoua Postat pe 2 Martie 2009 11:07 |
||
vreau si eu sa aflu ultimele barfe , noutati etc dar vad ca inca nu se prea baga lumea la discutii.Hai fetelor trezirea ca doua zile am crezut ca fac cu nervii fara net!!! | ||
mamaruta Postat pe 2 Martie 2009 11:10 |
||
a bonjour...am intrat sa va salut picatura...pe unde ai umblat? tuto...sorry pt aseara...i-am facut o baie fierbinte ioanei si un masaj... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 2 Martie 2009 11:11 |
||
De la: picaturaderoua, la data 2009-03-02 11:07:13De mult dau tarcoale clubului vostru... intra , bea o cafelutza, si daca te simti bine ramai daca simti nevoia de barfa , noi te ascultam deci? |
||
sisicleo Postat pe 2 Martie 2009 11:13 |
||
neasta wifeoooooooooo chiar faceam prezenta si tu nu erai intrebase-m de tine. Am iesit bine draga cu dineul mersi mult de sfaturi .Hai acum la o cafeluta. | ||
mamaruta Postat pe 2 Martie 2009 11:13 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-02 11:11:29a bonjour...am intrat sa va salut Pe acasa... Sorry pentru lipsa nemotivata Dar cu gandul, bineinteles la voi! Pentru inceput de primavara, va doresc, "cocosatelor" prospetimea ghioceilor in suflet iar viata sa va fie inmiresmata ca mirosul floorilor de primavara! |
||
picaturaderoua Postat pe 2 Martie 2009 11:15 |
||
'Neata feteleor! Ceva sfaturi pentru tratarea sindromului zilei de luni, aveti? Pana gasesc remediul, bag doza shoc ce cafea!!! A mai ramas? |
||
Ella34 Postat pe 2 Martie 2009 11:17 |
||
bonjour si noi wief si mamaruta , apropo de barfe ia dezvolta un pic cu netu... cine ? ce ? cum? mama lor azi si maine numai sa ne ia banii stiu | ||
sisicleo Postat pe 2 Martie 2009 11:17 |
||
A pai am fopst eu in vizita la socrela si n-am mai vrut domle sa plec am stat sa ii fac putina" voie buna" sa nu isi mai tot bage nasul in treburile mele fetele de dincoklo stiu ehheheh!!! si btw tot nu lasa scorpia arma jos da am facut-o si eu de oaie tre s a recunosc ca imi daduse un martisor al naibii de frumos din plastic aurit la 1 leu bucata ca la cersetori si m-am ofticat nevoie mare!!! | ||
mamaruta Postat pe 2 Martie 2009 11:20 |
||
Mamaruta, am vazut ca ai o "ocupatie" cu socrela ta... Trebuia sa ii cumperi si tu un ghiocel ofilit sa ii dai in schimb, si ati fi fost chit! |
||
picaturaderoua Postat pe 2 Martie 2009 11:25 |
||
De la: mamaruta, la data 2009-03-02 11:20:49A pai am fopst eu in vizita la socrela si n-am mai vrut domle sa plec am stat sa ii fac putina" voie buna" sa nu isi mai tot bage nasul in treburile mele fetele de dincoklo stiu ehheheh!!! si btw tot nu lasa scorpia arma jos da am facut-o si eu de oaie tre s a recunosc ca imi daduse un martisor al naibii de frumos din plastic aurit la 1 leu bucata ca la cersetori si m-am ofticat nevoie mare!!! cu soacrele cam asta e, nu avem ce sa le facem... sunt ale noastre ,sa ne traiasca dar poate ca a facut un mare efort financiar cuparand acel martisor la asta te-ai gandit?socra mea e plecata tai la braila pana in 15 |
||
sisicleo Postat pe 2 Martie 2009 11:25 |
||
De la: picaturaderoua, la data 2009-03-02 11:25:33Mamaruta, am vazut ca ai o "ocupatie" cu socrela ta... nah iubita eu i-a luat un martisor din aur doar sunt femeie cizelata heheheh sper sa si-l puna la lantul ei de pleu :D |
||
mamaruta Postat pe 2 Martie 2009 11:27 |
||
