clubul faraoanelor cocosate

De la: sisicleo, la data 2009-03-04 12:17:15
De la: rizzibizzi, la data 2009-03-04 11:10:52gata ,acu pot sa scriu am mancat bine din c-ti ,am mainile libere am baut si cafeluta
deci ce barfim azi ?????????
sisi!!!!!!!!
ce subiect trebuie dezbatut

vrei subiect? ia subiect
1977 .03.04 l-am piedut pe printre altii pe marele actor toma caragiu

da asa e ,mare pacat
nu stiu ce sa mai zic doar ca eu nu avem inca 2 ani impliniti(eram o piticanie)
rizzibizzi
Postat pe 4 Martie 2009 12:21
si, impreuna cu tomitza s-a stins si unul dintre cei mai buni regizori...alexandru bocanetz....dumnezeu sa-i odihneasca in pace.....
tutankhamon
Postat pe 4 Martie 2009 12:32
am facut cafea, dar o beau singura cocosatele mele au dezertat...asta inseamna ca nu sunt o gazda buna,nimeni si nimic
nu va poate tine cu forta sa fiti iubite dragele mele
o sa ma gandesc la voi
sisicleo
Postat pe 5 Martie 2009 09:51
De la: sisicleo, la data 2009-03-05 09:51:47am facut cafea, dar o beau singura cocosatele mele au dezertat...asta inseamna ca nu sunt o gazda buna,nimeni si nimic
nu va poate tine cu forta sa fiti iubite dragele mele
o sa ma gandesc la voi

Pangacioaso!!!
Esti o gazda minunata!!!
Hai ca am venit la cafea... Pe Tuta n-ai vazut-o? Mi-e dor de ea!! Rizzi... hai draguta, ca am adus si fursecuri cu nuca...!
Ella34
Postat pe 5 Martie 2009 10:15
ella , ce ma bucur ca ai venit
tuta inca doarme (cred) iar rizzi...trebe sa apara...
ma doare cocoasa de ma seaca la suflet,de data asta in realitate ce sfat dati unei cocosate care are probleme cu cocoasa?
sisicleo
Postat pe 5 Martie 2009 10:22
Draga mea, ai nevoie urgenta de un masaj...!!!
Dar ai grija pe mana cui te lasi, sa nu-ti dubleze cocoasa...!
Ella34
Postat pe 5 Martie 2009 10:39
De la: Ella34, la data 2009-03-05 10:39:16 Draga mea, ai nevoie urgenta de un masaj...!!!
Dar ai grija pe mana cui te lasi, sa nu-ti dubleze cocoasa...!

este foarte posibil sa-mi dubleze cocoasa tinand cont de faptul ca am vertebrele T4 si T5 tasate si astea fiind spuse ma duc sa spal covoarele cred ca e cel mai bun remediu
sisicleo
Postat pe 5 Martie 2009 10:59
langa el si pe marele BOCANET si altii din pacate
De la: sisicleo, la data 2009-03-04 12:17:15
vrei subiect? ia subiect
1977 .03.04 l-am piedut pe printre altii pe marele actor toma caragiu
cinezee
Postat pe 5 Martie 2009 11:02
adevarat , iar cei de care s-a indurat natura, viata, sau moartea, avem noi grija sa-i denigram , exemplul lui florin piersic, sincer mi-se rupe mie de ce a facut sau nu a facut in tinerete, am crescut vizionand filmele lui , am plins si am ras alaturi de el,dar ce nu vedem noi , sau daca vedem tot degeaba, adevaratii tradatori de tara si de neam , miliarde de euro disparuri , resursele noastre naturale , ale poporului roman , pe care le-am mostenit de la stefan cel mare si mihai viteazul , averea poporului roman, nu le mai avem , dar avem in schimb o mana de oameni putrezi de bogati pe care nimeni nu-i poate acuza din lipsa de probe
ei... gandire de cocosata...ma poate acuza cineva?
sisicleo
Postat pe 5 Martie 2009 11:41
salutare fetele.....am si eu o intrebare...nu s-a vazut ca am postat despre bocanet?????... va plictisesc cu commenturile mele incat nici nu le mai cititi??????
tutankhamon
Postat pe 5 Martie 2009 12:00
De la: tutankhamon, la data 2009-03-05 12:00:54salutare fetele.....am si eu o intrebare...nu s-a vazut ca am postat despre bocanet?????... va plictisesc cu commenturile mele incat nici nu le mai cititi??????

s-a vazut , am si citit ...
buna dimineata tutankamon
sisicleo
Postat pe 5 Martie 2009 12:11
neataaaaaaaaaaaaaaa
lumeeeeeeeeeeee,lumeeeeeeeeeeeeeeeee
trezirea cafeluta multa sa ne ajunga
sisi eu nu am avut timp ieri sa intru pe aici ca mi-am pierdut cocoasa , am fost si la politie sa o dau disparuta inca nu s-a gasit cocoasa mea si imi e frig fara ea
ellaaaaaaaaaaaa,hai la cafeluta matalutza
tutaaaaaaa,tu sigur mai dormi dar nu ii nimic pastrez cafeluta calda in termos pt. tine
citez tuta:
"si, impreuna cu tomitza s-a stins si unul dintre cei mai buni regizori...alexandru bocanetz....dumnezeu sa-i odihneasca in pace...."
eu sunt o cocosata mai prostuta asa nu stiam de acest regizor
oricum pacat ca au murit atatia oameni DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA IN PAC

am pregatit o cana de un litru cu ness,oare pt. cine???????

aaaaaa,nici mie nu imi place cand se cauta subiecte sub orce fel si chip despre personalitati viata lor personala si intima nu ne priveste pana la urma pe noi ,.......si mai ales minciunile gogonate pe care le scrie cancan si click
rizzibizzi
Postat pe 6 Martie 2009 08:34
un litru de ness oare pentru cine rizzi daca e pentru mine , stau si ma intreb tu vrei sa omori o mumie nu o sa ma ai pe constiinta? ca eu la cat de tuta sunt sa sti ca o sa beau tot
sisicleo
Postat pe 6 Martie 2009 08:47
ia uite sisi imediat ti-ai dat seama ca pt. tine am pregatit nessul
nu vreu sa omor o mumie,ca imi e tare draga
rizzibizzi
Postat pe 6 Martie 2009 09:05
Ce faceti fetelor! Puneti la cale asasinate prin supradozaj cu cofeina...???

Vreau si eu!!!
Ella34
Postat pe 6 Martie 2009 10:56
Buna dimineata, fetelor!
Am venit si eu sa ma "injectez" cu putina cofeina de la voi!
Mai ales ca ness-ul e pe gustul meu!
Ca, de batranica ce sunt, ma doare capul si oasele, maica!
Stiu ca eu sunt mai rar pe aici cu voi, dar treburi ce nu suporta amanare ma tin departe de voi.
Dar cum prind momentul....
Cum vin sa imi iau doza de buna dispozitie
picaturaderoua
Postat pe 6 Martie 2009 11:35
este cofeina destula ,veniti de va serviti , ca rizzi nu are limita ,cand face cafea ... face cu kilele
tutankamon ! fa ochisori mama sa ai si timp de o infuzie cu cofeina , imediat pleci la scarbibi...hai trezirea
sisicleo
Postat pe 6 Martie 2009 12:05
ma uit pe aici si nu mai vad cafea ,oare chiar s-a baut toata ......nu-i nimik ca pregatesc alta,dar ma mai uit odata poate din cauza sevrajului nu vz

tutaaaaaaaaaa!!!!!!!sper ca te-ai trezit ........cred ca in 10 min ai si fugit la scarbici
sisi!!!!!!!!!!!
ellaaaaaaaaaaaaaa
haideti sa ne bem cafeluta de dupamasa impreuna
acum ma uit dupa ea si daca nu e,pregatesc alta..............
rizzibizzi
Postat pe 6 Martie 2009 14:34
da fetele....ma trezisem......dar injuram de mama focului ca imi inchisesera astia de pe siteul de unde dau jos filme contu'...... cica nu am lasat sa se faca seeds...ce-o mai fi si asta .....ca nu am auzit in toata viata mea de mumie.....pe cocoasa mea ca nu.....si mai am o veste buna pentru voi.....ma mai suportati nervoasa si isterica inca o saptamana...mai stau socrii inca o saptamana......
tutankhamon
Postat pe 7 Martie 2009 00:27
De la: tutankhamon, la data 2009-03-07 00:27:57da fetele....ma trezisem......dar injuram de mama focului ca imi inchisesera astia de pe siteul de unde dau jos filme contu'...... cica nu am lasat sa se faca seeds...ce-o mai fi si asta .....ca nu am auzit in toata viata mea de mumie.....pe cocoasa mea ca nu.....si mai am o veste buna pentru voi.....ma mai suportati nervoasa si isterica inca o saptamana...mai stau socrii inca o saptamana......

maaaaaa... tu ai de platit niste pacate? cu ce ai gresit de esti pedepsita in halul asta de astre? inca o saptamana cu socrii offffffff
sisicleo
Postat pe 7 Martie 2009 09:36
neataaaaaaaa,pt. ca e urat afara si ploua am pregatit ceai fierbinte
cafeluta tocmai ce e gata asa ca haideti sa o savuram ,bineinteles cu o (de fapt cu mai multe )
sisi pt. tine ca iti place nessul am frecato bine sa aibe multa spuma,sper sa fie pe gustul tau
tuta mama sper sa rezisti cu socrii inca o saptamana ca de nu eu sunt alaturi de tine si te voi vizita la spitalul noua
rizzibizzi
Postat pe 7 Martie 2009 10:07
o zi plina de bucurii...pentru toate...cocoshatele de pe aici!!!
pe unele...le cunosc...pe altele...nu...dar asta nu ma impiedica sa urez...o zi...fericita pentru toate femeile din comunitate!
fitzi fericite...si...sa aveti tot ce va doriti!!
si..o floare...virtuala...chiar daca n-are miros!!!
o orhidee...pentru toate cocoshatele!!
ovidiu42
Postat pe 7 Martie 2009 13:44
De la: rizzibizzi, la data 2009-03-07 10:07:49neataaaaaaaa,pt. ca e urat afara si ploua am pregatit ceai fierbinte
cafeluta tocmai ce e gata asa ca haideti sa o savuram ,bineinteles cu o (de fapt cu mai multe )
sisi pt. tine ca iti place nessul am frecato bine sa aibe multa spuma,sper sa fie pe gustul tau
tuta mama sper sa rezisti cu socrii inca o saptamana ca de nu eu sunt alaturi de tine si te voi vizita la spitalul noua

rizzi, ce ai? o freci bine?
ma sa sti ca si eu dar nu ma laud ma refer ma ness ca si tine de altfel
la noi ploua cu soare asa ca nu vreau ceai
sisicleo
Postat pe 7 Martie 2009 13:47
sisilico,pai eu asa stiu ca trebuie ferecata bine e mai gustoasa cu multa spuma,yumiiiii........nessul binenteles,sper ca nu te gandesti la ce ma gandesc si eu
sisi,tuta,ella hai sa bagam o
loloooooooooo,nu ai mai intat de mult pe aici cred ca nu mai ai timp ,ca de cand te-ai luat pat ..........
rizzibizzi
Postat pe 7 Martie 2009 15:06
bah, rizzi si sisi...io nu inteleg bine...in cocoasa mea e o nebuloasa...o frecati sau o ferecati......ca sa iasa mai multa spuma....iaick....si io o frec dar nu iese spuma.........e mai mult crema......la ness draga....se face alb si e cremos.... nebunaticelor....la ce va gandeati?
tutankhamon
Postat pe 7 Martie 2009 18:06
la ce te gandeai si tu
rizzibizzi
Postat pe 8 Martie 2009 09:02

la multi ani tuturor cocosateleor , femeilor , mamelor , bunicilor ,(oare am uitat pe cineva? toate suntem femei ...) o primavara frumoasa va doreste o ''sisi''
sisicleo
Postat pe 8 Martie 2009 15:34
daaa...ai uitat...pe noi, mumiile femei.....la multi ani si noua..........aa..pardon......voua fetelor.....un calduros la multi ani din partea lui tutankhamon
tutankhamon
Postat pe 8 Martie 2009 17:25
NEATAAAAAAAAAA
CU O MICA INTARZIERE
LA MULTI ANI TUTUROR CARE INTRA PE AICI(DE 8MARTIE)
CAFELUTA NATURALA E GATA VA ASTEPT
AM FRECAT BINE SI NESSUL
SISI TREZIREA
rizzibizzi
Postat pe 9 Martie 2009 09:06
nu vad nu pot sa deschid ochii dar... am sa ma folosesc de celelalte simturi , miros si pipait poate reusesc sa gasesc ceva , daca am sa confund nesul cu cafea oare e mare bai? ce mai... sa contina cofeina in rest totul e ok
si ... cum au petrecut cocosatele de 8 martie ? cu ce cadouri ca laudati?
sisicleo
Postat pe 9 Martie 2009 09:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta 1 De la: Veenman 5 Martie 2011 16:52
Mai in gluma, mai in serios� ;) Glume haz funny ras umor::)Ce fac femeile si barbatii cu simtul umorului? 54 De la: tusi_Oli 28 Iulie 2010 14:03
concurs 22 De la: manina 23 Noiembrie 2009 11:02
Regretele voastre((: 204 De la: zambila 10 Noiembrie 2009 12:41
comorile sufletului? 8 De la: UEL 7 Decembrie 2009 08:58
Setari Cookie-uri