clubul faraoanelor cocosate

De la: rizzibizzi, la data 2009-03-03 08:39:03NEATAAAAAAAAAAAAA,raie zici sisi???????????hmmmmmmmm ,pai atunci la mine e un frig de crapa pietrele ninge de ieri si daca vreu sa ies afara trebuie sa-mi fac un tunel ca e zapada multaaaaaaaa,ma crezi???????
multumesc de cafeluta e foarte aromata ,dar nu imi dau seama de care ai facut amaroy cumva hop sa bag si o
tuta pai ce pot sa-ti zic d-zeu sa va ajute sa treceti cu bine peste problemele socrului tau
vad ca avem si lume noua ,bun venit sper sa iti placa aici

asta sper sa nu vada sisi e asa frumos afara a venit primavara cu adevarat ieri am umblat vandra prin oras nu mi-a trebuit nici geaca,azi se arata sa fie la fel de frumos abia astept sa ies iar in curte sa sap un pic la branduse,lalele si zambile
sunt foarte fericita ca insfarsit pot sa stau in gradina cu florile mele aaaaaaaaa,deja inmuguresc si trandafiriiiiiiiii

vezi ca e cineva la poarta, iesi sa vezi, sunt eu
sisicleo
Postat pe 3 Martie 2009 08:46
naaaaaaaaaaaaa,maaaaaaaaaaaaaaaa,baaaaaaaaaaaaaaaa...... ma faci sa ma duc la poarta sa ma uit in jur sa te invit inauntu si nu te gasesc.....te-ai ascuns in canal s-au ce facusi??????/
chiar am nevoie de ajutor prin gradina
rizzibizzi
Postat pe 3 Martie 2009 09:06
De la: rizzibizzi, la data 2009-03-03 09:06:39naaaaaaaaaaaaa,maaaaaaaaaaaaaaaa,baaaaaaaaaaaaaaaa...... ma faci sa ma duc la poarta sa ma uit in jur sa te invit inauntu si nu te gasesc.....te-ai ascuns in canal s-au ce facusi??????/

ma... ma gandesc asa... oare daca pun semintele sub zapada...se pune? adica o sa iasa morcovi , telina, ceapa, usturoi etc?fasole nuuuuuuu, ca aia se pune mai tarziu...dupa nu stiu ce sfant...
sisicleo
Postat pe 3 Martie 2009 09:39
De la: rizzibizzi, la data 2009-03-03 09:06:39naaaaaaaaaaaaa,maaaaaaaaaaaaaaaa,baaaaaaaaaaaaaaaa...... ma faci sa ma duc la poarta sa ma uit in jur sa te invit inauntu si nu te gasesc.....te-ai ascuns in canal s-au ce facusi??????/

da ce sunt eu aurolac? oama strazii? sa ma ascund in canal? nici nu ai iesit la poarta si vorbesti
sisicleo
Postat pe 3 Martie 2009 09:42
Buna dimineata la toata lumea!
O zi usoara va doresc fetelor!
Mai ales lui tutankamon!
Si sedere placuta la cafeluta!
picaturaderoua
Postat pe 3 Martie 2009 09:59
multumesc fetelor ca va ganditi la mine.......sisi....io, din cate stiu, semintele se pun in pamant nu in zapada...acuma faci cum crezi de cuviinta....rizzi...nici nu ai iesit la poarta, mincinoasa mica......am fost amandoua la poarta........ca am vrut sa vad trandafirii......si ma vorbisem cu sisilica si ne-am urcam pe maturi si am dat un zbor pana la tine...dar nu ai vrut sa ne deschizi...asa ca nu am mai stat....
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2009 10:38
De la: tutankhamon, la data 2009-03-03 10:38:00multumesc fetelor ca va ganditi la mine.......sisi....io, din cate stiu, semintele se pun in pamant nu in zapada...acuma faci cum crezi de cuviinta....rizzi...nici nu ai iesit la poarta, mincinoasa mica......am fost amandoua la poarta........ca am vrut sa vad trandafirii......si ma vorbisem cu sisilica si ne-am urcam pe maturi si am dat un zbor pana la tine...dar nu ai vrut sa ne deschizi...asa ca nu am mai stat....

ma ... mi-ai dat o idee , de ce sa dau eu banii pe bilet? ma sui pe matura si zbor pana in italia
sisicleo
Postat pe 3 Martie 2009 10:43
maaaaaaaaaa,sisi,tuta voi ma fraieriti pe mine,nu ati fost aici ............dar va astept cu un miros superb vin astia acu sa imi goleasca fosa(o sa fie un miros de iti pica parul din nas ia sa va vad veniti??????? s-au va lasati pagubase
sa imi aprind o ca am obosit am pus usturoiul in gradina si am tuns si pomii ce i-am pus in toamna
rizzibizzi
Postat pe 3 Martie 2009 11:04
nu ne mai prinzi pe noi, rizzicooooo....mai ales ca desfunzi si fosaaaaa....salutare...vezi privat.....
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2009 11:07
pfiuuuuuuuuuuuu,mama ce puteeeeeeeee
halal zi libera de la servici,uffffffffff,chiar azi a trebuit astia sa vina cu vitanja mai bine mergeam la lucru....eehhhhhhhhh da asa e cand omu nu se informeaza ce se va intampla acasa in ziua urmatoare ....ma duc sa imi pun un clips pe nas
rizzibizzi
Postat pe 3 Martie 2009 11:16
De la: rizzibizzi, la data 2009-03-03 11:16:09pfiuuuuuuuuuuuu,mama ce puteeeeeeeee
halal zi libera de la servici,uffffffffff,chiar azi a trebuit astia sa vina cu vitanja mai bine mergeam la lucru....eehhhhhhhhh da asa e cand omu nu se informeaza ce se va intampla acasa in ziua urmatoare ....ma duc sa imi pun un clips pe nas

clips = a se citi ghips????????? ti s-o spart nanaul?????????
sisicleo
Postat pe 3 Martie 2009 11:23
re again am revenit pt cateva minute pana xeroxez niscaiva animale sa le dau priuncilor de lucru
mamaruta
Postat pe 3 Martie 2009 11:31
maaaaaaaaaaaaa,sisi cum sa mi se sparga nanaul???????/ da se infiltreaza un miros in casa de imi pica parul din nas si nu VREUUUU lumea zice ca sunt sexi ca muuuult par in nas .......
deci clipsul e sa imi prind nanaul,ai intelesssssssss
rizzibizzi
Postat pe 3 Martie 2009 11:31
De la: rizzibizzi, la data 2009-03-03 11:31:47maaaaaaaaaaaaa,sisi cum sa mi se sparga nanaul???????/ da se infiltreaza un miros in casa de imi pica parul din nas si nu VREUUUU lumea zice ca sunt sexi ca muuuult par in nas .......
deci clipsul e sa imi prind nanaul,ai intelesssssssss

e clar rizzicooooo......te-a dat pe spate mirosul...nici exprimare coerenta nu mai ai...offf....macar ai o scuza......hai sa treaca repede mirosul....
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2009 13:03
Ce mai faceti fetelor? Mi-era dor de voi!
Ceva de mancare nu aveti, ca mor de foame si nu am timp nici macar sa cobor la masa...!?!

Dar am timp sa va trimit ceva care o sa va placa...

O pereche pleaca in vacanta pe un lac unde se putea pescui. Lui ii placea sa pescuiasca in zori, ea adora lectura.

Intr-o dimineata el se intoarse dupa citeva ore de pescuit si hotari sa traga un pui de somn.
Desi lacul nu-i era familiar, ea se hotari sa iasa cu barca. Vasli putin, apoi relua lectura. Dupa putin timp
apare paznicul cu barca lui:

-Buna ziua, ce faceti aici?

-Citesc, raspunse ea, desi gandea ca e
evident.

-Sunteti intr-o zona unde pescuitul este interzis!

-Dar nu pescuiesc, nu se vede ?

-Da, dar aveti tot ce va trebuie . Trebuie sa ma urmati si va trebui sa va amendez .

-Daca o faceti, va denunt pentru viol.

-Dar nici macar nu v-am atins !

-Poate, dar aveti cu dvs. tot ce va trebuie !

Morala: NU contraziceti niciodata o femeie care stie sa citeasca.

Adresata tuturor femeilor inteligente care au nevoie de un suras si barbatilor care pot suporta realitatea.
Ella34
Postat pe 3 Martie 2009 13:22
De la: Ella34, la data 2009-03-03 13:22:14 Ce mai faceti fetelor? Mi-era dor de voi!
Ceva de mancare nu aveti, ca mor de foame si nu am timp nici macar sa cobor la masa...!?!

Dar am timp sa va trimit ceva care o sa va placa...

O pereche pleaca in vacanta pe un lac unde se putea pescui. Lui ii placea sa pescuiasca in zori, ea adora lectura.

Intr-o dimineata el se intoarse dupa citeva ore de pescuit si hotari sa traga un pui de somn.
Desi lacul nu-i era familiar, ea se hotari sa iasa cu barca. Vasli putin, apoi relua lectura. Dupa putin timp
apare paznicul cu barca lui:

-Buna ziua, ce faceti aici?

-Citesc, raspunse ea, desi gandea ca e
evident.

-Sunteti intr-o zona unde pescuitul este interzis!

-Dar nu pescuiesc, nu se vede ?

-Da, dar aveti tot ce va trebuie . Trebuie sa ma urmati si va trebui sa va amendez .

-Daca o faceti, va denunt pentru viol.

-Dar nici macar nu v-am atins !

-Poate, dar aveti cu dvs. tot ce va trebuie !

Morala: NU contraziceti niciodata o femeie care stie sa citeasca.

Adresata tuturor femeilor inteligente care au nevoie de un suras si barbatilor care pot suporta realitatea.

Buna ella
Ba da uite mamaliguta cu tocana de ardei copti si copane de pui prajite si inabusite cu vin alb si usturoi.
ce zici iti place?
Buna gluma
persidadamian
Postat pe 3 Martie 2009 13:29
De la: persidadamian, la data 2009-03-03 13:29:44
Buna ella
Ba da uite mamaliguta cu tocana de ardei copti si copane de pui prajite si inabusite cu vin alb si usturoi.
ce zici iti place?
Buna gluma

Persi draga, tu vrei sa ma ai pe constiinta...? La ce foame am, ma mai lovi acum si pofta...!
Ella34
Postat pe 3 Martie 2009 13:40
De la: Ella34, la data 2009-03-03 13:40:05
Buna ella
ce zici iti place?
Buna gluma

Persi draga, tu vrei sa ma ai pe constiinta...? La ce foame am, ma mai lovi acum si pofta...!

ella tot mai bine niste slanina cu ceapa , sigur o sa te lase seful in pace
sisicleo
Postat pe 3 Martie 2009 13:46
De la: sisicleo, la data 2009-03-03 13:46:22
De la: Ella34, la data 2009-03-03 13:40:05
Buna ella
ce zici iti place?
Buna gluma

ella tot mai bine niste slanina cu ceapa , sigur o sa te lase seful in pace

Pai eu am vrut sa fiu draguta mai ella si sa te invit la masa.
Uite ce iti ofera sisicleo.
are dreptate ceapa e si foarte sanatoasa.
In felul asta iti potolesti si foamea si poate ai norocul sa te trimita si seful tau acasa.
persidadamian
Postat pe 3 Martie 2009 13:59
sisilicooo...nu-mi fa pofte cu slana ta.....ceapa rosie am eu, pun pe ea si niste zeama de lamaie sa vezi ce buna e....si pita calda dau o fuga pana la cuptor....da si la fata....
tutankhamon
Postat pe 3 Martie 2009 22:32
De la: tutankhamon, la data 2009-03-03 22:32:29sisilicooo...nu-mi fa pofte cu slana ta.....ceapa rosie am eu, pun pe ea si niste zeama de lamaie sa vezi ce buna e....si pita calda dau o fuga pana la cuptor....da si la fata....

pai daca e asa vorba ...dau o tura si prin pod sa rupem din firul de carnat afumat , acum e uscat asa sa-ti rupi dintii-n el si mai luam si o bucata de muschi afumat si o sa papam pana la comada ho
sisicleo
Postat pe 4 Martie 2009 08:15
maaaaaaaaaaa, ce tuta sunt... va invit pe toate cocosatele ca doar nu o sa ne infulecam doar noi, nu va faceti griji este si cafa destula si pentru toate gusturile,ceai nu am facut ca nu am chef faceti si voi daca vreti
sisicleo
Postat pe 4 Martie 2009 08:18
buna ziulicaaaaaaaaaaaaaa
mamaaaaaaaaa,ce miros de c-ti!!!!!!!!!!!vreau si eu
asa numa un pic sa ma scuzati ca nu gasesc cafeaua ,oare pe unde sa o caut ?????/ sisi ai pus-o in frigi?????
rizzibizzi
Postat pe 4 Martie 2009 10:02
De la: rizzibizzi, la data 2009-03-04 10:02:29buna ziulicaaaaaaaaaaaaaa
mamaaaaaaaaa,ce miros de c-ti!!!!!!!!!!!vreau si eu
asa numa un pic sa ma scuzati ca nu gasesc cafeaua ,oare pe unde sa o caut ?????/ sisi ai pus-o in frigi?????

tu fata cafeaua e in cafetiera ai cautat acolo? si hai ca se raceste carnatul ala ,offffffff am avut si eu un pic de treaba am iesit din club si tu nu te descurci...
sisicleo
Postat pe 4 Martie 2009 10:27
gata ,acu pot sa scriu am mancat bine din c-ti ,am mainile libere am baut si cafeluta
deci ce barfim azi ?????????
sisi!!!!!!!!
ce subiect trebuie dezbatut
rizzibizzi
Postat pe 4 Martie 2009 11:10
stau si ma gandesc ......Tuta tu ieri dimi ai fost acasa ,eu credeam ca lucri de dimi cred ca imi pierd memoria nu mai stiu cum lucrezi.......... poti sa lamuresti o sclerozata ca mine
rizzibizzi
Postat pe 4 Martie 2009 11:13
mesaj important pentru toate cocosatele...din 02.03.2008, tutankhamon lucreaza numai de dupa masa...deci intra pe garbo numai dimineata pana in ora unu-unu jumate si seara dupa 8 jumate=9.....si sisi...moooamaaaa...ce miros de carnati.....dar nu mai vad nici unul....i-ati mancat pe toti?????
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2009 11:44
De la: tutankhamon, la data 2009-03-04 11:44:41mesaj important pentru toate cocosatele...din 02.03.2008, tutankhamon lucreaza numai de dupa masa...deci intra pe garbo numai dimineata pana in ora unu-unu jumate si seara dupa 8 jumate=9.....si sisi...moooamaaaa...ce miros de carnati.....dar nu mai vad nici unul....i-ati mancat pe toti?????

mai e vai, cauta bine si o sa gasesti
sisicleo
Postat pe 4 Martie 2009 12:15
De la: rizzibizzi, la data 2009-03-04 11:10:52gata ,acu pot sa scriu am mancat bine din c-ti ,am mainile libere am baut si cafeluta
deci ce barfim azi ?????????
sisi!!!!!!!!
ce subiect trebuie dezbatut

vrei subiect? ia subiect
1977 .03.04 l-am piedut pe printre altii pe marele actor toma caragiu
sisicleo
Postat pe 4 Martie 2009 12:17
tutaaaaaa!!!!!!!! cum sa-l papam pe tot e mult de la un porc de 200kg
suntem noi asa mai rotunde adica eu dar nu pot sa pap atata
ia mai cauta si vei gasi
rizzibizzi
Postat pe 4 Martie 2009 12:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
alina 29 De la: Dor_marunt 28 Noiembrie 2009 09:19
Cafeneaua virtuala 4 De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? 58 De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19
Mai in gluma, mai in serios� ;) Glume haz funny ras umor::)Ce fac femeile si barbatii cu simtul umorului? 54 De la: tusi_Oli 28 Iulie 2010 14:03
POVESTEA MEA...URMELE TRECUTULUI 33 De la: garbo_412085 30 Noiembrie 2015 02:15
Setari Cookie-uri