ce e aia o tzara geo? torn o cafea harnica sanatoasa asa , nu umblam cu jumatati de masura ![]() |
||
sisicleo Postat pe 17 Martie 2009 09:17 |
||
---|---|---|
De la: walkiria, la data 2009-03-17 09:17:40Gata!!!Va pupez!!!Sa aveti o zi...buna si mult soare ...in suflet!!!! si noi te pupam si daca vrei si putina zapada pe langa soarele ala cu cea mai mare placere, noi avem destula ![]() ![]() |
||
sisicleo Postat pe 17 Martie 2009 09:19 |
||
O zi frumoasa Walki...! ![]() Soarele a cam ocolit astazi Constanta... dar il purtam in suflet! ![]() |
||
|
||
Ella34 Postat pe 17 Martie 2009 09:21 |
||
macar in suflet walki, ca afara-i frig si inourat. plus cativa stropi aruncati de prasila. sa-ti fie ziua minunata :) cleo, nu vreau sa fiu hapsan si sa te pun sa-mi pui intro stacana de juma de litru. ma multumesc cu putin ![]() ![]() |
||
geo32 Postat pe 17 Martie 2009 09:23 |
||
ok , dorinta omului e lege ![]() maaaaaaaaaa cocosatele batraneeeeee alea asa de 2010 ani rizii tutaaaaaaaaaaa ce faceti maica , trezireaaaaaaaaaaaaa , nu ma faceti sa strig mai tare ca o sa ma auda o lume-ntreaga ![]() |
||
sisicleo Postat pe 17 Martie 2009 09:27 |
||
buna dimineata haideti la cafea daca veniti la mine ne dam si cu sania sau punga si ne batem cu bulgari , zapada este destula ![]() ![]() ![]() |
||
sisicleo Postat pe 18 Martie 2009 09:49 |
||
De la: sisicleo, la data 2009-03-18 09:49:44buna dimineata deci tu chiar ma anervezi cu zapada aia a taaaa.......mai da-o in branza ei de albitura rece si umeda....a venit primavara...gata cu zapada... |
||
tutankhamon Postat pe 18 Martie 2009 22:18 |
||
neata!!! cafeluta e pregatita tuta nu te mai enerva cu zapada lu sisi ca imbatranesti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
rizzibizzi Postat pe 19 Martie 2009 08:31 |
||
Vad, ca nu e nimeni pe aici,stati tot timpul in sarcofage,in timpul asta lumea e in miscare,sau a dat faliment clubul,la lovit criza oare? ![]() |
||
scrichy Postat pe 19 Martie 2009 22:16 |
||
suntem la cafenea, hai! ![]() |
||
gabitzza Postat pe 19 Martie 2009 23:15 |
||
buna dimineata trezirea si haideti sa beti cu mine o cafea, pentru o perioada nederminata nu o sa mai savurati o cafea asa de buna ca cea preparata de mine ![]() ![]() pentru tuta am adus si lamaie , rizzi pentru tine frisca sau lapte cum doreste sufletelul tau , am adus si fursecuri si piscoturi , asa sa fie despartirea dulce ![]() am sa va simt lipsa va multumesc pentru faptul ca existati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sisicleo Postat pe 20 Martie 2009 08:02 |
||
offfffffffff,si eu o sa iti simt lipsa ,si la fel iti multumesc si eu ca existi (si dia la fel) ![]() ![]() ![]() sa ai grija de tine si sa ne auzim de bine ![]() acu hai ca am turnat cafa pe mine de emotie ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
rizzibizzi Postat pe 20 Martie 2009 10:45 |
||
De la: sisicleo, la data 2009-03-20 08:02:26buna dimineata scumpo...sa ai drum lin si sa ne reauzim dupa ce revii din calatorie... |
||
tutankhamon Postat pe 22 Martie 2009 18:20 |
||
Fetelor, se asternu praful de juma' de metru in piramida noastra..!! ![]() N-a mai intrat nimeni pe aici de zile bune... ![]() Stiti ce zic eu? Maine dimineata incepem curatenia de primavara si repopularea, ca-i mare pacat... Va astept dimineata, care cu ce are, o matura, un mop, ocarpa de praf, o cafelutza... ![]() Pe maine...!! ![]() |
||
Ella34 Postat pe 31 Martie 2009 21:13 |
||