De la: mamaruta, la data 2009-03-02 11:20:49A pai am fopst eu in vizita la socrela si n-am mai vrut domle sa plec am stat sa ii fac putina" voie buna" sa nu isi mai tot bage nasul in treburile mele fetele de dincoklo stiu ehheheh!!! si btw tot nu lasa scorpia arma jos da am facut-o si eu de oaie tre s a recunosc ca imi daduse un martisor al naibii de frumos din plastic aurit la 1 leu bucata ca la cersetori si m-am ofticat nevoie mare!!! Draga, daca vrei sa te intelegi cu soacra, fa si tu apel la diplomatie... Nu doare! Poate uneori ai impresia ca nu merita efortul, dar incearca... poate face miracole! |
||
Ella34 Postat pe 2 Martie 2009 11:27 |
||
De la: Ella34, la data 2009-03-02 11:17:15 'Neata feteleor! Ceva sfaturi pentru tratarea sindromului zilei de luni, aveti? tratament: scoate din vocabular si din gand cuvantul LUNI si ca prin miracol o sa dispara |
||
sisicleo Postat pe 2 Martie 2009 11:28 |
||
De la: sisicleo, la data 2009-03-02 11:25:45De la: mamaruta, la data 2009-03-02 11:20:49A pai am fopst eu in vizita la socrela si n-am mai vrut domle sa plec am stat sa ii fac putina" voie buna" sa nu isi mai tot bage nasul in treburile mele fetele de dincoklo stiu ehheheh!!! si btw tot nu lasa scorpia arma jos da am facut-o si eu de oaie tre s a recunosc ca imi daduse un martisor al naibii de frumos din plastic aurit la 1 leu bucata ca la cersetori si m-am ofticat nevoie mare!!! esti fericita draga , asta nu pkleaca doamne fereste nici unde ba il mai strica si pe socru de cap e data si inchinata dar numai ea are de pierdut !! |
||
mamaruta Postat pe 2 Martie 2009 11:28 |
||
De la: Ella34, la data 2009-03-02 11:27:56De la: mamaruta, la data 2009-03-02 11:20:49A pai am fopst eu in vizita la socrela si n-am mai vrut domle sa plec am stat sa ii fac putina" voie buna" sa nu isi mai tot bage nasul in treburile mele fetele de dincoklo stiu ehheheh!!! si btw tot nu lasa scorpia arma jos da am facut-o si eu de oaie tre s a recunosc ca imi daduse un martisor al naibii de frumos din plastic aurit la 1 leu bucata ca la cersetori si m-am ofticat nevoie mare!!! ella draga dar c hiar asa mama 1 leu bucata , am zis mersi dar asa pe un ton scarbos ca stiu k a facut-o intentionat !!!dara sta e poate ii vine mintea la cap si poate , poate!!! |
||
mamaruta Postat pe 2 Martie 2009 11:30 |
||
ma ... fac si eu pe interesanta pe acilea ... dar adevarul este ca ma inteleg bine cu soacra , ne respectam, ne ajutam reciproc, asta poate si pentru ca nu mai am mama , nu o inlocuieste dar am la cine apela in caz de nevoie... | ||
sisicleo Postat pe 2 Martie 2009 11:36 |
||
iubitele v-am pupat tre sa fuig la serviciu mai vorbim maine dimineata sau deseara !!!sa aveti o zi frumoasa!!! | ||
mamaruta Postat pe 2 Martie 2009 11:36 |
||
De la: mamaruta, la data 2009-03-02 11:36:41iubitele v-am pupat tre sa fuig la serviciu mai vorbim maine dimineata sau deseara !!!sa aveti o zi frumoasa!!! o zi buna si tie mamaruta |
||
sisicleo Postat pe 2 Martie 2009 11:38 |
||
Mamaruta... Stii ce sa faci? Poarta-l "cu drag" de cate ori te duci la ea... Si lauda-te la toate persoanele, prietenele care ii vin in casa, cu el... Sa vezi atunci cum reactioneaza! Probabil ca data viitoare iti va cumpara ceva de calitate, sa nu cumva sa o faci de ras, in fata prietenelor ei! |
||
picaturaderoua Postat pe 2 Martie 2009 11:38 |
||