Rizzi..! Hai sa ne apucam de curatenie in piramida! ![]() Am adus eu tot ce trebuie, mai am nevoie doar de cate o mana de ajutor... Voluntari..??? ![]() Haideti dragilor ca am adus si cafeluta... ![]() |
||
Ella34 Postat pe 1 Aprilie 2009 08:53 |
||
![]() hai ca in 10 minute trag si un trabuc ![]() ce zici ella? ![]() |
||
rizzibizzi Postat pe 1 Aprilie 2009 09:13 |
||
Lasa trabucul soro, ca avem treaba si vine Pastele peste noi.... ![]() Hai, pune mana pe matura! Mopul lasa-l pentru Ovi, ca s-a antrenat ieri cu el prin cafenea si a prins miscarea... ![]() |
||
Ella34 Postat pe 1 Aprilie 2009 09:19 |
||
Nimeni nu vrea sa-si murdareasca mainile si sa-si rupa unghiile, ha...!?! ![]() Lasati clubul in paragina... ![]() Rizzi, n-ai terminat draga trabucul ala ? ![]() |
||
Ella34 Postat pe 1 Aprilie 2009 10:15 |
||
ba am terminat trabucul de mult ![]() da eu tac si fac ![]() am dat cu matura am sters praful acu lustruesc piramida la exterior ![]() acu ia sa aud tu ce ai mesterit ,ca nu prea se vede nik in urma ta ![]() ![]() |
||
rizzibizzi Postat pe 1 Aprilie 2009 11:47 |
||
ei,ei,ei ai fugit ieri de curatenie ![]() acu nu mai bagi nasucu sa vezi ce frumos e? ![]() |
||
rizzibizzi Postat pe 2 Aprilie 2009 13:57 |
||
![]() Ce frumos! ![]() Dar trebuie sa recunosti ca am ajutat si eu... ai vazut ce bine am lustruit clanta de la intrare? ![]() |
||
Ella34 Postat pe 2 Aprilie 2009 14:00 |
||
pot sa aduc si eu niste flori, sa miroasa a primavara ? ![]() |
||
gabitzza Postat pe 2 Aprilie 2009 19:49 |
||
Acum nu mai sunt cocosate pe aici? Au plecat toate? Tutaaa, Riziiii... ![]() |
||
Verarmy_38 Postat pe 2 Aprilie 2009 19:55 |
||
Pe mine nu ma striga nimeni, da' tot am venit.. ![]() Asa Vera, numai de Tuta si de Ritzzi ti-ai amintit, ha..? Vezi ca acuma ma fac cu buchetul ala de flori spre tine... ![]() |
||
Ella34 Postat pe 2 Aprilie 2009 19:59 |
||
Elluta ! ![]() Ce-i cu florile mele?? Vera-i alergica cumva? |
||
gabitzza Postat pe 2 Aprilie 2009 20:03 |
||
fetelor.. ![]() O apuca stranutul numai cand se gandeste la flori, asa-i Vera..? ![]() |
||
Ella34 Postat pe 2 Aprilie 2009 20:08 |
||
Gata Ella, scumpa... Am zis ca erai deja pe aici si daca te strigam imi raspundea ecoul!!! Pup fata.. ![]() Fugi cu florile de aici!!! ![]() |
||
Verarmy_38 Postat pe 2 Aprilie 2009 22:49 |
||
ooooooo...lume noua in clubul nostru drag...cocosatelor, buna ziua.....da vad ca luceste piramida noastra.....bre... ellutza...mai usor cu florile la vera ca daca stranuta asta mica...ma zburataceste de tot de p-acilea....mai ales ca dadui si eu jos vreo 4 kile.....mdeh...s-a subtiat sunca....si am de gand sa continui....ca nu se mai poate.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Aprilie 2009 01:13 |
||
Tutancooo..ce faci iubita??? ![]() |
||
gabitzza Postat pe 3 Aprilie 2009 01:28 |
||
De la: Ella34, la data 2009-04-02 14:00:39 care clanta ella?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poop fata ![]() hmmm,ce miros placut de floricele zambile,narcise ![]() |
||
rizzibizzi Postat pe 3 Aprilie 2009 08:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cafeneaua trei cirese, doua piersici si un gratar..... | 11457 | De la: SAL 27 Ianuarie 2012 14:39 |
bux 3 | 3 | De la: yanyacharberet 10 Octombrie 2009 10:17 |
CARNAVAL de ziua indragostitilor | 41 | De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35 |
|
||
Snack Bar cu program: LA TREI TzATzE NATAFLETzE! | 74 | De la: clippy 23 Decembrie 2009 19:49 |
:) | 2 | De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 20:58 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9