neata fetele...ce mai faceti? picatura...tot asa am facut si eu cu ce am primit de la socarela...dar nu s-a sinchisit baba...tot ea e cea mai frumoasa....mai aratoasa.....iar in ultimul timp nici nu am mai primit cadouri...nu avem banii....ok, nu mai vine mos craciun..... wife, daca ai citit randurile scrise de mine azi-noapte ai vazut ca am ghicit ca vb de ioana....nu-ti mai fa probleme...inteleg... sisi...daaa...e molipsitoare primavara asta....sper ca ma ierti pentru remarca de adineaori dar nu prea intelegeam ce e cu tine...mdeh...nu culesesem inca destula cafea.... ella te pup si pe tine...mama....stai ca o sa treaca si luni si ai sa vezi ca nu mai e in calendar...si dupa aia vine marti... miercuri....si gataaaaa.... |
||
tutankhamon Postat pe 2 Martie 2009 12:47 |
||
bah.....lasati clubul de isbelishte....maaaaa...unde sunteti..... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Martie 2009 23:53 |
||
Sunt aici! Am trecut sa te pup si ma bag in pat! Tu n-ai somn? Noapte buna scumpo! |
||
Ella34 Postat pe 2 Martie 2009 23:57 |
||
hai te pup si eu...nu nu am somn...maine il opereaza pe socrul meu....offf..... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2009 00:17 |
||
Mult noroc maine si sanatate socrului! | ||
Ella34 Postat pe 3 Martie 2009 00:26 |
||
buna dimineata am facut muuuuuuulta cafea , pentru cei noi, pentru veterane, pentru tutankamon care chiar o sa aibe nevoie ,dupa o noapte de nesomn si o zi grea care o asteapta, este si lamaie draga daca doresti , frisca si lapte , vedeti voi...rizzi tu cam tragi chiulul pe unde umblii cocosata mica? ella tu bei cafea pe la vecini...lasa ca prea multa nu strica , te astept si aici si ... a trecut si primavara a fost duminica ...ieri a fost toamna tarzie , azi a revenit iarna sa nu indrazniti sa-mi spuneti ca la voi e soare va treziti cu mine la usa voastra si vreau sa va spun ca sunt precum raia |
||
sisicleo Postat pe 3 Martie 2009 08:22 |
||
NEATAAAAAAAAAAAAA,raie zici sisi???????????hmmmmmmmm ,pai atunci la mine e un frig de crapa pietrele ninge de ieri si daca vreu sa ies afara trebuie sa-mi fac un tunel ca e zapada multaaaaaaaa,ma crezi??????? multumesc de cafeluta e foarte aromata ,dar nu imi dau seama de care ai facut amaroy cumva hop sa bag si o tuta pai ce pot sa-ti zic d-zeu sa va ajute sa treceti cu bine peste problemele socrului tau vad ca avem si lume noua ,bun venit sper sa iti placa aici asta sper sa nu vada sisi e asa frumos afara a venit primavara cu adevarat ieri am umblat vandra prin oras nu mi-a trebuit nici geaca,azi se arata sa fie la fel de frumos abia astept sa ies iar in curte sa sap un pic la branduse,lalele si zambile sunt foarte fericita ca insfarsit pot sa stau in gradina cu florile mele aaaaaaaaa,deja inmuguresc si trandafiriiiiiiiii |
||
rizzibizzi Postat pe 3 Martie 2009 08:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce pretuiti voi cel mai mult pe lumea asta ...? | 74 | De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:46 |
Clubul Scorpiilor | 8 | De la: garbo_2112 28 Aprilie 2013 09:23 |
Beer revolution!! | 2 | De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39 |
|
||
Cafenea de primavara | 13637 | De la: ovidiu42 27 Februarie 2015 20:38 |
nico | 17 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 21:10 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri